آیا گوشی نوکیا ساده ردیابی میشود ؟
آیا گوشی نوکیا ساده ردیابی میشود ؟
در این مطلب قصد داریم بپردازیم به سوالی که ذهن همه ما را حداقل یک بار درگیر کرده است؛ آیا واقعا گوشی غیرقابل ردیابی وجود دارد؟ و راه غیرقابل ردیابی کردن تلفن های همراه هوشمند و امروزی چیست؟
گوشی محبوب دست نیافتنی!
تلفن همراهی که محبوب دل قاچاقچیان موارد مخدر است و غیرقابل دستیابی و ردیابی برای پلیس و سرویسهای ردیابی اطلاعات.
گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی
این محبوب دست نیافتنی کسی نیست جز نوکیا 8210
این گوشی ساده به دلیل نداشتن امکاناتی از قبیل بلوتوث و وای فای و جی پی اس، امکان ردیابی را عملا از بین میبرد. و این مساله موجب محدودیت این مدل گوشی بین عده ای زیادی از افراد شده است.
با وجود این که این گوشی از تولیدات قدیمی نوکیا حدودا در سال 1999 است و اکنون پیدا کردن آن در بازار گوشی های رنگارنگ و به روز تلفن های همراه کار آسانی نیست، اما همچنان مشتری های خود را دارد و به محض موجود شدن در فروشگاه ها حتی به صورت دست دوم به سرعت به فروش میرسد.
در وبسایت Vice گزارشات جالب توجهی از گوشی نوکیا 8210 و ماجراهایی که پشت سر گذاشته منتشر شده است.
در یکی از این گزارشات عنوان شده که گوشی 8210 نوکیا به دلیل نداشتن امکاناتی مانند بلوتوث و وایفای و همینطور جیپیاس و بدلیل پشتیبانی نکردن از نصب هیچ نوع اپلیکیشنی، یکی از گوشیهای محبوب قاچاقچیان مواد مخدر در بریتانیا معرفی شدهاست. این قاچاقچیان برایاینکه امکان ردیابی خود برای پلیس را از بین ببرند همواره طرفدار استفاده از گوشی 8210 بودند تا با استفاده از عمر طولانی باتری آن همواره در دسترس مشتریان خود و دور از چشم پلیس بتواند به فعالیتهای خود ادامه دهند.
قابلیت مهم این گوشی برخورداری از امکانات ارتباطی بهوسیلهی فروسرخ میباشد که در هر زمان که نیاز باشد میتوان از این قابلیت برای انتقال اطلاعات استفاده کرد.
همچنین در این وبسایت نقل قولی از یکی از قاچاقچیان انگلیسی نیز ذکر شدهاست که این قاچاقچی با طرفداری از گوشی نوکیا تمایلی به استفاده از تلفنهای همراه آیفون و سایر گوشیهای بهروز را نداشته و تلفن همراه مورد اعتمادش مدل نوکیا 8210 بودهاست. این قاچاقچی حرفهای اعتراف کرده که نداشتن امکانات ارتباطی مثل وایفای و بلوتوث، ردیابی گوشی را برای پلیس و شنود تماسها و اطلاعات را برای مأموران بسیار سخت میکند و بههمینجهت فعالیتهای او همواره غیرقابل دسترسی و ردیابی باقی میماند.
این قاچاقچی سابقه دار معتقد است هرکس که تمایل ندارد که شناسایی شود یا مورد شنود قرار بگیرد انتخابش نوکیا 8210 خواهد بود
صحبتهای یک مغازهدار در خیابان سوها نیز دیگر مطلب جالب در وبسایت vice بود که میگفت با اینکه این تلفن همراه در سال 1999 تولید شده و اکنون بهراحتی در بازار پیدا نمیشود اما بهمحض اینکه این تلفن همراه در مغازه موجود میشود بهسرعت به فروش میرسد و هنوز مشتریان بسیاری بهصورت روزانه بهدنبال خرید این تلفن همراه محبوب هستند.
در ادامه ی گزارش این وبسایت، به بیان گزارشی از یک فرد معتاد سی و دوساله پرداخته میشود که بدلیل شکسته شدن گوشی گلکسی اش اکنون گوشی نوکیا8210 را جایگزین تلفن همراه بهروز خود کرده و مدعی شده که بسیاری از معتادان دیگر تقاضای خرید تلفن همراه او را داشتهاند. درنهایت این فرد معتاد این تلفن همراه ساده اما ارزشمند را با یک موادفروش در ازای مواد مخدر معاوضه کرده و چیزی حدود پنجاه دلار مواد مخدر را از آن خود کردهاست. محبوبیت این تلفن همراه بیشتر در بین افرادی است که به دلایل خاصی تمایل ندارند بههیچوجه مورد ردیابی قرار بگیرند و ردیابی نشدن برای آنها از هر موضوع دیگری واجبتر است.
غیرقابل ردیابی کردن تلفنهای امروزی چگونه ممکن است؟
خارج کردن یا غیرفعال کردن سیم کارت؟ استفاده از حالت هواپیما؟ خاموش کردن وایفای؟ و…. هر روش دیگری را فراموش کنید چرا که هیچکدام از این روشها پاسخگو نیست و تلفن شما را از ردیابی توسط پلیس در امان نمیدارد. دلیل این ادعا این است که هیچ کدام از این روشها قادر نخواهند بود که کلیه امکانات ردیابی شوندهی تلفن همراه را از دسترس پلیس خارج کنند.
اما سوال اصلی که باید به آن پاسخ دهیم این است که بالاخره روش قابلاطمینان برای خارج کردن گوشی از مسیر دستیابی و ردیابی پلیس چه خواهد بود؟
برای یافتن پاسخ ما با دو نوع مدل تلفن همراه در بازارهای امروزی روبرو هستیم. مدلهایی از تلفن همراه که باتری آنها از بدنه گوشی قابلیت جداسازی دارد و مدلهای دیگری که باتری کاملاً داخل گوشی نصب شده و بههیچعنوان توسط صاحب آن قابلیت خارج کردن ندارد.
درمورد گوشیهای نوع اول کار آسان است؛ میتوانید با خارج کردن باتری و از بین بردن منبع تغذیه برای فعالیت هر کدام از امکانات تلفن همراهتان، امکان ردیابی تلفن را کاملاً از بین ببرید. اما درمورد تلفن همراهی که باتری آنها جدا نمیشود تقریباً میتوان گفت که راهحلی وجود ندارد و توصیه ما برای کسانی که میخواهند تلفنشان ردیابی نشود این است که از این نوع تلفنها استفاده نکنند و به فکر خرید گوشی دیگری باشند.