موبایلنقد و بررسی

گوشی Honor X9A: میان رده تازه نفس آنر

کمپانی آنر از همان ابتدای سال 2023 شروع به عرضه گوشی‌های میان‌رده جذابی کرد که هم از لحاظ طراحی و هم مشخصات فنی، عملکرد خوبی داشته‌اند. یکی از این گوشی‌های جدید آنر، گوشی Honor X9A است که در واقع، برادر دوقلوی گوشی مجیک لایت 5 است. اجازه دهید تا واضح‌تر توضیح دهیم: آنر پس از تولید گوشی مجیک 4 لایت در سال گذشته، در صدد جبران نواقص این گوشی را با تولید یک گوشی میان رده دیگر بود. در ماه ژانویه گوشی آنر X9A به بازار عرضه شد و چند ماه، گوشی مجیک 5 لایت به بازار آمد. اما در واقع، این دو گوشی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و کاملا شبیه هم هستند و تنها نام تجاری آنها در کشورهایی مختلف تفاوت دارد. حتی می‌توانید گوشی Honor X9A را گزینه بهتری بدانیم زیرا گوشی مجیک 5 لایت که در بازارهای اروپایی عرضه شده است، شارژر ندارد و باید آن را جداگانه تهیه کنید اما گوشی آنر X9A به همراه شارژر عرضه شده است.

پس از بررسی گوشی Honor X9A  متوجه خواهید شد که چرا این گوشی میان رده توانسته تا حتی در برخی از موارد با گوشی‌های پرچمدار سایر برندها، رقابت کند. شاید اولین نکته‌ای که هنگام خرید گوشی آنر X9A  مخاطب را جذب خود می‌کند، طراحی جذاب و متفاوت آن است. اگر به دنبال خرید گوشی ارزان و در عین حال سبک وزن هستید، این گوشی می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. اما جذابیت گوشی Honor X9A منحصر به ظاهر آن نیست. این کمپانی چینی با استفاده از پنل OLED و نرخ رفرش 120 هرتزی، توانسته تا یکی از بهترین نمایشگرها را به کاربران خود ارائه دهد. دوربین اصلی نیز نسبت به مدل قبلی آپگرید شده است و شما می‌توانید از دوربین 64 مگاپیکسلی بهره‌مند شوید و عکس‌های بهتری ثبت کنید.

طرفداران برند آنر “معرفی و بررسی جدیدترین گوشی‌های آنر” را بخوانید

ظرفیت و شارژدهی باتری این گوشی جدید آنر نیز بهبود یافته است. اما این گوشی نیز نقاط ضعف مخصوص خود را دارد، برای مثال، زمانی که گوشی را از جعبه خارج کرده و روشن کنید با اندروید 12 روبرو می‌شوید که برای گوشی میان رده ساخت 2023 قدیمی محسوب می‌شود. پردازشگر این گوشی یعنی اسنپدراگون 695G برای انجام کارهای روزمره و حتی اجرای گیم‌ها با تنظیمات گرافیکی متوسط مناسب است و کاربران را اذیت نخواهد کرد. بهتر است بدانید که آنر چندین سال است از هواوی جدا شده است و نباید نگران تحریم‌های آمریکا علیه هواوی باشید، زیرا تمامی محصولات آنر از سرویس‌های گوگل پشتیبانی می‌کنند و شامل این تحریم نیستند. حتی تعدادی از اپ‌های گوگل و پلی استور به صورت پیش فرض روی گوشی نصب هستند. اگر قصد خرید گوشی Honor X9A را دارید، در ادامه با مبیت همراه باشید تا به صورت تخصصی و جزئی به نقد و بررسی این گوشی میان‌رده متفاوت و جذاب بپردازیم. 

جعبه گشایی 

آنباکس گوشی آنر X9A

هنگامی که جعبه محصول را باز کنید، علاوه بر خود گوشی یک سری محصولات جانبی نیز مشاهده خواهید کرد که خبر خوبی است. برای مثال، یک سوزن برای خشاب سیم کارت، یک کیس سیلیکونی، یک کابل تبدیل USB-A به USB-c، و یک آداپتور 40 واتی در پکیج وجود دارند تا بتوانید خیلی سریع از گوشی استفاده کنید. جالب است بدانید که برادر دوقلوی این گوشی یعنی مجیک 5لایت که در کشورهای اروپایی عرضه شده است، شارژر ندارد و باید آن را جداگانه خریداری کنید.

طراحی و کیفیت ساخت

بررسی طراحی گوشی آنر X9A

آنر از جمله کمپانی‌هایی است که برای طراحی محصولات خود وقت می‌گذارد و اهمیت زیادی به این بخش از گوشی‌های خود می‌دهد. گوشی Honor X9A نیز طراحی مشابه با مدل‌های قبل از خود دارد با این تفاوت که کوچکتر است. از آنجا که آنر برای این گوشی میان رده از نمایشگر کوچکتر 6.67 اینچی استفاده کرده است (برای مثال، مقایسه کنید با نمایشگر 6.81 اینچی گوشی مجیک 4 لایت)، با گوشی سبک‌تر و جمع و جورتری مواجه هستیم. این گوشی تنها 175 گرم وزن دارد و یکی از سبک‌ترین گزینه‌های گوشی‌های میان رده در سال 2023 به شمار می‌رود. 

البته فقط صفحه نمایش کوچکتر، باعث جمع و جورتر دیده شدن گوشی Honor X9A نشده است، بلکه شاسی آن نیز نقش پررنگی در این ماجرا دارد. شاسی گوشی به طور کلی از پلاستیک ساخته شده است و پنل پشتی به تقلید از پنل‌های شیشه‌ای، نمایی فراست دارد و نمایشگر نیز در گوشه‌ها کمی خمیدگی دارد. هر دو این موارد، یعنی بدنه پلاستیکی و خمیدگی کم در گوشه‌ها، باعث گیرایی و خوش دستی بیشتر گوشی شده است. البته خمیدگی پنل‌ها، باعث زیباتر دیده شدن گوشی نیز شدن است و حس جالبی در دست دارد. 

نقد و بررسی گوشی Honor X6؛ گوشی جذاب اقتصادی از کمپانی آنر

در پنل پشتی شاهد یک رینگ مشکی رنگ نازک هستیم که میزبان دوربین‌های پشتی این گوشی است. طراحی این رینگ به گونه‌ای است که یا عاشق آن می‌شوید یا به کل از آن بدتان می‌آید. به نظر ما، این رینگ باعث تفاوت و در عین حال، سادگی گوشی شده است و ظاهر خوبی به آن بخشیده است. داخل این رینگ سه دوربین و یک فلش وجود دارد. عبارت Matrix در وسط این رینگ به چشم می‌خورد.

در فریم پایین شاهد یک پورت USB-C، خروجی‌های اسپیکر و خشاب سیم کارت هستیم. دکمه پاور و دکمه های کنترل صدا طبق معمول در سمت راست قرار دارند و انگشت شست دسترسی خوبی به آنها دارد. حسگر اثر انگشت که زیر صفحه نمایش کار گذاشته شده است، موقعیت زیاد خوبی ندارد زیرا بسیار نزدیک به پایین نمایشگر تعبیه شده است و بعضی اوقات، دسترسی به آن تلاش زیادی می‌خواهد. 

حاشیه دور نمایشگر باریک است و اگر بخواهیم مقایسه کنیم، باید بگوییم که نسبت به گوشی‌های پرچمدار این روزهای بازار، به اندازه کافی باریک هستند. حتی منفذ دوربین نیز نسبت به مدل‌های گذشته کوچک‌تر است. در کل، اگر به دنبال گوشی سبک و خوش دست و در عین حال، زیبا هستید، گوشی Honor X9A می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. 

صفحه نمایش

بررسی نمایشگر گوشی آنر X9A

یکی از جذابیت‌های این گوشی میان رده، نمایشگر 6.67 اینچی AMOLED آن است که با نرخ رفرش 120 هرتزی و رزولوشن 1080*2400 پیکسلی به یکی از گزینه‌های قوی در گوشی‌های میان رده تبدیل شده است. این نمایشگر باکیفیت در گوشه‌ها خمیدگی‌هایی دارد و حاشیه‌های بسیار باریکی در اطرافش دیده می‌شود. با دیدن نتایج تست‌های مختلف، می‌توان نمایشگر این گوشی را در حد و اندازه گوشی‌های پرچمدار دانست.

البته باید بدانید که هیچ گواهی پیشرفته HDR وجود ندارد. در تنظیمات دستی، می‌توانید به روشنایی صفحه قابل اعتنای 531 نیت برسید و اگر پنل در حالت auto باشد، روشنایی به 864 نیت نیز خواهد رسید که حتی کمی بالاتر از 800 نیت گفته شده در تبلیغات آنر است. با وجود چنین روشنایی، نمایشگر گوشی Honor X9A می‌تواند حتی با گوشی‌های گران قیمت‌تر نیز رقابت کند. 

بررسی گوشی آنر 70؛ اقتصادی‌ترین مدل از سری جذاب Honor 70

دقت رنگ در حالت پیش فرض Vivid خیلی عالی نیست، زیرا رنگ‌های سفید و خاکستری به طرز قابل توجهی، به آبی می‌زنند. اما زمانی که تنظیمات را به حالت رنگ Natural می‌برید، دقت رنگ عالی خواهید داشت. این گوشی نرخ رفرش انطباقی را تقریبا ندارد. به جز برای اپ‌های پخش ویدیو نظیر یوتیوب، سیستم گوشی در تمامی موارد و بدون در نظر گرفتن سناریوی ماجرا، نمایشگر را با نرخ رفرش 120 هرتز ران می‌کند که برای شارژدهی باتری خوب نیست.

شارژدهی

بررسی باتری وشی آنر X9A

گوشی Honor X9A در مقایسه با مدل‌های سابق آنر، باتری بزرگ‌تری دارد. در واقع، باتری 5100 میلی آمپری این گوشی در ترکیب با پنل OLED می‌تواند شارژدهی بیشتری داشته باشد و شما را از شارژ مداوم گوشی بی‌نیاز کند. 

برای مثال، مدت زمان شارژدهی برای پخش ویدئو بسیار بالاتر از گوشی‌های قبلی است که البته با جایگزینی نمایشگر OLED به جای LCD، چنین انتظاری نیز می‌رفت. با این وجود، شارژدهی برای وبگردی کمی افت داشته است. با توجه به ظرفیت بیشتر باتری، شارژدهی در حالت استندبای و تماس بهتر شده است اما نه خیلی بهتر. در کل، در این کلاس قیمت، گوشی Honor X9A در زمینه شارژدهی بهتر از رقبای خود عمل کرده است. 

سرعت شارژ

در برخی از کشورها نظیر کشورهای اروپایی که نسخه مجیک 5 لایت، برادر دوقلوی گوشی Honor X9A، عرضه شده است، خبری از شارژر داخل جعبه محصول نیست اما گوشی Honor X9A به همراه خود یک شارژر 40 واتی دارد. در واقع، با کمک این شارژر نه چندان سریع می‌توانید در طول 30 دقیقه، 55 درصد باتری را شارژ کنید و برای فول شارژ شدن گوشی به حدودا یک ساعت و 15 دقیقه زمان نیاز خواهید داشت. اگر چه رقبای دیگر این گوشی، سرعت شارژ بالاتری دارند اما باز هم آنر نسبت به سامسونگ عملکرد بهتری در این زمینه دارد. 

اسپیکرها

محل قرارگیری اسپیکرها در آنر X9a

آنر برای این گوشی تنها از یک اسپیکر مونو استفاده کرده است که در پایین گوشی قرار گرفته و به نظر می-رسد مانند گوشی‌های قبلی آنر است و از لحاظ بلندی صدا نیز نمرات مشابهی را کسب کرده است. متاسفانه، کیفیت اسپیکرها خیلی خوب نیست. صداها فلت و بدون باس هستند و در ولوم‌های بالاتر، اعوجاج صدا داریم و کیفیت کلی صدا ناامیدکننده است. در کل، اکثر رقبای گوشی Honor X9A دارای اسپیکر استریو هستند و این مورد، جز نقاط ضعف این گوشی آنر محسوب می‌شود.

نرم افزارها

در سال 2023، ما انتظار اندروید 13 را برای گوشی‌های هوشمند داریم اما گوشی Honor X9A هنگام شروع به کار از اندروید 12 بهره می‌برد و به همین دلیل، در این زمینه نیز در برابر رقبایش حرفی برای گفتن ندارد. البته رابط کاربری مانند گذشته است و اگر از رابط کاربری قدیمی‌تر EMUI هواوی استفاده کرده باشید، این رابط کاربری بسیار آشنایی برای شما خواهد بود. 

قصد خرید گوشی ارزان و با امکانات عالی دارید؟ “ارزان ترین گوشی آنر” را بخوانید

همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم، این گوشی هیچ ربطی به کمپانی هواوی ندارد و شما می‌توانید با خیال راحت از سرویس‌های گوگل استفاده کنید. در گوشی Honor X9A حتی یک سری اپ گوگل از قبل نصب شده است و به صورت پیش فرض به Google Play Store دسترسی دارید. علاوه بر این موارد، تعدادی اپ دیگر نظیر، Honor App Market، My Honor app، تیک تاک، Booking.com، Trip.com، WPS Office و تعدادی بازی مانند لرد موبایل و لرد آف سلطانز، از قبل روی گوشی نصب شده‌اند. شما می‌توانید هر زمان که خواستید، به راحتی این اپ‌ها و گیم‌ها را پاک کنید.

اگر در منو کانتکست، روی اپ‌ها ضربه بزنید و نگه دارید، تنها گزینه uninstall نمایش داده می‌شود و برای همین، مجبور خواهید بود تا به منو تنظیمات بروید تا  cache را پاک کنید، اپی که هنگ کرده است را وادار به توقف کنید، استفاده از بک گراند را تطبیق دهید و … .

عملکرد

این اولین باری نیست که پردازنده جدید اسنپدراگون 695 5G را مشاهده می‌کنیم که جایگزینی برای اسنپدراگون 690 به حساب می‌آید. برخلاف تغییرات جزیی در اعداد افزایشی در مدل اسم، این پردازنده به طور کلی بازسازی شده است. در کنار هسته‌های قدرتمندتر و جدیدتر CPU و GPU، این تراشه از فناوری 5G نیز پشتیبانی می‌کند و بر اساس فناوری مدرن‌تر 6 نانومتری ساخته شده است و نسبت به اسنپدراگون 690 به روزتر است.

از سخت افزار آپگرید شده این گوشی انتظار می‌رود تا عملکرد CPU را تا 15 درصد و عملکرد GPU را تا 30 درصد بهبود ببخشد. البته این پردازشگر نقطه ضعفی نیز دارد، که پشتیبانی نکردن از ضبط ویدئو با کیفیت 4K است و گوشی‌هایی نیز که این پردازشگر را دارند، فاقد چنین امکانی هستند. 

اگر گیمر هستید باید بدانید که بازی‌های سنگین را نمی‌توانید با کیفیت بالا بازی کنید. برای مثال، بازی‌های پابجی یا کل آف دیوتی با گرافیک متوسط و سرعت 40-50 فریم بر ثانیه، قابل اجرا هستند. البته چون فشار زیادی به گوشی وارد نمی‌شود، دما گوشی و پنل پشتی نیز چندان بالا نمی‌رود. در کل، گوشی Honor X9A برای گیمرهای حرفه‌ای راضی کننده نیست و در این رنج قیمت، می‌توانست عملکرد بهتری از خود نشان دهد که این اتفاق نیفتاده است. 

دوربین‌ها

بررسی دوربین گوشی Honor X9A

در تئوری، دوربین‌های پنل پشتی گوشی Honor X9A آپگرید بزرگی شده‌اند. دوربین اصلی با رزولوشن بالا 64 مگاپیکسل، جایگزین دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی گوشی‌های قبلی شده است. یکی از مواردی که به تازگی به گوشی Honor X9A اضافه شده است، دوربین فوق عریض 5 مگاپیکسلی است که در نسخه‌های قبلی دیده نمی‌شد. یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی نیز در رینگ پنل پشتی خودنمایی می‌کند اما دیگر خبری از سنسور تشخیص عمق نیست. البته برای عاشقان سلفی و تماس‌های ویدئویی نیز یک دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی تعبیه شده است. 

منو دوربین

اپ پیش فرض دوربین مثل همیشه است. شما می‌توانید به کمک گزینه‌هایی که زیر منظره یاب وجود دارند، بین حالت‌های مختلف دوربین بچرخید و گزینه More نیز می‌تواند حالت‌های دیگری را به شما عرضه کند. حالت Pro نیز در این منو وجودد ارد و می‌توانید به کمک آن، روی تنظیماتی نظیر فوکوس، ISO، سرعت شاتر، اکسپوژر و وایت بالانس، کنترل داشته باشید. در کل، حالت پیش فرض عکاسی و فیلم‌برداری بسیار ساده هستند. در حالت عکاسی علاوه بر فیلترها، یک دکمه هوش مصنوعی نیز وجود دارد. در حالت فیلم‌برداری نیز برای دید دوگانه، یک گزینه وجود دارد. با کمک این دید دوگانه، می‌توانید با کمک دوربین اصلی و دوربین سلفی، در یک زمان، فیلم‌برداری کنید. 

کیفیت عکس‌های روز

کیفیت کلی عکس‌های دوربین اصلی گوشی Honor X9A نسبت به مدل‌های قبلی بهتر شده است. رنگ‌ها بسیار بهتر و دلپذیرترند، عکس‌ها شارپ‌تر هستند. اما زمانی که نور کم باشد، نویز تصاویر بیشتر مشخص می-شود و کیفیت کلی عکس به سرعت خراب می‌شود. 

انتظار زیادی نمی‌توان از زوم دو برابر این گوشی داشت زیرا تنها یک برش ساده از دوربین اصلی است و تبدیل شدن آن به 16 مگاپیکسل است. علاوه بر این، با زوم کردن، شارپنس و جزئیات تقریبا زیادی را از دست خواهید داد و نویزها بیشتر به چشم می‌خورند. اما نحوه پردازش عکس‌ها، مانند زوم یک برابر خواهد بود. 

کیفیت عکس‌های دوربین فوق عریض 5 مگاپیکسلی، حتی در مقایسه با سایر گوشی‌های میان رده، چنگی به دل نمی‌زنند. کیفیت عکس‌های این دوربین در حد دوربین وبکم است  و عکس‌ها سافت، نویزدار، با دینامیک رنج محدود و فاق جزئیات زیر هستند. رنگ‌ها و کنتراست عکس‌ها نیز قابل قبول است. 

کیفیت عکس در نور کم

عکاسی با نور کم و حالت استاندارد فوتو کار جالبی نخواهد بود. رنگ‌ها در این عکس‌ها، رنگ و رو رفته، و کلی نویز وجود دارد، به خصوص در سایه‌ها. شارپنس نسبت به گوشی قبلی آنر، بهتر شده است و کنتراست نیز کمی بهتر شده است. استفاده از حالت شب مهیا شده است اما برای این کار باید چند ثانیه منتظر بمانید. برای عکاسی در این حالت، باید بیش از 5 ثانیه ثابت باشید تا تمامی فریم‌ها گرفته و به یکدیگر چسبانده شوند. در عوض، عکس‌های بسیار بهتری نصیب شما خواهد شد که دینامیک رنج بهتری دارند، جزییات بیشتری در سایه‌ها وجود دارد، صحنه روشن‌تر است و نویزها تا حد خوبی کاهش یافته‌اند. 

استفاده از زوم دو برابری در حالت شب، می‌توان چالش برانگیز و خارج از حد توان باشد. عکس‌های گرفته شده با این حالت، سافت، نویزدار هستند و تقریبا تمامی بدی‌های عکس‌های زوم 1 برابر را، شاید بیشتر، داشته باشد. 

بررسی گوشی آنر 50 لایت؛ میان رده جذاب با پشتیبانی از سرویس های گوگل

دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی، بسیار کوچک است و توانایی ثبت جزئیات زیاد را ندارید که برای عکاسی ماکرو، نکته ضروری خواهد بود. اگر فوکوس را درست رعایت نکنید، عکس‌ها تا حدودی تیره و تار خواهند شد. این گوشی دارای فوکوس فیکس است اما باز هم نمی‌تواند، عکسی قابل قبول ثبت کند. 

حالت پرتره

کیفیت عکس‌های پرتره نیز چنگی به دل نمی‌زند. این عکس‌ها اصولا سافت هستند (حتی در شرایط نوری خوب)، دینامیک رنج نسبتا محدود و نویزهایی نیز در شرایط تاریکی، دیده خواهند شد. رنگ‌ها خوب و طبیعی به نظر می‌رسند اما ممکن است حس کنید که برخی اوقات، رنگ پوست سوژه، کمی بیرنگ شده است. اما نباید فراموش کرد که الگوریتم تشخیص لبه و کناره‌ها بسیار عالی عمل می‌کند. 

عکس‌های سلفی

بررسی دوربین سلفی گوشی Honor X9A

کیفیت عکس‌های سلفی گوشی Honor X9A کمی بالاتر از حد معمول برای این رنج از گوشی‌هاست. در واقع، کیفیت عکس‌های سلفی مشابه با گوشی مجیک 4 لایت است که جای تعجبی نیز ندارد زیرا دوربین‌ها و پردازنده هر دو گوشی یکسان است. رنگ‌ها نیاز به افزایش دارند و با کاهش نور، نویزها بیشتر به چشم می‌آیند اما مهم این است که شارپنس، جزئیات و دینامیک رنج به حد کافی خوب هستند. 

ضبط ویدئو

همان طور که پیشتر نیز اشاره کردیم، پردازشگر این گوشی قابلیت ضبط با کیفیت 4K را ندارد و باید به کیفیت 1080p و سرعت 30 فریم بر ثانیه عادت کنید. دوربین فوق عریض نیز با همان کیفیت و سرعت دوربین اصلی می‌تواند فیلم‌برداری کند. متاسفانه کیفیت ویدئوهای ضبط شده توسط این گوشی جالب نیست. فیلم‌ها رنگ و رو رفته‌ هستند و کنتراست پایینی دارند، دینامیک رنج پایین است و حتی برای یک ویدئو 1080p نیز شارپنس مشکل دارد. کیفیت فیلم‌های ضبط شده توسط دوربین فوق عریض نیز به همین منوال است اما سافت‌تر هستند و نویز بیشتری در ویدئوها دیده می‌شود. به صورت پیش فرض، لرزه گیر وجود دارد و از این نظیر مشکلی نخواهید داشت. 

سخن پایانی

گوشی جدید آنر با نام X9a در اوایل سال میلادی وارد بازار شد و توانسته با کیفیت و مشخصات فنی جذاب خود، کاربران را با خود همراه سازد. صفحه نمایش عالی و پرچمدارگونه OLED در این رنج قیمت بی‌نظیر است. نرخ رفرش 120 هرتزی و رزولوشن بالا به همراه روشنایی بسیار خوب، همگی باعث شده‌اند تا نام این گوشی میان رده آنر در کنار رقبای پرچمدار قرار گیرد و بتواند با آنها در این زمینه رقابت کند. گوشی Honor X9A یکی از سبک‌ترین گوشی‌های میان رده در بازار است که تنها 175 گرم وزن دارد. هرچند جنس بدنه از پلاستیک است اما باعث همین مساله باعث سبک وزن شدن گوشی شده است. پس اگر باریکی و سبکی گوشی جز فاکتورهای شماست، این گوشی می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. متاسفانه با وجود اندروید 13، آنر همچنان به اندروید 12 وفادار مانده سات که باعث قدیمی‌تر دیده شدن گوشی می‌شود چرا که اکثر گوشی‌ها در این رنج قیمت، اندروید 13 را اجرا می‌کنند. 

با وجود باریکی بدنه، نباید نگران شارژدهی گوشی Honor X9A باشید زیرا یک باتری پرظرفیت 5100 میلی آمپری برای آن در نظر گرفته شده است. خوشبختانه در پکیج محصول که در بازارهای ایران وجود دارد، شارژر نیز قرار داده شده است و شما می‌توانید با کمک این شارژر 40 واتی، گوشی را در ظرف 30 دقیقه تا 55 درصد شارژ کنید. برای فول شارژ شدن نیز نیاز به حدود یک ساعت و ربع زمان دارید. 

پردازشگر گوشی نسبت به مدل‌های قبل آپگرید شده است اما نمی‌توان انتظار اجرای بازی‌های سنگین با بهترین کیفیت را از آن داشت. البته امکان گیم بازی با کیفیت گرافیکی متوسط وجود دارد. دوربین‌ اصلی 64 مگاپیکسلی Honor X9A می‌تواند دلیل دیگری برای انتخاب این گوشی از میان خیل عظیم گوشی‌های میان رده در بازار باشد.

الهام اقاملایی

ارشد مترجمی رو که گرفتم، سرم با ترجمه و تدریس زبان گرم بود که خیلی اتفاقی با دنیای تولید محتوا آشنا شدم. دنیایی به وسعت یک اقیانوس ولی با عمق نیم سانت:) آماده ای تا با هم شیرجه بزنیم تو این اقیانوس جذاب! Let's Go

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا