چگونه قابلیت GPS دستگاههای اندرویدی را غیرفعال کنیم؟ (2 روش)
چگونه قابلیت GPS دستگاههای اندرویدی را غیرفعال کنیم؟
کلمه GPS مخفف عبارت “Global Positioning System” به معنای “سامانه موقعیتیابی جهانی” است که ما آن را “GPS” می نامیم. به لطف این ویژگی، افراد می توانند مکان یابی دقیقی داشته باشند. امروزه، کاربرد GPS به طور چشمگیری افزایش یافته است. به عنوان مثال، تصور کنید از خانه خود به مکانی می روید که آدرس آن را نمی دانید. در این صورت می توانید با استفاده از GPS بهترین مسیر را از منزل تا محل مورد نظر پیدا کنید.
قابلیت GPS در دستگاههای هوشمند اندرویدی پشتیبانی می شود و اپلیکیشنهای مسیریابی برای این منظور ارائه شدهاند. یکی از بهترین این اپلیکیشن ها Google Map است که در شرایط خاص برای یافتن بهترین مسیر جهت رسیدن به مقصد مورد نظرتان، بسیار مفید است. اما در دستگاه های هوشمند اندرویدی تنها اپلیکیشن نقشه گوگل از قابلیت GPS استفاده نمی کند و شمار زیادی از اپلیکیشن های دیگر نیز از این قابلیت استفاده می کنند. متأسفانه فعال کردن مداوم GPS منجر به مصرف باتری بیشتر دستگاه می شود و قطعاً این مسئله برای کاربران محصولات هوشمند چندان خوشایند نیست.
بنابراین برای جلوگیری از مصرف بیش از حد باتری، پیشنهاد می کنیم در شرایط ضروری قابلیت GPS دستگاه اندرویدی خود را روشن کنید، در غیر این صورت آن را غیرفعال کنید. در این مقاله راههای غیرفعال کردن GPS در دستگاههای هوشمند را به شما معرفی می نماییم.
گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی
غیرفعالسازی قابلیت GPS از طریق آیکونهای میانبر
برای خاموش کردن GPS در دستگاه های هوشمند اندرویدی، به سادگی مراحل زیر را دنبال کنید.
انگشت خود را روی قسمت بالای صفحه نمایش دستگاه قرار دهید و آن را به سمت پایین بکشید تا منوی اعلان دستگاه را مشاهده کنید. در این قسمت آیکونهای مختلفی به عنوان میانبر وجود دارد که با استفاده از آنها می توانید برخی از ویژگی های دستگاه را بدون رفتن به قسمت تنظیمات روشن و خاموش کنید. آیکونهای میانبر برای عملکردهایی مانند اتصال بلوتوث، Wi-Fi و غیره در این بخش وجود دارد.
در میان میانبرهای مورد نظر احتمالا گزینه ای به نام GPS وجود دارد. با استفاده از این آیکون می توانید عملکرد GPS دستگاه خود را خاموش یا روشن کنید. این شیوه به عنوان آسان ترین راه موجود برای خاموش و روشن کردن GPS در نظر گرفته می شود. توجه داشته باشید که در برخی موارد ممکن است آیکون اتصال GPS در بین آیکونهای موجود ظاهر نشود. توجه داشته باشید که این آیکون ها توسط کاربر قابل شخصی سازی هستند. به عنوان مثال، می توانید آیکون میانبر GPS را به این لیست اضافه کرده یا حذف کنید.
غیرفعالسازی قابلیت GPS از طریق مراجعه به قسمت تنظیمات یا Settings
از طریق مراجعه به قسمت تنظیمات یا همان Settings دستگاههای هوشمند اندرویدی نیز میتوانید GPS را خاموش و روشن کنید. برای این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
به منوی اپلیکیشنهای دستگاه یا همان اپلیکیشن دراور بروید.
اکنون به دنبال آیکون چرخ دنده بگردید این آیکون مربوط به قسمت تنظیمات دستگاه اندرویدی شماست. توجه داشته باشید که در برخی از نسخه های سیستم عامل اندروید می توانید مستقیماً از منوی اعلانها به قسمت تنظیمات دستگاه خود دسترسی داشته باشید. برای این منظور تنها بایستی این منو را به پایین بکشید و آیکون چرخ دنده یا مشابه آن را مطابق شکل زیر انتخاب کنید.
هنگامی که به بخش تنظیمات دستگاه خود مراجعه می کنید، یک فهرست طولانی خواهید دید. در این فهرست به دنبال گزینه ای به نام «Location Access» بگردید. پس از یافتن این گزینه، روی آن ضربه بزنید تا وارد قسمت تنظیمات شوید.
برای فعالسازی GPS تنها بایستی گزینه GPS Satellites را فعال کنید. با کلیک بر روی گزینه “Access My Location” می توانید از سرویس GPS برای برنامه های نصب شده بر روی دستگاه خود استفاده کنید. به این ترتیب این اپلیکیشن ها می توانند موقعیت مکانی شما را پیدا کنند و خدمات خاصی را بر اساس آن به شما ارائه دهند. به عنوان مثال، برنامه Beetalk را در نظر بگیرید. این برنامه از GPS برای پیدا کردن افراد نزدیک شما استفاده می کند.
اما در تنظیمات قسمت GPS معمولا سه گزینه وجود دارد که کاربر با توجه به شرایط خود می تواند آنها را انتخاب کند. این سه گزینه عبارتند از:
- گزینه High Accuracy:با فعال کردن این گزینه، دستگاه هوشمند شما علاوه بر GPS از سرویس Wi-Fi و شبکه سیم کارت نیز برای تعیین دقیق موقعیت مکانی شما استفاده می کند. در این شرایط، اتصال Wi-Fi دستگاه شما باید روشن باشد. همچنین با شبکه سیم کارت فاصله شما تا نزدیکترین دکل ارتباطی شناسایی می شود. این مسائل موجب ارتقای دقت در عملکرد موقعیتیابی دستگاه می شود. در نظر داشته باشید که این افزایش دقت و استفاده از خدمات مختلف منجر به افزایش قابل توجه مصرف باتری دستگاه میشود.
• گزینه Battery Saving: با انتخاب این گزینه، از سرویس GPS و ردیابی ماهواره ای برای تعیین موقعیت مکانی کاربر استفاده نمی شود و گوشی هوشمند شما برای این منظور از اتصال وای فای و شبکه سیم کارت استفاده می کند. در این حالت دقت موقعیت یابی پایین آمده و انرژی باتری مصرف می شود.
• گزینه Device Only:با انتخاب این گزینه، دستگاه از قابلیت GPS فقط برای اهداف موقعیتیابی استفاده میکند. این گزینه نسبت به سایر گزینههای موجود انرژی کمتری مصرف می کند. با این همه، دقت عملکرد آن در مقایسه با دقت عملکرد وضعیت “High Accuracy” پایینتر است. در این حالت به اتصال Wi-Fi یا شبکه سیم کارت نیاز نیست. چنانچه تصمیم دارید عملکرد GPS دستگاه خود را فعال نگه دارید و در عین حال مصرف انرژی باتری دستگاه را تا حد امکان کاهش دهید، استفاده از این حالت را به شما پیشنهاد میکنیم.
اکنون بهتر است با “Google Location History” یا “تاریخچه موقعیت مکانی گوگل” آشنا شوید. تنظیمات قسمت “Google Location History” احتمالاً در بخشهای پایینی منوی تنظیمات دستگاه، جایی که اطلاعات مکانهایی که معمولاً بازدید میکنید، ذخیره میشوند، یافت میشوند. ذخیره این اطلاعات در آینده به گوگل این امکان را میدهد که مکان شما را هوشمندانهتر و دقیقتر شناسایی نموده یا آدرس مکانهای مورد نظرتان را نشان دهد. توجه داشته باشید که اطلاعات ذخیره شده در این بخش بسیار مهم است و ممکن است کاملا شخصی باشد. چنانچه به مکانهایی میروید که نمیخواهید دیگران بدانند، بهتر است قابلیت “Google Location History” را خاموش کنید.
در برخی موارد، گزینه ای به نام E911 در دستگاه های اندرویدی فعال است. این گزینه به مرکز اورژانس امکان می دهد تا مکان دستگاه شما را در شرایط خاصی شناسایی کند.
توجه داشته باشید که با مراجعه به https://maps.google.com/locationhistory، میتوانید قابلیت “Google Location History” را با دقت بیشتری مدیریت کنید و سابقه آن را پاک کنید. مجدداً پیشنهاد می کنیم که فعال کردن GPS انرژی باتری را مصرف می کند، بنابراین همیشه سعی کنید فقط در صورت لزوم این قابلیت را در دستگاه اندرویدی خود روشن کنید.
فروشگاه اینترنتی مبیت
خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت میتواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر میگیرد و آنها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه میکند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت میکند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار میدهد. بنابراین شما میتوانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.
پیشنهادات ویژه مبیت
لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.
لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.
لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13 و pro ، سوال ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.
لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia نیاز دارید.
خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.
خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هندزفری بلوتوثی.
خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …
خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، گلس سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار.