دانستنی موبایل

جلوگیری از ویروسی شدن اندروید و آلوده گشتن به بد افزار (0 تا 100)

آموزش جلوگیری از ویروسی شدن اندروید و آلوده گشتن به بد افزار

خوب است بدانید که محصولات هوشمند اندرویدی نیز به مقدار زیادی ممکن است به ویروس و بد افزارها یا Malware آلوده شوند. در نتیجه پیشنهاد ما این است که قطعا جهت جلوگیری از ویروسی شدن دستگاه خود از راه های پیشگیری کمک بگیرید. در این مطلب سعی بر آن است که چگونگی پیشگیری از ویروسی شدن دستگاه های هوشمند اندروید را به شما بیاموزیم. با ما همراه باشید و این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

سیستم عامل اندروید در حال حاضر معروف ترین و بیشترین سیستم عامل موبایلی در جهان می باشد که امکانات بسیاری را برای کاربرانش فراهم می کند. در حال حاضر خیلی از کاربران بیشتر کارهای خود از جمله کارهای مالی و تجاری را نیز با موبایل های همراه خود انجام می‌دهند. اکنون فرض کنید که گوشی شما با این اطلاعات در دسترس افراد سودجو باشد. قطعا در این وضعیت برای شما اتفاقات خوبی نخواهد افتاد. کاربردهای فراوان تبلت و گوشی‌های اندرویدی باعث شده که افراد سودجو و هکرها به دنبال هک کردن این سیستم عامل و استفاده از اطلاعات کاربران بروند. در نتیجه شما جهت حفظ حریم خصوصی خود و پیشگیری از جاسوسی داده‌های محصول اندرویدی خود می بایست تا مسائل امنیتی دستگاه خود را در اولویت قرار دهید.

یکی از مهم ترین شیوه هایی که هکرها با کمک آن داده های خصوصی گوشی یا تبلت و سیستم شما را می‌دزدند به ویروس و بدافزار ارتباط دارد. افراد سودجو یا هکرها با ساخت بد افزارها و ویروس های اندرویدی قادر می باشند تا به شما صدمه بزنند. در نتیجه شما می بایست در همه حال سعی کنید که محصول اندرویدی خود را از ویروسی شدن یا نصب بد افزار در آن حفظ کنید، حال این سوال پیش می آید که چگونه باید از این کار جلوگیری کنیم. در این مطلب سعی بر آن است تا سه راه مهم و مناسب را بیان کنیم که با کمک آن‌ها بتوانید کاری کنید که اندروید به بد افزار و ویروس آلوده نشود. اگر در مورد هر کدام از قسمت ها و شیوه های بیان شده در این مقاله سوال و یا نظری دارید در بخش نظرات و پیشنهادات با ما در میان بگذارید تا کارشناسان ما شما را در این زمینه راهنمایی کنند.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

عدم استفاده از منابع ناشناس جهت دانلود برنامه ها

گوگل پلی استور یا Google Play Store یک منبع مورد اطمینان و رسمی می باشد که شما قادر می باشید تا به وسیله آن برنامه های قابل اعتمادی را دانلود نمایید. در نتیجه کاربرد دیگر منابع و سایت‌ها جهت دانلود برنامه‌های اندرویدی می تواند موجب به وجود آمدن مسائل امنیتی و ورود ویروس یا بد افزار به دستگاه هوشمند شما شود. در این بین به علت بعضی از محدودیت‌ها، برخی اوقات ما ایرانی‌ها قادر به استفاده از گوگل پلی استور نمی باشیم. در این وضعیت قادر می باشید تا از برنامه داخلی بازار جهت دانلود برنامه و بازی های مورد علاقه خود استفاده کنید. باید بدانید که برنامه بازار از بهترین، کامل ترین و قابل اطمینان ترین منابع ایرانی جهت دانلود برنامه های اندرویدی می باشد، ولی این برنامه را گوگل قبول ندارد و تایید نکرده است.

سیستم عامل اندروید به صورتی می باشد که در وضعیت عادی به شما مجوز نصب برنامه های تایید نشده توسط گوگل پلی استور را نمی دهد، ولی با روشن کردن مورد Unknown Sources در تنظیمات دستگاه خود محصول اندرویدی شما اجازه دانلود برنامه های ناشناس را نیز خواهد داشت. در نتیجه در صورتی که Unknown Sources در گوشی اندرویدی شما روشن باشد و از منابع ناشناس جهت دانلود فایل‌های APK استفاده کنید، بدون شک محصول اندرویدی شما ممکن است به ویروس و بد افزار دچار شود. بنابراین جهت پیشگیری از ویروسی شدن اندروید و نصب بد افزار در گوشی خود تنها برتامه های خود را از گوگل پلی استور دانلود نمایید.

آپدیت کردن سیستم عامل محصول اندرویدی

باید بدانید که آپدیت یا به روز رسانی همیشگی سیستم عامل اندروید می تواند نقش بسیار مهمی در پیشگیری از ویروسی شدن اندروید و نصب در دستگاه شما داشته باشد. شرکت های تولید کننده محصولات اندرویدی برخی اوقات به روز رسانی های OTA را برای مسائل امنیتی دستگاه شما تولید می کنند. انجام این به روز رسانی ها می‌تواند لایه‌های امنیتی محصول اندرویدی شما را بهتر کند و مشکلاتی را که در این زمینه ایجاد شده رفع سازد.

بدین گونه محصول اندرویدی شما از لحاظ امنیتی به طور کامل آپدیت می‌شود و در این بین بد افزارها و ویروس هایی که پیش از آپدیت برای دستگاه شما خطر آفرین بودند، دیگر نمی توانند اطلاعات و داده های شما را بدزدند. در نتیجه جهت پیشگیری از ویروسی شدن دستگاه اندرویدی و نصب بدافزارها در آن آچدیت هایی را که به صورت OTA انتشار می یابند را دانلود و نصب نمایید.

به کارگیری یک آنتی ویروس قوی و مناسب

ممکن است که فکر کنید دستگاه های اندرویدی احتیاجی به نصب آنتی ویروس ندارد. ولی در حقیقت این گونه نمی باشد. نصب و به کار گیری یک آنتی ویروس مناسب و قوی در گوشی هوشمند اندرویدی شما می‌تواند باعث پیشگیری از ویروسی شدن اندروید و نصب بد افزار در آن شود. در حال حاضر آنتی ویروس‌های بسیاری برای اندروید وجود دارند. با رفتن به برنامه گوگل پلی استور قادر می باشید تا لیست این آنتی ویروس‌ها را یافته و برترین ان ها را بر اساس نظرات بهتر و یا امتیاز بالاتر انتخاب و دانلود کنید. در این بین آنتی ویروس‌هایی نظیر Kaspersky، McAfee، Avast و … بسیار خوب می باشند که قادر می باشید تا آن ها را در محصول اندرویدی خود نصب کنید.

توجه داشتن به دسترسی برنامه ها یا App Permissions

برنامه هایی که دانلود می نمایید می بایست تا لیستی از دسترسی‌های موجود در خود را نشان دهند. این لیست با نام Permissions می باشد و تعیین می کند که برنامه‌ی مورد نظر شما به کدام قسمت از داده های دستگاه اندرویدی شما نیاز خواهند داشت. چنانچه دیدید که یک برنامه احتیاج به دسترسی به قسمت ها یا داده های غیر معقولی دارد، آن برنامه را دانلود نکنید زیرا ممکن است که ویروس و یا بدافزاری داشته باشد.

همچنین در اندروید مارشمالو قادر می باشید با رتن به قسمت تنظیمات دستگاه خود و سپس بخش Apps Permissions دسترسی کلیه برنامه‌های نصب شده در دستگاه خود را یافته و هر کدام را که می خواهید تغییر دهید. این امکان به مقدار بسیاری قادر است تا از ویروسی شدن اندروید و نصب بد افزار در دستگاه شما پیشگیری کند. در نسخه‌هایی از سیستم عامل اندروید که این مورد وجود ندارد، قادر می باشید تا با کمک برنامه هایی نظیر MoboClean این کار را به راحتی انجام دهید. در نتیجه جهت پیشگیری از ویروسی شدن اندروید و نصب بد افزار در آن می توانید دسترسی برنامه ها به داده های دستگاه خود را محدود نمایید.

عدم استفاده از شبکه‌های وای فای رایگان

اصولا بسیاری از ما از شبکه وای فای رایگان استقبال می کنیم، ولی باید بدانید که این شبکه‌های وای فای برخی اوقات قادر می باشند تا برای دستگاه شما خطر آفرین باشند. یک هکر قادر است تا با وصل شدن شما به شبکه وای فای همانندی که او نیز به آن وصل می باشد خیلی از داده های خصوصی شما را را بدزدند. خوب است بدانید که بدین شکل شخص مورد نظر قادر به گذاشتن ویروس یا بدافزار در دستگاه شما نمی باشد، ولی می‌تواند داده های شخصی دستگاه شما را به سرقت ببرد. در نتیجه چنانچه امنیت داده های دستگاه اندرویدی شما مهم است، از شبکه وای فای مجانی استفاده نکنید.

نتیجه گیری

همانگونه که بیان کردیم در این مطلب شیوه هایی را آموزش دادیم که با کمک آن ها می توانید موجب پیشگیری از ویروسی شدن اندروید و نصب بد افزار در دستگاه خود شوید. در صورتی که در مورد هر بخشی ازین مقاله سوال و یا نظر خاصی داشتید می توانید در قسمت نظرات و پیشنهادات با ما در میان بگذارید تا کارشناسان ما شما را در این باره راهنمایی کنند.

فروشگاه اینترنتی مبیت

خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت می‌تواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر می‌گیرد و آن‌ها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه می‌کند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت می‌کند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار می‌دهد. بنابراین شما می‌توانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.

پیشنهادات ویژه مبیت

لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13  و pro ، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه  بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia  نیاز دارید.

خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.

خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هدفون بلوتوثی.

خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …

خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا