اسکاتلند و اپلیکیشنی برای کمک به جلوگیری از پیشرفت کرونا
برنامه جدید «ردیابی تماس ها» در اسکاتلند برای کمک به مبارزه با پیشرفت ویروس کرونا فعال شده است.
دولت اسکاتلند گفته است که این نرم افزار از سیستم آزمایش و پیش گیری پشتیبانی می کند و ابزاری دیگر در مبارزه با کوید19 است. اپلیکیشن محافظت از سلامت اسکاتلند به افراد اجازه می دهد تا بفهمند آیا با شخصی که جواب آزمایش کرونا او مثبت بوده ارتباط نزدیک داشته اند یا خیر. از طریق App Store یا Google Play می توان آن را به صورت رایگان روی تلفن هوشمند بارگیری کرد.
وزیر اول نیکولا استورجون هرچه بیشتر مردم را ترغیب کرده است تا در طرح جدید پیش گیری از پیشرفت کرونا شرکت کنند. وی صبح روز پنجشنبه در توئیت خود نوشت: « راهی جدید برای کمک به مبارزه با ویروس کرونا در اسکاتلند وجود دارد. در صورت مثبت بودن جواب آزمایش محافظت از سلامت اسکاتلند، اپلیکیشن ردیابی تماس ها به طور ناشناس به کاربران برنامه اعلام می کند که با افرادی در ارتباط بوده اید که ممکن است جواب آزمایششان مثبت باشد.
«لطفاً بارگیری کنید و اجازه دهید همه از اسکاتلند محافظت کنیم.» شعار این اپلیکیشن است. آخرین اخبار ویروس کرونا در اسکاتلند؛ تا کنون، ردیابی تماس های افراد با یک دیگر و احتمال شیوع بیماری با استفاده از روشی که سالها برای کمک به کنترل شیوع بیماریهای عفونی دنبال و به صورت دستی انجام می شد.
هشدار ناشناس
این برنامه جدید از فناوری بلوتوث برای هشدار به کاربران در صورت تماس نزدیک با شخصی که جواب آزمایشش مثبت است، استفاده می کند. وقتی فردی جواب آزمایشش مثبت است، به روش معمول از طریق تلفن با آنها تماس می گیرند و از آنها سوال می کند که آیا آنها یک کاربر برنامه هستند یا خیر و می پرسند آیا می خواهید از اطلاعاتتان برای برای هشدار ناشناس به مخاطبین نزدیکتان استفاده کنید؟
در صورت موافقت، کد منحصر به فردی برای تلفن همراهشان ارسال می شود که این عملکرد را در برنامه اجرا می کند. با به اشتراک گذاشتن نتیجه آزمایش مثبت آنها از این طریق، اطلاعاتشان بخشی از یک پایگاه داده ناشناس را تشکیل می دهند و به این شکل برنامه موجود در تلفن های کاربران دیگر به طور منظم این پایگاه داده ها را بررسی می کند تا ببیند آیا هر کاربر با فرد آلوده در تماس بوده یا خیر.
این پایگاه داده ها در هر ارتباط کاربران با افراد دیگر چک می شوند و اگر فرد مذکور با کسی که جواب آزمایشش مثبت بوده، در ارتباط باشد؛ به طور خودکار هشداری صادر می شود و سپس از کاربران خواسته می شود که به مدت 14 روز در خانه قرنطینه شوند و یا آزمایش کرونا بدهند.