آموزش

معرفی 5 مرورگر اندرویدی با قابلیت نصب اکستنشن

با افزونه‌های مرورگر، شما می‌توانید تجربه جستجوی خود را با افزودن ویژگی‌های خاص، سفارشی کنید. برای سال­‌ها، فقط در مرورگرهای دسکتاپ امکان استفاده از افزونه‌­های مختلف وجود داشت؛ اما در حال حاضر، مرورگرهای بسیار جالبی برای سیستم‌­عامل اندروید توسعه یافته است که امکان نصب افزونه‌­های مختلف را دارند. در این مقاله قصد داریم تا با معرفی بهترین مرورگرهای اندرویدی که از افزونه یا افزونه‌­های کاربردی مختلف پشتیبانی می­‌کنند، به شما کمک کنیم تا بتوانید یک مرورگر مناسب برای گوشی خود انتخاب کنید.

1- مرورگر کیوی (KIWI BROWSER)

وقتی صحبت از مرورگرهای اندرویدی می­‌شود که از برنامه‌های افزودنی نیز پشتیبانی می­‌کنند، بدون شک باید از مرورگر Kiwi به عنوان یکی از محبوب­‌ترین مرورگرها در این حوزه یاد کرد. این مرورگر مبتنی بر پروژه کرومیوم می‌باشد که در مرورگر گوگل کروم و مایکروسافت اج نیز از آن استفاده شده است؛ بنابراین، کاربرانی که در دسکتاپ خود از این مرورگرها استفاده می­‌کنند با محیط تقریبا مشابه­‌ای مواجه خواهند شد.

اضافه کردن افزونه‌های کروم در مرورگر کیوی، کاملا مشابه با همان رویه‌­ای است که شما در مرورگر دسکتاپ خود انجام می­‌دهید؛ برای این کار شما باید به وب‌سایت chrome://extensions مراجعه کنید یا مستقیما از منوی سه نقطه مرورگر استفاده نمایید.

یکی از مهم­‌ترین مزایای این مرورگر، مجهز بودن به یک مسدودکننده تبلیغات و پاپ آپ قدرتمند است، که باعث می­‌شود تا در هنگام جستجو، صفحات تبلیغاتی مزاحم نشان داده نشوند؛ همچنین در مرورگر Kiwi گزینه­‌ای برای غیرفعال کردن AMP در نظر گرفته شده که در صورت لزوم شما می‌­توانید از آن استفاده نمایید. شاید تنها نقطه ضعف این مرورگر، انحصاری بودن آن برای سیستم عامل اندروید باشد؛ بنابراین، اگر شما قصد دارید از کیوی به عنوان مرورگر سیستم عامل اندروید خود استفاده نمایید، باید به این نکته توجه داشته باشید که نمی‌توانید داده‌هایتان که در این مرورگر وجود دارند را با سایر پلتفرم‌ها همگام‌سازی کنید.

2- مرورگر بریو (BRAVE BROWSER)

مرورگر بریو

Brave یک دیگز از مرورگرهای مبتنی بر کروم است که امکان پشتیبانی از افزونه­‌های مختلف را دارد. چیزی که این مرورگر را از مابقی مرورگرها متمایز می­‌کند، رویکرد منحصر به فرد آن برای ارائه خدمات تبلیغات به وب‌سایت­‌های مختلف است. در این مرورگر به جای تبلیغ مستقیم از سایت‌­های مختلف، به طور ناشناس میزان توجه شما به سایت­‌های مختلف اندازه‌­گیری می­‌شود و به ازای هر بازدید، مبلغی در قالب یک ارز دیجیتال به نام BAT به شما در جهت بهبود امتیاز سایت پرداخت می‌شود.

شما می‌توانید از فروشگاه Chrome برای خرید افزونه‌های مختلف برای این مرورگر اندرویدی استفاده کنید که در آن افزونه­‌های مفیدی مانند HTTPS Everywhere و Privacy Badger وجود دارد.

3- مرورگر YANDEX

Yandex یک مرورگر اندرویدی بسیار جالب می­‌باشد که از ویژگی‌های مختلفی مانند مسدود کردن تبلیغات، حریم خصوصی، جستجوی صوتی یا سفارشی‌سازی برخوردار است. به جرئت می­‌توان گفت هر آنچه که این روزها از یک مرورگر ایده‌­آل انتظار می­‌رود در YANDEX به چشم می‌­خورد. علاوه بر قابلیت­‌های کاربردی، شما می‌­توانید به کمک Yandex از خود در برابر مخاطرات و کلاه­‌برداری­‌های اینترنتی مانند صفحات مخرب و سایر موارد مشابه دیگر محافظت کنید.

شما می‌توانید برای دریافت افزونه‌های Yandex، مستقیماً از فروشگاه Chrome اقدام نماید. از جمله افزونه­‌های محبوب این مرورگر می‌­توان به LastPass ،Pocket و Evernote اشاره کرد؛ اما باید به این نکته توجه داشت که برخی از افزونه­‌ها روی مرورگر Yandex کار نمی‌­کنند.

4- مرورگر فایرفاکس (FIREFOX BROWSER)

مرورگر فایرفاکس

فایرفاکس برای مدت طولانی بزرگ­ترین رقیب کروم بوده و یکی از معدود مرورگرهای اندرویدی است که بر پایه کرومیوم ساخته نشده است. اگر شما به دلیل شرایط کاری باید مدام بین رایانه شخصی و تلفن همراه خود جابه‌جا شوید، مطمئنا مرورگر فایرفاکس به علت سازگاری بین پلتفرم‌های مختلف یک گزینه‌ی بسیار عالی خواهد بود. شما به راحتی می­‌توانید با ساخت یک حساب فایرفاکس، تمام گذرواژه‌ها، تاریخچه و نشانک‌های خود را در دستگاه‌های مختلف همگام‌سازی کنید. اما باید توجه داشت که شاخصه اصلی این مرورگر، ویژگی‌­های مربوط به حفظ حریم خصوصی است. برای نمونه، ردیاب‌های آنلاین و تبلیغات تهاجمی به‌طور پیش‌فرض در این مرورگر مسدود شده‌ و گزینه‌هایی برای مسدود کردن اکثر کوکی‌ها و ردیاب‌های شخص ثالث در حالت Strict وجود دارد.

5- مرورگر سامسونگ (SAMSUNG INTERNET BROWSER)

اگر چه شاید وجود یک مرورگر OEM در کنار نام سایر مرورگرها در این لیست، کمی عجیب به نظر برسد اما مطمئنا مرورگر اینترنت سامسونگ این شایستگی را دارد؛ این مرورگر نیز مانند موارد بالا، چند افزونه کاربردی دارد که استفاده از آن­‌ها تنها محدود به گوشی­‌های سامسونگ نیست.

سامسونگ به جای اینکه کل افزونه­‌های فروشگاه Chrome را به شما ارائه دهد، تعدادی محدودی افزونه کاربردی برای استفاده در تلفن­‌های همراه خود توسعه داده است؛ شاید در نگاه اول تعداد این افزونه‌­ها کم به نظر رسد اما از نظر کیفیت واقعا در گروه کاربردی‌­ترین افزونه­‌ها جای می‌­گیرند. همچنین شما می­‌توانید با استفاده از این مرورگر امکانات جالبی مانند مسدودکننده‌های تبلیغات، ترجمه­‌گرهای مختلف و سایر موارد کاربردی دیگر را دریافت نمایید.

در نهایت، امروزه با پیشرفت و توسعه مرورگرهای مختلف حتی امکان استفاده از افزونه‌­ها در مرورگرهای مربوط به اندروید فراهم شده است، شما می­‌توانید با استفاده از این افزونه­‌ها، امکانات بسیار جالبی به مرورگر خود اضافه کنید و از قابلیت‌­های جالب آن­‌ها بهره‌مند شوید.‌

محمدعلی ابراهیمی

محمدعلی ابراهیمی هستم به هوش مصنوعی و تکنولوژی علاقه مندم و مقالاتی که در این زمنیه می‌خونم رو برای شما به ساده‌ترین شیوه ممکن می‌نویسم.

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

    1. سلام خدمت شما همراه گرامی ممنون که دیدگاه خود را با ما به اشتراک گذاشتید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا