آموزش

نحوه بکاپ گرفتن از گوشی های اندرویدی در 5 مرحله

امروزه کاربران گوشی های هوشمند بخش اعظمی از اطلاعات را در گوشی خود نگه‌داری می‌کنند و به همین دلیل است که گوشی آن‌ها حتی از لپ‌ تاپ برایشان مهم‌تر است. تلفن همراه یعنی وسیله‌ای شخصی که معمولاً هر روز هفته و در هر ساعت از شبانه روز همراه یک فرد است که از ایمیل‌های مهم، پیام، مخاطبین و تعداد زیادی عکس و فیلم پر شده است؛ اما برای از بین نرفتن این داده‌های مهم حتماً باید یک بکاپ از داده‌های خود داشته باشید تا اگر به هر دلیلی اطلاعات شما پاک شد، نگرانی از این بابت نداشته باشید. در ادامه به پنج روش سریع و ساده برای پشتیبان گیری از تلفن‌های هوشمند دارای سیستم عامل اندروید با کمک رایانه می‌پردازیم که ساده‌ترین راه برای ایمن نگه داشتن برنامه‌ها، داده‌ها و عکس‌ها است بنابراین اگر شما نیز اطلاعات مهمی دارید که باید از آن نسخه پشتیبان تهیه کنید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

1-پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات با Google

همه داده‌های برنامه شما (مانند ذخیره بازی) تقویم، مرورگر، مخاطبین، Gmail، عکس‌ها، موسیقی و حتی موارد دقیق‌تر مانند گذرواژه‌های WiFi و سایر تنظیمات دستگاه، همه را می‌توان به‌راحتی در تنظیمات دستگاه خود با سرورهای Google پشتیبان گیری و آن‌ها را بر روی تلفن همراه دیگری بازیابی کرد.

کافی است به قسمت تنظیمات و بعد حساب‌ها بروید و روی Google ضربه بزنید حساب Google خود را انتخاب کنید. سپس مواردی را که می‌خواهید از آن‌ها بکاپ بگیرید را انتخاب کنید. البته مطمئن شوید در قسمت تنظیمات، پشتیبان گیری و بازنشانی همه این‌ها نیز به‌صورت پیش فرض فعال باشد

همان‌طور که در بالا مشاهده می‌کنید، گوگل تقریباً از همه اطلاعات شما پشتیبان گیری می‌کند؛ اما ذخیره و بکاپ گرفتن از عکس‌ها، یکی دیگر از موارد نگرانی شما است، بنابراین در ادامه روش آسان و راحتی را برای پشتیبان گیری از عکس‌ها برای شما بیان خواهیم کرد.

2-پشتیبان گیری از عکس‌ها

عکس‌های ما از دیگر مواردی هستند که می‌توان گفت مهم‌ترین دلیل پشتیبان گیری هستند. صدها روش مختلف وجود دارد که بسیاری از این روش‌ها بسیار آسان اند و می‌توانید عکس‌های خود را با کمک آن به‌راحتی پشتیبان گیری کنید. البته بهتر است که از برنامه Google Photos استفاده کنید. برای این کار کافی است از دستورالعمل‌های Google sync بالا Google Photos را انتخاب کنید. این برنامه یک نسخه با وضوح کامل از هر عکس گرفته‌شده تا ظرفیت 1000 گیگابایت را ذخیره می‌کند.

البته اگر می‌خواهید از بیشتر از 1000 گیگابایت عکس یک نسخه پشتیبان تهیه کنید می‌توانید از گزینه‌های دیگری مانند Flickr، Photobucket، Dropbox، Box یا حتی Microsoft Skydrive و یا Dropbox که نسخه‌ای رایگان و دارای ظرفیت بالا نیز می‌باشد استفاده کنید. برای استفاده از این نسخه کافی است به فروشگاه Google Play بروید و Dropbox را دانلود کنید، سپس پشتیبان گیری از عکس را فعال کنید.

3-پشتیبان گیری دستی

سومین روش بکاپ گیری، روش دستی است که باید همه عکس‌ها و فیلم‌ها را از تلفن همراه به‌صورت دستی در رایانه کپی و ذخیره کنید. برای این روش گوشی همراه خود را از طریق کابل میکرو USB موجود به رایانه شخصی وصل کنید تا به‌عنوان یک هارد دیسک خارجی ظاهر شود. کاربران Mac باید ابزار انتقال فایل Android را بارگیری کنند.

اکنون فقط کافی است همه‌ی اطلاعات لازم را به پوشه‌ای در رایانه یا لپ تاپ خود انتقال دهید. برای ذخیره‌ی عکس‌ها باید به Android> DCIM یا Camera> بروید و همه عکس‌ها و فیلم‌های خود را در این قسمت کپی یا پشتیبان گیری کنید. انجام این کار باید به صورت مداوم صورت گیرد و هر ماه یک‌بار ایده بدی نخواهد بود. همچنین اگر یک تلفن همراه سامسونگ یا هر گوشی اندرویدی دیگری دارید، می‌توانید با کمک کارت micro-SD همیشه فایل های خود را در لپ تاپ کپی کنید.

4-  پشتیبان گیری از لیست تماس و پیامک

بکاپ گرفتن از پیامک‌ها و تماس‌های نیز برای برخی کاربران از اهمیت زیادی برخوردار است. به‌منظور انجام این عمل کافی است که از اپلیکیشن SMS Backup & Restore استفاده کنید این اپلیکیشن اندرویدی به راحتی از پیامک‌ها و لیست تماس‌های شما در اکانت Gmail بکاپ تهیه می‌کند. کاربر در هر زمان که تمایل داشته باشد از طریق همین اپلیکیشن قادر به بازیابی پیامک‌ها و لیست تماس‌های دستگاه خواهد بود.

5-پشتیبان گیری همه کاره با کمک اپلیکیشن ها

علاوه بر مواردی که ذکر شد، اپلیکیشن‌های ثانویه‌ای هم وجود دارند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید به راحتی از تمام محتوای دستگاه اندرویدی خود بکاپ کامل تهیه کنید. عموماً این دسته از اپلیکیشن‌ها به‌طور رایگان عرضه نمی‌شوند و به‌منظور استفاده از آن‌ها باید مبلغی پرداخت شود. یکی از بهترین اپلیکیشن‌ها، MyBackup Pro است. با استفاده از این برنامه می‌توانید تمام اطلاعات و داده‌های دستگاه اندرویدی خود را در قالب یک فایل بکاپ جامع و کامل در حافظه کامپیوتر و حتی رم میکرو اس دی یا فضای ابری ذخیره نمایید.

به‌طور کلی هم اکنون اپلیکیشن‌های زیادی برای تهیه نسخه پشتیبان از همه‌ی داده‌های گوشی سیستم‌عامل اندروید به بازار عرضه شده است. اپلیکیشن Helium نیز نمونه دیگری از این نوع برنامه‌هاست که کیفیت عملکرد عالی دارد.

مزیت پشتیبان گیری از داده‌ها

با استفاده از روش‌های مختلف می‌توانید از محتوای دستگاه اندرویدی خود یک نسخه پشتیبان یا بکاپ تهیه کنید اما توصیه می‌کنیم که حتماً در دستگاه خود یک اکانت گوگل فعال داشته باشد و از طریق آن اطلاعات دستگاه را در سرورهای گوگل ذخیره نمایید. به کمک یک حساب گوگل اگر تلفن همراه شما گم شد، ضربه دید و یا به هر دلیل دیگر به اطلاعات آن دسترسی نداشتید و حتی اگر یک دستگاه اندرویدی جدید خریده‌اید به‌راحتی و با لاگین شدن به اکانت گوگل خود قادر خواهید بود که به اطلاعات قبلی دسترسی پیدا کنید.

منبع gottabemobile

حانیه عمادالاسلامی

من حانیه عمادالاسلامی هستم به نوشتن و خوندن در مورد گیم و بازی‌های مختلف و کار با اپلیکیشن‌های جدید و کاربردی علاقه‌مندم. اینجا تجربیاتم رو در این زمینه می‌نویسم و خوشحالم که می‌خونید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا