راهنمایی خرید تبلت ویندوزی
افرادی که برای اغلب کارهایشان از لپ تاپ شان استفاده می کنند، ممکن است پس از مدتی تصمیم به به خرید یک تبلت ویندوزی بگیرند. چرا که در تبلت های ویندوزی ما دیگر با مشکل وزن بالا و مشکلاتی از قبیل حمل و نقل دشوار لپ تاپ ها روبرو نیستیم.
ویندوز RT اولین سیستم عامل ویندوزی برای گوشی های هوشمند
استقبال بیش از پیش مردم از تبلت های اندرویدی و آی او اس، توجه شرکت های بزرگ تولید و عرضه کننده لپ تاپ ها را به حوزه تولید تبلت های ویندوزی جلب کرده است. در ابتدای کار کمپانی مایکروسافت نسخه خاصی از ویندوز را تحت عنوان ویندوز RT روانه بازار کرد. این سیستم عامل مبتنی بر معماری پردازنده های ARM بود.
پس از انتشار ویندوز آر تی توسط کمپانی مایکروسافت، عده ای تصور می کردند که می توانند روی این سیستم عامل، نرم افزارهای کاربردی و معروف ویندوزی را نصب و اجرا کنند. اما در حالی که این یک باور اشتباه بود و این سیستم عامل فقط از لحاظ ظاهری به ویندوز شبیه بود و در باطن، توانایی اجرای برنامه های مبتنی بر معماری X86 اینتل را نداشت.
در همان زمان بسیاری از برند های مطرح گوشی سازی هم تبلت هایی را با سیستم عامل ویندوز روانه بازار کردند. اما از آن جایی که این سیستم عامل، رقبای قدری همچون آیپد داشت، فرصت و شانسی برای موفقیت نیافت.
تبلت های SURFACE
مایکروسافت که تا آن زمان تجربه ساخت تبلت در سطح جهانی را نداشت، با معرفی تبلت هایی مبتنی بر ویندوز دسکتاپ موسوم به SURFACE، مسیر جدیدی را برای خود و همچنین فعالان این بازار ترسیم کرد.
SURFACE ها تبلت های قدرتمند مبتنی بر معماری پردازنده های اینتل بودند که از توان پردازشی بالایی بهره می بردند و همین موضوع آنها را قادر به اجرای نرم افزار های سنگین ویندوزی می کرد. پس از آن برند هایی از قبیل ایسر، لنوو، ایسوس و… هم تصمیم به تولید تبلت های ویندوزی قدرتمند گرفتند تا دنیای تبلت ها شاهد یک پیشرفت چشمگیر باشد.
چرا تبلت ویندوزی بخریم؟
- یکی از مهمترین دلایل برتری تبلت های ویندوزی نسبت به لپ تاپ ها، قابلیت جابجایی آسان تر، وزن کمتر و صفحه نمایش لمسی شان می باشد. البته بسیاری از لپ تاپ های امروزی که به لپ تاپ های 1 in 2 معروف اند هم از صفحه نمایش لمسی بهره مند هستند. شما برای جا به جایی و حمل تبلت های ویندوزی، نیازی به حمل کیف اضافه ای ندارید و به راحتی می توانید تبلت تان را داخل کیف دستی همراه تان جای دهید.
- برخی از تبلت های ویندوزی مجهز به قلم های لمسی هستند و این قابلیت می تواند یکی از دلایل برتری این تبلت ها نسبت به لپ تاپ های ویندوزی به شمار آید. مزیت این قابلیت زمانی که بخواهید از تبلت ویندوزی تان برای انجام امور طراحی، نقشه کشی و یا کارهایی از این دست بهره ببرید، ملموس تر خواهد بود.
- با به همراه داشتن یک تبلت ویندوزی، همواره یک کتابخانه بزرگ همراه شما خواهد بود. از مزیت های دیگر تبلت های ویندوزی نسبت به لپ تاپ ها این است که مطالعه کتاب های الکترونیکی و مقالات علمی و فناوری در این تبلت ها راحت تر از لپ تاپ هاست.
- بهره مندی تبلت های ویندوزی از مجموعه عظیم و بسیار کاربردی مایکروسافت آفیس، یکی دیگر از برتری های محسوس تبلت های ویندوزی نسبت به سایر تبلت ها می باشد. تصور کنید برای یک قرار کاری مهم نیاز به گرد آوری مطالب و ارائه آن در قالب یک فایل پاور پوینت دارید! یک تبلت ویندوزی گزینه بسیار خوبی برای انجام کارهایی از این دست می باشد.
- برتری دیگر تبلت های ویندوزی نسبت به لپ تاپ ها این است که اگر در دانشگاه و یا در محیط کار خود، نیاز به یادداشت برداری از موضوعی خاصی پیدا کردید، خیلی راحت و بی سر و صدا و بدون نیاز به فشردن دکمه های فیزیکی کیبورد لپ تاپ تان، می توانید مطالب را در تبلت ویندوزی خود تایپ نمایید. البته ناگفته نماند که در تبلت های ویندوزی شما می توانید از یک کیبورد فیزیکی هم بهره مند شوید.
- تبلت های ویندوزی برای افرادی که اغلب اوقات در حال حرکت هستند بسیار مناسب هستند. به طور مثال هنگام ارائه موضوعی و یا مطالعه یک مقاله، شما می توانید براحتی با تبلت تان در آن محیط راه بروید. در حالی که هنگام استفاده از لپ تاپ ها، با وجود قابل حمل بودنشان، استفاده از لپ تاپ ها هنگام حرکت کردن کار دشواری است.
بهترین تبلت های ویندوزی
وقتی صحبت از خرید تبلت ویندوزی به میان می آید، این سوال در ذهن مخاطبین نقش می بندد که اگر قصد خرید یک تبلت ویندوزی را داشته باشیم، بهترین تبلت های ویندوزی در بازار کدامند؟
ما در ادامه به معرفی و بررسی چند نمونه از تبلت های ویندوزی مطرح بازار خواهیم پرداخت. چنانچه شما هم قصد خرید یک تبلت ویندوزی را دارید، تا انتهای این مقاله از مبیت مگ با ما همراه باشید.
1- تبلت مایکروسافت Surface Pro X
این تبلت را می توان جزو پیشگامان تبلت های ویندوزی مبتنی بر پردازنده ARM دانست. تبلت مایکروسافت Surface Pro X حاصل برنامه ریزی چند ساله مایکروسافت و همکاری نزدیک این کمپانی با کوالکام برای تولید ویندوز با امکانات کامل بر بستر آرم می باشد. در این تبلت امکان نصب برنامه های 32 بیتی ویندوز در محیط شبیه سازی شده بر بستر ARM64 وجود دارد.
این تبلت فوق باریک فقط 5.3 میلی متر ضخامت دارد و باریک ترین تبلت مايکروسافت می باشد. ظرفیت باتری این تبلت هم یکی دیگر از شاخصه های بارز آن می باشد که می تواند تحت استفاده معمول، 13 ساعت بازدهی داشته باشد.
سایز صفحه نمایش این تبلت 13 اینچی و دارای چگالی پیکسلی 267 و نسبت 3 به 2 می باشد. همچنین پشتیبانی از سیم کارت و قلم لمسی هم در این تبلت به چشم می خورد.
قابلیت پشتیبانی از کیبورد هم از دیگر مشخصه های این تبلت می باشد. در تبلت Surface Pro X، دوربین 5 مگاپیکسلی سلفی برای تماس های ویدئویی در دسترس است.
2- تبلت مایکروسافت Surface pro 7
بدون شک غول مرحله آخر تبلت های ویندوزی مایکروسافت، Surface Pro 7 می باشد. ترکیبی زیبا و هماهنگ از راحتی تبلت و قدرت لپ تاپ؛ صفحه نمایش 12.3 اینچی درخشان با چگالی پیکسلی 267 پیکسل بر اینچ و بهره مندی از قلم لمسی از مشخصات این تبلت می باشند.
پردازنده گرافیکی تبلت مایکروسافت Surface pro 7
مضاف بر این، پردازنده گرافیکی iris و پردازنده قدرتمند سری i core اینتل، همه و همه نشان از این دارد که با تبلتی در حد و اندازه لپ تاپ های قدرتمند امروزی مواجه هستیم. این به آن معنی است که امکان اجرای نرم افزارهای بی نظیر ویندوزی مثل فتوشاپ، کورل، تری دی مکس و… در این تبلت وجود دارد.
CPU و RAM تبلت مایکروسافت Surface pro 7
قلب تپنده این تبلت، پردازنده قدرتمند Core i7 اینتل به همراه رم 16 گیگابایتی LPDDR4x می باشد. مشخصاتی که حتی برای کامپیوترهای رومیزی هم بسیار قدرتمند به حساب می آیند. همچنین برای قسمت CPU و RAM دو انتخاب دیگر نیز موجود می باشد که به ترتیب پردازنده Core i3 و Core i5 و حافظه رم 4 و 8 گیگابایتی می باشند.
حافظه داخلی تبلت مایکروسافت Surface pro 7
حافظه داخلی Surface Pro 7 در 4 ظرفیت 128، 256، 512 گیگابایتی و 1 ترابایتی در دسترس می باشد. همچنین این تبلت دارای دو دوربین پشتی و سلفی هم می باشد. دوام باطری این تبلت ویندوزی، 12 ساعت اعلام شده است که زمان قابل توجهی می باشد.
از دیگر تبلت های ویندوزی و قدرتمند حال حاضر بازار می توان به Lenovo ThinkPad X1 Tablet ،Lenovo Yoga Book C930 ،Switch 5 Acer و… اشاره کرد.
تبلت های ویندوزی در مسیر پیشرفت…
در مقاله امروز مبیت مگ به تبلت های ویندوزی و مشخصات آنها پرداختیم. تبلت هایی که شما را در انجام کارهای نیمه سنگین و سنگین تنها نمی گذارند و مطمئنا از انتخاب آنها پشیمان نخواهید شد.
کمپانی های سازنده و ارائه کننده تبلت های ویندوزی مصمم هستند این گجت های هوشمند را به یک نیاز ضروری زندگی مردم تبدیل نمایند.
همچنین آنها در تلاش هستند تا با بهبود عملکرد سخت افزار و نرم افزار، شارژدهی تبلت های تولید شده خود را افزایش دهند. تبلت های ویندوزی فعلی در حالت وب گردی، مرور اسناد و کارهایی از این قبیل، می توانند 10 تا 12 ساعت شارژ دهی داشته باشند.
شما تجربه استفاده از تبلت های ویندوزی را داشته اید؟ مزایا و معایب آنها نسبت به تبلت های اندرویدی در چیست؟