بررسی گوشی Xiaomi Poco M4 5G؛ کیفیت بالا و قیمت پایین دیگر تضاد یکدیگر نیستند!
بررسی گوشی شیائومی Poco M4 5G
لاین اقتصادی و جذاب شیائومی یا همان گوشیهای پوکو نیازی به معرفی ندارند. بسیاری از مدلهای این خانواده از محبوبیت خاصی در میان طرفداران گوشیهای اقتصادی برخوردارند. در این مقاله به یکی از اعضای لاین M پوکو یعنی پوکو M4 میپردازیم که یکی از ارزانترین اعضای خانواده پوکو M است. به نظر میرسد که این گوشی بیشتر شبیه به پوکو M4 Pro 5G باشد تا پوکو M4. زیرا سایز نمایشگرهای هر دو مدل یکسان است: صفحه LCD 5.58 اینچی 90 هرتزی. البته در سایر زمینهها این گوشی نسبت به پوکو M4 Pro 5G در سطح پایینتری قرار دارد.
توجه داشته باشید که در اینجا، نسخه گلوبال این گوشی چینی بررسی خواهد شد که نسبت به نسخه هندی آن، دوربینهای کم کیفیتتری دارد. پس از بررسی گوشی Xiaomi Pco M4 5G متوجه خواهید شد که هر دو نوع این گوشی، دارای پردازنده مدیاتک دایمنسیتی 700 هستند. این در حالیست که پوکو M4 Pro 5G از پردازنده دایمنسیتی 810 بهره میبرد. علاوه بر این، اسپیکر تکی، پشتیبانی از شارژر نهایتا 18 واتی، رزولوشن پایینتر دوربین اصلی و سلفی و پشتیبانی از IP52، و حذف دوربین فوق عریض، همگی نشاندهنده تنزل گوشی M4 5G نسبت به M4 Pro 5G است. اگر شما هم قصد خرید گوشی Xiaomi Poco M4 5G را داشته باشید شاید فکر کنید که این تنزل مشخصات و امکانات به خاطر قیمت گوشی Xiaomi Poco M4 5G است. بله، تا حدودی مشخصات Pco M4 باعث کاهش قیمت آن نسبت به پوکو M4 Pro شده است اما این تفاوت قیمت آنچنان زیاد نیست. البته قیمتها همچنان بالا و پایین میشوند و بهتر است هنگام خرید پوکو M4 به نیازهای خودتان نیز توجه کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.
جعبه گشایی پوکو M4 5G
گوشی پوکو M4 در یک جعبه دو تکه مقوایی به رنگ زرد روشن به بازار عرضه شده است. این جعبه از مقوای ضخیم دست شده است و به خوبی از گوشی در طول حمل و نقل محافظت میکند و رنگ زرد آن نیز به راحتی توجه افراد را به خود جلب میکند. طبق رسم گوشیهای پوکو، پکیج لوازم جانبی گوشی M4 نیز تقریبا پر و پیمان است.
اگر قصد خرید یک گوشی ارزان دارید “معرفی 5 گوشی ارزان شیائومی” را از دست ندهید
این گوشی با یک شارژر 22.5 واتی شیائومی عرضه میشود که البته برای پوکو ام 4 که نهایتا تا 18 وات پشتیبانی میکند، کمی زیادی محسوب میشود. علاوه بر این، یک کابل کوتاه سفید نیز در پکیج وجود دارد. همانطور که از پوکو انتظار دارید، یک کیس شفاف TPU نیز در پکیج وجود دارد. روی نمایشگر گوشی نیز به صورت اورجینال و از کارخانه، یک محافظ صفحه نازک تعبیه شده است. به عبارت بهتر، هر آن چه که برای شروع به استفاده از یک گوشی نیاز دارید، در پکیج وجود دارد.
بررسی طراحی گوشی شیائومی Poco M4 5G
برای بررسی گوشی Xiaomi Poco M4 5G به صورت جزئیتر، ابتدا سراغ طراحی این گوشی میرویم. این گوشی جذاب پوکو دارای طراحی زیبا و منحصر بفردی است. البته میدانید که دست کشیدن از طراحی مدرن و همیشگی باریک کار دشواریست. ما هم درباره طراحی پنل پشتی پوکو M4 صحبت میکنیم که تقریبا شبیه گوگل پیکسل است. ماژول دوربین شبیه نوار بشقاب مانندی است که از یک سمت به سمت دیگر گوشی کشیده شده است. این ماژول نسبت به سایر گوشیهای M4 بلندتر و بزرگتر است. به جز این ماژول، بقیه پنل پشتی از جنس پلاستیک نرم است. لمس این گوشی حس خوبی دارد و نمای ماتی دارد. البته باید توجه داشته باشید که چنین جنسی باعث جذب چربی و کثیفی میشود و شاید تمیز نگه داشتن آن را دشوار کند.
بررسی محصول محبوب اصیلترین برند بازار، عرضه کننده گوشی های ارزان را در “نوکیا G11 Plus، جذابیت به سبک اقتصادی” بخوانید
این گوشی در سه رنگ به بازار عرضه شده است: مشکی، آبی و زرد پوکویی! رنگ مشکی این گوشی را شاید بتوان حوصله سر بر توصیف کرد اما رنگ آبی و زرد پوکو ام 4 بسیار سرزنده و شاداب هستند. گوشههای این گوشی جذاب، صاف هستند و ظاهر مدرنی دارند. فریم دستگاه نیز از جنس پلاستیک است و البته نمای آن به شدت شبیه فلز است.
پنل جلوی پوکو ام 4 نیز به شدت مدرن است. حاشیههای پنل جلو بسیار باریک هستند (البته نسبت به قیمت اقتصادی که دارد). ناچ سلفی خیلی بزرگ نیست و شیائومی کاری کرده تا در کنار این ناچ، سنسور تخمین و نور را نیز جا بدهد. در دست گرفتن این گوشی کار راحتی است زیرا اندازه منطقی دارد: 164*76.1*8.9 میلی متر. علاوه بر این، وزن منطقی آن نیز منطقی است و تنها 200 گرم وزن دارد که بیشتر به خاطر ساختار پلاستیکی آن است.
بررسی کیفیت ساخت گوشی پوکو M4
همانطور که قبلا هم گفتهایم، هیچ مشکلی نیست که از پلاستیک برای ساخت گوشی استفاده شود. پلاستیک باعث سبک و مقاوم شدن گوشی هوشمند میشود. پلاستیک مانند فلز جای ضربه خوردگی را نشان نمیدهد و نسبت به بسیاری از آلیاژها نسبت به خط و خش مقاومت بیشتری نشان میدهد.
تنها نکتهای که پس از بررسی گوشی Xiaomi Poco M4 5G به آن میرسیم این است که هنگامی که به پنل پشتی تقه بزنید، احساس میان تهی بودن میکنید که این موضوع در دستگاههای ارزانتر به وفور دیده میشود. البته این موضوع هیچ تاثیری روی استحکام کلی گوشی نمیگذارد.
شیائومی برای محافظت از نمایشگر و پنل جلو، از کورنینگ گوریلا گلس 3 استفاده کرده است. هر چند، چند سال از تولید این محصول میگذرد اما هنوز هم مقاومت خوبی در برابر خط و خش دارد. کورنینگ در طول این چند سال، روی ضد شکننده بودن محصولات خود کار کرده است. پوکو ام 4 تا حدودی در برابر پاشش آب و گرد و خاک مقاوم است. البته این مقاومت در حد ابتدایی است و تنها از گواهی IP52 پشتیبانی می-کند.
محل قرارگیری کنترلرها و اتصالات
گوشی Poco M4 کنترلرها و اتصالات استانداردی دارد. دکمههای کنترل صدا و دکمه پاور در فریم سمت راست قرار دارند. هر دو این دکمهها کیفیت خوبی دارند و واکنش سریعی ایجاد میکنند. محل قرارگیری آنها نیز خوب و ارگونومیک است. دکمه پاور به عنوان حسگر اثر انگشت نیز کاربرد دارد. این حسگر بسیار خوب و دقیق عمل میکند و همیشه روشن است و میتوانید بدون فشار دادن دکمه پاور، قفل صفحه را باز کنید.
فریم سمت چپ میزبان خشاب سیم کارت است. این خشاب، جایگاه دو سیم کارت نانو است و یک جایگاه جداگانه نیز برای کارت میکرو SD دارد. پس میتوانید با خیال راحت به فکر ارتقا حافظه داخلی باشید. در بالای گوشی شاهد یک جک 3.5 میلی متری هستیم که در این مدل گوشیهای هوشمند جدید، کمتر دیده میشود. البته نباید از وجود مادون قرمز در این گوشی به راحت عبور کرد زیرا شیائومی تقریبا جز آخرین سازندگان گوشی همراه هوشمندی است که در محصولات خود، مادون قرمز به کار میبرد. شما میتوانید از این آپشن به عنوان کنترل محصولات خانگی نظیر تلویزیون یا دستگاه تهویه هوا استفاده کنید.
اگر از گوشیهای هوشمند خستهاید و به دنبال یک گوشی ساده و ارزان هستید “ارزان ترین گوشی ساده” را بخوانید
پس از بررسی گوشی Xiaomi Poco M4 5G متوجه میشوید که حاشیه پایین گوشی، جایگاه میکروفون اصلی است و تنها اسپیکر گوشی نیز همین جاست. در بین این دو، یک پورت تایپ C وجود دارد. همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم، از طریق این پورت میتوانید روی شارژ سریع نهایتا 18 واتی حساب باز کنید. در مورد سایر اتصالات این گوشی نیز باید بگوییم که پوکو ام 4 از بلوتوث 5.1، GPS و رادیو FM نیز پشتیبانی میکند.
بررسی نمایشگر Poco M4 5G
پوکو ام 4 دارای پنل IPS 90 هرتزی است و تقریبا نمایشگر بزرگی دارد: 6.58 اینچ. شاید این موارد روی کاغذ جذاب به نظر برسند اما نباید گول انها را خورد. بررسی گوشی Xiaomi Poco M4 5G نشان میدهد که این گوشی یکی از بدترین نمایشگرهای ممکن را دارد. برای مثال، حتی اگر روشنایی صفحه خودکار را خاموش کنید، باز هم خود گوشی، بی اجازه شما، روشنایی را در مواقع مختلف تغییر میدهد. یا استفاده از این گوشی زیر نور خورشید به سختی امکان پذیر است چون روشنایی زیادی ندارد.
مقایسه بهترین گوشیهای میانرده سامسونگ را در “مقایسه گوشی سامسونگ A73 و A53” بخوانید
البته در فضای داخلی، نمایشگر کیفیت خیلی بدی ندارد اما دقت رنگ نیز چندان جالب نیست. در مجموع، سه حالت رنگ وجود دارد که میتوانید از میان آنها انتخاب کنید: روشن، غنی و استاندارد. هر سه مورد از sRGB پیروی میکنند اما نمیتوانند دقت رنگ مورد نظر را در بیاورند.
اگر بخواهیم نکته مثبتی درباره نمایشگر گوشی پوکو ام 4 بگوییم، باید بدانید که از بالاترین روشنایی L1 DRM پیروی میکند که باعث HD شدن و کیفیت بالاتر ویدئوهای پخش شده از پلتفرمهای نظیر نتفلیکس میشود. این گوشی ب هیچ عنوان از استاندارد HDR پشتیبانی نمیکند.
نرخ رفرش بالا
گوشی Poco M4 5G دارای نرخ تازهسازی 90 هرتز است. در بخش تنظیمات، شاهد دو نرخ رفرش هستیم: 90 هرتز و 60 هرتز. اما در بخش نرم افزاری، گفته میشود که از سه نرخ رفرش پشتیبانی میکند: 30، 60 و 90 هرتز. علاوه بر این، بعد از تست و بررسی گوشی Xiaomi Poco M4 5G به این نتیجه رسیدیم که به نوعی و تا حدودی به طور اتوماتیک بین این سه نرخ تازهسازی سوئیچ میکند. عموما بیشتر اپها و هوش مصنوعی گوشی از نرخ رفرش 90 هرتزی استفاده میکنند. برخی از اپها نظیر کروم نیز گزارش استفاده از نرخ رفرش 90 هرتزی میدهند اما در اصل روی 60 هرتز کار میکنند.
بررسی شارژدهی گوشی Poco M4
گوشی پوکو ام 4 یک باتری بزرگ با ظرفیت 5000 میلی آمپر دارد و پردازنده آن نیز مدیاتک دایمنسیتی 700 است. ثابت شده که ترکیب این دو، باعث شارژدهی عالی میشود که در سایر گوشیها نظیر ردمی نوت 10 نیز شاهد آن هستیم. این گوشی نیز از همین قانون پیروی میکنند و شارژدهی بسیار خوب 121 ساعتی را از آن انتظار داریم. این گوشی میان رده عملکرد عالی در تستهایی نظیر حالت استندبای و تماس یا وبگردی با وای فای و تماشای ویدئو به صورت آفلاین داشته است. در واقع، نمیتوان ایرادی برای شارژدهی آن گرفت.
شارژر
متاسفانه یکی از مشخصاتی که از پوکو M4 Pro به این گوشی نرسیده است، شارژر فست شارژ 33 واتی است. در حقیقت، گوشی ام 4 نهایتا از شارژ 18 واتی پشتیبانی میکند. این بدان معناست که برای شارژ این گوشی باید زمان نسبتا زیادی صبر کنید و سرعت شارژ کُند خواهد بود. با نیم ساعت شارژ کردن گوشی از صفر به 31 درصد شارژ میرسید و فول شارژ کردن گوشی پوکو ام 4 بیش از دو ساعت به طول خواهد انجامید.
البته نباید قیمت اقتصادی این گوشی را از یاد ببریم، زیرا این سرعت شارژ در این رنج قیمتی عادی است. یا حداقل، چند تا از رقبای اصلی این گوشی نیز شارژ آهستهای دارند. برای مثال، بیشتر مدلهای سامسونگ در شارژر 15 واتی گیر کردهاند، پس اوضاع ام 4 خیلی هم بد نیست.
اسپیکر
پوکو ام 4 تنها یک خروجی اسپیکر دارد که در پایین گوشی واقع شده است. هیچ تنظیمات استریویی برای این گوشی در نظر گرفته نشده است. این در حالیست که برخی از رقبای این گوشی با همین رنج قیمتی، حتی برخی از مدلهای شیائومی، دارای اسپیکر استریو هستند. از همه مهمتر اینکه این اسپیکر خاص خیلی بلند نیست و در تستهای استاندارد در حد میانگین امتیاز آورده است.
اگر بخواهیم به نیمه پر لیوان نگاه کنیم، منحنی واکنش فرکانس این اسپیکر خیلی هم بد نیست، به خصوص در میان گوشیهای اقتصادی. صداهایی که از این اسپیکر بیرون میآیند شفاف و واضح هستند.
رابط کاربری
پوکو ام 4 با رابط کاربری MIUI 13 و اندروید 12 وارد بازار شده است. این رابط کاربری جدید، با بهبودهایی همراه بوده است: مدیریت بهتر RAM، بهینه سازی CPU، و استفاده بهینهتر از فضای ذخیره. در کل، ظاهر این رابط کاربری تغییری نکرده است و کسانیکه که قبلا از MIUI استفاده کردهاند، حس غریبگی نخواهند داشت.
جداسازی نوتیفیکیشن شید و کنترل سنتر به صورت پیش فرض انجام شده است که خبر خوبی است. این مورد، حس راحتی خوبی دارد و راهی است تا به کاربران درباره روش منحصر بفرد MIUI به UI آگاه سازی کند. البته اگر چنین چیزی را دوست ندارید، همیشه میتوانید این گزینه را به حالت استاندارد برگردانید. برخلاف منو اپها در محصولات اخیر، MIUI اپها را به صورت عمودی لیست میکند چندین میانبر مفید نیز در اختیار شما قرار میدهد.
پس از بررسی گوشی Xiaomi Poco M4 5G متوجه خواهید شد که شخصی سازی محیط گوشی یکی از مهمترین قسمتهای MIUI است. از آنجا که گوشی پوکو ام 4 فاقد پنل اولد و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر است، صفحه نمایش همیشه روشن و منوهای شخصی سازی انیمیشن اثر انگشت در آن وجود ندارد. البته امکان تم دادن به گوشی وجود دارد. علاوه بر تمهایی که از قبل در گوشی وجود دارد، میتوانید از تمهای مختلفی که در تم استور وجود دارد، استفاده کنید. این تمها نه تنها ظاهر کلی گوشی بلکه آیکونهای زنگ گوشی و سیستم را تغییر میدهند.
در بخش حریم شخصی و امنیت نیز باید بدانید که MIUI با اپ از پیش نصب شده، امنیت سیستم عرضه میشود. در مجموع، MIUI 13 نسبت به نسخه 12 خود، کمی تغییرات داشته است اما به سرعت و شخصی شده، نسخههای قبلی خود است.
پردازنده
شیائومی برای این گوشی از پردازشگر مدیاتک دایمنسیتی 700 استفاده کرده است که میتوان آن را یکی از نقاط قوت این گوشی میان رده اقتصادی دانست. اگر از گوشی انتظاراتی در حد انجام کارهای روزمره دارید، این پردازنده توقعات شما را برآورده خواهد کرد. اگر میخواهید با گوشی پوکو ام 4 گیم بازی کنید، بهتر است به بازیهای سبکتر فکر کنید زیرا در گیمهای سنگینی نظیر کال آف دیوتی، با لگ و باگ مواجه خواهید شد و بازی روانی تجربه نمیکنید. این گوشی مجهز به فناوری 5G است که نسل آینده ارتباطات خواهد بود و در حال حاضر در ایران وجود ندارد.
دوربینهای گوشی پوکو ام 4
در پنل پشتی گوشی شیائومی پوکو ام 4 تنها یک دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی و یک سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی وجود دارد. دوربین سلفی نیز تنها 5 مگاپیکسل کیفیت دارد. در کل، این دوربینها نه تنها پیشرفتی نسبت به سایر گوشیهای خانواده M نداشتهاند بلکه به نوعی پسرفت هم داشتهاند. اپ پیش فرض دوربین نیز یک MIUI معمول است و برای انطباق با تنظیمات سبک و سادهتر دوربین، کمی سادهتر نیز شده است. برای جابجایی میان حالتهای عکاسی مختلف باید گزینهها را به چپ و راست بکشید. دقت داشته باشید که هیچ حالت ماکرویی در این دوربین وجود ندارد و آیکون زوم هم وجود ندارد و برای زوم کردن باید از انگشتان خود کمک بگیرید. در منظره یاب یک حالت تغییر حالت فلش، تغییر HDR، و گزینه هوش مصنوعی و فیلترهای زیبایی وجود دارد.
کیفیت عکسها در روشنایی روز
بررسی گوشی Xiaomi Pcon M4 5G نشان میدهد که دوربین اصلی، عکسها را با کیفیت کمی بیشتر از 13 مگاپیکسلی ذخیره میکند. این مورد برای یک گوشی اقتصادی گزینه جالبی است. رنگها نیز اکثرا به دنیای واقعی نزدیک هستند و کنتراست و دینامیک رنج آنها نیز قابل قبول است. نقایصی در جزئیات عکسها دیده میشود و به خصوص اگر در صحنهای جزئیات زیادی نظیر چمن و برگ درختان وجود داشته باشد، مقداری حالت محو در عکسها دیده میشود. البته این موارد در دوربینهای گوشیهای مقرون به صرفه، پذیرفته و نرمال است و کیفیت عکسهای این دوربین خیلی هم بد نیست.
دوربین اصلی
عکسهای دوربین اصلی با هوش مصنوعی تصحیح میشوند .یعنی عکسها با اشباع رنگ و افزایش کنتراست (بسته به صحنه عکس) بهبود بخشیده میشود. علاوه بر این، امکان گرفتن عکس پرتره با دوربین اصلی گوشی پوکو ام 4 نیز وجود دارد. شاید کیفیت عکسهای سلفی تار و صورت نرم باشد اما تشخیص سوژه و تفکیک آن بسیار خوب انجام میشود و کیفیت محو کردن پس زمینه نیز قابل قبول است. استفاده از حالت پرتره برای سوژههای غیر انسانی نیز به خوبی کار میکند. این گوشی فاقد دوربن تله است اما میتوانید از زوم دیجیتال تا 10 برابر استفاده کنید. حتی در زوم 5 برابر نیز عکسها بیشتر نقاشی با رنگ روغن هستند تا عکس.
دوربین سلفی
دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی نیز مانند دوربین اصلی، نسبت به قیمتی که دارد، عکسهای قابل قبولی ثبت میکند. هرچند عکسهای سلفی از جزئیات خوبی برخوردار هستند اما بافت پوست تا حد زیادی از دست میرود. رنگهای ثبت شده توسط این دوربین نیز خوب به نظر میرسند. پرترههایی که توسط دوربین سلفی گرفته میشوند به خوبی دوربین اصلی نیستند. در تشخیص سوژه اشتباهات بیشتری میشود. البته کیفیت محو کردن پس زمینه خوب است.
کیفیت ویدئوها
گوشی پوکو ام 4 توانایی فیلمبرداری با کیفیت 1080p و فریم ریت 30 را دارد. این کیفیت، محدودترین ISP ارزان قیمت است که شاید به نظر جالب نرسد اما در گوشیهای در این رنج قیمت، متداول است.
جمعبندی کلی، پوکو M4 بخریم یا نه؟
شاید توصیه به خرید گوشی پوکو M4 5G گلوبال کار سادهای نباشد. همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، شیائومی در این بازار پر از سردرگمی، تصمیم گرفته است تا نسخهای متفاوت و گلوبال از گوشی M4 5G و متفاوت از نسخه هندی آن وارد بازار کند. این نسخه جدید، متاسفانه نسبت به سایر گوشیهای خانواده M نظیر گوشی پوکو M4 Pro 5G افت داشته است. این گوشی میان رده اقتصادی، مشخصات جالبی روی کاغذ و در تئوری دارد. ام 4 دارای نرخ رفرش 90 هرتزی، پردازنده مدیاتک دایمنسیتی 700، مقاومت نسبی در برابر پاشش آب، محافظ صفحه گوریلا گلس 3، جک صدای 3.5 میلی متری، مادون قرمز، سنسورهای مختلف، باتری بزرگ 5000 میلی آمپری و شارژدهی عالی در تستهاست.
اما در دنیای واقعیت و پس از انجام تستهای مختلف، باید بگوییم که نمایشگر این گوشی عملکرد خوبی ندارد. برای مثال، این نمایشگر روشنایی کافی ندارد تا بتوان از آن در محیطهای رو باز و زیر نور خورشید از آن استفاده کرد. همین یک مورد را شاید بتوان مهمترین نقطه ضعف این گوشی میان رده دانست.
حتی در میان گوشیهای اقتصادی و با بودجهای محدود، میتوانید گوشیهایی با مشخصات نمایشگر اولد و اسپیکر استریو خریداری کنید. پس بهتر است قبل از خرید به تمام مشخصات و امکانات این گوشی توجه کنید و آن را با سایر گوشیهای این رنج قیمت مقایسه کنید تا بهترین خرید ممکن را داشته باشید.
اگر قصد خرید گوشی شیائومی پوکو ام 4 را دارید، یکی از راههای پیش روی شما، مراجعه به وبسایت مبیت و ثبت سفارش است. در مارکت پلیس مبیت، علاوه بر قیمتهای منصفانه و رقابتی، نقد و بررسی محصولات نظیر بررسی گوشی Xiaomi Poco M4 5G نیز موجود است و شما میتوانید از تجربیات خریداران قبلی کالای مورد نظر خود نیز آگاه شوید. فروشگاه مبیت علاوه بر ارائه اجناس اصل با قیمت مناسب، سلامت کالا را ضمانت میکند و محصولات را در کوتاهترین زمان ممکن، به در منزل شما ارسال میکند.
رویههای شفاف ارسال و بازگشت کالا و مرکز پاسخگویی به سوالات کاربران، همگی تضمین کنندهی خریدی آسان و مطمئن خواهند بود. شیائومی با انتشار اولین گوشی هوشمند خود در سال 2011، توانست تا سهم بزرگی از فروش بازارهای بین المللی را به خود اختصاص دهد. این کمپانی چینی خلاق، در سال 2021، اپل را پشت سر گذاشت و به دومین فروشنده گوشی هوشمند در دنیا تبدیل شد. جالب است که بدانید که شیائومی، پس از کمپانی کرهای سامسونگ، دومین تولیدکننده تلفن همراه هوشمند نیز لقب گرفته است. برند پوکو که امروزه مستقل شده است، زمانی یک خط تولید تلفن هوشمند میان رده زیر مجموعه شیائومی بود اما در سال 2021 از این شرکت جدا شد و به طور مستقل فعالیت میکند. ردمی نیز یکی از نامهای تجاری تحت مالکیت شیائومی است که از سال 2012 در حال تولید گوشی هوشمند است.