نگاهی به عملکرد کمپانی سامسونگ در سال 2021
مانند بسیاری از سالها، در سال 2021 هم شاهد اوج و فرودهایی مانند پیشرفت در حوزهی گجتهای پوشیدنی و یا کنارگیری کمپانی LG از ساخت تلفن در دنیای گوشیهای هوشمند بودهایم؛ بی شک شرکت سامسونگ نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ در حالی که بسیاری معتقدند امسال در مجموع سالی بسیار خوب و موفقیتآمیز برای این کمپانی بودهاست اما نمیتوان انکار کرد که نقص و کاستیهایی نیز داشته است. در ادامه این مطلب از مبیت به بررسی عملکرد این کمپانی در سالی که گذشت خواهیم پرداخت و فرایند کاری این تولیدکننده قدرتمند را بررسی خواهیم کرد.
یک گوشی “اولترا” واقعی
گلکسی S20 اولترا پرچمدار 2020 سامسونگ از سری S میباشد اما تا یک پرچمدار ایده آل فاصله بسیاری دارد؛ نمایشگر بزرگ 120 هرتزی این گوشی، بسیار زیبا بنظر میرسد اما این زیبایی و سایز بزرگ، انرژی زیادی از باتری را به خود اختصاص میدهد؛ همچنین دوربین 108 مگاپیکسلی آن فوقالعاده بنظر میرسد اما تا زمانی که در فوکوس عکسها، شما را دلسرد نکند. خوشبختانه سامسونگ این مشکلات را با رونمایی از گلکسی S21 اولترا در سال 2021 به طور کامل برطرف کرد. نمایشگر این گوشی از نظر رزولوشن و مقدار فرکانس هیچ تفاوتی با نسخهی قبلی ندارد اما استفاده از تکنولوژی LTPO در این محصول باعث کاهش مصرف انرژی در هنگام استفاده شدهاست؛ همچنین بروزرسانی و برطرف کردن مشکل فوکوس در دوربین این گوشی بسیاری از نکات منفی را از بین برد. جدا از طراحی زیبای این مدل، آپدیت و رفع مشکلات نسخه قبلی بصورت تدریجی در S21 Ultra، سبب شدهاست تا این گوشی به یکی از بهترینهای سامسونگ در سال 2021 تبدیل شود.
گلکسی A52 5G یک میانردهی عالی
در سالهای اخیر، سری A گوشیهای سامسونگ پیشرفت محسوسی داشتهاند؛ بخصوص امروزه که این سری از گوشیها توسط کمپانی سامسونگ دارای پشتیبانی سه سالهی آپدیت اندروید و گارانتیهای امنیتی چهار ساله میباشند، بیشتر از همیشه مورد توجه قرار گرفتهاند. این شرکت در سال 2021 چند مدل از سری A را راهی بازار کرد اما گلکسی A52 5G به لطف استفاده از نمایشگر 6.5 اینچی با کیفیت 1080p و فرکانس 120 هرتز، پردازنده اسنپدراگون 750G و پشتیبانی از کارت حافظه جانبی و همچنین دوربین باکیفیت بسیار خوش درخشید و در لیست بهترین های 2021 این برند خود را جای داد.
گوشیهای تاشو پرطرفدار
شرکت سامسونگ سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود را در اواخر سال 2021 روانهی بازار کرده است؛ این گوشیها شامل Z Flip3 و Z Fold3 میباشند. با نگاهی کلی شاید تغییر کمی نسبت به مدلهای پیشین در این سری مشاهده کنید اما با نگاهی جزئیتر متوجه تغییرات مهمی از جمله برخورداری Z Flip3 از یک نمایشگر پوششی قابل استفاده، پشتیبانی Z Fold3 از قلم سامسونگ و مقاومت بالای هر دوی آنها در برابر نفوذ آب خواهید شد. قطعا استفاده از این گوشیها شما را به یکی از طرفداران سامسونگ تبدیل میکند اما با این حال قیمت بالای Z Fold3 سبب شده است تا افراد کمتری بنوانند این گوشی را جزء انتخابهای خود قرار دهند.
حیات دوبارهی گجتهای پوشیدنی اندروید توسط گلکسی واچ 4
گلکسی واچ 4 به عنوان بهترین ساعت هوشمند اندروید در بازار شناخته شده است. یکی از ویژگیهای بینظیر این گجت استفاده از سیستمعامل Wear OS به جای سیستم عامل تایزن میباشد. متاسفانه هیچ ساعت هوشمند دیگری با سیستم عامل Wear OS 3 در بازار وجود ندارد اما این موضوع از جذابیت و بینظیر بودن این محصول کم نمیکند.
سرعت فوق العاده در ارائهی بروزرسانیها
شرکت سامسونگ طی سالیان گذشته به طور پیوسته سرعت انتشار آپدیتهای خود را بخصوص در موارد ایمنی و محافظت افزایش داده است. یکی از کارهای شگفت انگیز این کمپانی، انتشار رابط کاربری One UI 4 در مبنای اندروید 12 برای گوشی گلکسی S21 میباشد. علاوه بر این مدل، تمامی گوشیهای پرچمدار این کمپانی از رابط کاربری One UI 4 Beta بهرهمند میباشند که این کار، قدرت کمپانی سامسونگ را نسبت به سایر رقبا در انتشار آپدیتهای مختلف به رخ میکشد.
تاخیر در عرضهی S21 FE به بازار
گوشی هوشمند گلکسی S20 FE یکی از موفقیتهای این کمپانی در سال 2020 بوده است. این شرکت اکثر قسمتهای گوشی S20 FE را بر اساس نسخه پرچمدار و با مقدار کمی تغییر به قصد پایین آوردن قیمت آن، جایگزین کرده است. بخاطر این موفقیت بزرگ و استقبال کاربران، انتظار میرفت که نسخههای بعدی این گوشی به زودی روانهی بازار شود، اما برنامههای این کمپانی به دلیل کاهش جهانی ذخایر تراشه، مطابق برنامه پیش نرفت و انتشار نسخهی بعدی این گوشی یعنی S21 FE به سال 2022 موکول شد.
توقف تولید سری نوت گوشیهای سامسونگ
اولین نسخه از گوشیهای سری نوت در سال 2011 به بازار ارائه شد، این امر سبب افزایش چشمگیر محبوبیت گوشیهای بزرگ در آن زمان شد. متاسفانه سال 2021 اولین سالی است که نسخهی جدید این گوشی عرضه نشد. این کمپانی برای حمایت از طرفداران سری نوت، قابلیت پشتیبانی از قلم S Pen را در گوشیهای S21 Ultra و Z Fold 3 خود قرار داده است اما این قابلیت به خوبی سری نوت نبوده زیرا هیچ جایگاه اختصاصی برای قرار دادن قلم به جز یک قاب دست و پاگیر در این دو مدل گوشی هوشمند دیده نمیشود. همانند تأخیر در عرضهی S21 FE، کمبود تراشه میتواند دلیلی برای عدم انتشار سری جدید نوت باشد.
هدفونهای بیسیم ناموفق
مدتی است که کمپانی سامسونگ، هدفونهای Galaxy Buds Pro و Galaxy Buds 2 را به بازار عرضه کرده است اما این دو هدفون بازخورد مناسبی از سوی برخی کاربران نداشته و احساس نارضایتی را برای آنها بوجود آوردهاند. با وجود صدای عالی و باکیفیت این دو محصول، پس از گذشت مدتی استفاده، برخی از افراد احساس ناراحتی کردهاند، همچنین استفاده از فلز نیکل در ساختار این محصولات میتواند موجب ایجاد حساسیت برای برخی از کاربران شود.
ایجاد مشکلاتی بعد از انجام آپدیت برای گران قیمتترین گوشیهای جهان
اگرچه انتشار سریع آپدیت برای گوشیهای سامسونگ توسط این کمپانی مزیتی حائز اهمیت محسوب میشود اما برخی از این بروزرسانیها همواره با ایجاد مشکلاتی برای گوشیهای Fold 3 و Z Flip 3 همراه بوده است، مشکلاتی مانند ایجاد اختلال در عملکرد گوشی، ایراداتی در بخش دارک مود گوشی و یا حتی در موارد شدیدتر قفل و متوقف شدن عملکرد آنها؛ اما کمپانی سامسونگ سریعا دست به کار شده و آپدیت دیگری را ارائه داد که تمامی این مشکلات را برطرف میکرد. از آن پس این کمپانی آپدیتهای پایدار دیگری را برای گوشیهای هوشمند خود منتشر کرد که هیچ یک از این مشکلات در آنها دیده نمیشد.
فروش ضعیف گوشیهای سری S21
بی گمان S21 Ultra یکی از بهترین گوشیهای سال محسوب میشود اما برخلاف بینظیر بودن این محصول، تقاضای کاربران برای خرید آن کمتر از انتظار بوده به طوری که تقاضا برای خرید S20 با وجود قیمت بیشتر آن در سال گذشته نسبت به S21 بیشتر بوده است. یکی از دلایل کاهش تقاضا برای خرید این گوشی، شباهت زیاد و کاهش کیفیت بخشی از اجزای آن نسبت به نسخههای قبلی مانند رزولوشن کمتر نمایشگر و استفاده از پلاستیک در قسمت پشت گوشی بوده است.