حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند، ردیابهای تناسب اندام و اسمارت بندها!
حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند
حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند با جمع آوری و تجزیه و تحلیل دادههای کابر موجب هوشمند شدن ساعت میشوند و آن را به وسیلهای کاربردی برای ردیابی تناسب اندام و وضعیت سلامتی تبدیل میکنند. در نتیجه شما میتوانید در طول روز از گجت هوشمند مورد نظر استفاده کنید و وضعیت زندگی خود را به طور کامل بهبود ببخشید. هر ساعت هوشمند حسگرهای متفاوتی درون خود دارد که هریک از آنها کارهای متفاوتی را انجام میدهند و به عملکرد کلی دستگاه کمک میکنند.
لیست سنسورهای کلیدی در ساعتهای هوشمند
حسگر ضربان قلب
سنسور اکسیمتری
حسگر نور محیط
شتاب سنج
ژیروسکوپ
سنسور فشار بارومتریک
میکروفون
سنسور دمای محیط
مغناطیس سنج
سنسور رسانایی پوست
سنسور دمای پوست
GPS
شیائومی Smart Band 8 Active؛ یک همراه تناسب اندام عالی با قیمت اقتصادی!
این حسگرها مواردی هستند که به طور معمول در ساعتهای هوشمند دیده میشوند و از بهترین عملکرد در ارائه دادههای ارزشمند برای کنترل سلامتی و تناسب اندام برخوردارند. ما در این مقاله از مبیت تصمیم گرفتیم به معرفی و بررسی هریک از حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند بپردازیم و شما را با کارایی آنها آشنا کنیم؛ در این صورت میتوانید یک اسمارت واچ متناسب با نیازهای خود خریداری کنید و از امکانات ویژه آن برای ردیابی سلامت و تمرینات ورزشی خود استفاده کنید.
مانیتور ضربان قلب
یکی از حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند، سنسور ضربان قلب است که برای بسیاری از کاربران ضروری و مهم میباشد. این سنسور حیاتی معمولا با تابش نور روی پوست و استفاده از فتودیودها برای تشخیص میزان نور منعکس شده کار میکند و از الگوریتمهای هوشمند ناشی از تغییرات بازتاب نور از جریان خون در مویرگهای مچ دست برای محاسبه ضربان فلب استفاده میکند. شما میتوانید از اطلاعاتی که سنسور ضربان قلب در اختیار شما قرار میدهد برای اهداف مختلفی مانند شدت تمرین، ردیابی الگوهای خواب و تشخی علائم استرس استفاده کنید.
در رابطه با سنسور ضربان قلب که یکی از حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند محسوب میشود، باید بگوییم که دقت پایینتری نسبت به مانیتور ضربان قلب پزشکی دارد؛ با این حال، میتواند تخمین معقولی از ضربان قلب یک فرد برای استفاده روزمره ارائه دهد. بنابراین میتوان گفت شمارشگر ضربان قلب یکی از حسگرهای ضروری موجود در یک اسمارت واچ است که برای همه افراد، به ویژه کسانی که با مشکلات قلب دست و پنجه نرم میکنند، سالمندان و ورزشکاران کاربردی میباشد.
سنسور اکسیمتری در حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند
یکی دیگر از حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند سنسور اکسیمتری است که به اندازه گیری اشباع اکسیژن خون کمک میکند و راههایی را جهت بهبود شرایط ارائه میدهد. اشباع اکسیژن خون در حقیقت میتواند تعیین کند که آیا ریهها به درستی کار میکنند یا خیر. این سنسور معمولا نوری را به پوست شما میتاباند و میزان نور جذب شده توسط خون را اندازه گیری میکند؛ سپس از این دادهها برای تعیین سطح اشباع اکسیژن استفاده میکند. در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که سیستم حسگ ضربان قلب با LED و فتودیود برای اندازه گیری ضربان قلب و اشباع اکسیژن خون با هم کار میکنند.
حسگر نور محیط
از دیگر حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند سنسور نور محیط است که معمولا در اسمارت واچها یافت میشود تا به طور خودکار روشنایی نمایشگر را براساس شرایط نوری اطراف تنظیم کند. این سنسورها میتوانند با کاهش خودکار روشنایی صفحه نمایش در شرایط کم نور عمر باتری را حفظ کنند و به افزایش کلی عمر باتری دستگاه کمک کنند. بنابراین، شما میتوانید با وجود این سنسور از ساعت هوشمند خود با خیال راحت در نور مستقیم خورشید یا حتی در فضایی تاریک استفاده کنید و با هیچ گونه مشکلی در دیدن نمایشگر مواجه نشوید.
شتاب سنج
در قسمت بعدی از معرفی حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند به سنسور شتاب سنج میرسیم که با محاسبه گامهای روزانه به ردیابی حرکات بدن شما کمک میکند. علاوه بر نظارت بر الگوهای خواب، یک شتاب سنج میتواند به توصیه تکنیکهایی برای بهبود کیفیت خواب کمک کند. این سنسور همچنین مقاومت پوست شما را در برابر جریان مشخصی تشخیص داده و عملکرد عالی را ارائه میدهد.
ژیروسکوپ
ژیروسکوپ سنسوری است که جهت گیری بدن و نرخهای مربوط به آنها را محاسبه میکند. به این ترتیب، هنگامی که مچ دست خود را برای نگاه کردن به ساعت هوشمند حرکت میدهید، ژیروسکوپ بلافاصله به شما اطلاع میدهد؛ این سنسور همچنین به اسمارت واچ شما کمک میکند تا با خاموش کردن نمایشگر آن در زمانی که هیچ حرکتی وجود نداشته باشد، عمر باتری را ذخیره کند.
راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند تا 5 میلیون؛ پول خود را هدر ندهید
سنسور فشار بارومتریک
سنسور فشار بارومتریک از دیگر حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند است که فشار اتمسفر را اندازه گیری کرده و دادهها را به سیگنال الکتریکی تبدیل میکند؛ سپس این سیگنال را به پردازنده دستگاه میفرستد و آن را برای تعیین فشار اتمسفر اعمال میکند. در این صورت شما میتوانید میزان فشار اتمسفر را روی صفحه ساعت خود مشاهده کنید و از آن برای بالا بردن کیفیت تمرینات ورزشی خود بهره ببرید. شایان ذکر است که اگر همیشه در حال مسافرت و گردش هستید و نیاز به دانستن مکان دقیق خود دارید، سنسور GPS میتواند برای شما بسیار مفید باشد و از گم شدن شما در مکانهای ناآشنا جلوگیری کند.
میکروفون در حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند
میکروفون وسیلهای است که صدا را تشخیص میدهد و آن را به سیگنالهای الکتریکی تبدیل میکند. در این صورت شما میتوانید به برقراری تماس از طریق ساعت هوشمند با بالا آوردن مچ دست بپردازید و گوشی خود را همچنان در جیب لباس یا کیف خود نگه دارید. در نتیجه، میکروفون نیز یکی از حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند به شمار میرود که میتواند برای همه افراد کاربردی و حتی ضروری باشد.
سنسور دمای محیط در حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند
سنسور دمای محیط در اسمارت واچ به اندازه گیری دمای محیط اطراف ساعت کمک میکند و هیچ نقشی در اندازه گیری دمای بدن ندارد. به این معنی که این اطلاعات میتواند یک ایده کلی از دمای محیط اطراف ارائه دهد، اما روش قابل اعتماد یا دقیقی برای اندازه گیری دمای بدن یک فرد نیست.
مغناطیس سنج
یکی دیگر از حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند سنسور مغناطیس سنج است که جهت و قدرت میدان مغناطیسی را اندازه گیری میکند. این دادههای مغناطیسی را میتوان برای اهداف مختلفی استفاده کرد که از میان آنها میتوان به تعیین جهت گیری کاربر و تشخیص تغییرات در میدان مغناطیسی، که میتواند برای ناوبری، ردیابی تناسب اندام و ساییر برنامهها استفاده شود، اشاره کرد. مغناطیس سنج را همچنین میتوان با سنسورهای دیگر مانند شتاب سنج و ژیروسکوپ برای ارائه دادههای دقیق و جامعتر مورد استفاده قرار داد.
سنسور رسانایی پوست
سنسور رسانایی پوست که به عنوان یکی از حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند شناخته میشود، رسانایی الکتریکی پوست را اندازه گیری میکند؛ این اطلاعات میتواند تغییرات در سطح عرق روی پوست را که معیاری غیر مستقیم برای میزان استرس و برانگیختکی است، تشخیص دهد. رسانایی پوست تحت تاثیر فعالیت غدد عرق است که توسط سیستم عصبی سمپاتیک کنترل میشود و در پاسخ به استرس، هیجان و سایر حالات احساسی تغییر میکند. اسمارت واچها میتوانند با اندازه گیری رسانایی پوست، بینشهایی درباره سطح استرس، کیفیت خواب و سایر جنبههای سلامت و تندرستی افراد ارائه دهند؛ با این حال، توجه به این نکته مهم است که دقت اندازه گیریها ممکن است متفاوت باشد و دادهها باید بهجای اندازه گیری دقیق، به عنوان تخمین استفاده شوند.
سنسور دمای پوست
یکی دیگر از حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند سنسور دمای پوست است که در نوار تناسب اندام شما کمک میکند تا تشخیص دهید که دمای بدن شما چه زمانی افزایش مییابد و کدام فعالیت باعث آن میشود. این موضوع بع شما امکان میدهد بفهمید که چگونه و چه زمانی ورزش بیش از حد ممکن است دمای بدن شما را افزایش دهد و آیا باید تمرین خود را متوقف کنید یا همچنان ادامه دهید.
GPS در حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند
GPS یا سیستم موقعیت یاب جهانی در ساعت هوشمند یا ردیاب تناسب اندام به دستگاه اجازه میدهد مکان خود را تعیین کرده و حرکت را ردیابی کند. با جی پی اس، دستگاه میتواند موقعیت مکانی، سرعت و مسافت طی شده کاربر را بسنجد و از آن برای ردیابی تناسب اندام، ناوبری و سایر برنامههای مبتنی بر مکان استفاده کند. GPS با دریافت سیگنالهایی از ماهوارههایی که به دور زمین میچرخند کار میکند که باعث میشود برای محاسبه دقیق مکان دستگاه روی سیاره نیز مورد استفاده قرار گیرد. این موضوع به کاربران امکان میدهد پیشرفت خود را ردیابی کنند و سطوح فعالیت خود را کنترل کنند، حتی زمانی که از تلفن یا سایر دستگاههای متصل دور هستند.
جمع بندی؛ حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند
ساعتهای هوشمند میتوانند عملکردهای زیادی را انجام دهند، اما این روزها مردم آنها را برای تواناییهای ردیابی تناسب اندام خود خریداری میکنند. درواقع آنها آینده صنعت ساعت هستند و به مردم این امکان را میدهند که از سبک زندگی بیتحرک دست بردارند و برای حفظ سلامت خود سخت تلاش کنند. برخی از ساعتهای هوشمند مقرون به صرفه ممکن است حداقل سنسورهایی را داشته باشند که میتوانید با آنها کار کنید، در حالی که اسمارت واچهای سطح بالا مجهز به تمام سنسورهایی هستند که میتوانید درخواست کنید.
به همین منظور ما در این مقاله از مبیت تصمیم گرفتیم حسگرهای موجود در ساعتهای هوشمند را معرفی کنیم و کارایی هرکدام را به طور کامل بیان کنیم تا شما بتوانید بهترین تصمیم را در خرید ساعت هوشمند بگیرید و محصولی را انتخاب کنید که مجهز به سنسورهای مورد نیاز شما باشد. امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شود و بتواند ایدهای از تمام عملکردهای سنسور های اسمارت واچها در اختیارتان قرار دهد.