ویژگی Crash Detection در اپل نقش یک قهرمان را بازی میکند!
معرفی ویژگی Crash Detection
Crash Detection یکی از ویژگیهای آیفون اپل است که سال گذشته با سری آیفون 14 عرضه شد. درواقع این مشخصه چیزی نیست که شما بخواهید در واقعیت آن را مورد آزمایش قرار دهید، زیرا در هنگام تصادف فعال میشود و با اطلاع دادن به مراکز مرتبط یا برقراری تماس با مخاطبین، شما را از خطر نجات میدهد. تشخیص خرابی روی سری آیفون 14 و آیفون 15، اپل واچ سری 8 یا جدیدتر، نسل دوم اپل واچ SE و اپل واچ اولترا یا جدیدتر کار کرده و نقش خود را به عنوان قهرمان به خوبی ایفا میکند.
Crash Detection برای تشخیص تصادفات شدید، از جمله برخورد از جلو، برخوردهای جانبی، برخورد از عقب و واژگونی طراحی شده است و عملکرد فوقالعاده دقیقی را در زمانهای حساس ارائه میدهد. در این صورت شما میتوانید در هنگام بروز حادثه، نگرانی هیچ موضوعی نباشید و بگذارید این ویژگی فوقالعاده در اپل کار خود را به درستی انجام داده و با اطلاع به مراکز اورژانسی جان شما را نجات دهد. در ادامه با مبیت همراه باشید تا به طور مفصل با این ویژگی آشنا شوید.
تجربه استفاده از Crash Detection
یکی از مسافران داخل ماشین در رابطه با تجربه خود از Crash Detection در حساب جداگانهای در Reddit نوشت: «اولیت تصادف رانندگی خود را به عنوان یک مسافر تجربه کردم و پزشکان از اینکه تنها با چند شکستگی از آنجا بیرون آمدم، شگفت زده شدند. او همچنین در ادامه صحبتهای خود گفت: «از ویژگی SOS اپل برای تماس با 911 تشکر میکنم، زیرا در وضعیتی بودم که نمیتوانستم کاری انجام دهم و آن با تماس با مخاطبین و همچنین 911 آنها را از وضعیت من مطلع کرد.
او همچنین یک اسکرین شات منتشر کرد که نشان میدهد در زمان شروع به کار Crash Detection چه چیزی در آیفون او وجود داشت. این مسافر همچنین خاطر نشان کرد که که این ویژگی حتی برای مخاطبینی که از گوشی اندروید استفاده میکنند، عالی عمل میکند، زیرا والدین او که کاربر اندروید هستند، هر دو از حادثه مطلع شدند و توانستند به موقع برای نجات او اقدام کنند. لازم به ذکر است که «تشخیص تصادف» در صورت لزوم از پیامک استفاده میکند تا به مخاطبین اضطراری درباره یک حادثه هشدار داده و مکان وقوع حادثه را به آنها اطلاع دهد و در عین حال خدمات اورژانسی را نیز باخبر سازد.
Crash Detection چگونه کار میکند؟
در رابطه با نحوه کار Crash Detection باید بگوییم هنگامی که ضربهای شناسایی میشود، گوشی آیفون یا اپل واچ شما یک هشدار به صدا درمیآورد و هشداری را نشان میدهد که آن را میخواند. اگر فقط یک آیفون همراه خود داشته باشید، یک نوار لغزنده اضطراری روی صفحه نمایش ظاهر میشود و تماس با خدمات اضطراری از طریق گوشی موبایل انجام میشود. اما اگر فقط اپل واچ را همراه خود داشته باشید، دستگاه به مچ دست شما ضربه میزند، زنگ هشدار را به صدا درمیآورد و نوار لغزنده اضطراری را نشان میدهد. اگر هم آیفون و هم اپل واچ را به همراه داشته باشید، لغزنده فقط روی ساعت ظاهر میشود و وقتی تماس با خدمات اضطراری برقرار شد، از طریق ساعت پخش میشود.
حال بیایید دوباره روند کار Crash Detection را باهم مرور کنیم؛ پس از به صدا درآمدن هشدار، میتوانید با خدمات اضطراری تماس بگیرید یا هشدار را رد کنید، اگر بعد از 20 ثانیه پاسخ ندهید، با اورژانس تماس گرفته میشود و به مخاطبین ضروری شما هشدار داده میشود که در یک تصادف شدید قرار گرفتهاید. پیامی که مخاطبین شما دریافت میکنند، شامل موقعیت مکانیتان میشود، از این رو آنها میتوانند به راحتی و در اسرع وقت خود را به شما برسانند. علاوه بر این، اگر شناسه پزشکی خود را تنظیم کرده باشید، یک نوار لغزنده از شناسه پزشکی روی صفحه ظاهر میشود که به شما امکان میدهد اطلاعات مهم سلامتی را با امدادگران اورژانس به اشتراک بگذارید.
جمع بندی
ویژگی Crash Detection یا تشخیص تصادف که در گوشیهای آیفون سری 14 به بعد و همچنین اپل واچهای سری 8، SE و اولترا به بعد قرار گرفته است، یک قابلیت بسیار خوب و کاربردی به شمار میرود و میتواند در مواقع حساس و ضروری، جان شما را نجات دهد. این قابلیت، در حقیقت ضربه را هنگام تصادفات شدید تشخیص میدهد و به طور خودکار با مراکز اورژانسی تماس میگیرد، به علاوه وضعیت شما را به مخاطبین ضروریتان اطلاع میدهد و موقعیت مکانی شما را برای آنها ارسال میکند. در این صورت نقش یک قهرمان را بازی میکند و میزان تلفات را به حداقل میرساند.