موبایلنقد و بررسی

بررسی گوشی سامسونگ A54؛ ترکیب برنده سامسونگ با قیمتی استثنائی

گوشی گلکسی A54 مهر تاییدی بر این ادعا است که نباید در ترکیب برنده تغییر ایجاد کرد. یا حداقل، سامسونگ از آن کمپانی‌هایی است که چنین کاری نمی‌کند. پس از بررسی گوشی سامسونگ گلکسی A54 متوجه خواهید شد که چه تفاوت‌هایی میان این گوشی با گوشی A53 وجود دارد. این مدل جدید کمی از 200 گرم سنگین‌تر است و قطر نمایشگر نیز کمی کمتر شده است، پس جای تعجب دارد که چرا با وجود این ضخامت، ظرفیت باتری مشابه مدل قبلی است و تغییری نکرده است.

پردازنده این گوشی جدید است و افزایش 100 واحدی در قدرت پردازنده اگزینوس 1380 به این معناست که دو هسته دیگر به CPU اضافه شده و یک هسته GPU بیشتر (نسبت به پردازنده 1280 قدیمی) در پردازنده وچود دارد. این موضوع را می‌توان مهم‌ترین پیشرفت سخت افزاری این گوشی جدید دانست که ارزش چند گرم اضافه شدن به وزن گوشی را دارد. البته در بخش دوربین‌های سه گانه پنل پشتی، به جای دوربین اصلی 64 مگابایتی سامسونگ A53 5G شاهد یک دوربین 50 مگابایتی خواهید بود. این کاهش در مقدار رزولوشن تاثیر چندانی در عکس‌ها ندارد و نمی‌توانیم آن را جز کاهش کیفیت این گوشی نسبت به مدل قبلی بدانیم. دوربین‌های فوق عریض و ماکرو و سلفی تغییری نسبت به مدل A53 نداشته‌اند.

جالب است بدانید که گوشی سامسونگ A54 نیز مانند سایر گوشی‌های سری گلکسی A دارای گواهی IP67 در زمینه حفاظت در برابر پاشش آب و گرد و غبار است و چنین ثباتی در میان گوشی‌های یک کمپانی، جز مزایای آن محسوب می‌شود. اسپیکرهای استریو و اسلات کارت میکرو SD همچنان در این گوشی حفظ شده‌اند. اگر قصد خرید گوشی سامسونگ A54 را دارید، باید بدانید که محتویات پکیج محصول نیز نسبت به مدل قبلی تغییری نداشته است.

در واقع، گوشی A52 آخرین سری از گوشی‌های سری A بود که آداپتور شارژر نیز در جعبه محصول موجود بود. بنابراین تنها اکسسوری‌هایی که به همراه گوشی سامسونگ A54 دریافت خواهید کرد، یک سوزن برای درآوردن سیم کارت و یک کابل سفید USB تایپ C است. برای اطلاع از قیمت گوشی سامسونگ A54 می‌توانید به وبسایت مبیت بیایید و پس از مطالعه نقد و بررسی تخصصی محصول و مقایسه قیمت‌ها بهترین گزینه را انتخاب کنید. در ادامه به بررسی دقیق‌تر این گوشی میان رده خانواده سامسونگ خواهیم پرداخت. با مبیت همراه باشید:

طراحی و کیفیت ساخت گوشی سامسونگ A54

یکپارچه سازی طراحی محصولات گلکسی در تمامی سری‌ها در حال شدت گرفتن است. به عبارت بهتر، فقط گوشی‌های سری S مانند سامسونگ S23 و S23 پلاس نیستند که شبیه به گوشی اولترا طراحی شده‌اند، بلکه اعضای سری A نیز در مورد قرار گرفتن دوربین‌ها در پنل پشتی، مشابه یکدیگر شده‌اند. لنز دوربین‌های سه گانه که هر کدام جداگانه درون یک رینگ براق قرار گرفته‌اند، و حدود 2 میلی متر بیرون زدگی دارند. به همین دلیل، زمانی که گوشی را به پشت روی میز یا هر سطح صاف دیگری بگذارید، ممکن است کمی لق بخورد و اگر بخواهید در چنین شرایطی شروع به تایپ کردن کنید، اوضاع کمی اعصاب خردکن می‌شود. 

با وجود اینکه طراحی لنزها به گونه‌ای بوده تا یادآور گوشی‌های پرچمدار باشد، پنل پشتی شباهت زیادی به گوشی‌های پرچمدار ندارد. هر چند پنل جلو و پشت از جنس گوریلا گلس 5 است اما با نمای فراستد سری S23 و هم با نمای مات دو سری قبلی سری A در تضاد است. رنگ بنفش محصول در برابر جذب اثر انگشت و لکه موفق عمل کرده است اما در مورد رنگ مشکی گوشی سامسونگ A54 چندان مطمئن نیستیم. علاوه بر این، فریم محصول از جنس پلاستیک است. البته باید باز هم تکرار کنیم که این گوشی دارای گواهی IP67 است و تا حدی در برابر پاشش آب و گرد و خاک مقاوم است. از آنجا که چنین چیزی در گوشی‌های میان رده به ندرت دیده می‌شود، باید روی آن تاکید کرد. 

بررسی گوشی سامسونگ گلکسی A14؛ با حقوق یک ماه اداره کار گوشی بخرید!

هر چند نحوه قرارگیری دکمه‌ها و پورت‌ها و … کاملا شبیه مدل قبلی نیست اما دکمه‌های کنترل صدا در سمت راست، و پورت USB-C در پایین قرار گرفته‌اند. دو سوراخ جدید در پایین گوشی دیده می‌شود که احتمالا پشت هر کدام یک میکروفون قرار دارد که اضافه بر اسپیکر اصلی هستند. یک میکروفون دیگر نیز در بالا و کنار اسلات کارت میکرو SD وجود دارد. گوشی سامسونگ A54 دارای نمایشگر 6.4 اینچی OLED است که حاشیه دور آن، بیش از حد انتظار است. یکی دیگر از جذابیت‌های این گوشی میان رده، وجود حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر است. این حسگر اپتیکال، عملکرد سریع و قابل اعتمادی دارد. توجه داشته باشید که محل قرارگیری حسگر اثر انگشت در گوشی‌های سری S سامسونگ بالاتر است. 

یکی از پیشرفت‌های جدید این گوشی، ارتقا از نسبت تصویر 20:9 به 19.5:9 است به عبارت دیگر، گوشی A54 فقط سنگین‌تر از گوشی A53 نیست، بلکه عریض‌تر نیز هست. یعنی این گوشی حدود 3 میلی متر نسبت به گوشی قبلی سامسونگ عریض‌تر است و چنین چیزی به راحتی احساس می‌شود. اگر بخواهیم باز هم گوشی سامسونگ A54 را با سری S مقایسه کنیم باید گفت که نمایشگر 6.4 اینچی این محصول از نمایشگر 6.6 اینچی S23 پلاس بزرگتر است. شاید تعجب کنید اما این تفاوت به خاطر این موضوع است که نمایشگر بزرگتر گوشی پرچمدار به خاطر حاشیه کمی که دارد، توانسته تا این نمایشگر 6.6 اینچی را در محیط کوچکتری جا دهد اما همانطور که می‌دانید، A54 دارای حاشیه دور نمایشگر بیشتری است که البته کاملا قابل انتظار است.

در کل، زبان طراحی سامسونگ نشان می‌دهد که تمایل دارد تا تمام گوشی‌های گلکسی ظاهر یکسانی داشته باشند و به نظر می‌رسد که این موضوع به خوبی در منطق بازاریابی جا گرفته است. البته چنین شباهت‌هایی باعث اثرات منفی نیز شده است. برای مثال، هر چند گوشی سامسونگ A54 شبیه S23 پلاس است اما به نظر شما اینکه نتوانید از روی ظاهر، یک گوشی پرچمدار را از یک گوشی میان رده تشخیص دهید، چیز جالبی است؟

صفحه نمایش گوشی سامسونگ A54

شاید یکی از تغییراتی که کمتر انتظار می‌رفت، عرضه گوشی سامسونگ A54 با نمایشگر کمی کوچکتر نسبت به مدل‌های قبلی این سری است. البته تفاوت 6.4 اینچ نسبت به 6.5 اینچ را تنها می‌توانید هنگام خواندن مشخصات متوجه شوید و هنگامی که گوشی را در دست گرفته‌اید، احتمال اینکه متوجه چنین چیزی شوید، بسیار کم است. سامسونگ همچنان از پنل OLED با رزولوشن 1080 پیکسل استفاده می‌کند و نرخ رفرش 120 هرتزی نیز با تعدادی قابلیت انطباقی نیز به قوت خود همچنان باقی است. 

سامسونگ روشنایی صفحه بالاتری برای این گوشی ارائه کرده است و قول روشنایی 1000 نیت در حالت high-brightness را داده که نسبت به عدد 800 نیت در مدل‌های قبلی، پیشرفت محسوب می‌شود. در تست‌های صورت گرفته، زمانیکه حالت تطبیفی روشنایی فعال و گوشی زیر نور درخشان بود، به روشنایی 980 نیت رسیدیم که تقریبا به آنچه خود کمپانی ادعا کرده است، نزدیک است. چنین روشنایی نسبت به هر گوشی دیگری در این رنج قیمت، بسیار بیشتر است. میزان روشنایی در تنظیمات دستی با اسلایدر به عدد 457 نیت می‌رسد و حداقل روشنایی ممکن برای point white عدد عالی 1.7 نیت خواهد بود. 

جالب است بدانید که گوشی سامسونگ A54 از الگوریتم Vision Booster سامسونگ بهره می‌برد. به عبارت دیگر، با وجود این الگوریتم، گوشی tone mapping و تغییرات رنگی قابل توجهی را انجام می‌دهد تا در شرایط نوری بسیار درخشان و روشن، خوانایی را بهبود ببخشد. این ویژگی اولین بار در سری گوشی‌های پرچمدار S دیده شد و سپس به سایر سری‌ها نیز رسید.

مقایسه گوشی سامسونگ A34 و A54؛ تغییراتی نامحسوس نسبت به نسل پیشین

حالا که صحبت از رنگ شد، خوب است بدانید که این گوشی میان رده سامسونگ دارای منو دو گزینه‌ای همیشگی است. حالت Vivid پیش فرض، طیف رنگی گسترده‌ و رنگ‌های گیرایی عرضه می‌کند و در حالت Natural، رنگ‌ها تیره‌تر به نظر می‌رسند. این گوشی از استانداردهای HDR10 و HDR10+ پشتیبانی می-کند. طبق معمول، منو Motion smoothness دو حالت برای نرخ رفرش دارد: تطبیقی و استاندارد. نرخ رفرش استاندارد گوشی سامسونگ A54 60 هرتز است و در حالت تطبیقی در زمان ورودی تاچ به نرخ 120 هرتز می‌رسد و بعد از چند ثانیه غیرفعال بودن نمایشگر به 60 هرتز می‌رسد. گیم‌ها با قابلیت فریم بر ثانیه بالا دائما از نرخ رفرش 120 هرتز استفاده می‌کنند و ویدئوهای غیر 30 فریم بر ثانیه‌ای (24fps، 48fps، 60fps) تمایل دارند تا نمایشگر را در نرخ 120 هرتز نگه دارند.

رابط کاربری

گوشی سامسونگ A54 اندروید 13 را با Samsung One UI اجرا می‌کند. سامسونگ برای این گوشی جدید که در آوریل 2023 به بازار آمده است، قول نهایتا 4 سال آپگرید سیستم عامل و 5 سال پچ امنیتی را داده است. چنین چیزی شبیه رفتار کمپانی با گوشی‌های پرچمدار است. به عبارت بهتر، گوشی پرچمدار S23s نیز همین مشخصات رابط کاربری را دارد و سیاست شرکت برای آپدیت آن نیز به همین منوال است. 

در هر صورت، شما ظاهری شبیه مدل‌های گلکسی بالا رده‌تر خواهید داشت و البته بدون تعدادی از ویژگی‌های خاص‌تر آنها. البته لیست مشخصاتی که سری S سامسونگ بیشتر از گوشی A54 دارند، کوتاه‌تر از مدل A14 است و در اصل، فقط DeX در این گوشی جدید وجود ندارد. شما می‌توانید برای نمایشگر همیشه روشن از میان ساعت‌های مختلف، یک مدل را انتخاب کنید یا حتی سراغ Image Clock بروید. 

احتمالا حسگر اثر انگشت که زیر نمایشگر تعبیه شده است، اولین انتخاب شما برای باز کردن گوشی خواهد بود اما باز هم می‌توانید از فناوری تشخیص چهره نیز استفاده کنید تا قفل گوشی را باز کنید. تشخیص چهره در برخی شرایط خاص آسان‌تر خواهد بود اما در کل، امنیت پایین‌تری نسبت به حسگر اثر انگشت دارد زیرا فقط از دوربین سلفی برای تشخیص و باز کردن قفل استفاده می‌کند. 

عملکرد گوشی سامسونگ A54

جالب است که سامسونگ برای گوشی‌های پرچمدار سری S دیگر سراغ پردازنده‌های اگزینوس نرفته است اما برای گوشی‌های میان رده خود همچنان دست به دامن آنهاست. در واقع، یکی از آپگریدهای مهم‌تر گوشی سامسونگ A54 در زمینه پردازنده است. پردازنده اگزینوس 1380 که با تراشه 5 نانومتری تولید شده است، به نسبت اگزینوس 1280 که در مدل گلکسی A53 مورد استفاده قرار گرفته است، CPU و GPU قوی‌تری دارد. حافظه این گوشی از 128 گیگابایت حافظه داخلی و 6 گیگابایت رم شروع می‌شود و تا 256 گیگابایت حافظه و 8 گیگابایت رم نیز در بازار موجود است. 

پیشرفت و اپگرید این پردازنده جدید را می‌توان به طور واضح در نمرات مربوط به تست‌هایی که عملکرد CPU را می‌سنجند، مشاهده کرد. اگر چه این پردازنده جدید در سرعت تک هسته‌ای، نمره مشابهی با گوشی‌های قبلی این سری داشته است اما در عملکرد چند هسته‌ای تا 50 درصد پیشرفت کرده است. به عبارت بهتر، عملکرد چند هسته‌ای این تراشه جدید با تراشه Pixel 6a هم اندازه است. 

شارژردهی گوشی سامسونگ A54

 پس از عرضه گوشی A53 در سال 2022 و گام بلند سامسونگ برای رسیدن به استاندارد طلایی باتری 5000 میلی آمپری، این کمپانی دیگر تغییری در باتری جدیدترین محصولش یعنی سامسونگ A54 نداده است. البته باید توجه داشته باشید که با وجود باتری‌های یکسان، نتایج متفاوتی در بحث شارژدهی مشاهده خواهید کرد که به نظر ما به نوعی سنگین شدن کفه ترازو مزایا بر معایب است. در بخش تماس صوتی، شاهد 10 درصد کاهش طول تماس هستیم اما شارژدهی 29 ساعت و 16 دقیقه‌ای گوشی A54 برای تماس صوتی باعث نارضایتی ما نبوده است. حتی در بخش شارژدهی در حالت استندبای نیز 15 درصد کاهش داشته‌ایم که خیلی بد نیست. پیشرفت اصلی شارژدهی این گوشی جدید سامسونگ در بخش وبگردی است که نزدیک به 18 ساعت شارژدهی خواهد داشت که نسبت به مدل A53 40 درصد افزایش داشته است. نمایش ویدئو نیز در همان حد 20 ساعت باقی مانده است که عدد و رقم بسیار خوبی است. با در نظر گرفتن تمامی اعداد و ارقام مرتبط با شارژدهی به نرخ کلی شارژدهی 119 ساعت خواهید رسید.

سرعت شارژ

گوشی سامسونگ A54 ادعای شارژ 25 واتی را دارد که پس از بررسی‌ها و تست‌های صورت گرفته به عدد 24 وات رسیده‌ایم که بسیار نزدیک به ادعای کمپانی سازنده است. برای تست این محصول از شارژر 25 واتی سامسونگ استفاده کردیم. در نظر داشته باشید که هیچ شارژی در پکیج محصول وجود ندارد و باید به صورت جداگانه آن را خریداری کنید. بهتر است برای شارژ سریع این گوشی سراغ شارژرهایی بروید که از PowerDelivery پشتیبانی کند. با وجود چنین شارژی می‌توانید در عرض 63 دقیقه باتری را فول شارژ کنید که نسبت به هر دو نسل قبلی A5x برتری محسوسی دارد. حتی نتیجه شارژ نیم ساعته گوشی سامسونگ A54 نیز نسبت به A53 5G برتری معنی‌داری دارد. اگر این گوشی جدید سامسونگ را با سایر رقبای از برندهای دیگر مقایسه کنیم باید بگوییم که A54 در جایگاه میانی قرار دارد و نسبت به برخی از رقبای خود سرعت شارژ بیشتر و نسبت به یک سری دیگر، کُندتر است و این تفاوت‌ها هم فاصله زیادی با یکدیگر دارند. 

اسپیکرهای گوشی سامسونگ A54

این گوشی جدید و میان رده سامسونگ از سیستم اسپیکر استریو هیبرید معمولی استفاده می‌کند که در ان، یکی از اسپیکرها در پایین گوشی قرار دارد و earpiece گوشی نیز حکم اسپیکر دوم را دارد. این حالت اسپیکر استریو عملکرد بسیار سرراستی دارد: earpiece مسئولیت کانال چپ را در جهت عمودی به عهده دارد و کانال‌ها بر اساس موقعیت افقی و عمودی نمایشگر، تغییر پیدا می‌کنند و هر اسپیکر مسئولیت خروجی کانال مربوط به خودش را دارد. گوشی سامسونگ A54 در تست بلندی صدا، نمره خوبی دریافت کرده است که مانند عملکرد گوشی‌های A53 و A52s است. البته زمانی که حرف کیفیت در میان باشد، گوشی A54 کمی بهتر از A53 است.

دوربین‌های گوشی سامسونگ A54

سیستم دوربین گلکسی A54  از لحاظ عملکرد با مدل قبلی سامسونگ مشابه است، هر چند شاهد تفاوت‌هایی خواهید بود. دوربین اصلی این گوشی جدید سامسونگ 50 مگاپیکسلی است و خبری از سنسور تشخیص عمق 5 مگاپیکسلی نیز نیست اما دوربین فوق عریض 12 مگاپیکسلی و دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی تفاوتی با مدل قبلی ندارند. اپ دوربین تا زمانی که به عملکردهای پایه‌ای باشد، مشابه سایر گوشی‌های سامسونگ است. کشیدن به صورت عمودی (به هر جهتی که باشد) باعث جابجا شدن دوربین جلو و عقب می‌شود و کشیدن به سمت راست یا چپ نیز باعث تغییر در حال‌های مختلف این گوشی خواهد بود. هیچ گزینه‌ای برای چیدن مجدد یا حذف برخی از حالت‌ها از منظره یاب وجود ندارد وگزینه دوربین ماکرو در تب More قرار دارد. یک حالت Pro نیز برای دوربین اصلی وجود دارد و به شما اجازه دستکاری اکسپوژر (ISO، سرعت شاتر و compensation)، تنظیم وایت بالانس یا فوکوس دستی را خواهد داد. 

مقایسه سامسونگ A13 و ردمی نوت 11، جدال بین گوشی‌های خوش قیمت

آیکون تنظیمات در گوشه سمت چپ بالای نمایشگر واقع شده است و به شما اجازه می‌دهد تا بر مواردی که قبلا تنظیم کرده‌اید و الان فراموش کرده‌اید (خطوط گرید، تگ جغرافیایی، فرمت‌های فایل) کنترل داشته باشید. هیچ صفحه تنظیمات جداگانه‌ای برای عکس و فیلم وجود ندارد زیرا گزینه‌های زیادی برای انتخاب وجود ندارد.

کیفیت عکس‌ها در روشنایی روز

دوربین اصلی جدید گوشی سامسونگ A54 عکس‌های عالی در نور روز ثبت می‌کند. خوشبختانه عکس‌ها دارای رنگهای سرزنده و وایت بالانس صحیح، کنتراست بالا و دینامیک رنج گسترده‌ای هستند. جزئیات عکس-ها نیز بسیار خوب است و با سطح منطقی از شارپنس رندر می‌شوند و به همین دلیل، بیش از اندازه مصنوعی به نظر نمی‌رسند. حالت فول رزولوشن 50 مگاپیکسلی فقط آپسکیل شده حالت پیش فرض 12.5 مگاپیکسلی نیست و مزایایی نیز با خود به همراه دارد. برای مثال، هیچ خطای واضحی در مورد بازتولید رنگ یا دینامیک رنج نخواهید دید. 

حالت زوم دو برابر، عکس‌هایی بسیار کاربردی ثبت می‌کند. در حقیقت، این عکس‌ها از لحاظ جزئیات، نمونه‌های سنتر کراپ شده از عکس‌های فول رزولوشن 50 مگاپیکسلی هستند. هر چند تفاوت‌های بسیار جزئی در پردازش رنگ دیده می‌شود. کیفیت عکس‌های دوربین فوق عریض از خوب تا خیلی خوب در نوسان است. عکس‌های این دوربین نسبت به مدل پارسال، سایه روشن بیشتر و جزئیات کمی بهتری دارند. 

کیفیت عکس‌ها در نور کم

دوربین اصلی گوشی سامسونگ A54 حالت شب اتوماتیک دارد که کاملا هم منطقی پیش نمی‌رود. تنها در شرایط تاریکی خاصی آیکون هلال ماه روی صفحه ظاهر می‌شود و نشان می‌دهد که حالت شب اتوماتیک فعال شده است. در واقعیت، عکس‌هایی که با حالت Photo گرفته می‌شوند (زمانی که حالت شب اتوماتیک فعال است اما هلال ماه روی صفحه وجود ندارد) یا تفاوتی با عکس‌هایی که در حالت شب خودکار گرفته شده‌اند، ندارند یا تفاوت‌ها کم است. این موضوع نشان می‌دهد که به صورت پیش فرض، اتفاقاتی در حالت شب رخ می‌دهد. 

بررسی گوشی سامسونگ Galaxy S23 Plus؛ پرچمدار جدید با طراحی و عملکرد فوق‌العاده

در صحنه‌هایی که هلال ماه روی صفحه ظاهر می‌شود، عکسی که با حالت غیرفعال auto گرفته می‌شود، کیفیت متفاوت‌تری دارد. آنچه که اهمیت دارد این است که دوربین اصلی گوشی سامسونگ A54، عکس‌های بسیار خوبی در شرایط نوری کم ثبت می‌کند و تفاوتی ندارد که در حالت Photo باشد یا حالت شب. اکسپوژر عکس‌ها تعادل خوبی دارد، دینامیک رنج گسترده است. 

کیفیت عکس‌های دوربین فوق عریض در نور کم، بدک نیست. اما آنچه که قابل ذکر است، رنگ و رو رفتگی عکس‌های این دوربین در نور کم است. دینامیک رنج و جزئیات عکس‌ها نیز قابل قبول هستند. 

حالت پرتره

حالت پرتره گوشی سامسونگ A54 به خوبی توانایی جداسازی سوزه از پس زمینه را دارد، حتی در مناظر نسبتا پیچیده (البته در این حالت، سطح پیش فرض محوسازی به نظر کمی بیشتر می‌رسد). رنگ چهره کاملا درست است و اگر برای نورپردازی مشکلی داشتید، HDR در خدمت شما خواهد بود. 

سلفی

عکس‌های سلفی گوشی سامسونگ A54، با کیفیت 12 مگاپیکسلی و در حالت واید ثبت می‌شوند که کل صفحه را می‌پوشاند. البته یک حالت کراپ شده نیز وجود دارد که می‌توانید با کمک آن، عکس‌های 8 مگاپیکسلی داشته باشید. عکس‌های معمول 12 مگاپیکسلی بسیار عالی هستند. این عکسها جزئیات عالی به سبکی بسیار طبیعی دارند. رنگ‌ها نیز صحیح هستند و شاید کمی فاقد اشباع شدگی باشند. دینامیک رنج این عکس‌ها نیز بسیار خوب است. 

ضبط ویدئو

این گوشی جدید سامسونگ توانایی ضبط ویدئو با کیفیت 4K و با فریم ریت 30 را داراست. البته اگر نیاز به فریم ریت بالاتری دارید، دروبین اصلی گوشی سامسونگ A54 توانایی ضبط ویدئو با کیفیت 1080 پیکسل و فریم ریت 60 را نیز دارد. 

جمع‌بندی بررسی گوشی سامسونگ A54

گوشی سامسونگ A54 که یکی از جدیدترین محصولات این کمپانی کره‌ای به شمار می رود، توانسته تا سری A را به مسیر درست خود برگرداند. چرا که نسبت به مدل سال گذشته، با پردازنده قدرتمندتری روبرو هستیم، شارژدهی باتری بهتر شده است و حتی نمایشگر نیز کیفیت بهتری دارد. طراحی این گوشی به نحوی صورت گرفته که به گوشی‌های پرچمدار سامسونگ شباهت داشته باشد و هر کس آن را دید، متوجه سامسونگی بودن شما شود. علاوه بر این موارد، داشتن گواهی IP67 در زمینه محافظت در برابر پاشش آب و گرد و خاک از دیگر مزایای خاص این گوشی در این رنج قیمت است که آن را شبیه گوشی‌های پرچمدار کرده است. 

الهام اقاملایی

ارشد مترجمی رو که گرفتم، سرم با ترجمه و تدریس زبان گرم بود که خیلی اتفاقی با دنیای تولید محتوا آشنا شدم. دنیایی به وسعت یک اقیانوس ولی با عمق نیم سانت:) آماده ای تا با هم شیرجه بزنیم تو این اقیانوس جذاب! Let's Go

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا