جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی (۴ روش)
جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی
با استفاده از روشهای بسیار زیادی میتوانید از پرشدن حافظه ذخیرهسازی اطلاعات دستگاههای اندرویدی جلوگیری کنید. در این بین 4 روش کارآمد برای جلوگیری از پرشدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی را آموزش خواهیم داد.
پرشدن حافظه گوشیهای هوشمند و تبلتهای اندروید در مواقع مورد نیاز بسیار آزاردهنده است. فرض کنید هنگام استفاده از گوشی یا تبلت خود ناگهان پیامی مبنی بر ازدیاد حجم فایلهای ذخیره شده در دستگاه دریافت میکند. یا فرض کنید تمایل دارید یک بازی، برنامه کاربردی، ویدیو یا موزیک را در گوشی هوشمند خود ذخیره کنید، اما با پیام کمبود فضای ذخیرهسازی اطلاعات مواجه شود! مواجه شدن با این اتفاق بسیار ناامیدکننده است. اما خوشبختانه ترفندهایی هستند که با استفاده از آنها میتوانید از پرشدن حافظه گوشی یا تبلت هوشمند اندروید خود جلوگیری کنید و یا اگر این اتفاق رخ داد آن را برطرف نمایید.
گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی
روشهای متفاوتی برای جلوگیری از پرشدن حافظه گوشی هوشمند و تبلت اندرویدی ارائه شدهاند. بهعنوان مثال شما میتوانید با حذف حافظه کش برنامههای کاربردی خود بخشی از فضای ذخیرهسازی اطلاعات در حافظه گوشی خود را خالی کنید، اما این کار نیز در اغلب شرایط حجم خیلی زیادی از حافظه داخلی دستگاه را خالی نمیکند. حذف فایلهایی همچون فایلهای به درد نخور (Junk Files)، آرشیو دانلود و حافظه کش مرورگر دستگاه تلفن همراه و غیره هم از جمله اقداماتی هستند که منجر به خالی شدن حافظه گوشی میشوند، اما بازده چشمگیری ندارند و حجم اطلاعات ناچیزی را پاک میکنند. بنابراین بهتر است برای جلوگیری از پرشدن حافظه گوشی هوشمند و تبلت اندرویدی خود به دنبال روشهای کارآمدتری باشید.
بدین منظور ما 4 روش کارآمدتر را انتخاب نموده و به آموزش آنها میپردازیم. این روشها میتوانند در راستای جلوگیری از پرشدن حافظه گوشی هوشمند و تبلت اندروید موثر واقع شوند. با استفاده از این روشها حجم بالایی از فضای ذخیرهسازی اطلاعات در دستگاههای هوشمند قابل حذف خواهد بود. بنابراین در این بخش قصد داریم که به آموزش4 روش موثر و کارآمد و موثر به منظور جلوگیری از پرشدن حافظه گوشی هوشمند و تبلت اندروید بپردازیم.
روش اول: استفاده از کارت حافظه SD
یکی از مهمترین روشهایی که میتوانید مشکل کمبود فضای ذخیرهسازی اطلاعات در گوشی یا تبلت اندرویدی خود را حل کنید، بهکارگیری حافظه جانبی یا همان کارت حافظه SD است. در این راستا دستگاههای هوشمند اندروید شامل دو سبک طراحی متفاوت هستند. برخی از آنها از نصب مستقیم حافظه SD پشتیبانی میکنند اما برخی دیگر از این قابلیت مهم بیبهره هستند. اگر گوشی یا تبلت هوشمند شما از حافظه SD پشتیبانی کند، تنها کافیست که یک کارت حافظه SD مناسب خریداری نموده و آن را در دستگاه خود نصب نمایید.
اما اگر گوشی یا تبلت هوشمند اندروید شما از اتصال کارت حافظه SD پشتیبانی نکرد چکار میتوان کرد؟ در این شرایط شما میتوانید از چند ترفند منحصر به فرد استفاده کرده و مشکل را حل کنید. یکی از این ترفندها استفاده از کارتخوان SD وایرلس یا اصطلاحاً رمریدر وایرلس است. اگر یک کارتخوان SD وایرلس و یک حافظه SD تهیه نمایید و همیشه آنها را در کنار گوشی هوشمند خود حمل کنید، قادر خواهید بود که اطلاعات مد نظر خود را به صورت بیسیم بین گوشی و کارت حافظه SD مبادله کنید. این ترفند یکی از بهترین روشهای جلوگیری از پرشدن و اشغال فضای مورد نیاز حافظه گوشی و تبلتهای اندرویدی میشود که از اتصال کارت حافظه SD پشتیبانی نمیکنند.
روش دوم: بهرهگیری از USB OTG
ترفندی دیگر که مشابه با همین روش است، استفاده از فلش مموریهایی است که در یک سر خود از پورت میکرو یواسبی (Micro USB) بهرهمند هستند. البته حتماً دقت کنید که به منظور وجود امکان استفاده از این ترفند، پورت اتصال یا شارژر گوشی هوشمند شما هم باید با پورت یواسبی فلش مموری سازگار باشد و دستگاه هوشمند اندروید از اتصال USB OTG پشتیبانی کند. برای بررسی این موضوع که آیا دستگاه شما از اتصال USB OTG پشتیبانی میکند یا خیر کافیست که برنامه کاربردی USB OTG Checker را از فروشگاه اینترنتی گوگلپلیاستور دانلود و موضوع را بررسی کنید.
اگر گوشی هوشمند یا تبلت شما از قابلیت USB OTG پشتیانی کرد، شما میتوانید یک فلش مموری را همواره در کنار آن نگهداری کنید و هر زمان که تمایل داشتهباشید با نصب فلش مموری به گوشی فایلهای مورد نیاز خود را جابجا کنید. اما اگر گوشی هوشمند یا تبلت شما از قابلیت USB OTG پشتیبانی نمیکند هم همچنان قادر به استفاده از این ترفند هستید، اما در این شرایط علاوه بر خرید فلش موری باید یک آداپتور OTG هم خریداری نمایید. قطعاً در این شرایط، جابجایی این قطعات در کنار تلفن همراه کمی دشوارتر میشود، اما در هر صورت استفاده از این روش بازده بسیار خوبی در جهت جلوگیری از پرشدن حافظه گوشی هوشمند و تبلت اندرویدی شما خواهد داشت.
روش سوم: حذف برنامههای غیرضروری
یکی دیگر از انواع روشهایی که با استفاده از آن میتوانید بخش قابل قبولی از فضای ذخیرهسازی اطلاعات یا همان کارت حافظه دستگاه هوشمند خود را احیا کنید حذف برنامههای کاربردی غیرضروری از حافظه گوشی است. این روش معمولاً در شرایطی بازده بهتری دارد که برنامههایی که حذف میکنید حجم بالایی را اشغال کرده باشند. همیشه سعی کنید که فهرست برنامهها و بازیهای نصب شده در تبلت یا گوشی اندرویدی خود را بررسی کنید و برنامههای غیرضروری را از کارت حافظه خود حذف کنید.
روش چهارم: استفاده از سرویسهای ذخیرهسازی
متاسفانه هنوز هم استفاده از سرویسهای ذخیرهسازی ابری، در بین کاربران ایرانی چندان مرسوم نیست. البته در این بین به دلیل مشکلات و محدودیتهایی مثل کندی سرعت اینترنت و قیمت بالای آن در مقابل حجم خریداری شده، استفاده از سرویسهای ابری چندان برای ایرانیها مقرون به صرفه نیست. اما اگر به اینترنت پرسرعت و ترافیک حجمی بدون محدودیت دسترسی داشته باشید، و یا بعد مالی قضیه برای شما اهمیت نداشته باشد، استفاده از سرویسهای ذخیرهسازی ابری معمولاً میتواند یکی از بهترین و کارآمدترین روشهای جلوگیری از اشغال حافظه گوشی و تبلت اندروید شما محسوب شود.
به عنوان مثال میتوانید عکسها و ویدئوهایی که با استفاده از دوربین گوشی هوشمند خود ضبط میکنید را در سرویس دراپباکس (Drop Box)، گوگلدرایو (Google Drive) و یا هر سرویس دیگر مد نظر خود آپلود کرده و سپس آنها را از حافظه داخلی گوشی خود پاک کنید و سپس هر زمان که تمایل داشته باشید، با مراجعه مجدد به حساب کاربری خود در سرویس ابری مورد نظر قادر به دانلود و دستیابی به آرشیو عکسها و ویدئوهای خود خواهید بود. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویسهای ذخیرهسازی اطلاعات ابری و شرایط آنها به مطالعه مقاله “معرفی سرویسهای ابری جایگزین آیکلود (iCloud)” مراجعه نمایید.
جمعبندی
همانطور که مشاهده نمودید در این بخش به معرفی 4 روش کارآمد برای پیشگیری از اشغال فضای کارت حافظه گوشی و تبلت اندرویدی پرداختیم. روشهای معرفی شده بازده مناسبی خواهند داشت و میتوانند شما را از مشکل کمبود فضای ذخیرهسازی اطلاعات در دستگاه هوشمند خود دور کنند.
فروشگاه اینترنتی مبیت
خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت میتواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر میگیرد و آنها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه میکند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت میکند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار میدهد. بنابراین شما میتوانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.
پیشنهادات ویژه مبیت
لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.
لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.
لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13 و pro ، سوال ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.
لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia نیاز دارید.
خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.
خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هدفون بلوتوثی.
خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …
خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار.