دانستنی موبایل

هزینه گمرک گوشی مسافرتی چقدر است؟ (مبلغ رجیستر کردن آن)

هزینه گمرک گوشی مسافرتی چقدر است؟ (مبلغ رجیستر کردن آن)

در بسیاری از مواقع ممکن است که در هنگام سفر به کشوری دیگری از آنجا تلفن همراهی را خریداری کنید و سپس به ایران بازگردید، حال آنچه مورد پرسش است، آن است که هزینه ورود تلفن همراه و رجستر کردن آن چند است؟ در ادامه به این سؤالات پاسخ داده خواهد شد.

تلفن همراه مسافرتی چیست و چگونه است؟

تلفن همراه مسافرتی به تلفن همراهی گفته می شود، که به هنگام مسافرت به کشوری دیگر تلفن همراهی را خریداری می کنند و. سپس در هنگام بازگشت قصد ورود آن را به داخل ایران را دارند، که در این لحظه در هنگام ورود و اگر قصد استفاده به دائم از آن را دارید باید مراحل قانونی و رجستر کردن را طی نمایید و الا در مدت اندکی قادر به ارتباط با آن نخواهید شد. پس آنچه حائز اهمیت است ، آن است که اگر قصد استفاده از سیم کارتها و اپراتورهای داخلی را دارید باید رجستر تلفن همراه را انجام داد. ولی اگر این حضور در ایران به دائم نمی باشد و برای مدت اندمی قرار است از ان استفاده کنید، نیازی به رجستر کردن آن نیست. در ادامه با مثالی ، آن را شرح خواهیم داد. مثلا یکی از اقوام نزدیک به ایران سفر می کنند و برای مدت اندکی در اینجا هستند و پس نیازی به رجستر کردن آن ندارند، اما اگر تلفن همراهی را به عنوان هدیه به همراه خود آورده باشند و قرار است که به طور دائم در ایران باشد باید رجستر شود تا ارتباط برقرار شود.  در ادامه به شرح موارد ذکر شده خواهیم پرداخت.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

رجستر کردن تلفن همراه به چه شکل صورت می پذیرد؟

از جمله مهمترین روشهای به هنگام ورود تلفن های همراه هوشمند به داخل کشور رجستر شدن آنها می باشد. رجستر کردن تلفن های همراه که کاملا رایگان و توسط کاربر انجام می گیرد سبب بر کاهش بسیاری از خسارتها، از جمله سزقت آنها است. به هنگام ورود تلفن همراه به داخل کشور با اعمال طرح رجستری که توسط بسیاری از ارگانها و همچنین با ثبت در سامانه ای به نام سامانه همتا که سبب بر یکپارچگی  و ایضا ثبت آن تلفن همراه با سیم کارتی مشخص به نام مالک از قاچاق این گجت ها میز جلوگیری می شود . با گسترش استفاده از سامانه همتا ، سرقتها و استفاده آنان توسط شخص ثالث کاهش یافته است. که در صورت مفقودی و یا سرقت باعث می گردد تا قابلیت ردیابی داشته باشد و از انجام اعمال سوء پیشگیری نمود.

هزینه گمرک تلفن همراه  مسافرتی چگونه محاسبه می گردد؟

از آنجا که ورود هر شی به داخل دارای هزینه گمرکی می باشد و همچنین برای استفاده ها و خرید و فروش های بعدی نیاز به احراز گمرکی می باشد، در هنگام ورود و استفاده از تلفن همراه جدید از کشوری دیگر به ایران باید با مراجعه به اداره گمرک و اخذ رسیدی منوط بر هزینه گمرکی و ایضا استفاده از اپراتورهای داخلی و خرید و فروش باید اقدام به این عمل کرد. اما انچه اکنون مورد پرسش است چگومگی تعیین قیمت و هزینه کمرگی تلفن همراه است؟ و چه اقداماتی را باید انجام د اد؟ که البته این مراحل مربئط بر تلفن های همراه مسافرتی می باشد. در ادامه و در قسمت بعدی تمام  را به تفضیل شرح خواهیم داد.

هزینه گمرک تلفن همراه مسافرتی چقدر است؟

همانطور که قبلا ذکر نمودیم وارد کردن تلفن همراه از کشوری دیگر به داخل ایران دارای هزینه گمرکی می باشد و باید برای انجام کارهای دیگر حتما این کار انجام شود تا آن تلفن همراه مورد استفاده قرار بگیرد و برای خرید و فروش آن مانع قانونی وجود نداشته باشد. منظور از هزینه گمرکی هزینه ورود آن کالا به داخل است که طبق شواهد و اسناد برای هزینه اعلامی برای تلفن همراههای گمرکی هزینه ای معادل 16درصد از ارزش اصلی تلفن همراه است. این 16 درصد شامل 4 درصد حق گمرک، 2 درصد حق بازرگانی، 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده و 1 درصد عوارض هلال احمر می‌باشد. ولی منظور از این 16درصد از ارزش تلفن همراه چیست؟ به عنوان مثال تلفن همراهی را  از کشوری دیگر وارد ایران نموده اید ،قیمت این تلفن همراه  حدود 15 میلیون در ایران باشد،  ، در این صورت باید 16 درصد این مبلغ را به عنوان هزینه گمرک پرداخت شود.. با یک ضرب و تقسیم ساده متوجه خواهد شد که 16 درصد مبلغ 15 میلیون تومان چیزی در حدود 2 میلیون و 400 هزار تومان می‌شود.

چگونگی پرداخت  هزینه گمرک تلفن همراه وارداتی؟

برای انجام و پرداخت هزینه گمرکی دو روش وجود دارد که در اینجا هر دو روش را بیان می کنیم : در اولین و راحتترین روش در هنگام ورود به کشور و با مراجعه حضوری به یکی از دفاتر کمرگ است و با اعلام مشخصات تلفن همراه وارداتی به کارشناسان حاضر در گمرگ هزینه گمرکی اعلام و با پرداخت آن رسیدی به عنوان پرداخت گمرکی داده می شود و بعدها برای اعمال و انجام خرید و فروش و یا استفاده در داخل مانعی وجود ندارد و به راحتی می توان استفاده کرد. این اولین روش برای پرداخت هزینه گمرکی بود که بیان نمودیم و در ادامه روش دوم  را که اگر امکان حضوری رفتن برای کاربر امکان پذیر نبود با مراجعه به سایتهایی که گمرک تهیه نموده و با ورود به آنها امکان پرداخت و انجام مراحل ذکر شده است و رسیدی منوط بر پرداخت عوارض گمرکی قابل پرداخت می باشد. در انتها در  هر دو رو ش در حفظ و نگهداری رسیدها برای خریدو فروشها و انتقال مالکیت و همچنین رجستر کردن تلفن همراه  کوشا باشید .

 مراحل پس از انجام پرداخت گمرکی تلفن همراه چیست؟

پس از پرداخت هزینه گمرکی و انجام اعمال قانونی همه کارهای منوط به ثبت تلفن همراه انجام شده است. در ادامه برای اتمام کار و استفاده راحتتر از تلفن همراه مسافرتی باید اقدام به رجستر کردن آن نمود که به وسیله روشهای گوناگون انجام می گیرد و کاری بسیار سهل و آسان است و هر کاربریب می تواند آن  را به راحتی انجام دهد، اما نبتید از خاطر برد که برای انجام چنین کاری حتما باید از سیم کارتی استفاده نمود که در ادامه از آن استفاده خواهید کرد. به عبارت دیگر اگز قصد هدیده دادن به شخصی دیگر را دارید و می خواهید به او بدهید،با سیم کارتی که مربوط و به نام آن شخص است ، اقدام به این کار کنید و یا در صورت امکان با خود شخص بدهید تا رجستر کردن تلفن همراه را انجام دهد.و البته از این مسئله غافل نشوید که رجستر کردن تلفن همراه کاملا رایگان و حتی به دست خود کاربر انجام پذبر است. و باید از کلاه برداران سوء دوری نمود.

در صورت اقدام ننمودن به  پرداخت هزینه گمرک و رجیستر چه خواهد شد؟

هر انچه در مطالب قبلی ذکر نمودیم در  رابطه با اقدامات مربوط به رجستر و پرداخت هزینه گمرکی می باشد. حال سؤالی دیگر در پیش روست و آن است که اگر آن اقدامات انجاتم نگردد چه اتفاقی می افتد؟ و ممکن است با چه مشکلاتی روبه رو شویم؟ در ادامه با ما همراه باشید . هر چند در گفته های قبلی تمام مراحل را بازگو نمودیم اما امکان دارد به هر دلیلی امکان پرداخت هزیینه گمرکی نباشد و از رجستر کردن پرهیز شود. در این شرایط گمرک با دادن فرصت 30 روز کاری ، زمان برای پرداخت و رجستر کردن آن می دهد که در این صورت تا آن روز امکان برقرار ارتباط وجود دارد و مشکلی وجود ندارد ، اما با گذشت این مدت دیگر  ارتباط  قطع می شود و  دیگر امکان برقراری ارتباط خواهد بود. که البته معمولا با مراجعه بعد از این مدت به دفاتر گمرک به شکل حضوری مشکل برطرف خواهد شد ، اما در مواقعی دیگر این مسئله به راحتی حل نخواهد و به طول می انجامد. پس بهتر از در هنگام ورود اقدام به پرداخت هزینه گمرکی و رجستر کردن و ثبت در سامانه همتا نمود تا از بروز و عواقب مشکلات ناشی از به تأخیر انداختن آن جلوگیری نمود.

شرایط فروش تلفن همراه رجستر شده چیست؟

در این مرحله اگر تمام مراحل ذکر شده بالا انجام شده باشد برای فروش تلفن همراه رجستر شده مشکلی پیش نخواهد آمد و به راحتی می توان اقدام به این عمل نمود. اما سؤالی که پیش خواهد آمد آن است که  تکلیف سیم کارتی که با آن رجستر شده چیست؟ که با اطمینان می توان گفت آنچه در سامانه همتا به آن توجه شده است ،همین مسئله نیز بوده است. در این راستا در مورد طرح رجیستری  و فروش تلفن های همراه را ه حلی وجود دارد. بدین سبب  که مالک آن را  با استفاده از انتقال مالکیت که می‌توان از روش های مختلفی استفاده کرد، انتقال را انجام دهد. و در ضمن برای انتقال مالکیت هیچ نیازی به صرف هزینه وجود ندارد و انجام این کار به طور رایگان امکانپذیر خواهد بود.

جمع‌بندی

آنچه گذشت در مورد هزینه گمرک و رجیستر کردن تلفن همراه بوده است. و البته این مطالب ذکر برای هر نوع کاربر و حتی کاربران شخصی است  که با ورود تلفن همراهی به داخل ایران و خواهان استفاده شخصی از آن باشد ، باید حتما هزینه گمرک و اقدام به ثبت در سامانه همتا و رجیستر کردن  آن است.

 

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا