بهترین پاوربانک های مناسب گوشی های سونی
قطعا شما هم سونی اریکسون رو یادتونه . کمپانی ای که بعد از مدت کوتاهی فعالیت ساده شروع به تولید موبایل هایی خاص کرد که همه ی علاقه مندان تکونولوژی گوش به زنگ آماده بودند طرح های جدیدش رو اولین نفری باشند که استفاده می کنه.
سری W که اختصاصی برای شنیدن موزیک ساخته شده بود دریچه های جدیدی از تلفن همراه به روی همه باز کرد چون از اون به بعد شما تلفن همراهی داشتید که می تونستید باهاش موزیک هم گوش کنید.
البته در حال حاضر شنیدن این چیزا خیلی خنده داره اما میخوام بدونید که در این مقاله قصد دارم از کمپانی ای پاور بانک هایی رو معرفی کنم که همچین قدمتی داره.
شرکت سونی از سال 1946 مشغول به کاره ( یعنی حدودا 40 تا 50 سال پیش از کمپانی سامسونگ و البته 40 زودتر کمپانی اپل ) و خط تولید تلفن همراه خودش رو حدودا سال 2001 راه انداخت.
لازمه همینجا به نکته ی جالب بگم که در ابتدای کار کمپانی اپل که ، البته شرکت کوچکی بوده ، ساخت بسیاری از قطعات الکترونیکی خودش رو به شرکت سونی میداده چون این شرکت مهارت بالایی در ساخت محصولات الکترونیکی بسیار ریز و ظریف داره.
در سال 2006 سونی چهارمین تولید کننده ی موبایل در جهان بعد از نوکیا ، سامسونگ و موتورولا بود و این سابقه ی عجیب و غریب کمپانی سونی میتونه پشتوانه ی خوبی برای انتخاب محصولات این برند باشه.
اگر علاقه مند هستید درباره پیشینه کمپانی سونی بشنوید می تونم این مقاله رو به کتابی 1000 صفحه ای تبدیل کنم اما هدف ما از این مقاله معرفی پاور بانک هایی مناسب برای موبایل های سونی هست تا شما بتوانید اقدام به خرید پاور بانک با بهترین کیفیت نمایید . در ادامه با فروشگاه اینترنتی موبایل مبیت همراه باشید
پس بی هیچ حرف اضافه ای میرم سراغ معرفی پاور بانک هایی از برند فوق حرفه ای سونی :
- پاور بانک سونی مدل CP-V3
- پاور بانک سونی مدل CP-V10B
- پاور بانک سونی مدل CP-S20
پاوربانک سونی مدل CP-V3
اولین مدلی که میخوام براتون معرفی کنم یه پاور بانک جیبی خیلی مناسب هست که کاملا در لحظات ضروری مورد نیازتون میشه.
مدل CP-V3 پاور بانک 2800 میلی آمپر بر ساعت هست که با وزن 84 گرم و ابعاد 38X99X19 ارائه شده و تمام نیاز شما به یک پاور بانک جیبی رو تامین میکنه. شما می تونید با این پاور بانک لیتیوم – پلیمری علاوه بر موبایل های سونی ، تلفن همراه هایی از بند هایی مثل سامسونگ و اپل هم شارژ کنید.
این پاور بانک کوچک به سیستمی مجهزه که تلفن همراه شما رو نوسانات و خرابی های ناشی از اون محافظت میکنه.
بر روی اون یک درگاه USB وجود داره و یک چراغ کوچک که به کمک اون متوجه روشن و خاموش بودن پاور بانک می شوید.
اگر دنبال پاور بانکی هستید که با گوشی های سونی سازگار باشه و البته جا گیر نباشه و زود هم شارژ بشه این پاور بانک میتونه انتخاب مناسبی برای شما باشه.
پاور بانک سونی مدل CP-V10B
دومین پاور بانکی که میخوام معرفی کنم ظرفیت بالاتری نسبت به مدل قبل داره و البته سایزش هم به نسبت پاور بانک قبلی بزرگتره.
مدل CP-V10B ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت داره و میتونه علاوه بر گوشی های سونی ، تلفن های همراهی از برند های دیگر هم شارژ کنه.
با ظرفیت تکمیل این پاور بانک حدودا دو تا سه روز از شر پریزهای دیواری راحت هستید.
این پاور بانک مناسب موبایل های سونی حدودا 232 گرم و ابعاد اون چیزی در حدود 133 X 72 X 17 هست، که همین وزن و ابعاد اون رو در دسته ی پاور بانگ های خیلی سبک قرار میده.
مدل CP-V10B فقط یک درگاه خروجی داره و روی بدنه اون چهار چراغ ال ای دی برای نمایش میزان شارژ پاور بانک قرار گرفته.
اگر برای تلفن همراه ، دوربین و با موزیک پلیر سونی تون دنبال پاور بانکی با ظرفیت بالای 5000 هستید این پاور بانک از برند سونی میتونه گزینه ی خیلی مناسبی باشه.
اطلاعات دو پاور بانک قبلی تحت تاثیر قرارتون نداد؟! دلتون پاور بانکی با ظرفیتی بیشتر هستید؟
پاور بانک سونی مدل CP-S20
راه حل شماست. پاور بانک 20000 آمپری از برند سونی و مناسب موبایل های این برند که می تونه حدودا یک هفته شما رو از نیاز به پریز های برقی بی نیاز کنه.
وزن این پاور بانک حدودا 400 گرم هست و ابعادی در حدود 138X78X30 داره که اون رو در کلاس وزنی سنگین قرار میده. اما وزن این پاور بانک سونی نباید شما رو دلسرد کنه چرا که این پاور بانک چهار درگاه خروجی داره که می تونید از هر چهار تای آن بصورت همزمان استفاده کنید.
علاوه بر این توضیحات درباره ظاهر پاور بانک سونی باید گفت که این دستگاه به فناوری شارژ ایمن با همون Multi protect هم مجهزه که باعث میشه تلفن همراه شما در برابر اتصال کوتاه ، شدت جریان ، ولتاز و دمای زیاد ، آسیبی نبینه و کاملا سلامت باتری تلفن همراه شما رو تضمین میکنه.
بر اساس ادعای سازندگان پاور بانک های سونی باتری این پاوربانک در دسته باتریهای لیتیوم پلیمری قرار گرفته.
و اگر براتون سوال پیش اومده که باتری لیتیوم پلیمری با دیگر باتری ها چه تفاوتی داره باید بگم که :
باتریهایی که این روزها در دستگاههای دیجیتال و البته پاور بانک ها استفاده میشوند، معمولا از دو گروه باتریهای لیتیوم-یونی و باتریهای لیتیوم-پلیمری هستند.
تفاوت باتری های لیتیومی و یونی
باتریهای لیتیوم یونی در دمای 20- تا 60 درجه سانتیگراد عملکرد مناسبی از خودشون نشون میدن ، اما باتریهای لیتیوم پلیمری محدوده دمای بیشتری رو پوشش میدهند و در دماهای بسیار بالا یا بسیار پایین هم به شکل عادی انرژی مورد نیاز دستگاه رو فراهم میکنه. اما شاید بتونیم بگیم مهمترین مزیت باتریهای لیتیوم پلیمری در وزن آون هاست. اگه دو پاوربانک با ظرفیت اسمیهای مساوی و بدنه های مشابه رو با هم مقایسه کنیم، متوجه می شیم که پاوربانکی که دارای باتری لیتیوم پلیمری هست از وزن کمتری برخورداره. در درجه دوم این دو نوع باتری در طول عمر تفاوت دارند، باتریهای لیتیوم پلیمری انرژی خروجی کمتری نسبت به لیتیوم یونیها دارند و به همین دلیل بیشتر از باتریهای لیتیوم یونی عمر میکنند پس می تونیم بگیم به دلیل همین ویژگیها معمولا پاوربانکهایی که باتری لیتیوم پلیمری دارند گرانتر هستند و این محصول سونی هم در این گروه قرار میگیرد.