دانستنی اینستاگرام

رستریکت در اینستاگرام (4 روش ساده)

restrict در اینستاگرم به چه معناست؟ چگونه سایرین را در اینستاگرام رستریکت کنیم؟ مقصود اصلی از رستریکت کردن در اینستاگرم چیست؟ restrict در اینستاگرام چه فرقی با بلاک کردن دارد؟ رستریکت در اینستاگرام یکی از ویژگی‌هایی است که به تازگی اینستاگرام آن را در اختیار کاربران خود قرار داده است. شاید اصلی‌ترین هدف از ایجاد قابلیت رستریکت، محافظت حداکثری از حریم خصوصی کاربران باشد. واژه‌ی Restrict معادل محدود کردن در فارسی است؛ restrict در اینستاگرام نیز به همین مسئله اشاره دارد. کاربران این شبکه‌ی اجتماعی قادرند سایر پیج‌ها را رستریکت کنند تا آن‌ها را با محدودیت‌های ویژه‌ای همراه کنند. در این مطلب تلاش داریم تا مفهوم و کاربردهای restrict در اینستاگرام و شیوه‌های restrict در این اپلیکیشن را به شما معرفی کنیم.

بلاک یا رستریکت؟ تفاوت این دو چیست؟

احتمالاً برای شما هم این سوال پیش آمده است که تفاوت بین بلاک و رستریکت چیست و هر کدام در چه شرایطی کاربرد دارند. اگر می خواهید تعامل خود را با یک پیج را محدود کنید و طرف مقابل از این موضوع مطلع نشود، باید رستریکت کردن را امتحان کنید. با این حال، اگر قصد دارید به طور کلی ارتباط با پیج دیگری را قطع کنید، بلاک کردن  بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

معنی restrict در اینستاگرام

مقصود از رستریکت در اینستاگرام چیست؟ چنانچه شماری از کاربران اینستاگرام پیام های اسپم مانند پیام‌های تبلیغاتی یا توهین آمیز برای شما می‌فرستند یا از متن نامناسب در کامنت ها استفاده می کنند، میتوانید با محدود کردن آنها جلوی آنها را بگیرید. همچنین اگر نمی خواهید شخص خاصی بداند چه زمانی آنلاین هستید یا پیام دایرکت او را دیده‌اید یا خیر، می توانید از قابلیت رستریکت اینستاگرام استفاده کنید. همچنین لازم به ذکر است که در صورت محدودسازی و رستریکت کردن یک حساب کاربری، شخص محدود شده پیامی از شما در اینستاگرام مبنی بر محدودیت دریافت نمی کند.

آموزش رستریکت کردن حساب‌ها در اینستاگرام

پس از  آگاهی از مفهوم restrict در اینستاگرام، قادر هستید ارتباط میان خود و اکانت‌های مورد نظر خود را از طریق این آپشن محدود کنید. برای رستریکت در اینستاگرام، می توانید شیوه های زیر را امتحان کنید:

  • restrict در اینستاگرام با مراجعه به بخش تنظیمات اینستاگرام
  • رستریکت در اینستاگرام از راه پروفایل فالوور مورد نظر
  • رستریکت در اینستاگرام از راه چت دایرکت
  • restrict در اینستاگرام با رجوع به بخش کامنت‌ها

رستریکت در اینستاگرام از طریق تنظیمات

یکی از راه‌های رستریکت در اینستاگرام، محدود کردن افراد از طریق مراجعه به تنظیمات اینستاگرام است. چنانچه می خواهید حساب خاصی را محدود کنید، می توانید با استفاده از این روش این کار را انجام دهید:

  1. اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید.
  2. با کلیک روی آیکون پروفایل در نوار پایین صفحه، به صفحه‌ی پروفایل خود بروید.
  3. در کناره‌ی سمت راست بالای صفحه، روی آیکون 3 خط ضربه بزنید.
  4. در نیم‌پنجره‌ی بازشده، گزینه‌ی Settings را لمس نمایید.

انتخاب گزینه settings

  1. بخش Privacy را باز کنید.

انتخاب گزینه privacy

  1. روی گزینه‌ی Restricted Accounts ضربه بزنید.

انتخاب گزینه restrict account

  1. در صفحه‌ای که باز می‌شود می‌شود گزینه continue را لمس کنید.

انتخاب گزینه continue

  1. در فیلدی که ظاهر می‌شود، نام کاربری اکانتی را که میخواهید آن را restrict  کنید، تایپ نمایید.
  2. بعد از یافتن حساب مورد نظر، برای رستریکت آن در اینستاگرام، روی آیکون Restrict مربوط به آن اکانت را لمس نمایید. برای restrict دیگر اکانت‌ها در اینستاگرام هم می‌توانید از همین شیوه بهره ببرید.

 

رستریکت در اینستاگرام از طریق پروفایل

اگر در حال مشاهده پروفایل اکانتی هستید و قصد محدود کردن آن در اینستاگرام را دارید، می توانید بدون نیاز به مراجعه به تنظیمات اینستاگرام، اکانت مورد نظر را مستقیما از طریق پروفایل رستریک کنید. برای محدود کردن افراد در اینستاگرام از طریق پروفایل، کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  1. در اپلیکیشن اینستاگرام به صفحه پروفایل اکانت مورد نظر بروید.
  2. روی آیکون 3 نقطه در کناره‌ی سمت راست بالای صفحه را لمس کنید.
  3. از فهرست ظاهرشده گزینه Restricted را لمس کنید.

 

رستریکت در اینستاگرام از طریق چت دایرکت اینستاگرام

علاوه بر شیوه‌هایی که ذکر شد، محدودسازی یک اکانت در اینستاگرام از طریق چت دایرکت نیز امکانپذیر است. اما استفاده از این شیوه مشروط بر آن است که قبلاً با آن اکانت چت کرده باشید. برای اجرای این شیوه، مراحل زیر را دنبال نمایید:

  1. اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید.
  2. در صفحه‌ی Home روی آیکون دایرکت ضربه بزنید تا به بخش دایرکت اینستاگرام هدایت شوید.
  3. به صفحه‌ی چت اکانت مورد نظرتان مراجعه کنید.
  4. در صفحه‌ی چت، روی آیکون i در کناره‌ی سمت راست بالای صفحه را لمس نمایید.

انتخاب آیکون i در صفحه چت

  1. برای restrict حساب مورد نظر در اینستاگرام، در صفحه‌ی ظاهرشده روی گزینه‌ی Restrict کلیک کنید. سپس چت‌های میان شما، تنها برای شما پاک خواهند شد.

 

رستریکت در اینستاگرام از طریق کامنت‌ها

رستریکت اینستاگرام از طریق نظرات گاهی اوقات می تواند به این خواسته‌ی شما پاسخ دهد. اگر در زیر پست های صفحه اینستاگرام خود کامنت های اسپم یا توهین آمیز مشاهده کردید، می توانید به طور مستقیم حساب اینستاگرام مربوطه را از همان بخش، محدود کنید. برای این کار روش زیر را اجرا کنید:

  1. روی کامنت مورد نظر ضربه بزنید.
  2. از سمت راست بالای صفحه روی آیکون ❕ را لمس کنید.
  3. گزینه‌ی Restrict را لمس نمایید.

 

ویژگی‌های رستریکت در اینستاگرام

ویژگی‌های Restrict در اینستاگرام چیست؟ همانطور که گفته شد، شما قادر هستید اکانت‌های اسپم، مزاحم و… را با استفاده از قابلیت Restrict محدود کنید. اما دقیقاً چه محدودیت‌هایی، و شامل چه پروسه ای می‌شوند؟ برای یافتن پاسخ این سوالات به موارد زیر دقت کنید:

  1. چنانچه در گذشته با یک فرد در دایرکت خود چت کرده باشید و حالا بخواهید او را رستریکت کنید، گفتگوهای انجام شده، از بخش دایرکت تنها برای شما حذف خواهند شد. اگر بعد از رستریکت کردن، مجدداً از طریق دایرکت برای شما پیغامی ارسال کند، پیام او را به صورت یک Request دریافت خواهید کرد. چنانچه پیغام دایرکت او را بخوانید، فرد محدودشده از خوانده شدن پیغام‌اش مطلع نخواهد شد؛ مگر این که خود شما مجدداً حساب مورد نظر را Unrestrict کنید.
  2. چنانچه اکانت محدودشده، در زیر پست‌های شما کامنت بگذارد، تنها با تأیید شما سایر دنبال‌کنندگان قادر هستند کامنت او را زیر پست شما ببینند.

با این قابلیت‌های restrict در اینستاگرام، شما می‌توانید جلوی ارتباطات ناخواسته گرفته و حریم خصوصی خود را به طرز قابل توجهی امن نگه دارید.

آموزش Unrestrict در اینستاگرام

درصورتیکه در اینستاگرام حسابی را رستریکت کرده‌اید و حالا تصمیم دارید او را از restrict در اینستاگرام بیرون بیاورید، باید حساب مورد نظر را Unrestrict کنید. منظور از Unrestrict در اینستاگرام همان رفع محدودیت و متضاد رستریکت در اینستاگرام است. برای این کار به دو شیوه قابل انجام است :

  • Unrestrict در تنظیمات اینستاگرام
  • Unrestrict از طریق پروفایل

Unrestrict از طریق تنظیمات اینستاگرام

جهت برداشتن حالت رستریکت در اینستاگرام از طریق تنظیمات اینستاگرام، طبق شیوه زیر می‌توانید اکانت مورد نظر را Unrestrict کنید:

  1. اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید.
  2. با کلیک روی آیکون پروفایل در نوار پایین صفحه، به صفحه‌ی پروفایل خود بروید.
  3. در کناره‌ی سمت راست بالای صفحه، روی آیکون 3 خط را لمس کنید.
  4. در نیم‌پنجره‌ی ظاهر شده، گزینه‌ی Settings را لمس نمایید.انتخاب گزینه settings
  1. به بخش Privacy مراجعه نمایید.

انتخاب گزینه privacy

  1. روی گزینه‌ی Restricted Accounts ضربه بزنید.

انتخاب گزینه restrict account

  1. روی گزینه‌ی Unrestrict کنار نام کاربری حساب مورد نظر را لمس کنید تا محدودیت اکانت مربوطه برداشته شود.

انتخاب گزینه unrestrict

Unrestrict از طریق پروفایل

برای Unrestrict از راه پروفایل بایستی مراحل زیر را به دقت دنبال نمایید:

  • در برنامه اینستاگرام به صفحه‌ی پروفایل حساب مورد نظر بروید.
  • روی آیکون 3 نقطه در کناره‌ی سمت راست بالای صفحه را لمس کنید.
  • در لیست ظاهر شده، گزینه‌ی Unrestrict را لمس نمایید.

انتخاب گزینه unrestrict از طریق صفحه پروفایل

با انجام مراحل فوق restrict در اینستاگرام به طور کامل برداشته خواهد شد.

چگونه متوجه شویم رستریکت شده‌ایم یا نه؟

شاید گاهی خودتان حدس زده باشید که شخصی شما را در اینستاگرام محدود کرده است. اما چگونه بفهمیم که شخصی ما را در اینستاگرام رستریکت کرده است؟ اگر شخصی اکانت شما را محدود کند اینستاگرام به شما اطلاع نخواهد داد. راه های مختلفی وجود دارد که می توانید متوجه شوید که آیا کسی شما را رستریکت کرده است یا خیر. با استفاده از این شیوه ها، ممکن است بتوانید متوجه شوید که آیا حساب شما محدود شده است یا خیر. این شیوه ها عبارتند از:

  • چت در دایرکت اینستاگرام
  • چک کردن کامنت‌ها در پیج مورد نظر
  • بررسی وضعیت آنلاین بودن کاربر مورد نظر (Activity Status)

در ذیل به توضیح دقیق‌تر هر یک از این موارد می‌پردازیم.

تشخیص رستریکت در اینستاگرام از طریق پیام‌ دایرکت

همانطور که گفته شد، اگر شخصی شما را رستریکت کند و شما در دایرکت برای او یک پیغام ارسال کنید، اگر آن شخص پیام شما را ببیند، متوجه نخواهید شد که پیام شما دیده شده است. زیرا آنها علامت Seen را به شما نشان نمی دهند. می‌توانید از این موضوع برای اطلاع از  رستریکت  استفاده کنید. چنانچه طرف مقابل بدون سین خوردن و دیدن شدن پیام دایرکت به شما پاسخ دهد، ممکن است آن شخص شما را رستریکت کرده باشد.

تشخیص رستریکت در اینستاگرام از طریق کامنت‌ها

اگر نظری را در صفحه ای با حساب رستریکت شده ارسال کنید، هیچ کس دیگری نمی تواند کامنت شما را ببیند، فقط شما و ادمین پیج می توانید نظر را ببینید. از این راهکار می توان برای شناسایی رستریکت بودن در اینستاگرام نیز استفاده کرد. برای این کار باید ابتدا یک حساب کاربری دیگر بسازید و با آن به صفحه مورد نظر دسترسی پیدا کنید. چنانچه توانستید کامنتی را که با اکانت اول گذاشته‌اید، مشاهده کنید، شما توسط اکانت مورد نظر رستریکت نشده‌اید؛ در غیر این صورت، به احتمال فراوان توسط شخص صاحب آن اکانت رستریکت شده‌اید.

⚠ توجه: البته این روش 100% کارآمد نیست و امکان دارد شخص حساب شما را رستریکت کرده باشد، اما کامنت شما را برای نمایش در پیج خود تأیید کند. در این صورت دیگران می توانند نظر شما را ببینند.

تشخیص رستریکت در اینستاگرام از طریق وضعیت آنلاین (Activity Status)

در صورت ارسال پیام دایرکت به شخص مورد نظر و دریافت پاسخ، در صورت عدم نمایش وضعیت آنلاین بودن شخص، ممکن است توسط او محدود شده یا اصطلاحاً رستریکت شده‌ باشید.

 

پرسش‌های متداول

restrict در اپلیکیشن اینستاگرام به چه معناست؟

✅ رستریکت در اینستاگرام به معنی محدود کردن سایر اکانت‌ها می‌باشد. برای اطلاع دقیق‌تر میتوانید به بخش مربوط به معنی و مفهوم رستریکت در اینستاگرام مراجعه نمایید.

از کجا متوجه رستریکت شدن خود بشویم؟

✅ اینستاگرام رستریکت شدن به وسیله سایرین را به کاربران خود اطلاع نمی‌دهد. برای اطلاع دقیق‌تر میتوانید به مطالب مربوط به راه‌های تشخیص رستریکت در اینستاگرام  مراجعه نمایید.

 

کلام پایانی

در این مطلب سعی کردیم تا به طور دقیق به معنی و مفهوم restrict در اینستاگرام و مطالب مربوط به آن بپردازیم. مواردی شامل آموزش رستریکت در اینستاگرام، کارایی restrict در فضای اینستاگرام، ویژگی‌های رستریکت شدن در اینستاگرام و غیره را مورد بررسی قرار دادیم. امید که این مطلب برایتان کاربردی بوده باشد. در صورت وجود هرگونه پرسش، پیشنهاد و ابهام یا ایراد خوشحال می شویم آنها را با ما در میان بگذارید.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا