موبایل

خرید گوشی ریلمی؛ بررسی بهترین گوشی‌های جدید ریلمی

بررسی گوشی های ریلمی

ریلمی اولین بار در سال 2010 و با نام OPPO Real به بازار عرضه شد. در واقع، این برند در ابتدا یکی از برندهای تابعه OPPO بود که در نهایت سال 2018 از آن جدا شد و به کمپانی مستقل تبدیل گردید. این کمپانی چینی در نوامبر 2018 لوگو جدید خودش را معرفی کرد و به برند نوظهور شماره یک تبدیل شد. ریلمی در مارس 2019 به طور رسمی سه گوشی ریلمی ایکس، ریلمی ایکس لایت و ریلمی ایکس مستر ادیشن را به بازار چین معرفی کرد و در ماه ژوئن همان سال، حضورش در بازار اروپا را به طور رسمی تایید کرد. برای خرید گوشی ریلمی در بازار، گزینه‌های متعددی وجود دارد که اکثرا جز گوشی‌های میان رده و اقتصادی هستند. به نظر می‌رسد که ریلمی قصد دارد تا خرید گوشی ارزان را به تجربه‌ای شیرین برای کاربران با بودجه محدود تبدیل کند. 

از زمان استقلال و عرضه این برند به بازار، ریلمی همواره گام‌های محکمی را برداشته است و بی‌شک، یکی از کمپانی‌هایی با سریع‌ترین رشد ممکن در سال‌های اخیر است. ریلمی به برندهای تلفن همراه هوشمند دیگری نظیر OPPO، OnePlus، و Vivo پیوست که همگی به هولدینگ تحت عنوان BBK Electronics پیوسته‌اند. ارتباط دقیق میان این شرکت‌های تلفن همراه هوشمند متعلق به BBK مشخص نیست اما فناوری و نوآوری که در میان این کمپانی‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود (مخصوصا OPPO و OnePlus) مشخص است. دو لاین اصلی این برند چینی بر اساس اعداد نامگذاری شده‌اند، مانند ریلمی 7 یا ریلمی 8 پرو. این لاین از محصولات ریلمی بر محصولات اقتصادی و پایین رده‌ای تمرکز دارد که نیازهای کاربرانی که گوشی خوب اما بدون مشخصات عالی می‌خواهند را تامین می‌کنند. لاین بعدی این برند که در سال 2021 لانچ شد، GT نامیده شده که جایگزینی برای لاین X ریلمی است. البته با این تفاوت که محصولات X میان رده بودند اما لاین GT علاوه بر محصولات میان رده، گوشی‌های پرچمداری نظیر GT 2 Pro نیز تولید می‌کند. 

اگر به دنبال خرید بهترین گوشی ریلمی هستید، در این مقاله به سه گوشی محبوب این برند چینی خواهیم پرداخت تا بیشتر با مشخصات و ویژگی‌های آنها آشنا شوید. تا انتها با مبیت همراه باشید.

معرفی کوتاه گوشی ریلمی 8 Pro

بررسی گوشی ریلمی 8 پرو

گوشی ریلمی 8 پرو که در سال 2021 به بازار عرضه شد را می‌توان جز گوشی‌های اقتصادی تاپ این برند چینی دانست. شاید بتوان این گوشی را در دسته گوشی‌های اقتصادی پرمیوم، مانند گوشی ردمی نوت 10 پرو، قرار داد که با وجود اینکه قیمت آن کمی بالاتر از بهترین گوشی‌های ارزان قیمت است، باز هم گوشی ارزانی محسوب می‌شود. البته زمانی که گوشی ریلمی 8 Pro را بررسی کنید، کیفیت آن به قیمت پایینش نمی‌خورد. این گوشی مجهز به دوربین اصلی با رزولوشن بالا و فست شارژی حیرت انگیز است و طراحی جذابی هم دارد. طراحی این گوشی، نقطه قوت مورد علاقه ماست. هر چند اکثر گوشی‌های اقتصادی طراحی ضخیم دارند و با بدنه پلاستیکی ارزان قیمت همراه هستند اما ریلمی 8 پرو، باریک و خوش دست است و پنل پشتی آن تکسچر جذابی دارد. 

البته نباید از دوربین باکیفیت این گوشی به سادگی عبور کرد چرا که جز بهترین دوربین‌های گوشی‌های اقتصادی است. در واقع، دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی این گوشی توانایی ثبت عکس‌هایی با رزولوشن فوق العاده بالا دارد و به شما اجازه ادیت و کراپ‌های بعدی را به راحتی می‌دهد. با کمک فست شارژ 50 واتی که در پکیج گوشی وجود دارد، می‌توانید به سرعت این گوشی اقتصادی را شارژ کنید. البته باید گفت که می‌توان روی شارژدهی تقریبا یک روزه گوشی حساب باز کرد. پردازنده و صفحه نمایش این گوشی نیز نسبت به رقبایش یعنی ردمی و موتورولا چیزی کم ندارد و توانایی رقابت با آنها را دارد. 

در برابر این نقاط قوت چشمگیر، نقاط ضعف این گوشی بزرگ نیستند: نداشتن شارژ وایرلس و فناوری 5G، و سفت بودن کیس سیلیکونی همراه گوشی! به خاطر همین ویژگی‌های جذاب است که برند ریلمی به یکی از برندهای مورد توجه منتقدین تبدیل شده است و منتظر محصولات هیجان انگیز از این برند چینی هستند.

طراحی گوشی ریلمی 8 Pro

هر چند این گوشی در دسته گوشی‌های کامپکت جا نمی‌گیرد اما نسبت به رقبایی خودش، بسیار کوچکتر است و برای کسانی که گوشی غول پیکر نمی‌خواهند، خبر خوبی است. ریلمی 8 پرو، نسبتا سبک و باریک است و اگر چه بدنه آن از پلاستیک ساخته شده است اما لایه بافت‌دار روی آن باعث شده تا نسبت به پنل-های پلاستیکی دیگر، حس و ظاهر بهتری داشته باشد. در پنل پشتی با حروف بزرگ و کاملا مشخص، شعار این کمپانی یعنی Dare to Leap نوشته شده است که برای برخی خوشایند نیست اما برخی نیز با آن مشکلی ندارند. خوشبختانه این گوشی دارای پورت USB-C و جک 3.5 میلی متری است.

صفحه نمایش گوشی ریلمی 8 Pro

بررسی نمایشگر ریلمی 8 پرو

صفحه نمایش 6.4 اینچی امولد این گوشی در مقایسه با گوشی‌های دیگر هم رده خودش، کوچک‌تر است. این نمایشگر دارای رزولوشن 1080*2400 پیکسل است که کاملا استاندارد محسوب می‌شود. نرخ رفرش 60 هرتزی نیز برای گوشی در این رنج قیمت متداول است. نمایشگر این گوشی کاملا خوب به نظر می‌رسد و رنگ‌های درخشان خوبی را نمایش می‌دهد که البته از یک پنل امولد چنین چیزی هم انتظار می‌رود. البته گاهی اوقات، روشنایی خودکار صفحه دچار مشکلاتی می‌شود و به همین دلیل، مجبور به استفاده از تنظیم دستی روشنایی می‌شویم تا میزان روشنایی صفحه را تنظیم کنیم. خوشبختانه، این کمپانی چینی برای این گوشی اقتصادی از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر استفاده کرده است که عملکرد سریع و دقیقی دارد. 

دوربین‌های گوشی ریلمی 8 Pro

دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی این گوشی جز نقاط قوت اصلی آن است که برای چنین رنج قیمتی، شاهکار محسوب می‌شود و البته رقبایی نظیر ردمی نوت 10 پرو نیز دارد. در کنار دوربین اصلی، یک دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی، سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی و یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی نیز در پنل پشتی وجو دارد. الیته ریلمی برای عاشقان سلفی نیز یک دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی تعبیه کرده است. 

هر چند رزولوشن بالا در دنیای گوشی‌های هوشمند همیشه به معنای کیفیت خوب عکس‌ها نبوده است اما باید بگوییم که کیفیت عکس‌های دوربین اصلی ما را تحت تاثیر قرار داده است. در محیطی که شرایط نوری خوبی وجود داشته باشد، عکس‌های خوب، با جزئیات زیاد و کنتراست مناسب خواهید داشت. به خاطر رزولوشن بالای دوربین، می‌توانید عکس‌های ثبت شده با دوربین را روی کامپیوتر ادیت و کراپ کنید و نگران کیفیت پایین عکس‌های نهایی نباشید. 

بررسی دوربین گوشی ریلمی 8 پرو

دوربین فوق عریض نیز عملکرد خوبی دارد و البته رنگ‌های ثبت شده با این دوربین، به طور مشخصی با رنگ‌های دوربین اصلی تفاوت دارند. شاید کمی زیاده روی باشد اما دوربین‌های دیگر 2 مگاپیکسلی پنل پشتی، چندان تاثیری در گوشی‌های هوشمند ندارند و برای گوشی ریلمی 8 Pro نیز همین موضوع صادق است. عکس‌های ثبت شده توسط دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی بسیار نویزدار هستند و نمی‌توان از آنها استفاده کرد. 

خوشبختانه با وجود سنسور های رزولوشن در این گوشی، می‌توانید از زوم دیجیتال 20 برابری استفده کنید اما ما نمی‌توانیم استفاده از آن را پیشنهاد کنیم زیرا در این صورت، عکس‌ها به شدت نویزدار می‌شوند. اگر محوسازی بک گراند و تنظیمات تصویر مربوطه را تنظیم کنید، عکس‌های پرتره به طرز شگفت انگیزی دقیق خواهند بود. گوشی ریلمی 8 Pro توانایی ضبط ویدئو با کیفیت 4K با فریم ریت 30 یا 1080 با فریم ریت 60 را داراست. یک حالت جدید نیز در دوربین وجود دارد که AI Mixed Portrait (پرتره میکس هوش مصنوعی) که اجازه فیلم‌برداری از مناظر و سپس خودتان را می‌دهد و آنها را به یکدیگر وصل می‌کند. البته این حالت چندان پیشرفته نیست اما برای سرگرم شدن جواب می‌دهد و جالب است.

عملکرد گوشی ریلمی 8 پرو

بررسی عملکرد ریلمی 8 پرو

این گوشی از پردازنده میان رده اسنپدراگون 720G استفاده می‌کند و با رم 8 گیگابایتی به بازار عرضه می‌شود. این پردازنده شاید قدرتمندترین در نوع خود نباشد اما هیچ گاه کُندی از آن نخواهید دید. برای بازی با گوشی ریلمی 8 Pro دچار مشکل نخواهید شد و اگر تنظیمات را برای گرافیک در بالاترین حد نگذارید، سرعت خوبی در اجرای گیم‌ها خواهد داشت و به ندرت شاهد لگ یا وقفه خواهید بود. برای باز و بسته کردن اپ‌ها ی اسکرول کردن در شبکه‌های اجتماعی نیز اوضاع به همین منوال است، یعنی نمی‌توان گفت که سرعت اجرای برنامه‌ها فوق العاده است اما هیچ وقت شما را ناامید نخواهد کرد. به عبارت بهتر، اگر گوشی قبلی شما جز گوشی‌های پرچمدار نبوده باشد، استفاده از گوشی ریلمی 8 Pro برای شما لذت بخش خواهد بود. 

شارژدهی گوشی ریلمی 8 پرو

ریلمی برای این گوشی میان رده از یک باتری 4500 میلی آمپری استفاده کرده است که تقریبا برای یک روز استفاده عادی مناسب خواهد بود، حتی اگر با آن کمی عکاسی یا بازی کنید. شارژر فوق سریع 50 میلی آمپری با این گوشی به کاربران عرضه می‌شود که در کمتر از یک ساعت، گوشی را فول شارژ خواهد کرد. خبری از شارژ وایرلس نیست که البته از گوشی با این قیمت، انتظاری نیز نمی‌رود. 

بررسی اجمالی گوشی ریلمی 7 5G

بررسی گوشی ریلمی 7

همان گونه که نام محصول به خوبی نشان می‌دهد، ریلمی 7 در زمینه فناوری 5G ادعا دارد. این گوشی با پردازنده جدید مدیاتک دایمنسیتی 800U به بازار عرضه شده است. این نوع پردازنده دایمنسیتی باعث قیمت تمام شده پایین گوشی‌های 5G در چین شده‌ و حالا راه خود را به بازارهای دیگر باز کرده است. ریلمی هنوز در حال بهتر کردن طراحی محصولات خود است و در این گوشی شاهد بدنه جذابی هستیم که به اندازه کافی براق است و در دسته طراحی‌های جلف و زننده قرار نمی‌گیرد. البته نقطه قوت اصلی گوشی ریلمی 7 5G را می‌توان صفحه نمایش با نرخ رفرش 120 هرتز آن دانست که در محصولاتی با این رنج قیمت، شگفت انگیز است. قدرت پردازنده نیز فقط در زمینه فناوری 5G نیست بلکه باعث عملکرد خوب گوشی نیز می‌شود. ریلمی با به کار بردن باتری 5000 میلی آمپری به کاربر عادی اجازه می‌دهد تا یک روز کامل را بدون دغدغه باتری سپری کند. 

طراحی گوشی ریلمی 7 5G

بررسی گوشی ریلمی 7 5Gپانی ریلمی به نرمی در طراحی گوشی‌های اقتصادی سری 7 تغییراتی داده است که باعث شیک‌تر به نظر رسیدن آنها در مقایسه با گوشی‌های قبلی پایین رده شده است. مانند گوشیهای ریلمی 7 و ریلمی 7 پرو، گوشی ریلمی 7 5G نمایی متالیک و آیینه‌ای دارد. پنل پشتی حس و حالی بالارده و تکسچری تقریبا ابریشمی دارد. گوشی ریلمی 7 5G با وزن 195 گرم و ضخامت 9.1 میلی متری، از لحاظ سنگینی و ضخامت در جایگاهی بین ریلمی 7 و ریلمی 7 پرو قرار می‌گیرد.

در این گوشی نیز دکمه پاور و حسگر اثر انگشت با یکدیگر ترکیب شده‌اند و در فریم سمت راست قرار گرفته‌اند. هر چند این نوع حسگر اثر انگشت به اندازه حسگر زیر نمایشگر پیشرفته نیست اما سریع و قابل اعتماد و آسان است. گوشی ریلمی 7 5G از جلو شبیه برادران خود است و نسبت بدنه به نمایشگر 95 درصدی، پانچ هول برای دوربین سلفی و حاشیه پایین نمایشگر قابل توجهی دارد. هر چند هیچ گواهی IP برای این گوشی صادر نشده است اما کمپانی ریلمی ادعا دارد که تمامی پورت‌های گوشی توسط سیلیکون محافظتی، به خوبی پلمپ شده‌اند.

صفحه نمایش گوشی ریلمی 7 5G

این گوشی دارای نمایشگر LCD شش و نیم اینچی است که رزولوشنی برابر با 1080*2400 پیکسل دارد و نسبت پیکسل به اینچ آن 405 است. اگر بخواهیم صادق باشیم، از اینکه این گوشی مانند مدل 7 پرو دارای فناوری امولد نیست، کمی ناامید شدیم. البته کیفیت LCD واقعا خوب است اما همه چیز نسبت به نمایشگر امولد در سطح پایین‌تری است و در روشنایی خارج از منزل، رنگ‌ها کمی رنگ و رو رفته به نظر می‌رسند. البته نباید از نرخ رفرش 120 هرتزی این گوشی به راحتی گذشت که باعث شده تا این گوشی از این نظر در سطح گوشی‌های گران قیمت قرار بگیرد. 

شاید بتوان گفت که با وجود امکانات سخت افزاری محدود، چنین نرخ رفرشی آپشنی غیر ضروری بوده است. به عبارت بهتر، اگر قطعات و سخت افزارهای قدرتمندتری در این گوشی به کار رفته بود، حضور نرخ رفرش 120 هرتزی توجیه‌پذیرتر بود. این گوشی همانطور که پیشتر هم گفتیم، اصلا گوشی کُندی نیست اما آنقدر هم قدرتمند نیست که بتواند بازیهای 3D را با فریم ریت بالا اجرا کند. البته باید به این نکته هم توجه داشته باشید که سرعت لود محتوای وب نیز به سرعت گوشی‌های پرقدرت‌تر نیست و همین مسئله باعث کاهش تاثیر نرخ رفرش بالای صفحه نمایش می‌شود. اما با تمام این موارد، چنین نرخ رفرشی برای این گوشی اقتصادی واقعا قابل تحسین است. 

دوربین‌های گوشی ریلمی 7 5G

بررسی گوشی ریلمی 7 5G

در پنل پشتی این گوشی میان رده شاهد چهار دوربین خواهید بود: دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی، دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی. کیفیت عکس‌های گوشی ریلمی 7 5G به طور کل، در شرایطی نور خوب، راضی کننده است. این دوربین عکس‌هایی با بالانس خوب، رنگ‌های کمی زیادی و بک گراند اُوراکسپورژ شده گاه و بیگاه ثبت می‌کند. عکس‌های کلوزآپ و پرتره، شارپنس و فول بوکه خوبی دارند. 

دوربین فوق عریض نیز عملکرد خوبی دارد، اگر چه تون کلی عکس‌هایش به نسبت لنز اصلی، کمتر طبیعی به نظر میرسد و عکس‌ها در گوشه‌ها به شدت نرم هستند که البته باز هم باید بگوییم که چنین چیزی در گوشی‌های ارزان قیمت نامعقول نیست. در کل ما طرفدار لنز ماکرو اختصاصی در گوشی‌های هوشمند نیستیم، به خصوص آنهایی که مگاپیکسل پایینی دارند و به نظر تنها برای افزایش اعتبار رسمی گوشی به آن اضافه شده‌اند. دوربین ماکرو گوشی ریلمی 7 5G اگر چه نسبت به دوربین اصلی، می‌تواند از فاصله کمتری (حدود 4 سانتی متری) عکس بگیرد اما  نتیجه کار به شدت غیرشفاف و کدر است.

دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی نیز برای عاشقان سلفی و تماس‌های ویدئویی در نظر گرفته شده است. این گوشی ریلمی توانایی ضبط با کیفیت نهایتا 4K و فریم ریت 30 یا کیفیت 1080 با فریم ریت 120 را داراست. 

شارژدهی گوشی ریلمی 7 5G

ریلمی برای ریلمی 7 5G از باتری بزرگ 5000 میلی آمپری استفاده کرده است و شارژر 30 واتی آن را همراهی می‌کند. ریلمی ادعا می‌کند که با کمک این شارژر می‌توانید در بیشتر از یک ساعت، گوشی را فول شارژ کنید. در تست‌های صورت گرفته برای رسیدن از 33 درصد شارژ به 91 درصد شارژ تنها 3 دقیقه زمان نیاز است که واقعا عدد خوبی است. 

بررسی گوشی ریلمی 7 Pro

بررسی گوشی Realme 7 Pro

گوشی ریلمی 7 پرو را می‌توان جز ارزان‌ترین گوشی‌های دارای صفحه نمایش امولد دانست. این نمایشگر امولد دارای نرخ رفرش 60 هرتزی است که در مقایسه با بسیاری از رقبای هم قیمتش که نرخ رفرش 90 یا 120 هرتزی دارند، چندان چشمگیر نیست. این گوشی اقتصادی دارای دوربینی 64 مگاپیکسلی است که در کنار سه دوربین دیگر، چهار دوربین پنل پشتی را تشکیل می‌دهند. این گوشی با وجود پنل پلاستیکی، خوش دست و سبک است و برای کسانی که در طول روز باید ساعات زیادی دست به گوشی باشند، گزینه مناسبی است. با وجود باتری 4500 میلی آمپری و شارژر فست شارژ 65 واتی، گوشی ریلمی 7 Pro را می‌توان سریع‌ترین در زمینه شارژ در میان گوشی‌های هم قیمت دانست و تنها چند گوشی گرانتر در این زمنیه می-توانند به پای ریلمی 7 پرو برسند. 

طراحی گوشی ریلمی 7 پرو

این گوشی سری 7 دارای طراحی آیینه‌ای است که پنل پشتی به صورت نامتقارن به دو بخش تقسیم شده است و اگر چه هر دو بخش دارای نمای یکسان هستند اما جهت‌های این انعکاس متضاد است. پنل پشتی از جنس پلاستیک پلی کربنات  ساخته شده است، نه شیشه، با این حال احساس نمی‌کنید که گوشی ارزان و بدی در دست دارید. این گوشی دارای پورت USB-C و جک 3.5 میلی متر است که خبر خوبی برای دوستداران هدفون سیمی است. 

صفحه نمایش گوشی ریلمی 7 پرو

این گوشی دارای نمایشگر امولد 6.4 اینچی با رزولوشن 1080*2400 پیکسل است. این نمایشگر به احتمال زیاد بهترین صفحه نمایش در میان گوشی‌های هوشمند در این رنج قیمت است، البته در صورتی که نرخ رفرش بالاتر جز اولویت‌های شما نباشد. خوشبختانه این گوشی دارای حاشیه‌های باریکی است که همین مورد باعث می‌شود تا نسبت بدنه به نمایشگر 90.8 درصد باشد. با وجود حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر، این گوشی ویژگی‌های جذاب زیادی دارد که در محصولات گران قیمت‌تر سراغ دارید.

دوربین‌های گوشی ریلمی 7 پرو

بررسی گوشی ریلمی 7 پرو

دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی این گوشی، عکس‌هایی 16 مگاپیکسلی ثبت می‌کند. نتیجه نهایی عکس‌ها بسیار بهتر از سایر گوشی‌های اقتصادی است و دارای دینامیک رنج عالی، رنگ‌های قابل قبول و جزئیات زیاد است. دوربین 8 مگاپیکسلی فوق عریض از لحاظ کالر پروفایل، کیفیت خوبی دارد. عکاسی با نور کم با هر دوی این لنزها، واقعا استثنایی است. اگر چه ثبت و پردازش این عکس‌ها در کسری از ثانیه انجام می‌شود اما نتیجه کار، عکس‌هایی با روشنایی و شفافیت خوب است که البته جزئیات کمتری دارند. دوربین‌های سوم و چهارم پنل پشتی، هر دو 2 مگاپیکسلی هستند: دوربین ماکرو و سنسور تشخیص عمق. از دوربین ماکرو بر ثبت عکس-های خوب اما با رزولوشن پایین و از بعدی برای بهبود عکس‌های استاندارد استفاده می‌شود. 

گوشی ریلمی 7 Pro یکی از جامع‌ترین پکیج‌های حالت‌های مختلف دوربین را دارد: پرو نایت اسکیپ، عکاسی نجومی، ویدئو ulta-steady، فیلترهای شب، حالت پرتره، ویدئو پرتره رنگی هوش مصنوعی، و البته سایر آپشن‌های معمولی که در تمام اپ‌های دوربین وجود دارد. یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی نیز در پنل جلو تعبیه شده است که عکس‌های نسبتا خوبی ثبت می‌کند. و اگر عکس‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی می‌گذارید، رزولوشن این دوربین را می‌توان بیش از حد کافی نیز دانست. 

عملکرد گوشی ریلمی 7 پرو

بررسی گوشی ریلمی 7 پرو

قلب تپنده این گوشی، اسنپدراگون 720G است که در بسیاری از گوشی‌های هوشمند اقتصادی دیگر نیز به کار رفته است. این پردازنده هشت هسته‌ای به همراه رم 8 گیگابایتی به بازار عرضه می‌شود. این پردازنده قابل اعتماد برای بسیاری از کارها و مواقع، قدرت و کارایی خوبی دارد. جابجا شدن میان اپ‌ها، لود کردن فایل‌های بزرگ و اسکرول کردن وب و شبکه‌های اجتماعی برای گوشی ریلمی 7Pro مثل آب خوردن است. اگر اهل گیم هستید و شاید بهتر باشد سراغ گوشی‌های با پردازنده مدیاتک سری G بروید اما اگر نیاز به گرافیک یا فریم ریت بالایی ندارید، اسنپدراگون 720G برای شما گزینه مناسبی خواهد بود. 

شارژدهی گوشی ریلمی 7 پرو

کمپانی ریلمی برای این گوشی از باتری 4500 میلی آمپری استفاده کرده است که در ترکیب با بهبود دهنده-های UI ریلمی، شارژدهی خیلی خوبی برای کاربر به همراه خواهد آورد. شاید بهترین ویژگی این گوشی اقتصادی را بتوان شارژر فست شارژ آن دانست. این گوشی به همراه یک شارژر 65 واتی عرضه می‌شود که حتی در این زمینه از بسیاری از گوشی‌های پرچمدار نیز گوی سبقت را ربوده است. جالب است بدانید که در طی 35 دقیقه، می‌توانید گوشی خود را فول شارژ کنید. 

سخن پایانی

ریلمی یکی از برندهای جدید و در عین حال، معتبری است که این روزها با گوشی‌های میان رده و پایین‌رده اقتصادی خود، توانسته به خوبی نیازهای بازار گوشی هوشمند و کاربران با بودجه محدود را تامین کند. اگر قصد خرید گوشی ریلمی را دارید، فروشگاه اینترنتی مبیت، پیشنهادهای جالبی برای شما دارد.  

الهام اقاملایی

ارشد مترجمی رو که گرفتم، سرم با ترجمه و تدریس زبان گرم بود که خیلی اتفاقی با دنیای تولید محتوا آشنا شدم. دنیایی به وسعت یک اقیانوس ولی با عمق نیم سانت:) آماده ای تا با هم شیرجه بزنیم تو این اقیانوس جذاب! Let's Go

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا