بهترین پاور بانک های خورشیدی
تصور همه ی ما از پنل های خورشیدی ، گیرنده های انرژی خورشیدی ضعیفیه که قدرت خاموش و روشن کردن یه چراغ کوچیک هم نداره. اما حقیقت از باور نادرست ما خیلی فاصله داره.
پنل های خورشیدی صفحاتی هستن که می توانند انرژی خورشید رو دریافت کرده و اون رو به الکتریسیته تبدیل کنند.
دومین باور نادرستی که بهش باور داریم اینه که میزان انرژی ذخیره شده در پاور بانک های خورشیدی بسیار کم هست اما در حقیقت یک پاور بانک خورشیدی میتواند حدود دو یا سه بار اسمارت فون شما رو شارژ کنه و این به این معنی که شما با استفاده از یک پاور بانک خورشیدی میتونید یک هفته در برنامه های کوهنوردی همراه با دوستان خودتون شرکت کنید.
معمولاً پاور بانک های خورشیدی مناسب افرادی هستند که علاقه زیادی به برنامه های کوهنوردی و گشت و گذار در طبیعت دارند چون شما میتونین در حالی که مشغول طبیعت گردی هستین و یا در برنامههای تفریحی خارج از منزل شرکت می کنید ، پاوربانک خورشیدی تون را هم شارژ کنید.
گرچه ساخت پاوربانک های خورشیدی نیاز به تخصص در زمینه ساخت پنل های خورشیدی داره اما شرکت های ساخت پاور بانک تصمیم گرفتند با استخدام متخصصین و دانشمندانی در این زمینه به تولید پاوربانک های خورشیدی هم مشغول بشن چون با پیشرفت تکنولوژی این شرکتها ناچارند خودشون رو با موج های بلند تکنولوژی روز هماهنگ کنند.
خورشید یکی از پاک ترین انرژی های مورد استفاده انسان ها برروی زمین هست که با در صورت استفاده ی حتی بیش از حد از اون نه تموم میشه و نه آسیبی به زندگی بشر میزنه.
پاور بانک هایی که من امروز می خوام براتون معرفی کنم از شرکت های مطرح در تولید پاور بانک های معمولی هستند که اقدام به ساخت و تولید پاوربانک های خورشیدی هم کردند.
برای مثال شرکتهای مثل را پاور و انکر که در زمینه ساخت پاوربانک های معمولی خیلی مطرح و موفق بودند تولیداتی هم در زمینه پاوربانک های خورشیدی دارند.
سه مدل پاور بانک خورشیدی ای که میخوایم در این مقاله بررسی کنیم از دو برند بسیار مطرح هستند با نام های :
- پاور بانک خورشیدی انکر مدل 2421011
- پاور بانک خورشیدی راو پاور مدل RP-PB 003
- پاور بانک خورشیدی راو پاور مدل RP-PB083
پاور بانک خورشیدی انکر مدل 241011 Power Port
پاوربانک سه صفحه پنل خورشیدی تاشو داره که میتونید اونو هم در حالت باز و هم در حالت بسته شده استفاده کنید.
روی پنل های خورشیدی با پوششی از جنس PET پوشیده شده و دو عدد حلقه ی فلزی ضد زنگ برای نصب روی کوله پشتی در بیرون این پاوربانک تعبیه شده ی که میتوان در هنگام کوهنوری پاور بانک را در معرض خورشید قرار داد، این پاوربانک قابلیت تا شدن برای اشغال فضای کمتر در هنگام نگهداری و حمل و نقل هم دارد.
بر روی این پاور بانک خورشیدی دو درگاه خروجی تعبیه شده که شدت جریان خروجی هر درگاه ۲.۴ آمپر است.
وزن این پاور بانک خورشیدی حدود ۴۱۷ گرمه که در دسته و کلاس وزنی نیمه سنگین قرار میگیره ابعادش هم ۲۸۲ در ۱۶۰ در ۲۸ میلیمتر هست.
بخش جالب توجه این پاوربانک ظاهر شه که تقریباً یه جورایی پارچه ای به حساب میاد به خاطر اینکه پنل های خورشیدی روی یک صفحه پارچهای قرار دارند و در انتهای چیدمان این پنل ها قسمت اصلی پاوربانک هست که شما میتونید USB های گوشی رو به درگاه خروجی وصل کنین.
در این مدل از پاوربانک های خورشیدی انکر سیستم power IQ یا شارژ امن قرار گرفته که به منظور جلوگیری از ایجاد نوسانات و آسیب رسیدن به گوشی استفاده میشه.
بدنه این پاور بانک به دلیل طراحی ترکیبی با پارچه در برابر ضربه و آب مقاوم و دو حلقه فلزی در دو طرف پاوربانک طراحی شده که شما می توانید در هنگام کوهنوردی و پیاده روی و سفر آن روی کوله پشتی تون نصب کنید تا در حالی که در حال تفریح هستید پاوربانک تون از طریق نور خورشید شارژ بشه.
از قابلیت های دیگر این پاور بانک خورشیدی میتونیم به سازگاری با گوشی ها و سیستم عامل های اندروید و IOS اشاره کنیم.
پاور بانک خورشیدی راو پاور مدل RP-PB 003
دومین پاوربانکی که می خواهیم معرفی کنیم شارژر همراه خورشیدی راو پاور است و ظرفیتش حدود ۱۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت هست و به کمک این پاور بانک خورشیدی می توانیم به راحتی تلفن همراه و حتی تبلت ها که نیاز به منبع تغذیه های قوی تری دارند رو شارژ کنیم.
از قابلیت های این پاور بانک میتونیم به وجود یک درگاه میکرو USB اشاره کنیم که می تونید علاوه بر انرژی خورشیدی ، از طریق درگاه Micro USBهم اون رو شارژ کنیم و از اونجایی که شدت جریان ورودی ۲ آمپره سریعتر از پاوربانک های دیگه شارژ میشه.
بر روی این پاور بانک دو درگاه خروجی تعبیر شده که شما می تونید از هر دوی اونها به صورت همزمان استفاده کنید.
باید بگم در صورتیکه بخواهیم این پاوربانک رو از طریق انرژی خورشیدی شارژ کنیم شارژ کامل حدوداً یک هفته طول میکشه و شرکت سازنده به همین دلیل درگاه Micro USb هم برای اون طراحی کرده.
علاوه بر قابلیت خورشیدی بودن این پاور بانک در برابر گرد و غبار و آب مقاوم هست که همه اینها در کنار هم میتونه گزینه ی خیلی مناسبی برای کسی که به کوهنوردی و سفر علاقه دارند باشه.
وزن این پاوربانک حدودا ۳۸۲ گرمه که در دسته و کلاس وزنی نیمه سنگین قرار میگیره و ابعاد ۱۷۰ x ۸۸ x ۲۲ میلیمتر است.
علاوه بر همه قابلیت هایی که گفتیم این پاوربانک به فناوری شارژ ایمن یا Multi protect و سیستم تخصیص هوشمند شدت جریان خروجی یا Fit charge و امکان شارژ سریع یا Quick charge مجهز هست.
پاور بانک خورشیدی راو پاور مدل RP-PB083
پاور بانک ۲۵ هزار میلیآمپر ساعتی که در برابر آب و ضربه مقاوم هست جزو محکم ترین پاور بانک ها ی کوهنوردی و سفر است.
باید بگم که این پاور بانک خورشیدی مورد علاقه خودمه چون میزان ظرفیتش خیلی بالا هست و این ظرفیت 25000 آمپری برای سفر عالیه.
از قابلیتهای و تکنولوژیهایی که این پاوربانک بهشون مجهز ه می تونیم شارژ سریع یا Quick shargeو شارژ ایمن یا Multi protect رو نام ببریم که تلفن همراه شما رو از خسارت های ناشی از تغییر ولتاژ و … محافظت کند.
وزن این پاوربانک حدود ۵۴۹ گرم هست و البته باید بگم یکی از دلایلی که وزن این پاور بانک رو در گروه و کلاس وزنی سنگین قرار داده جنس بدنه ضد ضربه و مقاوم در برابر آب اون هست.
این پاور بانک خورشیدی دارای سه درگاه خروجی هست که میتوان از هر سه آن به صورت همزمان استفاده کنیم و این می تونه در زمان صرفه جویی قابل توجهی داشته باشه.
لازمه بگم که بر روی این پاور بانک خورشیدی یک درگاه Micro USB نیز طراحی شده که در صورت تمایل ، میتونید از حالت شارژی جز انرژی خورشیدی هم استفاده کنید.
نکات خرید و نگهداری پاور بانک های خورشیدی
در پایان لازمه بگم پاور بانک های خورشیدی برای شارژ شدن با انرژی خورشید نیازمند زمان طولانی تری نسیت به پاور بانک های معمولی هستند.
اگر به دنبال پاور بانکی هستید که بتونید در صورت عدم دسترسی به هرگونه پریزهای دیواری ، شارژش کنید این پاور بانک ها انتخاب های عالی ای هستند.
لازمه اینو بدونید که هیچ پاور بانکی وجود ندارد که ابدی کار کند و هیچ وقت خراب نشود. پاور بانک ها طول عمر مشخصی دارند و به مرور زمان کارایی خود را از دست می دهند. نحوه نگهداری از پاور بانک هم خودش یک موضوع خیلی مهمه که می تونید برای مطالعه در باره نحوه ی نگهداری پاور بانک ها به مقاله ی بهترین پاور بانک های جهان مراجعه کنید.
درست نگهداری نکردن از پاوربانک ها می تونه منجر به ازبین رفتن سلول های باتری اون بشه . به صورت کلی یک پاور بانک سالم و اصل در صورت استفاده صحیح می تونه به اندازه 10 تا 20 هزار بار شارژ بشه که به این عدد طول عمر باتری هم گفته می شود.
بهترین کار برای استفاده صحیح از پاور بانک اینه که هر چند هفته یک بار از اون استفاده کنیم و باتری رو به صورت کامل خالی کنید و بعد دوباره شارژ کامل کنید تا به سلول های باتری اون هم صدمه ای وارد نشه.
وقتی تصمیم دارید پاور بانک خورشیدی تون رو به انرژی غیر خورشیدی شارژ کنید، بهتر هست که موبایل و یا هر وسیله الکتریکی دیگری که به وسیله پاور بانک شارژ میکنید هم شارژ کنید چون این کار به شما اجازه میده تا از پاور بانک خورشیدی تون در دوره های کوتاه استفاده نکنید. از اونجایی که وسیله الکتریکی شارژ شده ، در زمان دور تری نیاز به شارژ پیدا میکنه.
حتما توجه داشته باشید هر بار که پاوربانک خورشیدی تون شارژ و خالی میشود، از عمر مفید اون کم میشود. شما با شارژ کردن هم زمان وسیله الکتریکی با پاور بانک خورشیدی تون عمر مفید باتریهای پاور بانک رو هم افزایش میدید و البته این موضوع براتون تبدیل به یک عادت میشه که : فقط و فقط در زمان های ضروری از پاور بانک استفاده کنید و در شرایطی که دسترسی به پریز دارید ، تلفن همراهتون رو با پریز های دیواری شارژ کنید.
همونطور که می دونید انواع و اقسام پاور بانک ها با برند های شناخته شده و ناشناس در حال فروش در سراسر جهان هستن و متاسفانه در بازار های داخلی ما پاور بانک های غیر اصل زیادی بفروش میرسه به خصوص مدل هایی که از برند های ناشناس هستن و هیچ پشتوانه و خدمات پس از فروشی ندارن. پس در انتخاب خود برای خرید خیلی دقت کنید. از سایت ها و مراکز معتبر مثل وبسایت مبیت خرید کنید که به مشتری هاشون اهمیت میدن و برای محصولات خدمات پس از فروش دارن.
همون طور که می دونید به مرور زمان روزگاری رسید که داشتن موبایل یکی از فاکتور های همراه بودن با عصر حاضر شد ، به نظر من این روزها داشتن پاور بانک هم داره به یکی از همین فاکتور ها تبدیل میشه. مهمه که در عصر ارتباطات و فناوری همیشه آنلاین و در دسترس باشیم.
این روزها ذخیره ی انرژی خورشیدی یکی از اهداف اصلی دولت های پیشرفته شده ، ما هم باید برای همسو بودن با این تصمیم که هم به سود خودمون و هم کره زمین هست از منابع ذخیره کننده ی پرسودی مثل همین پاور بانک های خورشیدی استفاده کنیم.
من در این مطلب سعی داشتم تا شما رو با اساسی ترین مشخصه های پاور بانک های خورشیدی مناسب و یک راهنمای خرید جامع پاوربانک های خورشیدی آشنا کنم. در خبرنامه فروشگاه اینترنتی موبایل مبیت عضو شوید تا از تازه ترین خبر های دیجیتال با خبر شوید
اگر قصد خرید پاور بانک را دارید، توصیه من به شما این هست که متن بالا رو یک بار دیگر مرور کنید و به مدل هایی که در پایان معرفی شدند، اکتفا نکنید.