بهترین گوشی شیائومی (در سال 2023 ، 1402)
راهنمای انتخاب بهترین گوشی شیائومی
شیائومی از سال 2011 و ابتدای حضورش در بازار گوشیهای هوشمند، سهم بزرگی در بازار فروش چین داشته است. البته باید در نظر داشت که این شرکت، پس از سامسونگ، دومین تولیدکننده بزرگ تلفن همراه هوشمند در دنیاست که خود را نام mi معرفی کرده است. هر چند تمرکز قبلی این شرکت بر تولید گوشی هوشمند اقتصادی و با کیفیت بود، اما شیائومی با خلاقیت و نوآوری منحصر بفرد خود وارد بازار کالاهای الکترونیک و گجت هوشمند شد. در حال حاضر، شیائومی علاوه بر تلفن همراه هوشمند، و لوازم الکتریکی هوشمند نظیر لپ تاپ، هدفون، دوربین و تلویزیون؛ محصولات خانگی خلاقانه در ترکیب با فناوری نیز ارائه میدهد. برای مثال، دستگاه تصفیه هوا، میکسر، پنکه، ماگ و حتی چتر هوشمند از جمله این خلاقیتهاست. در این مقاله برای راحتی کار شما هنگام تحقیق و خرید گوشی هوشمند، لیستی آماده کردهایم تا شما بتوانید “بهترین گوشی شیائومی” را بر اساس بودجه و سلیقه خودتان انتخاب کنید. با مبیت همراه باشید:
معرفی و بررسی گوشی شیائومی 12 پرو، بهترین گوشی شیائومی
شیائومی با معرفی این گوشی پرچمدار با دوربینهای سه گانه 50 مگا پیکسلی (دوربین اصلی، فوق عریض و تله فوتو)، گام جدیدی در ارائه گوشیهای باکیفیت از نظر بخش تصویربرداری برداشت. علاوه بر این، پرو 12 از آخرین و برترین فناوری اسنپ دراگون و صفحه نمایش LTPO OLED ساخت شرکت سامسونگ بهره برده است که تا 1 میلیارد رنگ را میتواند نمایش دهد.
قابلیت فیلمبرداری 8K با فریم ریت 24 فریم بر ثانیه، واقعا وسوسه کننده است. با شارژر 120 واتی، سطح انتظارات خود از شارژ سریع را بالا ببرید. هرچند ظرفیت باتری این گوشی پیشرفته و مدرن تا حدودی پایینتر از حد انتظار است.
بررسی طراحی و کیفیت ساخت شیائومی 12 پرو
فریم شیشهای مات این گوشی طراحی جدیدی ندارد ولی جذاب است و باعث میشود تا حدی به سایر گوشیهای سری 12 شباهت داشته باشد. قسمت جالب قاب این گوشی، عدم لکهپذیری و کثیف شدن آن است.
جزیره دوربینها با کمی بیرون زدگی در بالای قاب جای گرفتهاند که بزرگترین سنسور و لنز در بالا و دو سنسور دیگر در پایین هستند. رینگ آلومینیومی و براق دور قاب باعث چشمگیرتر شدن این گوشی پرچمدار شده است. البته از آنجا که این بهترین گوشی شیائومی، بسیار ظریف است، شاید برداشتنش از سطح میز کار سختی باشد.
گوشیهای موبایل به همراه تخفیفات ویژه مبیت را ببینید: قیمت گوشی
البته بخاطر ابعاد و نازکی گوشی، در دست نیز کاملا خوش دست خواهد بود. صفحه نمایش 6.73 اینچی سوپر امولد واقعا باید جز آثار هنری حساب شود. در واقع، حدود 90 درصد پنل جلویی به صفحه نمایش اختصاص پیدا کرده است که جلوه تصویری فوق العادهای دارد. اسپیکر مکالمه و دوربین سلفی، در بالای گوشی جا خوش کردهاند.
در مورد خمیدگی صفحه نمایش هم نمیتوان زیاد نظر داد چرا که امری سلیقهای است. اما باید بدانید که از لحاظ امنیتی، چسباندن گلس روی چنین صفحه خمیدهای کار سختی است و اگر روی زمین بیفتد بخاطر منحنی بودن، امکان دارد زودتر بشکند. با تمام موفقیتهایی که شیائومی در زمینه طراحی و کیفیت ساخت این بهترین گوشی شیائومی به دست آورده است، جای خالی یک مورد به شدت احساس میشود. آن هم عدم وجود استانداردهای IP است و این گوشی به هیچوجه ضد آب نیست.
به دنبال خرید شیائومی 12 پرو هستید، همین حالا به مبیت بیایید و خریدی ارزان و سریع را تجربه کنید.
بررسی باتری، سرعت شارژ و اسپیکر شیائومی 12 پرو، بهترین گوشی شیائومی
باتری 4600 میلی آمپری شیائومی 12 پرو، نسبت به صفحه نمایش بزرگ و رزولوشن بالایش، باعث شده تا در زمینه نگهداری شارژ عملکرد نسبتا پایینی داشته باشد. بعلاوه با این مشخصات، امکان رقابت با همتایان خود در بین سایر برندها را نخواهد داشت.
البته باتری گوشی برای استفادههای معمول روزانه کافی خواهد بود اما اگر برای بازی یا کار تخصصی بخواهید، ممکن است اذیت کننده باشد. این بهترین گوشی شیائومی، از سریعترین شارژر سریع بهره میبرد. در واقع، یک شارژر سریع 120 واتی در جعبه این گوشی وجود دارد که تنها در عرض 17 دقیقه، گوشی را فول شارژ میکند. بعلاوه، شیائومی 12 پرو از شارژ بیسیم نیز پشتیبانی میکند.
سیستم صوتی این گوشی توسط هارمن کاردون طراحی شده است و اسم این طراح را در بالای قاب گوشی شاهد هستیم. در حقیقت، این سیستم صوتی شامل چهار اسپیکر است که یک بلندگوی پربسامد و بلندگوی بم نیز در انتهای گوشی قرار دارند.
با وجود لوگو هارمن کاردون و تجربههای قبلی از گوشیهای رده بالا شیائومی، این تلفن هوشمند، در تست بلندی صدا، متوسط عمل کرد و بلندی چندانی ندارد.
بررسی دوربینهای شیائومی 12 پرو، بهترین گوشی شیائومی
شیائومی سه دوربین پشتی گوشی 12 پرو را با کیفیت 50 مگاپیکسل ارائه کرده است. دوربین اصلی از سنسور IMX707 سونی بهره میبرد و با 1.22 میکرومتر پیکسل و فیلتر رنگ Quad Bayer میتوان آن را یک سنسور 12.5 مگاپیکسلی با 2.44 میکرومتر پیکسل دانست. کیفیت عکسهای این دوربین خوب و مناسب است.
اگر به تازگی قصد خرید گوشی شیائومی دارید “آیا به گوشیهای شیائومی اعتماد کنیم؟” را بخوانید
دو دوربین دیگر از سنسور JN1 سامسونگ استفاده میکنند و فیلتر رنگ Tetracell دارند. این دوربینها به وضوح کوچکتر از دوربین اصلی هستند و تنها یک چهارم جزیره دوربین را به خود اختصاص دادهاند. دوربین فوق عریض از نمای 115 درجه پشیتبانی میکند و طول کانونی آن 14 میلیمتر است. چیزی که جای خالیش در دوربین فوق عریض مشهود است، فوکوس خودکار است.
هرچند شیائومی 12 پرو که بهترین گوشی شیائومی است توانایی فیلم برداری 8K با فریم ریت ۲۴ را دارد. اما بهتر است بدانید که کیفیت 4K تفاوت چندانی با 8K ندارد و بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد. جای تعجب دارد که این بهترین گوشی شیائومی، دوربین ماکرو ندارد. علاوه بر فقدان لنز کاربردی، لنز تله فوتو نیز کیفیت چندانی ندارد و نمیتوان روی آن حساب باز کرد. دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی شیائومی 12 پرو، عکسهای باکیفیتی میگیرد. در صورت عدم لرزش دست و فوکوس درست، امکان زوم کردن تا جایی که بخواهید، وجود دارد.
بررسی عملکرد و سخت افزار شیائومی 12 پرو
رابط کاربری این گوشی MIUI 13 است که در کنار اندروید 12 قابلیت شخصی سازی فراوانی به کاربر خواهد داد. یکی از آخرین بهینه سازیهایی که درهسته MIUI صورت گرفته است، مدیریت انرژی است. نسخه جدید این بهینه سازی باعث کاهش 10 درصدی مصرف انرژی در مقایسه با MIUI 12 شده است.
قرار است که با وجود MIUI 13، بر نحوه استفاده از پردازنده و RAM نظارت شود و این رابط هر وظیفهی غیرضروری را به تعویق بیندازد تا عملکرد روانتری داشته باشیم.
سیستم تشخیص چهره نیز کاملا کاربردی و سریع کار خود را انجام میدهد. از دیگر ویژگیهای جالب این گوشی میتوان به قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن یا انیمیشنهایی برای حسگر اثر انگشت، اشاره کرد.
نقاط قوت | نقاط ضعف |
---|---|
نمایشگر عالی | عدم وجود استانداردهای رسمی IP |
سرعت شارژ بسیار خوب | شارژدهی غیررقابتی |
سیستم عکاسی و دوربین های قوی | نبود فوکوس خودکار در دوربین فوق عریض، گوشی تنها قادر به زوم دو برابر است |
سخت افزار قوی | داغ کردن هنگام بازی |
معرفی و بررسی گوشی شیائومی پوکو F4 GT 5G
هرچند این گوشی شباهتهای بسیار زیادی به همتای چینی خود (ردمی K50 گیمینگ) دارد اما نسخه جهانی آن، بدون اینکه عنوان گیمینگ را به وضوح یدک بکشد، دارای ویژگیهای نسبتا خاصی است. شاید فکر کنید که اسنپ دراگون 8 نسل 1 به تنهایی برای گیمینگ عالی خواهد بود، اما عملکرد دستگاه، چنین چیزی را نشان نمیدهد. هرچند بهترین گوشی شیائومی دارای سیستم خنک کننده است اما خبری از فن که در سایر موبایلهای گیمینگ وجودارد، نیست.
یکی از نقاط قوت این گوشی به اصطلاح گیمینگ، شارژ 130 واتی است که در جعبه به همراه موبایل عرضه میشود. حالا که درباره قدرت این گوشی گفتیم، باید بدانید که دوربینهای این مدل استاندارد بالایی ندارند. هرچند پوکو F4 GT 5G دارای دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی و دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی است اما نمیتوان آن را در صف سایر موبایلهایی که تمرکزشان بر دوربین است، قرار داد.
بررسی طراحی و کیفیت ساخت شیائومی پوکو F4 GT 5G
یک فریم آلمینیومی دو قاب شیشهای این گوشی را به یکدیگر متصل کرده است. گوریلا گلس نیز به خوبی Corning است و صفجه نمایشگر نیز تخت است و حدود 86 درصد پنل را به خود اختصاص داده است که برای گوشیهای گیمینگ اندازه مناسبی است.
دو تریگر در فریم گوشی قرار گرفته تا به شما حس گیمینگ بیشتری بدهند، هرچند شاید اصلا در بازی به آنها نیاز نداشته باشید. سمت راست گوشی، دکمه پاور/حسگر اثر انگشت قرار دارد که تنها کمی از وسط صفحه فاصله دارد. این دکمه جای درستی واقع شده و به راحتی با شست دست راست یا انگشت اشاره دست چپ لمس میشود.
گوشی شیائومی خریدهاید و نمیدانید چگون می اکانت بسازید “آموزش 4 روش ساخت Mi Account” را بخوانید.
دوربین سلفی در پانچ هول واقع شده است و اسپیکر مکالمه نیز در بالای قاب جا خوش کرده است. جزیره دوربین پشت گوشی نیز طراحی فلش مانندی در دو طرف سنسورها دارد و دو کلمه Freezing و Speediest نیز به چشم میخورند. در کنار این فلشها، یک نوار باریک RGB LED نیز وجود دارد که میتواند برای نشان دادن نوتیفیکشنها، تماسها، وضعیت باتری یا شارژ، به رنگهای مختلفی چشمک بزند.
در خارج از جزیره دوربینها، یک فلش دوگانه LED به چشم میخورد که به شکل صاعقه حک شده است.
بررسی باتری، شارژر، و ضفحه نمایش شیائومی پوکو F4 GT 5G، بهترین گوشی شیائومی
پوکو F4 GT نسبت به پولی که پرداخت میکنید، صفحه نمایشگر بسیار خوبی دارد. صفحه نمایش 6.67 اینچی اولد این محصول دارای رزولوشن 1080*2400 پیکسل است و نرخ رفرش آن به 120 هرتز نیز میرسد. بعلاوه این نمایشگر از HDR10+ نیز پشتیبانی میکند. دیگر چه چیزی از یک صفحه نمایش در این رنج قیمت انتظار دارید؟
شما میتوانید سه حالت رنگ را انتخاب کنید: درخشان، اشباع یا رنگ واقعی. سه چرخه رنگ نیز برای دستکاری رنگها وجود دارد: پیش فرض، گرم و سرد.
بهترین گوشی شیائومی یک باتری 4700 میلی آمپری دارد که دارای دو خانه جداگانه است که هر کدام مدار شارژ مخصوص به خود را دارند. هرچند از یک گوشی پرچمدار انتظار باتری بزرگتری میرود اما پوکو در زمینه شارژ باتری، کار قابل توجهی انجام داده است. برای مثال، عمر باتری برای تماس صوتی 18:36 است؛ برای سرچ اینترنتی با وای فای 11:41، یا برای تماشای ویدئو نیز 13:30 خواهد بود. در مجموع، با در نظر گرفتن زمان استندبای، نرخ شارژدهی 81 ساعت تخمین زده میشود.
گوشی پوکو یکی از سریعترین گوشیها در زمینه شارژ شدن است. با شارژر 120 واتی و سریع شیائومی؛ برای فول شارژ شدن گوشی تنها 17 دقیقه زمان نیاز است.
بررسی دوربینهای شیائومی پوکو F4 GT 5G
توقع دوربین و تصویربرداری حرفهای از این بهترین گوشی شیائومی نباید داشت. با این وجود، پوکو F4 GT باز هم ویژگیهای مثبت خودش را دارد. دوریبن اصلی 64 مگاپیکسلی از سنسور IMX686 ساخت سونی ساخته شده است و فیلتر رنگ Quad Bayer دارد.
دوربین فوق عریض نیز از سنسور OmniVision OV08856 استفاده میکند. و همچنین، یک دوربین 8 مگاپیکسلی معمولی با 1.12 میکرومتر پیکسل و فرمت اپتیکال 1.4. زیاد روی این دوربین حساب باز نکنید، بعلاوه، حالت شب نیز ندارد.
دوربین سلفی نیز از سنسور 20 مگاپیکسلی سونی استفاده کرده است که میتوان با آن عکسهای قابل قبولی گرفت. با قابلیت فیلمبرداری 4K، ویدئوهای باکیفیت خوبی میتوان ضبط کرد. در کل، از آنجا که تمرکز گوشی بر گیمینگ است، قسمت دوربینها معمولی است و نمیتوان زیاد به آنها پرداخت.
بررسی عملکرد شیائومی پوکو F4 GT 5G، بهترین گوشی شیائومی
این گوشی هوشمند جزاولین محصولات پوکو است که MIUI 13 را روی اندروید 12 اجرا میکند. پوکو F4 GT دارای مشخصات خاصی است که شما در اکثر سایر تلفنهای هوشمند شیائومی پیدا نمیکنید. برای مثال، با تریگرهای pop-up. در قسمت تنظیمات میتوانید، sound effects (یکی از چهار گزینه) را فعال کنید تا بر اساس استفاده کردن یا نکردن از این تریگرها، کار کنند. شاید کمی بچه گانه به نظر برسد اما مطمئنا کودک درون هر کسی از چنین چیزی لذت خواهد برد.
هنگام بازی نیز لگ یا باگ خاصی مشاهده نمیشود، فقط ممکن است کمی افت فریم ریت داشته باشد. شاید مشخصترین مشکل این گوشی هنگام بازی، داغ کردن آن باشد. در واقع، چون سیستم خنک کننده پوکو F4 GT بر پایه دو مخزن بخار است و فن ندارد تا گرمای تولیدشده را خارج کند، شاهد چنین داغ کردنهایی هستیم.
MIUI یک اپ امنیتی نیز به شما عرضه میکند. با استفاده از این اپ میتوانید بهترین گوشی شیائومی را به دنبال بدافزارها اسکن کنید، بلک لیست خود را مدیریت کنید، مصرف داده خود را محدود یا کنترل کنید، رفتار باتری را مشخص کنید و مقداری از فضای RAM را خالی کنید. همچنین، میتوانید اجازه نصب برنامهها، رفتار باتری در قبال برنامههای مختلف، یا اعمال محدودیت برای برنامه خاصی را اجرا کنید.
اگر به گیمینگ علاقه دارید و به دنبال خرید شیائومی پوکو F4 GT 5G هستید، تنها چند کلیک با مبیت فاصله دارید.
نقاط قوت | نقاط ضعف |
---|---|
کیفیت ساخت خوب، طراحی مناسب و کافی برای گیمینگ | نبود دوربین تله فوتو |
تریگرهای pop-up حس بسیار خوبی ایجاد میکنند، RGB LED قاب پشتی به عملکرد گوشی کمک میکنند | نداشتن گواهی IP |
کیفیت بالای نمایشگر | داغ کردن هنگام بازی |
یکی از سریعترین گوشیها در زمینه شارژ شدن |
معرفی و بررسی گوشی شیائومی 12X
بالاخره در مارس 2022 انتظارها به سر رسید و نسخه جهانی گوشیهای سه گانه پرچمدارشیائومی 12 عرضه شدند. در واقع، شیائومی 12X را میتوان نسخه لایت شیائومی 12 دانست. البته این گوشی نیز مانند دو برادر دیگر خود عملکرد بالا و سنگینی دارد و تنها چیز سبکش، وزن آن است.
شیائومی 12X، به عنوان بهترین گوشی شیائومی، به معنی واقعی کلمه، گوشی جمع و جور و سبک وزنی است. تنها تفاوت این گوشی با شیائومی 12 (صرف نظر از وزنش)، چیپست ان است. قیمت ارزانتر شیائومی 12X آن را به گزینهای جذاب تبدیل کرده است. چیپست یکپارچه،صفحه نمایش با کیفیت فوق العاده، امکانات عکاسی به روز، و شارژ سریع، همگی از مشخصات برجسته این بهترین گوشی شیائومی هستند.
به دنبال یک گوشی شیائومی با دوربین قدرتمند هستید “کدام گوشی شیائومی دوربین بهتری دارد ؟ (معرفی 10 گوشی)” را بخوانید
اگر بخواهیم ریزتر به این گوشی جمع و جور بپردازیم، باید بگوییم که مجهز به موارد زیر است. صفحه نمایش 6.28 اینچی امولد با کیفیت فول HD، نرخ رفرش 120 هرتزی، تاچ ریسپانس 480 هرتزی، HDR10+ و پشتیابنی از Dolby Vision و محافظ گوریلا گلس ویکتوس. این گوشی، اولین تلفن هوشمند مجهز به پنلی است که برای هر پیکسل، از 12 بیت رنگ واقعی پشتیبانی میکند و اجازه پخش بیش از 68 میلیارد رنگ را میدهد. با همین ویژگی است که میتوانید از Dolby Vision بودن این گوشی لذت ببرید.
نکته قابل توجه بعدی، اسنپ دراگون 870 5G است. ثابت شده اسنپ دراگون 870 5G یکی از چیپستهای پرچمدار فوق العاده ای است که باعث عملکرد بالا و شارژدهی عالی گوشی میشود. دوربینهای سه گانه پشت گوشی شبیه شیائومی 12 است. یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض 13 مگاپیکسلی، و دوربین تله ماکرو 5 مگاپیکسلی برای عکسهای کلوزآپ. دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی و قابلیت فیلمبرداری 8K را نیز به این مجموعه اضافه کنید.
بررسی طراحی و کیفیت ساخت شیائومی 12X
شیائومی 12X یک تلفن هوشمند عالی با طراحی متعادل، ظاهری زیبا، و کاملا جمع و جور است. در واقع، شیائومی 12X در کنار سامسونگ گلکسی S22، یکی از جمع و جورترین گوشیهای اندروید پرچمدار موجود در بازار است.
هرچند این گوشی کاملا شبیه گوشی شیائومی 12 است، اما بهتر است به پیشنهاد ما گوش کنید، و دنبال خرید 12X باشید. این گوشی درست مانند سایر تلفنهای هوشمند باکیفیت امروزی، طرحی شیشهای همراه با شاسی فلزی و یک فریم آلمینیومی براق دارد. خمیدگی پنل جلو به اندازه عقب است و به همین دلیل، شیائومی 12X، شکلی کاملا متقارن و دوست داشتنی دارد.
بر روی صفحه نمایش یک محافظ گوریلا گلس ویکتوس گذاشته شده است و قاب پشتی نیز مجهز به گوریلا گلس 5 است. فریم نیز تا حدی خمیدگی دارد، اما نه تا آن اندازه که باعث ضربه زدن به خوشی دستی گوشی شود.
از دیگر زیباییهای این گوشی میتوان به توجه به جزیئات ریزتری نظیر طراحی جذاب پنجرههای اسپیکر اشاره کرد. دو خروجی صدا در بالا و پایین این بهترین گوشی شیائومی دقیقا شبیه هم هستند.
شیائومی 12X دارای گواهی رسمی IP نیست و نمیتوان آن را در برابر آب یا گرد و خاک مقاوم دانست. هرچند به تجربه ثابت شده است که هر سه سری گوشی شیائومی 12 تا حد کمی در برابر گرد و خاک و پاشش آب مقاومت دارند.
کیفیت ساخت شیائومی 12X
تمام موارد مرتبط با صفحه نمایش 6.28 اینچی امولد بسیار عالی است. از نرخ رفرش 120 هرتزی و تاچ ریسپانس 480 هرتزی گرفته تا HDR10+ و پشتیبانی از دالبی ویژن. حاشیههای صفحه باریک هستند و حفره دوربین سلفی نیز کاملا کوچک است.
حسگر اثر انگشت شیائومی 12X، تقریبا بدون هیچ عیب و نقصی کار میکند و به همین دلیل میتوان آن را بهترین گوشی شیائومی نامید. سنسور به محض تاچ کردن فعال میشود، اثر انگشت را اسکن کرده و تلفن را در کسری از ثانیه باز میکند. در واقع، این حسگر یکی از سریعترین اسکنرهایی که تا کنون دیده شده است.
برای اینکه بتوانید زا باتری گوشی خود بهتر محافظت کنید “چه چیزی باتری گوشی موبایل را خراب میکند ؟” را بخوانید
زمانیکه خروجیهای صدا را چک کنید، متوجه میشوید که هنگام تماس یا دیدن ویدئوهای یوتیوب، صدا از هر دو خروجی بالا و جلو بیرون میآید. هنگام تماس تلفنی، صدا مستقیم تر است و به وضوح آن را از خروجی جلو میشنوید. اما هنگامی که در شبکههای اجتماعی مختلف ویدئو نگاه میکنید، صدا از هر جایی خواهید شنید (بالا، پایین و جلو). تجربه چنین چیزی واقعا فوق العاده است.
جزیره دوربین در قاب پشتی به شکل مستطیل است و از جنس آلمینیوم است. این جزیره بیرون زدگی زیادی دارد و به همین دلیل هنگام قرار گرفتن روی میز، لق میخورد. اگر این موضوع خیلی شما را اذیت میکند، میتوانید یک قاب برای گوشی بندازید تا تکانهایش کمتر شود. این بهترین گوشی شیائومی با داشتن اسپیکرهای استریو هارمن کاردون از Dolby Atmos پشتیبانی میکند و در ترکیب با صفحه نمایش Dolby Vision، تجربهای فوق العاده برای شما به وجود میآورد.
بررسی صفحه نمایش، باتری و سرعت شارژ شیائومی 12X، بهترین گوشی شیائومی
شیائومی 12X با صفحه 6.28 اینچی امولد و رزولوشن 1080، اولین پنلی است که توانایی نمایش 68 میلیارد رنگ را دارد. این گوشی از نرخ رفرش دینامیک 120 هرتزی و تاچ سمپلینگ تا 480 هرتز پشتیبانی میکند. بعلاوه، دارای گواهی HDR10+، و دالبی ویژن است. در واقع، دالبی ویژن تنها استانداردی است که رنگهای 12 بیتی را پوشش میدهد. در نتیجه، شیائومی 12 و 12X تنها تلفنهای هوشمندی هستند که توانایی نشان دادن شکوه واقعی تصاویر دالبی ویژن را دارند.
شما هنگام خرید شیائومی 12X از همان ابتدا یک محافظ اضافی روی گوشی دریافت میکنید. زیرا در کارخانه یک محافظ گوریلا گلس ویکتوس روی این بهترین گوشی شیائومی نصب میکنند. روشنایی تصویر نیز واقعا ایده آل است ولی ممکن است انحنای لبههای گوشی در ابتدا کمی برای دیدن محتوا برنامهها و بازیها کمی اذیت کننده باشد که به مرور عادت خواهید کرد.
متاسفانه یکی از نقاط ضعف این گوشی پرچمدار شیائومی شارژدهی آن است. البته این بهترین گوشی شیائومی از تست شارژدهی تقریبا سربلند بیرون آمده است و نرخ شارژش 105 است. اما باز هم نسبت به همتایان خودش کمی عقب افتاده است.
شیائومی 12X مانند ردمی نوت 11Pro و شیائومی 12، از شارژ سیع 67 واتی پشتیبانی میکند. داخل جعبه این بهترین گوشی شیائمی یک شارژر 67 واتی و یک کابل با نرخ 6A قرار دارد. برای رساندن شارژ گوشی از صفر تا 45 درصد به 15 دقیقه زمان و برای رسیدن به 78 درصد به 30 دقیقه زمان نیاز است که در نوع خود واقعا سریع است.
بررسی دوربینهای گوشی شیائومی 12X
دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی از سنسورIMX766 سونی بهره میبرد و دارای فیلترQuad-Bayer RGGB است. کیفیت عکسهای این دوربین واقعا خوب است و دینامیک و جزئیات خوبی تحویل میدهد.
دوربین فوق عریض دارای سنسور 13 مگاپیکسلی است . فوکوس ثابت دارد. کیفیت عکسهای این دوربین زیاد جالب نیستند و نباید زیاد به آن امید داشته باشید. دوربین تله ماکرو اما عکسهای باکیفیت و خوبی به ثبت میرساند و با گوشیهای رقیبی همچون 11T Pro در رقابت تنگاتنگ است.
دوربین سلفی 32 مگاپبکسلی این گوشی نیز یکی دیگر از نقاط قوت آن است. شما با کمی دقت به زمان نوردهی میتوانید عکسهای سلفی خوبی بگیرید. شاید به همین دلیل باشد که شیائومی 12X، بهترین گوشی شیائومی نامیده میشود.
قابلیت فیلمبرداری 8K وسوسه کننده است اما شاید بهتر باشد تا از کیفیت 4K استفاده کنید تا به باتری و حافظه فشار نیاید.
بررسی سخت افزار گوشی شیائومی 12X
این بهترین گوشی شیائومی از اسنپ دراگون 870 به عنوان پردازنده بهره میبرد. هرچند شاید از نظر عددی و ظاهری، پردازنده این گوشی نسبت به 11 pro و S21 FE کمی پایینتر باشد اما در عمل، تقریبا هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند. برای مثال، هنگام اجرای بازیهای سنگین هیچ لگ یا باگی مشاهده نمیشود.
البته نمیتوان از داغ کردن این گوشی به راحتی چشم پوشی کرد. خصوصا کسانیکه قصد دارند، مرتب با این گوشی گیم بازی کنند، باید به این نکته توجه ویژهای داشته باشند. در غر این صورت، نرخ رفرش 120 هرتزی نمایشگر در کنار اسنپ دراگون 870، تجربه روان و عالی به شما ارائه خواهند کرد. بعلاوه، سنسور مجاورت برخی از گوشیهای شیائومی 12X نیز دچار مشکل هستند و باید به آن توجه کنید. البته شاید با یک آپدیت مشکل برطرف شود اما بهتر است در جریان این مشکل گوشیهای شیائومی باشید.
همین حالا به مبیت بیایید و با بهترین قیمت، گوشی شیائومی 12X را خریداری کنید.
نقاط قوت | نقاط ضعف |
---|---|
طراحی فوقالعاده، مدلی سبک و جمع و جور | مبتنی نبودن بر آخرین اندروید 12 |
صفحه نمایش خارق العاده امولد 120 هرتزی و فوق روشن | نداشتن گواهی مقاومت در برابر آب |
اسپیکرهای عالی | عدم وجود زوم دوربین |
عملکرد در سطح گوشیهای پرچمدار | قیمت بالا در هنگام معرفی به بازار |
معرفی و بررسی گوشی شیائومی Redmi Note 11 Pro Plus 5G
این گوشی بیشک یکی از بهترین گوشیهای میان رده شیائومی است. ردمی نوت 11 پرو پلاس همانند سایر برادران پرو خود، مقاوم در برابر پاشش آب است، طراحی دو شیشهای به همراه پنلهای تخت دارد و جنس فریمش از پلاستیک است. بعلاوه از صفحه نمایش 6.67 اینچی سوپرامولد با رزولوشن 1080p و نرخ رفرش 120 هرتزی بهره میبرد.
مهمترین تغییر صورت گرفته در این بهترین گوشی شیائومی، تغییر چیپست Dimensity 920 5G است که قدرتمندتر از پلتفرمهای اسنپ دراگون 695 و هلیو G96 است که در دو مدل دیگر نوت 11 پرو به کار برده شدهاند.
سه دوربیبن در پشت این گوشی میان رده خودنمایی میکنند: دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی، و دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی. یک دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی نیز در جلوی گوشی قرار دارد. قابلیت ضبط ویدئو 4K و وجود Dimensity 920 5G SoC که باعث قدرت بیشتر پردازش عکسها میشود، از دیگر جذابیتهای این گوشی میان رده شیائومی هستند.
باتری 4500 میلی آمپری با یک شارژر هایپر شارژ 120 واتی همراه شده است که نقطه قوت دیگری در کارنامه گوشی ردمی نوت 11 پرو پلاس است.
بررسی طراحی و کیفیت ساخت Redmi Note 11 Pro Plus 5G
طراحی گوشی ردمی نوت 11 پرو پلاس به حدی آشناست که احساس میکنید قبلا جایی آن را دیدهاید. در حقیقت، طراحی این گوشی درست مانند ردمی نوت 11 پرو و ردمی نوت 11 پرو 5G است. بعلاوه، شباهتهایی به تمامی مدلهای اخیر ردمی و پوکو نیز دارد.
ردمی نوت 11 پرو پلاس با قاب شیشهای و صفحه تخت گوریلا گلس 5، فریم صاف و جنس پلاستیکی که ظاهری مات دارد، طراحی شده است. استاندارد IP53 این بهترین گوشی شیائومی، یعنی این تلفن هوشمند در برابر گرد و خاک و پاشش آب ملایم مقاوم است.
اگر هنوز نمیدانید که چگونه باید از دوربین گوشی های شیائومی استفاده کرد این مقاله برای شماست.
هرچند ظاهر این گوشی مات است اما دلیلی بر لیز نبودن پنلهای شیشهای آن نیست. اما باز هم در برابر اثرانگشت و کثیفی تا حدی مقاوم است.این گوشی در دو رنگ دودی و آبی موجود است. رنگ دودی به نوعی حالت کلاسیک دارد اما رنگ آبی ستارهای آن از طیف صورتی درخشان تا آبی روشن را شامل میشود و برق زدنش برای همه خوشایند نیست.
دو خروجی صدای این گوشی برای ایجاد صدای استریو هستند که یکی در بالا و دیگری در پایین تلفن قرار گرفتهاند.در قسمت پایین گوشی شاهد شیار سیم کارت، پورت USB-C، و میکروفون اصلی هستیم. در سمت راست فریم، دکمههای تنظیم صدا و فقل و پاور قرار دارند و در سمت چپ چیزی وجود ندارد.
دوربینهای سه گانه عقب گوشی به همراه فلش LED بر روی یک تکه شیشه نسبتا ضخیم قرار گرفتهاند. این جزیره دوربین تا حد زیادی از پشت قاب بیرون زده است.
یکی از دلایلی که میتوان به این گوشی لقب بهترین گوشی شیائومی را داد، وزن 240 گرمی و سایز منطقی آن به نسبت هوشمند بودنش است. هرچند این گوشی کمی لغزنده است اما به خاطر فریم پلاستیکی که دارد، خیلی هم لیز نیست.
بررسی صفحه نمایش، باتری و سرعت شارژ Redmi Note 11 Pro Plus 5G
صفحه نمایش امولد 6.67 اینچی این گوشی میان رده ساخت شرکت سامسونگ است و وضوح 1080* 2400 پیکسل دارد. این گوشی از از HDR10+ پشتیبانی میکند و نرخ تاچ سمپلینکش به 360 هرتز میرسد.
باتری استفاده شده در این گوشی به نسبت سایر مدلهای ردمی نوت 11 پرو، کوچکتر است و تنها 4500 میلی آمپر ظرفیت دارد. اما شارژر 120 واتی این محصول، به معنی واقعی سریع است. تنها در 15 دقیقه، باتری فول شارژ خواهد شد. برخی از تلفنهای هوشمند شیائومی دارای حالت Boost Charge هستند. همین موضوع دلیلی برای سریعتر شدن سرعت شارژ خواهد بود. شما میتوانید این حالت را در تنظیمات باتری پیدا کنید.
بهترین قیمت خرید گوشی Redmi Note 11 Pro Plus 5G در مبیت!
بررسی دوربینهای Redmi Note 11 Pro Plus 5G
دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی از سنسور ISOCELL HM2 1/1.52″ سامسونگ بهره میبرد. بعلاوه، دارای فیلتر رنگ Nona-Bayer است و علاوه بر حالت شب، حالت PDAF نیز دارد.
دوربین فوق عریض نیز از سنسور 8 مگاپیکسلی S5K4H7 ISOCELL Slim سامسونگ ساخته شده است و حالت شب نیز دارد.
دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی نیز از سنسور IMX 471 1/3″ سونی ساخت شده و دارای فیلتر Quad-Bayer نیز هست.
خوشبختانه کیفیت عکسها در نور روز، بهتر از کیفیت عکسهای گرفته شده توسط ردمی نوت 11 و پرو 5G هستند.
بررسی عملکرد Redmi Note 11 Pro Plus 5G
چندین تغییر در سخت افزار این نسخه از ردمی نوت 11 ایجاد شده است تا بتوان آن را در لیست “بهترین گوشی شیائومی” قرار داد و آن را از نوت 11 پرو 5G متمایز سازد. در واقع، از اسنپدراگون 695 در نسخه پرو به مدیا تک 920 در نسخه پرو پلاس ارتقا پیدا کرده است ولی خریداران را به دو راهی انتخاب میان برند قوی (اسنپ دراگون) یا عملکرد بالاتر دایمنسیتی 920 کشانده است.
در خصوص گوشیهای میان رده (در این مورد به سطح مقرون به صرفهتر بازار نزدیک هستیم)، عملکردهای مختلفی در مورد کارهای روزانه وجود دارد و تفاوت چندانی نسبت به سخت افزارهای گوشیهای پرچمدار در مورد مثلا چک کردن ایمیل یا چرخیدن در شبکه های اجتماعی وجود ندارد.
مشکلاتی که در زمینه عملکرد این گوشی وجود دارد از MIUI نشات میگیرند که در این گوشی از نسخه 12.5 اندروید 11 است. پس مشخص است که نسبت به سایر گوشیهای بازار، قدیمی و از مد افتاده است اما در عین حال، تغییراتی نیز صرف اینکه بگوید تغییری ایجاد شده است، رخ داده است. بنابراین، بهتر است تا چنین تغییراتی را به حالت اولیه برگرداند تا تنظیمات کاربردیتری داشته باشید.
ممکن است که بلوتوث کمی مشکل پیدا کند و برای اتصال به هدفون نیاز به چندین بار قطع و وصل کردن بلوتوث باشد. اگر این موارد را در نظر نگیریم، اتصالات این بهترین گوشی شیائومی (از جمله 5G) به نظر کافی میرسد و هیچ گزارشی در مورد مشکل برای تماس و یا دسترسی به منابع سرشار از اطلاعات وجود ندارد. تبدیل وضعیت از وای فای به اینترنت سیم کارت به راحتی انجام میشود و مانند برخی از گوشیها نیست که هنگام خروج از منزل، برای اتصال به اینترنت شبکه همراه دچار مشکل شوید.
گیم و باتری
درباره عملکرد این بهترین گوشی شیائومی نیز باید بدانید که از لحاظ گرافیکی عالی نیست اما قابل قبول است. اگر بخواهید بازی کال اف دیوتی را با فریم ریت 120 بازی کنید، گرافیک افت پیدا میکند که ارزشش را ندارد اما میتوانید به راحتی با فریم ریت 60 بازی کنید و دچار مشکل نشوید.
مورد بعدی باتری یا به عبارت بهتر، شارژر این گوشی هوشمند است. یکی از بزرگترین تغییراتی که در نسحه پرو پلاس اعمال شده است، اضافه شدن یک شارژر 120 وات است که فرآیند شارژ را سرعت می بخشد. البته در نظرداشته باشید که باتری 4500 آمپری این بهترین گوشی شیائومی نسبت به نسخه 11 پرو کوچکتر است. نوت 11 پرو دارای باتری 5000 میلی آمپری و البته شارژر 67 واتی است.
خبر خوب اینکه شما میتوانید از این شارژر سریع 120 واتی برای محصولات و دستگاههای دیگر نیز استفاده کنید. پس دیگر نیازی نیست تا برای شارژ شدن گوشی خود معطل شوید و در عرض مدتی کوتاه باتری فول شارژ خواهید داشت. نقطه ضعف این باتری نیز، شارژدهی نه چندان عالی آن است. مخصوصا اگر شما مرتب با گوشی گیم بازی کنید، این خالی شدن باتری مشخصتر خواهد بود.
نقاط قوت | نقاط ضعف |
---|---|
بهترین گوشی در میان سری ردمی نوت 11، حتی بهتر از نوت 10 پرو | مبتنی نبودن بر MIUI 13 یا اندروید 12 |
دارای استاندارد IP53 | کیفیت نه چندان جالب عکسهای پرتره |
عملکرد عالی، بدون لگ یا وقفه | |
کیفیت بسیار خوب عکس و ویدئو |
معرفی و بررسی گوشی Redmi Note 11 pro 5G
این گوشی به بزرگی ردمی نوت 10 پرو است. همان صفحه نمایش 6.67 اینچی سوپر امولد با نرخ رفرش 120 هرتزی و بدنهای شیشهای که از استاندارد IP53 پیروی میکند. دوربینهای پشت ردمی نوت 11 پرو نیز وجه مشترک زیادی با نوت 10 پرو دارد. دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی، و دوربین فوق عریض 8 مگا پیکسلی مثل دوربینهای نوت 10 هستند اما دوربین ماکرو به دو مگاپیکسل تنزل پیدا کرده و خبری از سنسور تشخیص عمق نیست.
البته که آپدیتهایی نیز برای این گوشی وجود دارد. تلفن همراه هوشمند ردمی نوت 11 پرو 5G به عنوان بهترین گوشی شیائومی، مجهز به چیپ ست جدیدتر اسنپ دراگون 695 است که دارای پردازشگر قویتر و مودم 5G است. اگرچه ظرفیت باتری همان 5000 میلی آمپر است اما این گوشی میان رده شیائومی مجهز به شارژر سریع 67 واتی شده است که یک سر و گردن از شارژر 33 واتی نوت 10 پرو بالاتر است.
اگر به محصولات شیائومی علاقه مندید “آیا شیائومی دستیار صوتی دارد ؟” را بخوانید
خوشبختانه، مشخصات محبوب گوشیهای قبلی سری نوت در این گوشی میان رده خوش قیمت نیز به چشم میخورند. اسپیکرهای استریو، جک 3.5 میلی متری، شیار میکرو SD، فرستنده مادون قرمز، و NFC.
تنها یک تفاوت اصلی میان ردمی نوت 11 پرو 5G و 4G وجود دارد: چیپ ست. این نسخه 5G که ما امروز بررسی میکنیم، مجهز به چیپ ست اسنپ دراگون 695 است ولی مدلهای استاندارد غیر 5G از هلیو G96 SoC استفاده میکنند. علاوه بر این، شیائومی ردمی نوت 11 پرو 5G اولین تلفن همراه هوشمندی است که بر اساس آخرین نسخه MIUI 13 کار میکند. البته از آنجا که این بهترین گوشی شیائومی بر اساس اندروید قدیمتری 11 OS است، ممکن است از تمامی ویژگیهای جذاب MIUI 13 پشتیبانی نکند.
بررسی طراحی و کیفیت ساخت گوشی Redmi Note 11 pro 5G
از لحاظ ظاهری، ردمی نوت 11 پرو 5G دقیقا شبیه ردمی نوت 11 پرو است. چه از لحاظ سایر، وزن و یا حتی رنگ. این گوشی هوشمند با داشتن گوریلا گلس 5 روی صفحه نمایش و یک گلس تخت معتدل در پشت، ظاهری مات دارد. لمس این گوشی حس خوبی خنکی را منتقل میکند و بعلاوه، خوش دست نیز هست. از دیگر خوبیهای این گوشی، میتوان به لیز نبودنش اشاره کرد، یعنی بدون قاب انداختن نیز خیالتان راحت است که گوشی سر نمیخورد.
این گوشی دارای استاندارد IP53 است و تا حدی در برابر گرد و خاک و پاشش آب مقاوم است. اما به معنی ضدآب بودن آن نیست. بلکه بدین معناست که میتوانید زیر بارش باران با آن صحبت کنید، آن هم در صورتی که قطرات آب به صورت اریب روی آن بپاشد و نهایتا 5 دقیقه، رویش باقی بماند.
صفحه نمایش به اندازه کافی روشن است و رنگهای سرزندهای دارد. دو خروجی صدا در بالا و پایین گوشی وجود دارد که بلندی صدایی تقریبا یکسانی دارند. این موارد باعث شده تا به این گوشی میان رده، بهترین گوشی شیائومی گفته شود.
جزیره دوربینها تنها نکته قابل تامل در پشت گوشی است. این جزیره بیرون زده با فریمی از آلمینیوم احاطه شده است. بخاطر همین دوربینهای بیرون زده از قاب پشتی، ردمی نوت 11 پرو 5G، بر روی سطوح صافی مانند میز، لق میخورد. راه حل این مشکل، در انداختن قاب است.
بررسی صفحه نمایشگر، باتری و سرعت شارژ گوشی Redmi Note 11 pro 5G
صفحه نمایش امولد 6.67 اینچی ساخت سامسونگ با رزولوشن 1080p و نرخ رفرش 120 هرتزی، همان نمایشگر نوت 10 پرو است و آپدیت چندانی در آن دیده نمیشود. سوراخ روی صفحه نمایش برای دوربین سلفی به طرز حیرت انگیزی کوچک است و درست مانند نسخه پیشین این سری گوشیهاست.
ردمی نوت 11 پرو، از طیف رنگ وسیع DCI-P3 پشتیبانی میکند. تنظیمات تلفن سه نوع رنگ مختلف را پیشنهاد میدهد: درخشان، اشباع شده و استاندارد. صفحه نمایش از نرخ رفرش 60 و 120 هرتزی پشتیبانی میکند. اگر 120 هرتز را انتخاب کنید (که انتخاب اکثر کاربران است)، نرخ 60 هرتزی فقط برای نمایش ویدئوها و برای اپهایی که نمیتوانند بیش از 60 هرتز را پشتیبانی کنند، استفاده میشود.
اگر شما هم دوست دارید دلیل خوش قیمت بودن محصولات شیائومی را بدانید “چرا شیائومی ارزان است ؟” را بخوانید
این بهترین گوشی شیائومی دارای باتری 5000 میلی آمپری است که با شارژر سریع 67 واتی عرضه شده است. ردمی نوت 11 پرو 5G در تست باتری عملکرد عالی داشت و شارژدهی 115 ساعته داشت. این شارژدهی عالی در تمام سناریوها صادق بود: تماس تلفنی، وب گردی، تماشای ویدئو، و حتی حالت استندبای.
در واقع، اضافه شدن شارژر سوپر سریع 67 واتی به این گوشی، یکی از قابل توجهترین آپگریدها از زمان نوت 10 پرو بوده است. برای شارژ کامل و صفر تا صد این بهترین گوشی شیائومی، تنها نیاز به 45 دقیقه زمان است. چنین زمان شارژ سریعی، در این رنج قیمت واقعا چشمگیر است.
بررسی دوربینهای گوشی Redmi Note 11 pro 5G
دوربینهای گوشی شیائومی ردمی نوت 11 پرو 5G به نظر آشنا میرسند. یک دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی و سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی در پشت این بهترین گوشی شیائومی خودنمایی میکنند. دو دوربین اول درست شبیه نوت 10 پرو هستند ولی دوربین ماکرو به نسبت دچار افت کیفیت شده است. علاوه بر این، هیچ سنسور تشخیص عمقی نیز در این گوشی وجود ندارد.
دوربین اصلی ساخت شرکت سامسونگ و دارای فیلتر رنگ Nona-Bayer است. یعنی 9 سنسور پیکسل با یکدیگر ترکیب شده و یک 2.1 میکرومتری ایجاد کرده اند و رزولوشن 12 مگاپیکسلی PDAF نیز امکانپذیر است.
سنسور دوربین فوق عریض کاری از شرکت سونی است و پشت یک لنز 16mm f/2.2 واقع شده است. متاسفانه در این دوربین، حالت شب تعریف نشده است.
دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی نیز مجهز به فیلتر Quad-Bayer است و در پشت لنزی f/2.4 قرار دارد.
نقاط قوت | نقاط ضعف |
---|---|
طراحی زیبا و کاربردی با ظاهری مات | ارتقا جزئی نسبت به ردمی نوت 10 پرو |
صفحه نمایش امولد 120 هرتزی روشن با دقت رنگ بالا | تنزل کیفیت در دوربین ماکرو، نبود سنسور تشخیص عمق |
شارژدهی عالی و سرعت شارژ بسیار بالا | عملکرد گرافیکی مشابه نوت 10 پرو |
اسپیکرهای استریو با صدای بلند و واضح | عدم امکان ضبط ویدئو 4K |
معرفی و بررسی گوشی Xiaomi Poco X4 Pro 5G
اگر دنبال یک گوشی میان رده خوش قیمت با کیفیت میگردید، احتمالا Xiaomi Poco X4 Pro 5G به کارتان خواهد آمد. البته نباید از این نکته مهم گذشت که Poco X4 Pro 5G در واقع، نسخه مشابه دیگری از نسخه جهانی ردمی نوت 11 پرو 5G است که فقط طراحی پنل پشتی آنها با یکدیگر تفاوت دارد. البته این بار اول (و احتمالا آخری) نیست که پوکو چنین کاری انجام داده است. اما طراحی Poco X4 Pro 5G واقعا چشمگیر است. صفحه نمایش 6.67 اینچی امولد 120 هرتزی که از اسنپ دراگون 695 بهره میبرد، تنزل کیفی نسبت به چیپ ست پرچمدار اسنپ دراگون 860 در پوکو X3 Pro داشته است. اما نسبت به اسنپ دراگون 732G موجود در پوکو X3 NFC باز کمی بهتر شده است. این SoC میان رده، عملکرد خوب CPU و اتصال 5G را تضمین میکند.
دوربینها نیز همان روال سه گانه همیشگی را دارند. اما متاسفانه خبری از سنسور تشخیص عمقی که در نسخه قبلی Poco X3 وجود داشت، نیست. اسپیکرهای استریو، رادیو FM، جک 3.5 میلیمتری، میکرو SD، و پورت IR از دیگر مشخصات این بهترین گوشی شیائومی است. البته نباید از باتری 5000 میلی آمپری و شارژر سریع 67 واتی آن نیز به سادگی گذشت.
بررسی طراحی و کیفیت ساخت Xiaomi Poco X4 Pro 5G
طراحی خاص پنل پشتی پوکو X4، ان را کاملا از ردمی نوت 11 پرو 5G متمایز کرده است. بعلاوه، لوگو پوکو هم تا حدی کوچکتر شده است که بنظر زیباتر میرسد. گلس تخت جلو و عقب این گوشی با یک فریم پلاستیکی که به خوبی در دست مینشیند، ترکیب شده و با نمای ماتی که دارد، دل کاربر را میبرد. محافظ صفحه گوریلا گلس 5 از پنل جلو محافظت میکند.
این بهترین گوشی شیائومی نیز دارای گواهی IP53 است و تا حدی در برابر گرد و خاک و پاشش آب مقاوم است. اما ضدآب نیست و نباید داخل آب غوطه ور شود. این گوشی در رنگهای مشکی، زرد و آبی عرضه شده است.
بررسی صفحه نمایش، باتری و شارژر گوشی شیائومی Poco X4 Pro 5G
پنل امولد با رنگهای روشنتر و نرخ سمپلینگ تاچ سریعتر، از ویژگیهای مثبت صفحه نمایش این بهترین گوشی شیائومی است. صفحه نمایش 6.67 اینچی و سوپر امولد این گوشی با رزولوشن 1080*2400 و نرخ رفرش 120 هرتزی است که از رنگهای عریض پشتیبانی میکند.
باتری بزرگ و 5000 میلی آمپری پوکو X4، ظرفیت یکسانی با مدلهای اخیر ردمی نوت پرو دارد. از نکات مثبت این گوشی میتوان به شارژر سریع 67 واتی همراه با آن اشاره کرد. شارژدهی عالی 119 ساعته آن هم از دیگر نکات قابل توجه این بهترین گوشی شیائومی است.
برای شارژ 0 تا 75 درصد این گوشی، تنها 30 دقیقه زمان نیاز است که برای چنین گوشی خوش قیمتی واقعا عالیست.
بررسی دوربینهای گوشی Poco X4 Pro 5G
دوربینهای سه گانه این گوشی اقتصادی شیائومی را در ردمی نوت 11 پرو 5G نیز شاهد بودیم. دوربین 108 مگاپیکسلی اصلی، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی، و دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی و یک فلش LED.
البته از دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی این گوشی نیز نباید گذشت. این دوربین مجهز به سنسور OmniVision OV16A1Q 1/3.06 و فیلتر رنگ Quad-Bayer است.
بررسی نرم افزار و عملکرد گوشی Poco X4 Pro 5G
این گوشی نیز همانند اکثر تلفنهای هوشمند اخیر شیائومی، اندروید 11 را با جدیدترین نسخه MIUI 13 بوت می¬کند. این نسخه از اندروید مانند اندروید 12 نیست و ویژگیهایی نظیر داشبورد پیشرفته حریم شخصی در آن به چشم نمیخورد. یکی دیگر از مختصاتی که نبود آن در اندروید 11 همراه با MIUI 13 کاملا احساس میشود، حالت بهبود یافته یک دستی (استایل iOS) و اپ بهبود یافته دوربین به همراه شاتر صفر و عکسهای متحرک است.
نقاط قوت | نقاط ضعف |
---|---|
گواهی IP53 | مبتنی نبودن بر آخرین اندروید 12 |
صفحه نمایش امولد روشن 120 هرتزی | کیفیت ضعیف عکس و ویدئوها |
شارژدهی فوق العاده و شارژر سریع | مکان ضبط ویدئو 4K |
اسپیکرهای استریو با کیفیت صدای خوب |
معرفی و بررسی گوشی Xiaomi Redmi Note 11 pro
یکی دیگر از اعضای خانواده عریض و طویل ردمی نوت 11! این گوشی مشخصا در مقایسه با همتای 5Gدار خود قیمت کمتری دارد و به همین دلیل، در ایران خواهان بیشتری خواهد داشت. این گوشی با ظاهر جذاب و تخت خود دارای گواهی IP53 در زمینه پاشش آب است.
صفحه نمایش 6.67 اینچی امولد 120 هرتزی آن تفاوتی با سری ردمی نوت 10 پرو ندارد. قاب پشتی آن نیز از لحاظ قرارگیری دوربینها با سایر ردمی نوتها یکسان است. این گوشی بر پایه چیپ ست هلیو G96 است و نمیتواند ادعای سریعترین گوشی میان رده بودن را داشته باشد اما باز هم به نسبت سریع است.
بررسی صفحه نمایش، باتری و شارژر شیائومی Redmi Note 11 pro
صفحه نمایش 6.67 اینچی امولد این گوشی، ساخت شرکت سامسونگ است و با کیفیت فول اچ دی از نرخ رفرش 120 هرتزی پشتیبانی میکند. محافظ صفحه گوریلا گلس 5 از این نمایشگر محافظت میکند و یک سوراخ ریز برای دریچه دوربین سلفی در بالای نمایشگر وجود دارد.
اگر به گوشی های پوکو علاقه دارید “راهنمای خرید گوشی Poco X4 Pro و مقایسه آن با Poco X3 Pro” را از دست ندهید
پنل OLED این بهترین گوشی شیائومی تخت است و کیفیت 1080*2400 پیکسل آن توان رقابت با همردههای خود را دارد.
این گوشی نیز مانند مدلهای قبلی نوت، یک باتری بزرگ 5000 میلی آمپری دارد و بخاطر شارژر سریع 67 واتب خود، تجربه شارژرهای پرچمدار را برای شما شبیه سازی میکند. تنها پس از 30 دقیقه، گوشی تا 78 درصد شارژ میشود که برای چنین گوشی میان ردهای، خارق العاده است.
بررسی دوربینهای گوشی Redmi Note 11 pro
چهار گوشی در قاب پشتی این گوشی میان رده شیائومی، خودنمایی میکنند. یک دوربین اصلی با رزولوشن بالا 108 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی، ماکرو 2 مگاپیکسلی و یک سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی. یک تک فلش LED نیز در این قاب به چشم میخورد. دوربین سلفی 16 مگاپیکلسی نیز در پنل جلویی جا خوش کرده است.
در کل، کیفیت عکسهای گرفته شده توسط دوربین اصلی واقعا فوق العاده است اما کیفیت عکسهای ماکرو نسبت به نسل قبلی یعنی ردمی نوت 10 پرو، افت داشته است. دوربینهای فوق عریض و سلفی نیز به نسبت کیفیت خوبی دارند و قابل قبول هستند. کیفیت دوربین فیلمبرداری 1080 با فریم ریت 30 فریم بر ثانیه است که انتخاب عالی برای کسانیکه میخواهند زیاد فیلم و ویدئو بگیرند، نیست.
نقاط قوت | نقاط ضعف |
---|---|
صفحه نمایش امولد عالی 120 هرتزی روشن | لگ احتمالی در UI |
طراحی جالب با گواهی IP53 | عدم امکان ضبط ویدئو 4K |
شارژدهی خوب و شارژ سریع | عملکرد ضعیفتر نسبت به نوت 10 پرو |
اسپیکرهای استریو با صدای بلند | کیفیت پایین تر دوربین نسبت به نوت 10 پرو |
بررسی گوشی شیائومی 12T
گوشیهای سری T شیائومی معمولا چند ماه بعد از نسخه پرچمدار اصلی و چند هفته قبل از گوشی مهم بعدی وارد بازار میشوند. هر چند این گوشیها، مشخصات فوق العاده و تاپی دارند اما قرار نیست با گوشیهای پرچمدار بالا رده رقابت کنند. اما میتوانیم به آنها لقب قاتلین نسخههای پرچمدار بدهیم. یکی از این قاتلین معروف که میتواند جایگزینی برای گوشیهای رده بالا باشد، شیائومی 12T است که جایگزین گوشی شیائومی 11T محسوب میشود. زمانیکه درباره نسخههای سری T صحبت میکنیم، سه مشخصه اصلی به ذهن متبادر میشود: نمایشگر بسیار باکیفیت، دوربین با رزولوشن بسیار بالا و شارژر فست شارژ. باید بدانید که این سه مشخصه به طور کامل در شیائومی 12T وجود دارد.
شاید بتوان گفت که مدل 12T بر پایه 11T ساخته شده است اما با صفحه نمایش امولد با رزولوشن بالاتر و حتی رنگهای بیشتر که بخاطر پشتیبانی این گوشی از رنگ 12 بیتی است. این گوشی شیائومی با پردازنده جدیدتر دایمنسیتی 8100 اولترا تولید شده است که بهتر از پردازنده دایمنسیتی 1200 گوشی 11T است. و خبر خوش دیگر اینکه، شارژر گوشی شیائومی 12T ارتقا بسیار قابل توجهی نسبت به شارژر 67 واتی 11T داشته است و شما با خرید این گوشی یک فست شارژر 120 واتی نیز دریافت خواهید کرد. در طراحی این گوشی چیز غیرمعقولی دیده نمیشود: یک گوشی هوشمند با پنل شیشهای و صفحه نمایش بزرگ. این گوشی دارای گواهی IP53 در زمینه مقاومت در برابر گرد و خاک و پاشش آب است و گوریلا گلس 5 نیز از نمایشگر آن محافظت میکند. رزولوشن 1220 پیکسلی این گوشی، نسبت به رزولوشن 1080 پیکسلی نسخه 11T و حتی 12 نیز بهبود داشته است و نرخ رفرش 120 هرتزی آن را جذابتر نیز میکند.
یکی از بهترین پردازندههای غیر پرچمدار موجود در بازار، دایمنسیتی 8100 است و شیائومی برای استفاده آن در گوشی شیائومی 12T آن را سفارشی سازی کرده است. شما میتوانید از میان ظرفیتهای داخلی 128 گیگابایتی و 256 گیگابایتی یک مورد را انتخاب کنید.
دوربین نیز در این گوشی آپدیت شده است و از سنسور جدیدتر 108 مگاپیکسلی سامسونگ با لنز OIS استفاده کرده است. دوربینهای فوق عریض و ماکرو 8 مگاپیکسلی نیز در پنل پشتی به چشم میخورند. از دیگر نقاط قوت این گوشی شیائومی میتوان به باتری بزرگ 5000 میلی آمپری و شارژر فست 120 واتی اشاره کرد. پشتیبانی اسپیکرها از دالبی اتموس، و وجود حسگر اثرانگشت در زیر نمایشگر نیز از دیگر جذابیتهای این گوشی معروف است.
نکاتی برای خرید گوشی هوشمند
برای خرید گوشی هوشمندی که بیشترین استفاده را از آن ببرید، باید به چند نکته دقت کنید:
باتری
آیا شما از کاربرانی هستید که چندین اپ را به طور همزمان باز میکنید؟ به نظر خودتان زیاد ویدئو آنلاین تماشا و گیم بازی میکنید؟ کسانی که مرتب آنلاین هستند، باتری گوشی را سریعتر خالی میکنند. اگر جزء این افراد هستید، بهتر است سراغ گوشی با باتری بزرگ و شارژدهی خوب باشید.
مموری
گوشی هوشمند دارای دو نوع مموری است: RAM و ROM. ترکیب رم و پردازنده گوشی شما، سرعت آن و روان بودن عملکرد را مشخص میکند. ROM همان چیزی است که اکثر مردم به آن محلی برای ذخیره میگویند. این مموری، محل ذخیره OS، اپها و تمامی ویدئوها، عکسها و آهنگهای گوشی شماست. به همین دلیل است که گوشیهایی با RAM بالاتر، سریعتر هستند و ROM بالاتر به معنی محل ذخیره بیشتر است. به طور معمول، بهتر است گوشی حداقل دارای دو گیگابایت RAM و 16 گیگاباتی ROM باشد.
دوربین
گوشیهای جدید در حال رقابت برای ارائه دوربینهای بهتر و باکیفیتتر هستند. اما باید بدانید که دوربین با مگاپیکسل بالاتر لزوما به معنی گرفتن عکسهای بهتر نیست. علاوه بر مگاپیکسل، برای عکسهای باکیفیت نیاز به فاکتورهایی نظیر میزان ISO، گشودگی دریچه و سرعت اتوفوکس داریم. اگر زیاد عکاسی میکنید، سراغ گوشی با دوربین 12 تا 16 مگاپیکسلی بروید که گشودگی f/2.0 یا کمتر داشته باشد تا نتیجه عکسها حتی در نور کم هم خوب باشد.
پردازنده
مانند دوربین گوشیهای هوشمند، پردازشگرهای مختلفی در بازار تلفن همراه وجود دارد که مشهورترین آنها مدیاتک، اسنپدراگون و … هستند. در اینجا یک قانون کلی وجود دارد، به سرعت پردازش که در مقیاس گیگاهرتز نوشته میشود، دقت کنید. هر چه این سرعت بیشتر باشد، پردازشگر سریعتر خواهد بود. اگر نیاز دارید تا از گوشی برای ادیت عکس و فیلم استفاده کنید یا بازی آنلاین انجام میدهید؛ بهتر است سراغ پردازشگرهای سریعتر بروید.
سخن پایانی: بهترین گوشی شیائومی چیست؟
برای معرفی بهترین گوشی شیائومی، هفت گوشی پرچمدار و میان رده را بررسی کردیم. شما با مطالعه این مقاله و مقایسه مشخصات گوشیهای مختلف، میتوانید بهترین گوشی شیائومی را بر اساس بودجه و نیاز خود خریداری کنید. تمامی گوشیهای ذکر شده در مقاله، با قیمت مناسب و گارانتی اصالت کالا در مبیت موجود هستند. کافیست سری به سایت ما بزنید تا بهترین خرید ممکن را تجربه کنید.