ارزان ترین کیبورد (کیفیت خوب در سال 1402، 2023)
راهنمای انتخاب و خرید ارزان ترین کیبورد
کیبورد یا همان صفحه کلید یکی از اجزای کامپیوتر است که شکل ظاهری آن تغییر چندانی با گذشته ندارد. خوشبختانه، انواع و اقسام کیبوردها در بازار موجود است و شاید به خاطر این تنوع بالا، خرید ارزان ترین کیبورد کار چندان راحتی نباشد. بنابراین، برای انتخاب بهترین گزینه ممکن باید همه چیز را درباره این عضو مهم خانواده کامپیوترها بدانید. اگرچه برای اغلب کاربران معمولی که استفاده روزمره از کامپیوتر دارند، کیبوردهای معمولی و رایج پاسخگو خواهند بود اما برخی از کاربران خاص، مانند گیمرها، تایپسیتها یا برنامه نویسان نیازهای خاصی دارند و باید به دنبال مدلهای مناسب کار خود باشند. در ادامه به ویژگیهای کیبوردهای مختلف میپردازیم و چند مدل مقرون به صرفه ولی کارآمد و محبوب کیبورد را به شما معرفی خواهیم کرد. با مبیت همراه باشید! اگر قصد خرید ارزانترین کیبورد بازار را دارید، مبیت پیشنهادهای جالبی برای شما دارد. کافیست به وبسایت مبیت بیایید و پس از مطالعه نقد و بررسی تخصصی محصولات و مقایسه قیمتها، بهترین گزینه ممکن را خریداری کنید.
سایزبندی
صفحه کلید فول سایز
عموما، متداولترین مشخصه ظاهری که اغلب تولیدکنندگان به آن توجه دارند و بسیاری از کاربران آن را ترجیح میدهند، کیبورد فول سایز است. یک کیبورد فول سایز دارای بیش از 104 کلید است و حتما شامل کلیدهای اعداد یا Numpad میشود و هیچ کلیدی کم ندارد. اگر بخواهیم به طور کلی بگوییم، این صفحه کلید شامل این موارد است: کلیدهایی مختص اعداد، کلیدهای مختص جهتها، کلیدهای عملکرد که با F شروع میشوند، و …. این صفحه کلید برای کسانیکه با اعداد سر و کار دارند یا حتی افراد معمولی که ترجیح خاصی ندارند و فقط میخواهند تا کارشان راه بیفتد، مناسب است.
نقاط قوت | نقاط ضعف |
---|---|
مناسب برای عملکردهای بالا نظیر مدیا یا کلیدهای بزرگ | اشغال فضای بیشتر نسبت به کیبوردهای کوچکتر |
چیدمان استاندارد (چیدمانی آشنا و راحت) | قیمت احتمالا بالاتر نسبت به مدلهای جمع و جورتر |
دارای کلید مجزا برای اعداد (Numpad) | برخی از دکمه ها، اغلب استفاده نمیشوند |
صفحه کلید بدون اعداد
بر خلاف مدل فول سایز، کسانیکه کارشان با صفحه کلید بدون اعداد و جمع و جورتر راه میفتد، میتوانند به دنبال کیبورد tenkeyless یا 80% بگردند. در مقایسه با کیبورد فول سایز، این نوع ارزان ترین کیبورد تنها 88 کلید دارد که بخاطر نداشتن کلید مختص اعداد، فضای کمتری را اشغال میکند. این نوع کیبورد بیشتر مورد توجه گیمرها یا برنامه نویسانی که به دنبال کیبوردی سبک وزن و قابل حمل هستند. صد البته که طرفداران سبک مینیمالیست نیز این نوع کیبورد را خواهند پسندید.
نقاط قوت | نقاط ضعف |
---|---|
اشغال فضای کمتری از میز کار | نداشتن کلید مخصوص برای اعداد |
عملکرد خوب و بالا | وجود کلیدهای که اغلب بدون استفاده و بدرد نخورند |
چیدمان ارگونومیکتر زیرا فضای حرکت دستها بهم نزدیکتر شده است | |
ایده آل برای گیمینگ و کسانیکه به اعداد جداگانه نیاز ندارند |
صحفه کلید 75%
اگر صفحه کلید 80درصدی هم برای شما و نیازهایتان بیشتر از حد نیاز است، میتوانید به سراغ مدل 75درصدی بروید. این ارزان ترین کیبورد، بسیار کوچکتر و جمع و جورتر است و علاوه بر مناسبتر بودن برای فضاهای کوچک، قابلیت حمل بیشتری نیز دارد. این کیبورد شباهت ظاهری زیادی به مدل 80% دارد اما با این تفاوت که کلیدهای کمتری دارد و کلیدهای سمت راست فشردهتر کنار هم قرار گرفتهاند و تقریبا هیچ فاصلهای بین آنها نیست. با این وجود، این کیبورد دارای کلیدهای عملکرد (F) جداگانه و کلیدهای جهات و تعدادی دیگر کلید در اولین ستون سمت راست است. صفحه کلید 75 درصدی برا کسانیکه نیاز به جمع و جور بودن بیشتر صفحه کلید دارند و در عین حال نمیخواهند تا کلیدهای F و کلیدهای جهات از کیبورد حذف شوند، مناسب خواهد بود.
صفحه کلید 60 درصدی
یکی از کوچکترین انواع کیبوردها از لحاظ ظاهری، کیبورد 60 درصدی است. این ارزان ترین کیبورد، طراحی مینیمالی دارد و بیشتر روی زیبایی و ظاهر کیبورد تاکید دارد. این کیبورد برای جمع و جور و حداقل فضا را اشغال کردن، کلیدهای F و جهات را حذف کرده است. در کل، این کیبورد دارای 60 کلید است و بیشتر مناسب کاربرانی است که قابلیت حمل کیبورد را به هر چیز دیگری ترجیح میدهند.
نقاط قوت
- نیاز به فضای کمتر
- عملکردهای اضافی معمولا از طریق Fn در دسترس است و با یک کیبورد کوچک، قابلیت یک کیبورد فول سایز را در اختیار خواهید داشت.
طرح بندی و چیدمان
علاوه بر شکل ظاهری، طرح بندی و نحوه چیدمان کیبوردها، جنبه مهم دیگری است که هنگام خرید ارزان ترین کیبورد باید به آن توجه داشته باشید. زمانیکه کاربر یک کلید را فشار میدهد، برای مثال A، کیبورد متوجه نمیشود که A چیست، بلکه به خاطر کدی که هنگام تنظیمات عملکردی به آن داده شده است به حرف A واکنش نشان میدهد. بنابراین، بسته به اینکه کجای دنیا زندگی میکنید، سه چیدمان اصلی و استاندارد برای کیبورد وجود دارد: ANSI، ISO، و JIS.
تفاوت چیدمانها
ANSI (American National Standard Institute) یا موسسه استاندارد ملی آمریکا، چیدمانی رایج برای کیبورد است که در آمریکای شمالی و بخشهایی از اروپای غربی استفاده میشود. اما چیدمان IOS (International Standard Organization) یا سازمان بین المللی استاندارد در کیبوردهای اروپایی دیده میشود. JIS (Japan Industrial standard) یا استاندارد صنعتی ژاپن هم مشخص است که در ژاپن رواج دارد. از میان این چیدمانها، ANSI رایج ترین نوع چیدمان کیبورد در سراسر دنیاست و بعد از آن نوبت به ISO میرسد. برخی از تفاوتهای مشخص میان ANSI و ISO، عبارتند از: محل قرارگیری دکمه Enter (برای ANSI به صورت افقی و برای ISO به صورت عمودی؛ دکمه شیفت سمت چپ (برای ANSI بزرگتر و برای ISO کوچکتر)، و دکمه بک (برای ANSI یک دکمه و برای ISO دو دکمه).
علاوه بر این استاندادرهای چیدمانی، چیدمانهای کاربردی نیز وجود دارد که ممکن است در روند تصمیم گیری برای خرید ارزان ترین کیبورد، خلل وارد کند. عموما، QWERTY متداولترین نوع چیدمان در دنیاست. یکی دیگر از چیدمانهای کیبورد محبوب، DVORAK است که فقط توسط عدهای خاص مورد استفاده است و در انتخاب اول بسیاری از تولیدکنندگان کیبورد نیست. ایده اصلی که پشت طراحی و چیدمان DVORKA است، به حداقل رساندن حرکت دست روی صفحه کلید است. برای این منظور، این چیدمان، کلیدهایی که بیشتر و اغلب استفاده میشود را در ردیف وسط میچیند. هر چند DVORKA ادعا دارد که سرعت تایپ را بالا میبرد زیرا حرکات دست کمتری نیاز است، اما توصیه ما این است که در صورتیکه قبلا یکی از آنها را امتحان کرده و راضی بودبد، تصمیم به خرید یکی از آنها بگیرید.
سوئیچها
یکی دیگر از نکات ضروری هنگام انتخاب ارزان ترین کیبورد، نوع سوئیچی است که روی کیبورد استفاده شده است. بر خلاف کیبوردهای معمولی، در کیبوردهای مکانیکی، در زیر هر کلیدی، سوئیچ جداگانهای وجود دارد که باعث استقامت و از آن مهمتر بهبود عملکرد کیبورد میشود. سوئیچ های کیبوردهای مکانیکی را میتوان در سه دسته تقسیم بندی کرد: خطی، لمسی و کلیکی.
سوئیچ خطی
همانطور که از نام این سوئیچ مشخص است، هنگامی که این سوئیچها فشرده شوند، از بالا تا پایین دکمه روان است. این سوئیچها متعلق به گروه سوئیچهای بیصدا هستند (در مقایسه با لمسی و کلیکی). تنها صدایی که حین فشار دادن دکمهها ممکن است بشنوید، بخاطر فشار دادن دکمه به سمت پایین است. علاوه بر این، برای کسانیکه به دنبال تجربه کردن تایپ بیصدا و ساکت هستند، سر و صدا به خاطر استفاده از واشر حلقوی کاهش پیدا کرده است. از آنجا که این سوئیچها قابلیت لمسی ندارند، گزینه مناسبی برای گیمرها هستند زیرا باید ضربات سریع و مداوم به کیبورد وارد کنند. بعلاوه، از آنجا که فیدبک کافی درباره این سوئیچها وجود ندارد، بهتر است برای تایپ از آنها استفاده نشود.
سوئیچ لمسی
برخلاف سوئیچ خطی، سوئیچهای لمسی در هنگام فشردن دکمه و برای فیدبک نشان دادن به این حرکت، کمی داخل میروند. هرچند که خود این کلیدها صدای کیلیک تولید نمیکنند اما مطمئنا کمی صدا دارند. این سوئیچها برای استفاده معمولی و کسانیکه کارشان به تایپ کردن زیاد بستگی دارد، گزینه مناسبی خواهد بود. این سوئیچ را میتوان حد واسط سوئیچ خطی و کلیکی دانست.
سوئیچ کلیکی
این سوئیچ تا حدی شبیه سوئیچ لمسی است با این تفاوت که هنگام فشردن دکمهها به طور واضح صدای کلیک میدهد. یعنی برای اینکه از واکنش سوئیچ به فشردن دکمه مورد نظر مطمئن شوید، حتما باید صدای کلیک را بشنوید. بخاطر تاخیری که میان فشردن کلید و اعمال تغییر می افتد، این سوئیچها برای گیمینگ مناسب نیستند. اما به خاطر همین موضوع، برای تایپ کردن مناسب هستند و گزینه خوبی برای برنامه نویسان به شمار میروند.
سوئیچهای مختلف کیبورد به تولیدکنندگان و کمپانیها امکان تولید کیبوردهای مختلفی را میدهد. تفاوت و تنوع در سوئیچها معمولا بر اساس فاصله تراول لازم برای فعال کردن دکمه و میزان نیروی لازم برای فشرده شدن دکمه، سنجیده میشود.
رول اور Key rollover
این قابلیت به معنی قابلیت فشرده شدن چند دکمه به صورت همزمان است. عموما، اکثر کیبوردهای مکانیکی دارای قابلیتی به نام N-key rollover هستند یعنی کیبورد میتواند n تعداد ورودی به طور همزمان داشته باشد. یکی از عواملی که تعیین کننده رول اور است، نوع اتصال کیبورد است. برای مثال، کیبوردی که با USB متصل شود، میتواند 4 تا 6 دکمه رول اور داشته باشد اما در کیبوردهایی با اتصال PS/2 تا n دکمه همزمان را ساپورت میکند.
چه سایز کیبوردی مناسب است؟
این سوال به عوامل مختلفی بستگی دارد، به خصوص به ارتباط شما با کامپیوتر. اینکه شما از کامپیوتر خود بیشتر برای چه کاری استفاده میکنید: استفاده روزمره و متداول، برنامه نویسی، گیمینگ، تایپ کردن یا کارهای گرافیکی؟
در هر صورت، اگر میز کار کوچک و مینیمالی دارید، کیبوردهای 65% گزینه خوبی هستند. این ارزان ترین کیبورد نه تنها فضای کمتری اشغال میکند، بلکه ظاهری مرتب و مینیمال دارد و دسترسی خوبی به تنظیمات دارید. نبود دکمههای F و برخی دکمه های خاص را میتوان با استفاده از سایر دکمه های کیبورد جبران کرد.
نکته مهم دیگر درباره اتصال کیبورد است. اکثر کیبوردهای مکانیکی از طریق یک کابل USB به سیستم متتصل میشوند اما مهم است که قابلیت وایرلس بودن کیبورد را نیز چک کنید. برای داشتن میز کاری مینیمال و مرتب، پیشنهاد ما این است که میزان کابلهای مشخص روی میز را کاهش دهید. به همنی دلیل است که کیبورد مکانیکی بلوتوثی از جمله موارد مورد علاقه ما است.
انواع کیبوردها
کیبوردها بر اساس سایز، شکل ظاهری و کاربردشان دارای مدلهای متفاوتی هستند. هر یک از این مدلها برای کاربری بهخصوصی طراحی شدهاند و نیاز گروهی خاص از کاربران را برطرف میسازند؛ کیبورد حرفه ای مخصوص گیمرها یا تایپیستها طراحی شده و سایر مدلها مخصوص کاربران عادی.
کیبورد استاندارد
صفحه کلیدهای استاندارد همان صفحه کلیدهای آلفانومریک (عددی-الفبایی) هستند که برای کامپیوترهای خانگی استفاده میشوند. کلیدها در این مدل از کیبوردها تقریبا سه چهارم فضای آن را اشغال کردهاند و بیشتر آنها بین ۱۰۲ تا ۱۰۴ دکمه دارند. این دکمهها شامل حروف، علائم نگارشی، اعداد و انواع کلیدهای عملیاتی هستند. صفحه کلیدهای استاندارد بهطور جهانی کلید شیفت کوچکتری در سمت چپ خود دارند و فضای اضافی را با یکی از حروف Y یا Z پر کردهاند. شکل ظاهری کلید اینتر در این گجتها معمولا با سایر دکمهها تفاوت دارد.
کیبورد لپ تاپ
صفحه کلیدهای لپ تاپی، در هنگام فشردن دکمهها، دستور ارسال شده را در زمان کمتری انتقال میدهند. کلیدهای این نوع از صفحه کلیدها نیز به نسبت مدل استاندارد از اندازههای کوچکتری برخوردارند. در برخی از صفحه کلیدهای لپ تاپی پد جدایی برای کلید اعداد وجود ندارد و ممکن است چینش کلیدها متفاوت از مدل استاندارد باشد.
کیبورد انعطافپذیر
این کیبوردها ترکیبی از صفحه کلیدهای استاندارد و لپ تاپی هستند. آنها همچون صفحه کلید استاندارد دکمههای کاملی دارند و درست مثل صفحه کلیدهای لپ تاپی سرعت بالایی دارند. انعطافپذیری در این کیبوردها باعث میشود تا کاربر بتواند با تا کردن یا لوله کردن آنها فضای بیشتری را در کیف کامپیوتر خود ذخیره کند. بیشتر این صفحه کلیدها از سیلیکون ساخته میشوند که آنها را در برابر گرد و غبار و رطوبت مصون میکند.
کیبورد دستی
صفحه کلیدهای دستی بهطور کاملا ارگونومیک و شبیه به دستههای بازی طراحی شدهاند. به این ترتیب کاربر میتواند به راحتی آنها را در دست بگیرد و تسلط بیشتری روی کار داشته باشد. این نوع از صفحه کلیدها تمامی کلیدهای آلفانومریک را دارند و از نظر مجموعه دکمهها دارای محدودیت نیستند؛ اما استفاده از آنها با فشردن دو کلید همزمان ممکن است.
کیبورد انگشتی
صفحه کلید انگشتی یا بند انگشتی نوعی کیبور خارجی کوچک است که برای ابزارهای کوچک بدون کیبوردی همچون تلفنهای هوشمند طراحی شده است. این کیبوردها برای فضاهای کاری بسیار کوچک مناسب هستند. این صفحه کلیدها در دستیارهای دیجیتالی همچون پالم تریو (Palm Treo)، بلک بری (BlackBerry) و موبایل کامپیوترها استفاده میشوند و اغلب از یک صفحه عددی تشکیل شدهاند.
کیبورد چندکاره
صفحه کلیدهای چندکاره محصولاتی بسیار پیشرفته هستند. آنها شباهت زیادی به صفحه کلیدهای استاندارد دارند اما وجود کلیدهای عملیاتی بیشتر و توانایی هماهنگ شدن و کنترل اطلاعات در کامپیوترهای مختلف، این صفحه کلیدها را از سایر کیبوردها متمایز ساخته است. این محصولات در سازمانهای بزرگی که دارای چندین مانیتور برای نظارت بر امور هستند مورداستفاده قرار میگیرند و کاربران آنها میتوانند از طریق یک صفحه کلید چندین دستگاه مختلف را کنترل کنند.
معرفی ارزان ترین کیبورد ها
معرفی و بررسی کیبورد تسکو TK 8024
این کیبورد تسکو که به خاطر قیمت مناسبش در لیست “ارزان ترین کیبورد” ما قرار گرفته است، جز کیبوردهای باسیم است و با یک پورت PS2 به کامپیوتر متصل میشود. این صفحه کلید جز کیبوردهای فول سایز است و بدنه از پلاستیک و دکمه ها از جنس ABS ساخته شده اند. از جمله ویژگیهای این کیبورد میتوان به 9 کلید میان بر اختصاصی و پایه های تنظیم ارتفاع آن اشاره کرد. این کیبورد مجهز به حروف فارسی است و 117 کلید دارد.
کیبورد تسکو TK 8024 فاقد نور پس زمینه است و قابلیت آنتی گوستینگ نیز ندارد. در نظر داشته باشید که این ارزان ترین کیبورد، فاقد دکمه پاور، و کلیدهای اختصاصی ماکرو است.
شرکت سازنده ادعا دارد که این کیبورد در برابر گرد و غبار و رطوبت مقاوم است و به طور متوسط تا 10 میلیون ضربه دوام خواهد داشت. شما با خرید این محصول، گارانتی یکساله توسن سیستم را نیز دریافت خواهید کرد.
معرفی و بررسی کیبورد تسکو مدل TK 8011
این محصول نیز از طریق سیم و USB به کامپیوتر وصل میشود و جز کیبوردهای فول سایز است. در واقع، این کیبورد دارای 116 کلید است و با کابلی 1.8 متری به کامپیوتر متصل خواهد شد. تسکو ادعا دارد که این ارزان ترین کیبورد در برابر گرد و خاک مقاوم است و 12 کلید مولتی مدیا دارد.
معرفی و بررسی کیبورد ایرش مدل K-919
یکی دیگر از محصولات اقتصادی که در لیست “ارزان ترین کیبورد” ما قرار گرفته است، کیبورد ایرش است که برای استفاده روزمره و متداول کاملا مناسب است. این کیبورد از طریق پورت USB و با یک کابل به کامپیوتر شما متصل میشود. این کیبورد 104 کلیدی حداقل تا یک میلیون بار ضربه را تحمل میکند. دکمه های مولتی مدیای این محصول برای کنترل پخش از طریق صفحه کلید واقعا کارآمد هستند. از جمله ویژگیهای این کیبورد، حروف الفبای فارسی چاپ شده روی دکمه هاست که برای برخی افراد ضروریست.
معرفی و بررسی کیبورد باسیم کایزر مدل KA-K704
یک کیبورد سیم دار دیگر که 104 کلید اصلی دارد و بخاطر ارتفاع کم کلیدها برای کسانیکه مرتبط در حال تایپ هستند، مفید خواهد بود. این کیبورد از طریق کابل 1.5 متری و پورت USB به کامپیوتر متصل میشود و دیگر نباید نگران تاخیر در اجرای فرمانها باشید. این کیبورد جز محصولات فول سایز است و بخاطر داشتن کلیدهای مخصوص اعداد، برای کسانیکه با اعداد زیاد سر و کار دارند نیز جذاب خواهد بود. این کیبورد نیز مجهز به الفبای فارسی است و کسانیکه برای پیدا کردن کلیدهای فارسی مشکل دارند، قطعا از این کیبورد استقبال خواهند کرد.
معرفی و بررسی کیبورد رویال مدل R-K151
یکی دیگر از کیبوردهای مقرون به صرفه و سیم دار که ساخت ایران است. کابل 120 سانتی متری این محصول از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل میشود و دارای 112 کلید است. 12کلید میانبر این کیبورد به شما کمک میکنند تا خیلی راحت صدا را قطع و وصل کنید یا به سایر امکانات مدیا دسترسی داشته باشید. این ارزان ترین کیبورد نیز مجهز به حروف الفبای فارسی است به صورت خوانا و با رنگ سفید است. جنس بدنه این کیبورد از پلاستیک ساخته شده است و طراحی زیبایی دارد و قابلیت تنظیم ارتفاع دارد.
معرفی و بررسی کیبورد ایکس پی پروداکت مدل XP-8800
این ارزان ترین کیبورد نیز سیم دار است و با یم کابل USB یک و نیم متری به کامپیوتر شما متصل خواهد شد. این کیبورد دارای 104 کلید است و شرکت سازنده ادعا دارد که ضد آب است و تا حدود 5 میلیون بار ضربه را تحمل میکند. حروف الفبای فارسی چاپ شده روی این کیبورد به کاربر اجازه میدهد تا سرعت تایپ فارسی خود را بالا ببرد. کیبورد ایکس پی مدل XP-8800 با سیستم عاملهای ویندوز، لینوکس و مک سازگار است. در نظر داشته باشید که این صفحه کلید، نور پس زمینه دارد که البته با توجه به قیمت بسیار پایین آن، جای تعجبی ندارد.
معرفی و بررسی کیبورد ایکس پی پروداکت مدل XP-8000E
این محصول ایکس پی نیز به صورت سیمدار طراحی شده است و با یک کابل 90 سانتی متری و از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل میشود. حروف الفبای چاپ شده روی این کیبورد به کمک فارسی زبانان می آید تا تایپ سریعتری را تجربه کنند. این کمپانی ادعا دارد که کلیدهای این محصول تا ده میلیون ضربه را تحمل میکنند. این کیبورد دارای 102 کلید است و فضای زیادی از میز کار شما را اشغال نخواهد کرد.
بررسی کیبورد گیمینگ Macher MR-370540
گیمرها برای تجربه بهتر، نیازمند کیبوردهای خاصی هستند. البته تمام گیمرها دسترسی به سیستم یا کیبوردهای حرفهای ندارند و برخی دنبال ارزانترین کیبورد گیمینگ هستند. یکی از گزینههای پیش روی این گیمرها، کیبورد گیمینگ Macher MR-370 است که با قیمت پایین خود، از جمله کیبوردهای موجود در بازار ایران است. کیبورد مذکور با ابعاد 30*179*456.5 میلیمتری خود از جمله کیبوردهای باسیم است. برای اتصال این کیبورد به رایانه خود باید از پورت USB روی آن کمک بگیرید.
این کیبورد دارای 104 کلید است و همانطور که از قیمتش انتظار می رود، مجهز به نمایشگر میزان باتری نیست (و البته نیازی ندارد، چون با سیم به کامپیوتر متصل میشود!). مشخصا نباید از کیبوردی در این رنج قیمت، انتظار ورودی میکروفون و هدفون داشت. اما خوشبختانه، حروف فارسی روی کلیدهای آن حک شده است و اگر با کیبورد انگلیسی زبان مشکل دارید، نباید نگران این مسئله باشید. توجه داشته باشید که این کیبورد دارای تاچ پد و موس نیست.
بررسی کیبورد کینگ استار مدل KB66
یکی دیگر از ارزانترین کیبوردهای موجود در بازار ایران، کیبورد کینگ استار مدل KB66 است. این کیبورد گرمی از طریق سیم به رایانه متصل میشود و دارای 120 کلید است. با وجود قیمت پایین این محصول، کلیدهای آن نرم و بیصدا هستند و دوام خوبی دارند.اگر به کیبوردی نیاز دارید که برای کارهای روزمره از آن استفاده کنید، این صفحه کلید، گزینه مناسبی است. همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم، این کیبورد از طریق سیم به رایانه متصل میشود که کابل آن 1.5 متر طول دارد. این کیبورد دارای 13 کلید میانبر است و اگر قصد دارید تا از آن برای تایپ کردن استفاده کنید، ناامید نخواهید شد. دقت داشته باشید که این کیبورد با سیستم عاملهای لینوکس، مک OS، و تمامی نسخههای ویندوز سازگاری دارد.
بررسی کیبورد وریتی مدل V-KB6122
این کیبورد وریتی یکی از ارزانترین کیبوردهایی است که در بازار ایران موجود است. البته قیمت پایین، تنها مزیت این کیبورد نیست. این کیبورد 380 گرمی ابعادی در حدود 439*125.8*29.5 میلی متر دارد و حروف فارسی نیز روی آن حک شده است. این کیبورد به کمک سیم به سیستم شما متصل خواهد شد و برای اتصال نیز باید از پورت USB و یک کابل به طول 150 سانتی متر کمک بگیرید. کیبورد ارزان وریتی 104 کلید دارد و از پلاستیک ساخته شده است. برای کلیدهای این کیبورد، عمری در حدود 8 میلیون کلیک پیش بینی شده است. بهتر است که انتظارات خود را در سطح قیمت این محصول نگه دارید و اگر نیاز به کیبوردی دارید که با آن مرتب تایپ یا کار کنید، بهتر است سراغ گزینههای دیگری بروید. اما در کل، نسبت به قیمتی که میپردازید، محصول معقول و کار راه بیندازی دریافت خواهید کرد.
بررسی مینی موس و کیبورد بی سیم مچر مدل MR-414
اگر به دنبال کیبورد ارزان قیمتی هستید که بیسیم نیز باشد، کیبورد مچر MR-414 یکی از گزینههای جذاب پیش روی شماست. این کیبورد که به همراه یکی مینی موس ارائه میشود، تنها 78 کلید دارد که حروف فارسی نیز روی آنها درج شده است. این کیبورد ادعای طراحی ارگونومیک دارد و به گونهای طراحی شده است که دست کاربر کمتر خسته شود. مچر موفق به دریافت استانداردهای سلامت فیزیکی محصول CE و RoHS شده است. برای اتصال این کیبورد و موس به سیستم از طریق دانگل USB و کاملا بیسیم است. روی کیبورد یک نشانگر LED تعبیه شده است تا از شارژ باتری آن آگاهی داشته باشید. برای کار با کیبورد و موس نیاز به باتری دارید، یک باتری AA برای کیبورد و یک باتری دیگر برای موس. مینی موس عرضه شده به همراه این کیبورد از نوع اپتیکال است و سه کلید دارد.
سخن پایانی ارزان ترین کیبورد
کیبورد یکی از وسایل اصلی برای استفاده از کامپیوتر است که در مدلها و مشخصات مختلفی در بازار موجود است. کسانیکه بودجه محدودی دارند و به دنبال ارزان ترین کیبورد میگردند نیز گزینه ها مختلفی در پیش رو دارند. پس بهتر است تا با تحقیق و جستجو درباره برندها و مدلهای مختلف و کاربردهای هر کیبورد، بهترین گزینه ممکن را انتخاب کنند.
کیبوردها در سایزهای مختلفی مانند فول سایز، 80، 60 درصد و … قابل خرید است که در این مورد باید به فضای میز کار و نیازهای خود توجه کنید. در واقع، کسانیکه فضای میز کارشان جای چندانی ندارد بهتر است به دنبال مدلهای جمع و جور و کوچکتر باشند. بعلاوه، کسانیکه باید کیبورد را در کیف خود بگذارند و مرتب جابجا شوند نیز باید به قابلیت حمل و سبکی محصول توجه ویژه ای داشته باشند.
در این مقاله، کیبوردهایی محبوب و ارزان قیمت را بررسی کردیم. شاید این محصولات سیم دار باشند، نور پس زمینه و قابلیتهای خیلی ویژهای نداشته باشند اما کارایی خوبی نسبت به قیمت خود دارند و برای مصارف روزانه و متداول مناسب خواهند بود.