اخبار

تلاش ال‌ جی برای راه اندازی شبکه ارتباطی 6G

علی‌رغم اینکه هنوز فناوری 5G در دنیا گسترده نشده و بسیاری از دارندگان تلفن‌های هوشمند نتوانسته‌اند از این فناوری بهره ببرند؛ شرکت LG اعلام کرده که گام مهمی را در توسعه فناوری 6G برداشته است. در این راستا این شرکت داده‌های محدوده تراهرتز را در خارج از کشور آلمان، در مسافتی برابر با 100 متر با موفقیت انتقال داده است. البته مدتی طول می‌کشد تا این فناوری کاملا توسعه پیدا کند؛ اما ال‌جی در حال آزمایش انتقال داده‌ها در فضای باز است.

به گفته ال‌جی، مشکل پیاده‌سازی فناوری 6G تاکنون افت سیگنال سریع بوده و این شبکه در فواصل بلند، به‌سرعت کیفیت خود را از دست می‌داد. اما امروز و با اجرای این آزمایش، شرکت ال‌جی توانسته با استفاده از دستگاه تقویت‌کننده توان که با همکاری Fraunhofer HHI و موسسه Fraunhofer فیزیک حالت جامد کاربردی ساخته شده، این فناوری را توسعه داده و این مشکل را برای مسافت 100 متر حل کند. این تقویت‌کننده می‌تواند یک سیگنال پایدار تا 15 دسی بل-میلی‌وات را در فرکانس‌های بین 155 تا 175 گیگاهرتز تولید کند.

ال‌جی افزوده است که 6G باید در سال 2025 به یک استاندارد جهانی تبدیل شود؛ اما انتظار می‌رود که این فناوری تا سال 2029 موفق به حضور در دنیای تجارت نشده و زیرساخت‌های لازم برای اجرای آن فراهم نباشند. البته شرکت سامسونگ اعلام کرده که قصد دارد 6G را در سال 2028 با حداکثر سرعت یک گیگابایت بر ثانیه که برابر با سرعت انتقال اطلاعات در فیبرهای تلفن ثابت است؛ به جهان عرضه کند.

مشکلات مربوط به انتشار امواج 6G همان مواردی هستند که در زمینه موج‌های رادیویی با آن‌ها مواجه بود‌ه‌ایم. به این معنا که نیاز است محدوده موردنظر برای انتشار این امواج، با دستگاه‌های فرستنده و گیرنده مجهز شود تا بتوان به‌طور کامل آن را پوشش داد. همچنین این امواج به‌راحتی توسط هر مانعی مانند ساختمان‌ها یا درخت‌ها متوقف شده و حتی شرایط آب‌وهوایی نیز می‌تواند بر روی آن تاثیر بگذارد. به همین دلیل است که درنهایت ناچار خواهیم شد به سرعت 5G یا حتی 4G بسنده کنیم.

بهبود شبکه 5G و 6G می‌تواند انجام کارهایی مانند جراحی‌های از راه دور یا کنترل وسایل مختلف از فاصله زیاد را برای ما فراهم کند. به عبارت بهتر، تکیه به قدرت این شبکه می‌تواند در انجام کارهایی که تاخیر در آن‌ها جایز نیست به ما کمک کرده و توانایی ما را در انجام آن‌ها بهبود ببخشد.

منبع: androidauthority

زهرا خداکرمی

یک دیجیتال مارکتر فارغ التحصیل نرم افزار که عاشق هوش مصنوعی و حل مسئله و چالش های جدیده!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا