شرکت کوالکام از تراشه جدید خود، اسنپدراگون +888 رونمایی کرد
بر اساس گزارشهای منتشرشده شرکت کوالکام بهتازگی پردازنده مرکزی اسنپ دراگون 888 پلاس خود را برای عرضه به بازار آماده کرده است. گفته میشود این پردازنده مرکزی میتواند سرعت عملکرد پرچمداران اندرویدی را تا حد زیادی افزایش دهد. همانطور که میدانید شرکت کوالکام همیشه در حال طراحی و تولید تراشههای جدیدی است که طرفداران زیادی در دنیای الکترونیک دارند. در حال حاضر این شرکت بر روی ساخت و عرضهی تراشه قدرتمند و رده بالای خود یعنی اسنپ دراگون 888 پلاس تمرکز دارد. گفته میشود این پردازنده مرکزی سریعترین چیپست این شرکت است که تاکنون طراحی و تولید شده است. بهکارگیری این تراشه در ساخت بهترین محصولات اندرویدی میتواند افقهای جدیدی را در سرعت و کیفیت محصول روشن کند.
ویژگی برجسته و مهمی که پردازنده مرکزی اسنپ دراگون 888 پلاس دارد، سرعت کلاک هسته Cortex X1 آن است که تا 2.996 گیگاهرتز افزایش یافته است. این در حالی است که در پردازنده مرکزی مدل استاندارد آن سرعت تنها به 2.84 گیگاهرتز میرسد. شرکت کوالکام اعلام کرده است که سرعت این پردازنده مرکزی میتواند در مواد بازاریابی خود تا 3 گیگاهرتز نیز افزایش یابد. اما قابلذکر است که سرعت پردازنده مرکزی اسنپ دراگون 865 پلاس این شرکت در سال گذشته به 3.1 گیگاهرتز نیز رسیده است. از دیگر ویژگیهای این تراشه قدرتمند میتوان به طراحی موتور آن اشاره کرد. پردازنده مرکزی اسنپ دراگون 888 پلاس کوالکام داری یک موتور نسل ششم هوش مصنوعی است که هم اکنون حداکثر 32 عملکرد عالی را ارائه میدهد.
با توجه به موارد گفتهشده در بالا بهطورکلی میتوان گفت عملکرد این تراشه نسبت به نسل قبلی خود یعنی اسنپ دراگون 888، 20 درصد بهبود یافته است. مدل این پردازنده مرکزی همان Adreno 660 است که از Spectra 580 ISP پشتیبانی میکند. با وجود این تراشه بر روی تلفن همراه، شما میتوانید مواردی مانند سیستم FastConnect 6900 با وای فای 6E و بلوتوث نسخه 5.2 را دریافت کنید. همچنین این تراشه به بهبود عملکرد نمایشگر کمک میکند و میتواند سرعت تازهسازی نمایشگر را به 144 گیگاهرتز نیز برساند. همچنین این تراشه از فناوری Quick Charge 5 نیز پشتیبانی میکند.
همچنین قابلذکر است که پردازنده مرکزی اسنپ دارگون 888 پلاس نیز مانند اسنپ دراگون 888 معمولی در تکنولوژی 5 نانومتری ساخته شده است. از جمله تلفنهای همراهی که قرار است به این پردازنده مرکزی مجهز شوند میتوان به تلفن همراه ROG ایسوس و سری پرچمداران آنر مجیک 3 اشاره کرد. همچنین گفته میشود شرکتهای موتورولا، شیائومی و ویوو نیز در ساخت تلفنهای همراه پرچمدار خود از این تراشه استفاده خواهند کرد. این پردازنده مرکزی از Q3 2021 در دسترس سازندگان تلفنهای همراه قرار خواهد گرفت.
منبع: androidcentral