اپلیکیشن LastPass، راهی مطمئن برای ذخیره داده ها
با پیشرفت علم و فنّاوری، هرروز شاهد سوء قصد هکرهای هستیم که در کمین نشسته اند تا اطلاعات کاربران را هک کنند؛ این مسئله نشاندهنده اهمیت فراوان اطلاعات، در دنیای مجازی است. اما برای مقابله با این اتفاقات نیز روز به روز راهکارهای پیشرفتهتری شناخته میشود. برای مثال، یک پسورد قوی باعث افزایش امنیت کاربران در فضای مجازی میشود اما با سختتر شدن پسوردها و افزایش تعداد اکانتها درصد فراموشی رمزهای عبور روزبه روز بیشتر و بیشتر خواهد شد. اما جای هیچ نگرانی نیست؛ اپلیکیشن LastPass برای هر دو سیستمعامل معروف گوشیهای هوشمند یعنی اندرید و iOS عرضهشده است و این مشکل را رفع کرده است.
LastPass، اپلیکیشنی است که بهمنظور جلوگیری از هک شدن و افزایش امنیت اطلاعات کاربران بخصوص پسوردهای آنها در فضای مجازی طراحیشده است. این اپلیکیشن با بهکارگیری سیستمهای قوی امنیتی حفظ تمامی اطلاعات و پسوردهای کاربران را تضمین میکند. درواقع LastPass با حفظ اطلاعات در فضای cloud توانست محبوبیت زیادی پیدا کند. همهی ما بارها با این مسئله برخورد داشتهایم که مرورگر، بعد از ثبت اطلاعات و پسورد ما پیشنهاد ذخیره این اطلاعات را میدهد
شاید در نگاه اول این کار به نوعی صرفهجویی در زمان بنظر برسد اما اگر مراقب نباشید همین حرکت ساده به یک نقطه ضعف امنیتی تبدیل خواهد شد که ممکن است شما را به دردسر بیاندازد؛ برای همین، اهمیت برنامههایی که امنیت کلمه عبور شما را حفظ کند، بسیار مهم است. برنامهی LastPass یک برنامه مطمئن برای محافظت از اطلاعات ورود به برنامهها و سایتهای مختلف است. این برنامه با استفاده از الگوریتمهای امنیتی پیچیده، بهترین گزینه برای ذخیره پسوردهای شماست.
چگونگی کار با این اپلیکیشن LastPass
بعد از ورود به برنامه LastPass در قدم اول باید یک اکانت درون برنامهای ساخته و جیمیل خود را وارد کنید و در قدم دوم یک رمز بسیار ایمن مطابق با معیارهای برنامه ساخته و وارد شوید. در مرحله آخر این اپلیکیشن، در صورت تمایل، اثرانگشت شما را حفظ میکند و رمز را با اثرانگشت همگامسازی میکند. درنهایت اپلیکیشن LastPass به شما اجازه دسترسی به اپلیکیشن را میگیرد و این شروع ماجراست. در برنامه به آیکونهای بسیار زیادی برخورد میکنید. از بخش کارتهای اعتباری، آدرس، اطلاعات جیمیل تا پسورد وایفای و…؛ درعینحال که LastPass با پیچیدگی هرچهتمامتر از خارج برنامه، امنیت اطلاعات را افزایش داده است در داخل برنامه همه موارد را ساده طراحی کرده است تا کاربر بتواند در سریعترین زمان ممکن عملیات مورد نظر را اجرایی کند.
اپلیکیشن LastPass تقریباً برای هرکاری یک راه چاره دارد. در این برنامه میتوانید برای تمام مواردی که نیاز به رمز عبور دارد یک پروفایل ایجاد کنید و از امنیت آن مطمئن شوید. هر زمان که رمز عبور خود را فراموش کردید میتوانید با مراجعه به اپلیکیشن LastPass آن را بیاد بیاورید. ذخیره ی رمزهای عبور، متنها، حساب بانکی، رمز وایفای و غیره از جمله مواردی هستند که توسط این برنامه پشتیانی میشوند.
برای مثال، قصد دارید که اطلاعات یک کارت اعتباری را در برنامه، ذخیره کنید. ابتدا به بخش Payment card می روید. حالا برای شما فهرستی از کادرهایی که باید پرکنید باز میشود. در قسمتهای مشخصشده شما بعد از ارائه اطلاعات مختلف از قبیل نام صاحب کارت، شماره کارت، تاریخ انقضا، رمز کارت، نوشتن مطلب در مورد کارت در صورت لزوم و… به برنامه، در هر زمان می توانید اطلاعات ثبتشده را پاک کنید یا تغییر دهید.
کدام اطلاعات را در LastPass میتوان ثبت کرد؟
شما در این اپلیکیشن بهراحتی میتوانید اطلاعات مهم خود را از قبیل پسوردها، اطلاعات گواهینامه، یادداشتهایی که نیاز به بایگانی و محفوظ شدن دارند، آدرسها، اطلاعات کارتهای بانکی، اطلاعات حسابهای بانکی، پاسپورت،شماره بیمه، کارتهای عضویت، اطلاعات وایفای، اطلاعات حسابهای جیمیل و ایمیل، اطلاعات سرورهای مختلف و… را ذخیره کرده و از امنیت آن آسودهخاطر باشید. همچنین انتقادهایی از اپلیکیشن LastPass وجود دارد که مانند همهی برنامهها علاوه بر مزایا، معایبی هم دارد. برای مثال این اپلیکیشن از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند و شما تنها 30 روز میتوانید از برنامه با اکانت پرمیوم، به صورت رایگان استفاده کنید.
اپلیکیشن LastPass راهی امن برای نگهداری اطلاعات شما
ما در دنیایی زندگی میکنیم که اهمیت رمز عبور کارت بانکی، گوشی یا ایمیل ما از اهمیت کلید خانه و ماشین کمتر نیست. به همین علت همیشه باید به حفظ و نگهداری پسوردها دقت کنیم؛ اما هرچقدر هم که تلاش کنیم بازهم مواردی پیش میآید که رمز عبورمان را فراموش کنیم. برای حل این مشکل ما اپلیکیشن LastPass را به شما پیشنهاد میکنیم. این برنامه تمام اطلاعات مهم شما ازجمله رمز عبور همه سایتها، اپلیکیشنها و … را برای شما ذخیره میکند تا در هنگام نیاز به کمکتان بیاید.
منبع: pcmag