دانستنی موبایل

جلوگیری از داغ شدن آیفون (0 تا 100 کنترل)

جلوگیری از داغ شدن آیفون

درصورتیکه با مشکل داغ شدن بیش از حد آیفون روبرو هستید، مطالعه این مقاله را به شما توصیه می کنیم. در این مقاله به توضیح کامل علل داغ شدن آیفون و راه‌های جلوگیری از آن می پردازیم. با ما همراه باشید.

داغ شدن بیش از حد آیفون یا سایر گوشی های هوشمند یکی از مشکلاتی است که با توسعه پلتفرم سخت افزاری دستگاه های هوشمند بیش از پیش با آن مواجه هستیم. به نظر می رسد مشکل گرمایش بدنه گوشی هوشمند در آیفون اپل جدی تر است. گرم شدن آیفون در برخی موارد طبیعی است، اما گرم شدن بیش از حد آن یا هر گوشی هوشمند دیگری می تواند نشان دهنده نقص سخت افزاری یا طراحی باشد.

به عنوان مثال، تراشه کوالکام اسنپدراگون 810 به دلیل مشکلات طراحی، گرمای زیادی تولید می کرد که باعث داغ شدن بیش از حد تلفن های هوشمند تجهیز شده با آن می‌شد. این موضوع به قدری شایع شد که کیفیت طراحی کوالکام را زیر سوال برد و حتی شرکت هایی مانند ال جی و سامسونگ تصمیم گرفتند از تراشه اسنپدراگون 810 کوالکام در پرچمداران سال 2015 خود استفاده نکنند.

بنابراین دمای گوشی ممکن است نرمال یا غیر طبیعی باشد. این موضوع در مورد آیفون های اپل نیز صدق می کند، بنابراین داغ شدن بیش از حد آیفون می تواند به دلایلی طبیعی یا غیرطبیعی باشد. متاسفانه این روزها کاربران زیادی از داغ شدن بیش از حد آیفون خود گلایه می کنند. از این رو لازم دیدیم در مقاله‌ای اختصاصی به این موضوع بپردازیم و اطلاعات دقیقی ارائه دهیم.

در این مطلب به مشکل داغ شدن بیش از حد آیفون می پردازیم. شرایط عادی و غیرعادی گرمایش آیفون را شرح می‌دهیم و در نهایت شیوه هایی را برای جلوگیری از داغ شدن بیش از حد آیفون ارائه می دهیم. در صورت نیاز به توضیحات دقیق تری در مورد هر قسمت و مورد توضیح داده شده می توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کرده و مشاوره دقیق‌تری را از آنها بخواهید. تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

شرایط دمایی ایده آل برای عملکرد آیفون

آیفون های اپل برای دمای 0 تا 35 درجه سانتیگراد در شرایط عادی استفاده، طراحی شده اند. حتی در شرایط عدم‌استفاده نیز می توان از آیفون های اپل در دمای محیطی 20- تا 45+ درجه سانتی گراد استفاده کرد. شرایط رطوبت نیز بر عملکرد آیفون اپل تأثیر می گذارد و اپل اعلام کرده است که آیفون هایش در مناطقی با درصد رطوبت 5 تا 95 درصد عملکرد عادی دارند.

چنانچه به هر علتی در آیفون شما دمای داخلی دستگاه افزایش یابد و از حد تعیین شده برای آیفون بیشتر شود، یک پیام هشدار بر روی نمایشگر دستگاه نمایان می شود. این پیام را در تصویر زیر قابل مشاهده است. بسیاری از افراد با دیدن این پیام می ترسند و فکر می کنند که آیفون آنها آسیب دیده است، اما در واقع اینطور نیست. اگر پس از آسیب دیدن دستگاه پیام هشداری به کاربر نشان داده شود، هیچ فایده ای ندارد! بنابراین پیام خطایی که مشاهده می کنید یک هشدار اولیه است. این پیام در شرایطی ارائه می شود که با مشکل داغ شدن بیش از حد آیفون مواجه شده و گرمایش دستگاه از حد مجاز فراتر رفته است. توجه داشته باشید، این پیام قبل از اینکه آسیبی به آیفون شما وارد شود نشان داده می شود.

در برخی موارد، مشاهده شده است که کاربران با دیدن این پیام هشدار، آیفون خود را در یخچال یا فریزر قرار داده اند. برای خنک شدن سریعتر دستگاه! لطفا دقت داشته باشید که هرگز از این شیوه برای خنک کردن آیفون خود استفاده نکنید، دمای فریزر شما ممکن است -20 درجه سانتیگراد و کمتر از حد تعیین شده برای آیفون باشد؛ که می تواند به دستگاه صدمه برساند.

دلیل داغ شدن آیفون چیست؟

علت داغ شدن آیفون کاملا واضح است. اگر بخواهیم از نقطه نظر علم فیزیک نگاه کنیم و دلیل گرم شدن آیفون را توضیح دهیم، باید بگوییم که دلیل گرم شدن آیفون به حرکت و جریان برق در قطعات سخت افزاری آن مربوط می‌شود. در واقع جریان الکتریکی در قسمت های سخت افزاری دستگاه است که باعث گرم شدن آیفون می شود. این مشکل مختص آیفون های اپل نیست و دلیل علمی گرم شدن بدنه همه تلفن های هوشمند است.

زمانی که جریان برق در قسمت های سخت افزاری دستگاه مانند CPU یا GPU (پردازنده مرکزی یا پردازنده گرافیکی) افزایش یابد، گرمای بیشتری تولید می شود که به بدنه دستگاه منتقل شده و توسط کاربر احساس می شود. کاملا واضح است که افزایش قدرت جریان در قطعات سخت افزاری به وضعیت کار دستگاه مربوط می شود.

به عنوان مثال، انجام یک بازی گرافیکی سنگین در آیفون، شدت جریان برق را در پردازنده مرکزی و پردازنده مرکزی دستگاه افزایش می دهد. یا آنالیز ویدیوهای با وضوح 4K این مشکل را در گوشی های هوشمند باعث می‌شود. بنابراین،ابن موارد همگی علل گرم شدن آیفون یا هر گوشی هوشمند دیگری در حین انجام بازی، اجرای برنامه های سنگین، ضبط ویدیوهای 4K و … هستند.

با ظاهر شدن پیغام هشدار داغ شدن بیش از حد آیفون چه باید کرد؟

پس از مشاهده پیام هشدار داغ شدن بیش از حد آیفون، دستگاه را خاموش کنید، در صورت امکان آن را به محیط خنک‌تری انتقال دهید. توجه داشته باشید که هیچوقت آیفون خود را در یخچال یا فریزر قرار ندهید. زیرا علاوه بر دما رطوبت یخچال و فریزر نیز بیشتر از رطوبت محیط است و می تواند به آیفون شما صدمه بزند.

بعد از انتقال آیفون به محیط خنک تر، منتظر بمانید تا دستگاه به طور کامل خنک شود. توجه داشته باشید که صبور بودن در این زمینه بسیار اهمیت دارد. پس از خنک شدن آیفون، تلاش کنید برای چند دقیقه از انجام بازی ها یا اجرای برنامه‌های سنگینی و پرحجمی که باعث بالا رفتن دمای گوشی آیفون شما میشوند خودداری کنید. در نظر داشته باشید که پس از ظاهر شدن پیام اخطار مذکور ممکن است با موارد ذیل روبرو گردید:

امکان دارد آیفون شما با اتصال به شارژر شارژ نگردد.

احتمالاً روشنایی نمایشگر آیفون شما به طور خودکار کاهش می یابد و صفحه نمایش آن تاریک میگردد.

امکان دارد آیفون شما مشکل آنتن دهی داشته باشد و سیگنال سیم کارت پایین بیاید.

این احتمال وجود دارد که چراغ فلاش آیفون شما موقتا کار نکند.

بنابراین، درصورتیکه گوشی شما به دلیل داغ شدن بیش از حد آیفون با مشکل مواجه شد، نگران نباشید. تمامی موارد فوق پس از مدتی برطرف خواهد شد. پس صبر کنید تا آیفون شما خنک شود.

آیا امکان دارد آیفون در اثر داغ شدن بیش از حد منفجر شود؟

داغ شدن بیش از حد آیفون می تواند باعث انفجار دستگاه شود، اما نه آنطور که شما فکر می کنید. آیفون اپل معمولا بی‌دلیل منفجر نمی شود و طراحی آن به خوبی انجام شده است. حتما گزارش های فراوانی در مورد انفجار آیفون یا سایر محصولات شنیده اید و این شما را نگران نموده است. طبق تحقیقات، تقریباً انفجار تمام آیفون‌ها منفجر شده دلیل موجهی داشته است. مثلاً یکی از آنها قبل از انفجار مدت کوتاهی در آب دریاچه غوطه ور بود یا در مواردی کاربر از شارژر نامرغوب برای شارژ باتری آیفون استفاده می کرد و در موردی دیگر کاربر باتری غیراورجینال و غیراستاندارد روی آیفونش نصب کرده بود.

عواملی از این دست می تواند منجر به حوادثی مانند انفجار در شرایط خاص پس از داغ شدن آیفون شود. اما به طور کلی انفجار دستگاه به دلیل داغ شدن بیش از حد آیفون در شرایط عادی به هیچ وجه گزارش نشده است و فکر نمی‌کنیم این اتفاق برای شما نیز بیفتد. بنابراین، چنانچه آیفون خود را نزد تعمیرکار نمی برید، از یک شارژر باکیفیت برای شارژ باتری آن استفاده می کنید، آیفون شما قبلاً در آب غوطه ور نشده است و باتری آن نیز تعویض نشده است. لازم نیست نگران منفجر شدن دستگاه آیفون پس از داغ شدن آن باشید.

ممکن است به عنوان نمونه‌ای بارز در مورد بروز این مشکل به فبلت گلکسی نوت 7 مراجعه کنید و بگویید که نمونه اصل کارخانه‌ای آن بی دلیل منفجر شده است! در پاسخ به این سوال، باید گفت باتری گلکسی نوت 7 سامسونگ دارای یک نقص داخلی است که منجر به منفجر شدن دستگاه می شود. به طور معمول، سازندگان گوشی به این موارد مهم در طراحی محصولات خود توجه زیادی می کنند و گلکسی نوت 7 در دهه های اخیر مورد نادری بوده است. در یک جمله، در شرایط عادی، لازم نیست نگران انفجار آیفون خود در اثر داغ شدن بیش از حد باشید.

راه ها و ترفندهایی برای جلوگیری از داغ شدن آیفون

در این قسمت از مقاله تصمیم داریم به معرفی شیوه ها و ترفندهایی برای جلوگیری از داغ شدن آیفون‌ بپردازیم. این شیوه ها به قرار ذیل هستند:

ترجیحاً آیفون خود را به کاورها یا قاب‌های ضخیم تجهیز نکنید. این قاب ها از انتقال حرارت از بدنه پشتی آیفون به محیط جلوگیری می کنند.

آیفون خود را در تابستان و هوای گرم، به خصوص در داخل خودرو، بر روی داشبورد و زیر نور خورشید، نگذارید. در این صورت دمای آیفون شما به بالای ۴۵+ می رسد و صدمه شدیدی به دستگاه وارد می کند.

از آیفون خود در برابر نور مستقیم خورشید محافظت کنید. تابش مستقیم نور خورشید روی دستگاه می تواند یکی از دلایل اصلی و شایع داغ شدن آیفون باشد.

تا جایی که ممکن است بازی های سنگین و گرافیکی را روی آیفون خود اجرا نکنید. انجام بازی های گرافیکی و سنگین شایع ترین علت داغ شدن گوشی‌های آیفون است.

امکانات مبتنی بر اتصال مانند بلوتوث، وای‌فای، دیتای تلفن همراه، هات اسپات (Hotspot) و مواردی از این دست را زمانی که به آن‌ها نیاز ندارید غیرفعال کنید. این قابلیت‌های اتصال باعث افزایش دما در آیفون می شود.

چنانچه از ویژگی‌ها و خدماتی مانند موقعیت مکانی و GPS استفاده نمی‌کنید، حتماً آن‌ها را غیرفعال کنید. فعال کردن این خدمات ممکن است باعث داغ شدن بیش از حد آیفون شود.

تا جایی که ممکن است برای ساعت‌های طولانی آیفون خود را در حال اتصال به شارژ رها نکنید. اتصال دستگاه به شارژر و شارژ باتری آن فرآیند تولید انرژی گرمایی است که باعث گرم شدن آیفون شما می شود.

کنترل و مدیریت برنامه هایی که در پس زمینه آیفون شما اجرا می شوند نیز می تواند در جلوگیری از داغ شدن بیش از حد آیفون شما موثر باشد.

 

کلام پایانی

همانگونه که مشاهده نمودید در این مطلب توضیحات کاملی در مورد علل داغ شدن بیش از حد آیفون و نحوه رفع آن ارائه نمودیم. در صورت نیاز به توضیح دقیق تری در مورد هر یک از بخش ها و موارد شرح داده شده، می توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کرده و مشاوره دقیق‌تری را از آنها بخواهید.

فروشگاه اینترنتی مبیت

خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت می‌تواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر می‌گیرد و آن‌ها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه می‌کند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت می‌کند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار می‌دهد. بنابراین شما می‌توانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.

پیشنهادات ویژه مبیت

لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13  و pro ، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه  بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia  نیاز دارید.

خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.

خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هدفون بلوتوثی.

خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …

خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا