آموزش تعمیرات موبایلترفندهادانستنی موبایل

با این روش‌ها نگران کار نکردن میکروفون گوشی اندروید خود نباشید!

روش‌هایی برای درست کردن میکروفون گوشی اندروید

نیازی به گفتن نیست که خرابی میکروفون یک مشکل بزرگ در هر نوع گوشی اندرویدی است و ممکن است شما را با چالش‌های زیادی در این زمینه رو به رو کند. در حالی که این روز‌ها بسیاری از مردم مکالمات خود را به برنامه‌های پیام رسان محدود می‌کنند، تقریبا به طور اجتناب ناپذیری در برخی از مواقع با یک تماس صوتی صادقانه مواجه خواهید شد. اگر میکروفون گوشی اندروید صدای شما را نمی‌شود یا در فرستادن صدای شما به طرف مقابل اختلال ایجاد می‌کند، چند مورد وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آن‌ها سعی کنید تا میکروفون را دوباره به کار بیندازید، در غیر این صورت باید گوشی خود را برای تعمیر به فروشگاه ببرید و مشکل آن را به صورت اساسی حل کنید.

چگونه میکروفونی را که در گوشی اندرویدی کار نمی‌کند، تعمیر کنیم؟

در ادامه این مطلب از مبیت راه‌هایی را برای درست شدن میکروفون گوشی اندروید بیان کرده‌ایم تا شما بتوانید در اسرع وقت این مشکل را برطرف کرده و هیچ‌گونه اختلالی را تجربه نکنید. البته به نظر می‌رسد که برخی از این روش‌ها کاملا واضح و بدیهی باشند، اما ذکر آن‌ها خالی از لطف نیست تا فراموش نکنید که همه چیز را در طول فرایند عیب یابی امتحان کنید و به سریع‌ترین راه برای برطرف کردن این مشکل دردسر ساز برسید.

iOS 17.1.1 برای حل مشکلات ویجت آب و هوا و شارژ بی‌سیم عرضه می‌شود!

بررسی کنید که دسترسی به میکروفون در سراسر سیستم فعال باشد

این امکان وجود دارد که شما مجوز‌های میکروفون را غیر فعال کرده باشید، در این صورت برنامه‌هایی که به سخت افزار نیاز دارند کار نمی‌کنند. در اکثر دستگاه‌های اندرویدی می‌توانید این مشکل را با رفتن به تنظیمات> امنیت و حریم خصوص> کنترل‌های حریم خصوصی و روشن کردن دسترسی به میکروفون برطرف کنید. برخی از برنامه‌های مبتنی بر صدا نیز ممکن است دارای کلید‌های بی‌صدا باشند، بنابراین زمانی که از آن‌ها استفاده می‌کنید، آن‌ها را بررسی کنید.

مشبک میکروفون خود را تمیز کنید و مطمئن شوید که قفل آن توسط کیس باز شده است

تمیز کردن مشبک بلندگو

گوشی‌های همراه معمولا گردوغبار، پرز و سایر زباله‌ها را در شکاف‌های خود جمع می‌کنند، بنابراین ممکن است فقط لازم باشد قسمت محافظ میکروفون گوشی خود را پیدا کرده و آن را بررسی کنید. اگر چیزی قابل مشاهده است، سعی کنید به آرامی آن را فوت کنید یا از یک خلال دندان، گیره کاغذ یا ابزار سیم کارت استفاده کنید. توجه داشته باشید که از هوای فشرده برای تمیز کردن میکروفون گوشی اندروید خود استفاده نکنید و مخصوصا مراقب باشید که مشبک را سوراخ نکنید. همچنین مراقب ورودی آن نیز باشید که مسدود نشود.

چگونه نوتیفیکیشن‌های تبلیغاتی را در موبایل غیر فعال کنیم؟

مجوز‌های میکروفون را بر‌اساس هر برنامه تایید کنید

اگر فقط برخی از برنامه‌ها شما را ناراحت می‌کنند، احتمالا به این معنی است که مجوز‌های میکروفون برای آن‌ها غیر فعال شده است. در این صورت برای درست کردن میکروفون گوشی اندروید خود به Setting> App بروید، برنامه‌های مورد علاقه خود را انتخاب کنید و سپس روی Permission ضربه بزنید. برای میکروفون خود Allow و به طور خاص Allow Only در حین استفاده از برنامه را انتخاب کنید. هر گزینه دیگری بسیار محدود کننده خواهد بود.

همه برنامه‌هایی را که ممکن است ورودی میکروفون را به اشتراک بگذارند، ببندید

در حالی که بعید است که این یک مشکل باشد، غیر قابل تصور نیست که دو برنامه به طور همزمان از میکروفون استفاده کنند و باعث ایجاد تضاد نرم افزاری شوند. در این صورت به سادگی هر برنامه‌ای که استفاده نمی‌کنید را ببندید تا مشکلی در میکروفون گوشی اندروید شما نیز به وجود نیاید.

بروزرسانی‌های اندروید یا برنامه را بررسی کنید

بدون شک در طول استفاده از گوشی اشکالات نرم افزاری رخ می‌دهد، بنابراین اگر مدتی است که نسخه اندروید خود را بروزرسانی نکرده‌اید، این کار را انجام دهید و بروزرسانی برنامه‌ها یا اجزا را در فروشگاه Google Play بررسی کنید. اگر گوشی شما نرم افزار اختصاصی دارد، آن را نیز بروزرسانی کنید.

نحوه آنبلاک کردن SMS های تبلیغاتی!

گوشی خود را Restart یا دوباره راه اندازی کنید

Restart کردن گوشی می‌تواند علاوه بر درست کردن میکروفون گوشی اندروید، هرگونه اشکال یا تداخل در برنامه‌ها را به طور بالقوه برطرف کند و نگرانی‌های شما را از بین ببرد.

جمع بندی؛ درست کردن میکروفون گوشی اندروید

در مقاله بالا راه‌هایی سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکل میکروفون در گوشی‌های اندرویدی بیان کردیم تا شما بتوانید با استفاده از آن‌ها مشکل خود را برطرف کنید و به راحتی به برقراری تماس و ارتباط با دوستان خود بپردازید. شایان ذکر است که اگر هیچ‌یک از روش‌های بالا کارساز نبود، باید گوشی همراه خود را برای تعمیر به دست افراد متخصص بسپارید تا مشکل را ریشه یابی کرده و به طور تخصصی آن را برطرف کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا