راهنمای خریدلوازم جانبی

بهترین گلس گوشی موبایل (در سال 1402، 2023)

راهنمای خرید بهترین گلس گوشی

طبیعی است که گاهی اوقات، به طور تصادفی، گوشی هوشمند یا سایر گجت‌ها از دستمان رها شوند و آسیب ببینند. اما برخی اوقات، این آسیب‌ها خیلی گران تمام می‌شوند. تلفن‌های همراه هوشمند از اجزای مختلفی تشکیل می‌شوند اما بی‌شک، صفحه نمایش موبایل، گران‌قیمت‌ترین بخش آن است. دیده شده که تعویض نمایشگر آسیب دیده، یک سوم قیمت یک گوشی جدید، آب خورده است. چاره کار، استفاده از محافظ صفحه یا اصطلاحا، “گلس گوشی” است. وظیفه گلس، محافظت از صفحه نمایش در برابر خطرات قابل پیشگیری، نظیر خط و خش افتادن و شکستگی‌هاست. این مقاله، راهنمای جامعی درباره انواع گلس و محافظ صفحه است و چراغ راهی برای کسانیست که به دنبال خرید بهترین گلس گوشی موبایل هستند. در ادامه با مبیت همراه باشید تا بر اساس بودجه و نیازهای خودتان، بهترین گلس گوشی موبایل را خریداری کنید. فروشگاه اینترنتی مبیت یکی از معتبرترین فروشگاه‌های آنلاین کشور است که علاوه بر فروش اینترنتی انواع کالا دیجیتال، سابقه درخشانی در فروش حضوری نیز دارد. شما می‌توانید با مراجعه به سایت مبیت، علاوه بر مطالعه نقد و بررسی انواع محصولات، در جریان نظرات خریداران سابق نیز قرار بگیرید و از همه مهم‌تر، قیمت‌ها را مقایسه کنید تا بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید. در نظر داشته باشید که رویه‌های شفاف بازگشت کالا و کارشناسان مرکز پاسخگویی نیز دلیل دیگری برای اطمینان خاطر بخشیدن به کاربران برای تجربه یک خرید آنلاین جذاب و مطمئن است. مبیت همواره در تلاش است تا کالای خریداری شده شما را در کوتاه‌ترین زمان ممکن، درب منزل تحویل شما دهد.

چرا محافظ صفحه اهمیت دارد؟

همه ما، صرف نظر از سن و سال، سابقه پرت کردن یا افتادن گوشی از دستمان را داریم. هنگامی که گوشی روی زمین افتاده است، چند ثانیه استرس‌زا را پشت سر گذاشتیم تا مطمئن شویم که تلفن همراهمان نشکسته و درست کار می‌کند! اینجاست که محافظ صفحه به کمک ما می‌آید تا از بار سنگین تعمیر یا حتی خرید گوشی جلوگیری کند.

اگر قصد خرید پاوربانک دارید “بهترین پاوربانک شیائومی” را بخوانید 

بله درست است، ممکن است صفحه نمایش گوشی شما با شیشه بسیار سخت (گوریلا گلس) محافظت شود. اما زمانیکه گوشی روی سطح/شی سختی بیفتد (حتی از کوتا‌ه‌ترین فاصله)، هیچ تضمینی وجود ندارد که صفحه نمایش خرد نشود.

استفاده از گلس یا همان محافظ صفحه نمایش، راه حلی ارزان و مطمئن برای جلوگیری از شکسته شدن یا آسیب دیدن نمایشگر است. بعلاوه، اگر قصد فروش تلفن همراه هوشمند خود را داشته باشید، داشتن محافظ صفحه، پوئن مثبتی برای شما خواهد بود. چرا که تقریبا هیچ کس تمایلی به خرید نمایشگری پر از خط و خش و شکستگی ندارد.

البته همه محافظ صفحه‌ها مثل هم نیستند. برای خرید بهترین گلس گوشی موبایل باید بدانید که یک گلس خوب چه ویژگی‌هایی دارد.

شیشه یا پلاستیک؟

بررسی نکات مهم پیش از خرید گلس گوشی

محافظ صفحه یا همان گلس معمولا بر اساس جنس موادی که برای ساخت آنها استفاده شده است، طبقه‌بندی می‌شوند: محافظ صفحه شیشه‌ای حرارت دیده (تمپرد گلس) و محافظ صفحه پلاستیکی. شاید تفاوت قائل شدن برای این دو نوع گلس، کار سختی باشد، اما هنگامی‌که به آنها دست بزنید، می‌توانید متوجه تفاوت‌هایشان بشوید.

اگر به دنبال بهترین گلس گوشی موبایل می‌گردید، در جدول پایین تفاوت‌های عمده میان محافظ صفحه شیشه‌ای و پلاستیکی را آورده‌ایم.

نوع محافظ صفحهشیشه حرارت دیدهپلاستیکی
ضخامتضخامت بیشتر (حدود 0.3 میلیمتر) و کاهش بیشتر شوک وارده ضخامت کمتر نسبت به شیشه حرارت دیده
تجربه استفادهانگشتان به راحتی روی محافظ میلغزند، حسی شبیه صفحه نمایش واقعی خود دستگاه به شما می‌دهد هنگام ورق زدن و کار کردن با انگشت، اصطکاک بیشتری به وجود می‌آید
سختیگلس شیشه‌ای، مستحکم‌تر، ضخیم‌تر و جان سخت‌تر است کیفیت پایین‌تر در مقایسه با گلس شیشه‌ای
نصبنصب راحت‌تر روی نمایشگر برای نصب نیاز به تلاش و زمان بیشتری دارید
چسبندگیگلس شیشه‌ای بهترروی صفحه نمایش تلفلن هوشمند نصب می‌شود و عموما عمرطولانی‌تری دارد معمولا هنگام چسباندن محافظ صفحه، مقداری از فضاها جا میفتند و حباب‌های تشکیل شده تا آخر روی کار باقی می‌مانند

با توجه به مقایسه‌های صورت گرفته در جدول فوق، مشخص است که شیشه حرارت دیده (تمپرد گلس) نسبت به محافظ پلاستیکی، در زمینه محافظت از صفحه نمایش، عملکرد بهتری دارد. پس دفعه آینده که قصد خرید بهترین گلس گوشی موبایل را داشتید، در نظر داشته باشید که باید آن را لمس کنید و مطمئن شوید که جنس محافظ از شیشه حرارت دیده است.اگر هم خرید آنلاین می‌کنید،اطمینان یابید که تصاویر و توضیحات محصول به روشنی بیان کرده باشد که جنس محافظ صفحه از شیشه حرارت دیده است.

برای انتخاب تمپرد گلس به چه نکاتی باید توجه کنید؟

درجه سختی موس

سختی موس به مقاومت مواد در برابر خراشیدگی گفته می‌شود. این درجه به شما کمک می‌کند تا بدانید که مواد مختلف تا چه اندازه سخت هستند و آیا چنین موادی می‌توانند روی صفحه نمایش گوشی شما خش بیندازند یا نه. برای مثال، الماس و شیشه را در نظر بگیرید. درجه سختی الماس 10 است اما سختی شیشه حدود 5.5 است. اگر یک الماس را روی یک تکه شیشه بکشید، ممکن است شیشه خراب شود اما الماس کاملا سالم باقی خواهد ماند.

طبق درجه سختی موس، ناخن انسان درجه سختی 2.5، شیشه پنجره درجه 6، گوریلا گلس درجه 6.5، و کوارتز (ماده اصلی تشکیل دهنده شن) درجه سختی 7 دارد. در نتیجه، بزرگترین دشمن صفحه نمایش گوشی شما، شن خواهد بود که از شیشه هم خشن تر است و حتی محافظ صفحه گوریلا گلس نیز در برابرش حرفی برای گفتن ندارد.

حساسیت تاچ

هرچند تولیدکنندگان سعی دارند تا محافظ صفحه شیشه‌ای حرارت دیده، دقیقا شبیه صفحه نمایش خود گوشی شود، باز هم ممکن است؛ بر نحوه استفاده شما از گوشی تاثیر بگذارد. یکی از مواردی که محافظ صفحه نمایش می‌تواند روی حساسیت تاچ نمایشگر تاثیر منفی بگذارد، ضخامت گلس است. اگر قصد خرید بهترین گلس گوشی موبایل، باید بدانید که هرچه گلس شما ضخیم‌تر باشد، احساس بد بیشتری به شما دست خواهد داد. بعلاوه، این را در نظر بگیرید که ضخامت بیشتر به معنی محافظت بیشتر نیست.

دانستنی‌های جالب “گرانترین گوشی دنیا به پول ایران

لایه ضدچربی

همانطور که پیشتر اشاره کردیم، تمپرد گلس‌ها، برخلاف محافظ صفحه‌های پلاستیکی، اثرانگشت را به خود می‌گیرند و به همین دلیل نیاز به لایه‌ای اضافه دارند تا جلوی این لک شدگی گرفته شود. لایه ضد چربی مانع نفوذ چربی می‌شود و تنها با کشیدن یک دستمال میکروفایبر روی نمایشگر، لکه‌ها پاک می‌شوند.

در مورد نمایشگر خمیده و تخت نیز در ادامه مقاله صحبت خواهیم کرد. برای خرید محافظ صفحه آنتی استاتیک آیفون 13 پرومکس به مبیت بیایید!

قیمت

راهنمای خرید گلس گوشی

قیمت محصول یکی از دیگر موارد مهمی است که باید هنگام خرید لوازم جانبی، از جمله محافظ صفحه، در نظر داشته باشید. همانطور که حدس می‌زنید، قیمت محافظ صفحه شیشه‌ای حرارت دیده (تمپرد گلس) بالاتر از محافظ پلاستیکی است. هرچند این اسکرین‌های شیشه‌ای گران‌تر از همتای پلاستیکی خودشان هستند اما تفاوتشان چندان هم زیاد نیست.

اگر توانایی مالی کافی دارید، برای خرید بهترین گلس گوشی موبایل بهتر است سراغ برندهای گرانتر بروید. برای مثال، اگر دو محافظ صفحه شیشه‌ای برای گوشی شما موجود است که یکی پنجاه و دیگری هشتاد هزار تومان است بهتر است، سراغ گزینه دوم (80 هزار تومانی) بروید. دلیل چنین انتخابی این است که محصولات گرانتر، عموما (نه لزوما) کیفیت بهتری دارند، مقاوم‌ترند و از مواد/فناوری بهتری نظیر”لایه ضد چربی” ساخته شده‌اند. مواد ضدچربی از نفوذ چربی، روغن جلوگیری میکنند و جلوی لک شدن صفحه با اثر انگشت را می‌گیرند.

ماهیت صفحه نمایش

برای جذاب‌تر شدن و راحت‌تر بودن گوشی در دست، برخی از تولیدکنندگان تلفن همراه، این روزها، صفحه نمایش موبایل را در خمیده (در گوشه‌ها) می‌سازند. صفحه نمایش خمیده از لحاظ ظاهری زیبا هستند و باید با توجه به آنها، محافظ صفحه نمایش خریداری کنید.

بسته به اینکه خمیدگی صفحه نمایش موبایل شما چگونه است، نیاز به محافظ نمایشی خواهید داشت که در نام آنها حرف D وجود داشته باشد ( برای مثال، محافظ صفحه 2D/2.5D/3D/5D/7D). این بهترین گلس گوشی موبایل، پوشش کامل و قابل اطمینانی برای صفحه نمایش شما ایجاد می‌کند.

اگر یک محافظ معمولی را که لبه‌های تختی دارد روی صفحه نمایش خمیده بچسبانید، نمی‌تواند از نمایشگر شما محافظت کند. چرا که فضاهای بازی وجود دارد (تاثیر هاله‌ای) که باعث گیر افتادن گرد و خام، سنگریزه و.. می‌شود و در نهایت ممکن است، باعث خرابی صفحه نمایش گوشی شما شود.

شفاف یا ضد انعکاس

قبل از خرید بهترین گلس گوشی موبایل باید درباره شفاف یا ضدانعکاس بودن محافظ نیز فکر کنید. همانطوری که از نامش پیداست، محافظ صفحه شفاف از لایه‌های نازک و شفاف ساخته شده است. این نوع گلس، بافت نرم و روانی دارند و دیدی کاملا شفاف از نمایشگر گوشی فراهم می‌آورند. بعلاوه، هنگامی‌که این محافظ صفحه را نصب کنید، چندان به چشم نمی‌آید و حدودا نامرئی است.

برای آشنایی با انواع سیستم عامل ها “معرفی انواع سیستم عامل های گوشی” را بخوانید 

از سوی دیگر، محافظ صفحه گوشی ضدانعکاس، مات و سیاه رنگ است. این بهترین گلس برای گوشی موبایل از لایه‌های نازک خاصی ساخته شده است که نور شدید و کورکننده‌ای که از سطح موبایل منعکس می‌شود را کاهش می‌دهد. در نتیجه، خستگی چشم را کاهش پیدا می‌کند. چنین محافظ‌هایی مات هستند تا جلوی خط و خش افتادن و لک شدن صفحه نمایش را بگیرند.

استفاده از محافظ صفحه شفاف، هم برای محیط‌های داخلی و هم محیط‌های خارجی مناسب است اما اشعه‌های UV را بلوکه نمی‌کند و ضدانعکاس نیست. از سوی دیگر، محافظ صفحه ضدانعکاس، برای استفاده در محیط‌های خارجی و افرادی که مشکلات بینایی دارند، مناسب است. پس حتما نیازهای خود را قبل از خرید بهترین گلس گوشی موبایل در نظر بگیرید.

نحوه چسبیده شدن

گلس گوشی

زمانیکه محافظ صفحه نمایش خمیده (یا حتی معمولی) می‌خرید، حتما نحوه چسباندن آن را مطالعه کنید. منظور ما از چسباندن، نحوه نصب محافظ صفحه روی نمایشگر است. اصولا دو روش متداول برای نصب گلس وجود دارد:

فول چسب

محافظ صفحه نمایش فول چسب (Full adhesion)، کاملا روی صفحه نمایش گوشی شما می‌چسبد و هیچ فضایی از آن برای ورود هوا یا حباب باقی نمی‌ماند. این نوع محافظ صفحه که “گلس فول کاور” نیز نامیده می‌شوند، هنگام افتادن ناگهانی، حفاظت بهتری ایجاد می‌کنند.

دور چسب

این نوع گلس منحصرا برا چسبیدن روی حاشیه‌های صفحه نمایش گوشی هوشمند طراحی شده‌اند. همانطور که خودتان نیز حدس زده‌اید، این نوع گلس‌ها، حفاظت نسبی برای نمایشگر گوشی ایجاد می‌کنند و واکنش به تاچ صفحه را کاهش می‌دهند. این محافظ‌ها عموما ارزان‌تر از گلس‌های فول کاور هستند.

دانستنی های موبایل “علامت volte بالای گوشی چیست ؟” را بخوانید 

زمانیکه محافظ صفحه یک گوشی را از نمایشگر جدا کنید و فقط حاشیه‌های گوشی چسبناک باشند، یعنی گلس از نوع دور چسب بوده است.  اگر دستگاهی که استفاده می‌کنید، خیلی گران است، باید حتما گلس شیشه‌ای حرارت دیده فول چسب بخرید.

پوشش‌دهی

یکی دیگر از نکاتی که باید حین خرید بهترین گلس برای گوشی موبایل در نظر داشته باشید، نوع پوششی است که گلس برای دستگاه فراهم می‌کند. اصولا دو نوع پوشش اصلی وجود دارد:

تمام صفحه

محافظ صفحه‌ای که کل پنل جلوی گوشی (از لبه تا لبه) را پوشش دهد، را گلس فول کاور می‌گویند. زمانیکه چنین گلسی روی گوشی باشد، به سختی می‌توان آن را تشخیص داد و انگار جزئی از تلفن همراه است.

فقط نمایشگر

در این مورد، محافظ صفحه تنها خود نمایشگر را پوشش می‌دهد و لبه‌ها و حاشیه‌ها را بدون محافظ باقی می‌گذارد. چنین محاظ صفحه نصفه و نیمه‌ای نمی‌تواند از موبایل به درستی محافظت کند. زیرا حاشیه‌های موبایل نیز هنگام سقوط، در معرض خطر و شکستگی هستند. بعلاوه، ظاهر موبایل نیز تحت تاثیر قرار میگیرد و جذابیتش کاهش می‌یابد. در هر صورت، اگر حفظ تلفن همراه هوشمندتان برایتان اهیمت دارد، بهتر است به فکر تهیه محافظ صفحه فول کاور باشید.

محافظ صفحه گوشیهای تاشو

محافظ نمایشگر گوشی تاشو

گوشی‌های تاشو بسیار گران‌قیمت هستند و طبیعی است که صفحه نمایش‌های بسیار گرانی داشته باشند. اگر از تلفن همراه هوشمند تاشو استفاده می‌کنید باید از محافظ صفحه آن اطمینان کامل داشته باشید. احتمالا دوست ندارید که میلیون‌ها تومان خرج صفحه شکسته موبایل خود کنید؟

تست سلامت باتری در گوشی های اندروید چگونه صورت می گیرد؟ “تست سلامت باتری در گوشی اندروید چگونه صورت می گیرد ؟” را بخوانید 

اما با توجه به ماهیت صفحه نمایش‌های تاشو و ماهیت محافظ صفحه‌های کنونی، در حال حاضر هیچ محافظ صفحه‌ای برای گوشی‌های هوشمند تاشو وجود ندارد. یعنی هنگام استفاده از گوشی تاشو خود باید نهایت احتیاط را لحاظ کنید.

برخی از برندها در حال کار کردن روی تولید محافظ صفحه برای گوشی‌های تاشو هستند و باید کم کم شاهد ورود آنها به بازار باشیم.

گلس محافظ نانو مایع (Nano liquid)

محافظ مایع نانو یا نانو لیکویید نوعی خاص و بادوام از لایه حفاطتی پلیمر است که یک لایه آبگریز روی سطح گلس گوشی ایجاد می‌کند. این نوع متفاوت از گلس با کمک مواد نانو شیمیایی که در اصل برای مقاصد هوافضایی ایجاد شده‌اند، به عمق رخنه‌های بسیار ریز گلس نفوذ می‌کنند و به صورت شیمیایی به سطح آن متصل می‌شوند. چنین سطح مقاوم و صیقلی چندین مزیت در بر دارد که سایر گلس‌ها از آن بی‌بهره هستند.اول از همه اینکه این گلس مایع نانو باعث مقاوم شدن 5 تا 10 برابری نمایشگر در برابر خش خواهد شد. علاوه بر این، خاصیت آب گریزی این گلس باعث افزایش قابل دیده شدن صفحه نیز خواهد شد. این نوع گلس به شدت نازک و منعطف است ولی معایب خاص خود را نیز دارد. برای مثال، بعد از نصب، دیگر امکان جدا کردن آن از صفحه وجود ندارد. از آنجا که این گلس جلوی شوک را می‌گیرد، می‌تواند اثر ضربه را به سایر قسمت‌های گوشی مانند مادربرد انتقال دهد. نصب چنین گلسی نیاز به تجربه دارد و باید مطمئن شوید که این مایع پیش از خشک شدن به قسمت‌های دیگر گوشی نظیر اسپیکرها نرسد. 

گلس ایربگ دار

از جمله جالب‌ترین و شاید عجیب ترین گلس‌هایی که در بازار یافت می‌شود، گلس ایربگ دار است که عملکردی مشابه با ایربگ اتومبیل دارد. در واقع، این گلس از جنس تمپرد گلس یا شیشه حرارت دیده فشرده ساخته شده است و دارای حاشیه‌ای برآمده در لبه‌هاست که مانند ایربگ عمل می‌کند و ضربه وارده به صفحه را خنثی کرده و اجازه نمی‌دهد تا نمایشگر گوشی شما آسیب ببیند. البته بهتر است همیشه مراقب پرت شدن گوشی از ارتفاع باشید و به امید داشتن گلس، گوشی را به حال خود رها نکنید.

ویژگیهای فنی

همانطور که تلفن‌های همراه هوشمند دارای ویژگی‌های خاص خود هستند، محافظ‌های صفحه نیز برای خود ویژگی‌های خاصی دارند. در ادامه، برای انتخاب بهترین گلس گوشی موبایل، لیستی از اصطلاحات فنی را آورده‌ایم که در دنیای محافظ صفحه و گلس‌ها بسیار رایج هستند:

لایه حریم شخصی

برخی از تولیدکنندگان تمپرد گلس‌ها ادعا دارند که لایه مخصوصی روی محصولات خود می‌زنند تا کسانیکه کنار شما نشسته‌اند، نتوانند انچه روی نمایشگر شماست را ببینند یا بخوانند. به این فناوری، “لایه حریم شخصی” می‌گویند. شاید چنین چیزی تنها یک ادعا باشد اما مشخصا ویژگی جذابی است و توجه مشتریان را جلب می‌کند.

اگر نمی دانید گوشی شما ساخت کجاست “از کجا بدانیم گوشی ساخت کجاست؟” را بخوانید 

سختی 9H

برخی از گواهینامه‌ها به افراد می‌گویند که محافظ صفحه به قدری قوی است که با مداد 9H (سخت‌ترین مداد موجود) نیز خراش برنمی‌دارد. این موضوع روی پیکج محصول و دفترچه مشخصات آن نوشته شده است تا افراد بدانند که این گلس تا چه اندازه مقاوم است.

خود ترمیمی

این اصطلاح بدین معنی است که خط و خش‌های روی محافظ صفحه نمایش باقی نخواهند ماند. فناوری به کار رفته در این گلس به خصوص، خط و خش‌ها را از بین می‌برد.

نشکن و ضد خردشدگی

این اصطلاح یعنی اگر موبایل از دست شما افتاد و حتی شکست، اجزای محافظ صفحه نمایش خرد و خاکشیر نمی‌شوند و به اطراف نمی‌پاشند.

محافظت رده نظامی

هرچند این اصطلاح بیشتر نوعی ترفند تبلیغاتی است. اما اگر محافظ صفحه‌ای واقعا چنین سطح حفاظتی داشته باشد، یعنی در برابر شدیدترین ضربه‌ها، سقوط‌ها و شوک‌ها مقاوم خواهد بود.

چطور گلس محافظ را نصب کنم؟

پس از خرید یک گلس مناسب، باید آن را روی صحفه نمایش موبایل خود نصب کنید. برخی از افراد این کار را به فروشندگان و تعمیرکاران گوشی‌های هوشمند می‌سپارند. اما اگر خودتان قصد انجام این کار را دارید، باید اصولی این کار را انجام دهید تا در نهایت، کار تمیز و خوبی را داشته باشید.

قدم اول: در آوردن قاب گوشی

برای نصب بهترین گلس گوشی موبایل باید ابتدا قاب گوشی را دربیاورید تا کاملا به نمایشگر دسترسی داشته باشید.

قدم دوم: مهیا کردن محیط کار

دو نکته در اینجا حائز اهمیت است. اولین نکته این است که باید مطمئن شوید که محیط و میز کار شما تمیز است و نکته دوم و مهم‌تر اینجاست که محیطی که برای نصب گلس انتخاب می‌کنید، باید پرنور و روشن باشد. دلیل این کارها این است که شما باید یک تکه پلاستیک یا شیشه محافظ شفاف را روی یک شیشه (نمایشگر) دیگر قرار دهید، پس باید همه چیز را به روشنی و شفافی ببینید.

قدم سوم: شستن دستها

شاید اضافه و قید کردن این مرحله کمی احمقانه به نظر برسد اما جز مراحل مهم است. اگر قبل از شروع کار، دستهایتان را بشویید، به طور تصادفی باعث ایجاد لکه روی نمایشگر نمی‌شوید یا اثر انگشتی از شما روی گوشه و کناره های صفحه نمایش به جا نخواهد ماند.

قدم چهارم: دنبال کردن دستورالعمل‌ها

شاید این مرحله هم کمی مسخره به نظر برسد اما برخی از گلس‌هایی که گرانقیمت‌تر هستند، یکسری نکات و دستورالعمل نصب دارند که باید به خوبی از آنها آگاهی داشته باشید تا کارتان تمیز باشد.

قدم پنجم: تمیزکاری نهایی

بسیاری از تولیدکنندگان، یک دستمال میکروفایبر کوچک برای تمیزکاری داخل محصول می‌گذارند اما در اغلب موارد، این دستمالها جنس خوبی ندارند و بیشتر از اینکه تمیزکاری کنند، کثیف کاری می‌کنند. به همین دلیل، از محصولی استفاده کنید که به اندازه کافی قوی است تا ذرات باقی مانده گرد و غبار را از روی صفحه نمایش شما پاک کند. برخی از چسب نواری استفاده می‌کنند و برخی از رول پرزگیر.

قدم ششم: چسباندن گلس

قبل از چسباندن گلس، گوشی را به صورت افقی در دیدرس خود بگذارید. چسب محصول را درآورید و گلس محافظ را طبق الگوی برش محصول، روی نمایشگر بگیرید و انطباق دهید. اگر چهار طرف گلس را با انگشتانتان بگیرید، کنترل و چسباندن آن آسان‌تر خواهد شد. گلس را تا جای ممکن به نمایشگر نزدیک کنید و اگر فکر می‌کنیدکه همه چیز درست است، یک سمت گلس را وی شیشه بچسبانید. اگر دیدید که همه چیز درست پیش رفته و گلس صاف خواهد بود، نیمه دیگر آن را نیز روی نمایشگر بچسانید.

قدم ششم: برطرف کردن حباب زیر گلس

زمانیکه کل گلس محافظ روی نمایشگر چسبیده شد، مرکز آن را فشار دهید. این روش برای اکثر گلس‌ها مناسب است و خالی کردن حباب و هوای گیر افتاده زیر آن را نیز راحت‌تر می‌سازد.

 سخن پایانی

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. این مورد، برای گوشی‌های هوشمندی که صفحه نمایش آنها، گران قیمت‌ترین بخش آنها به شمار می‌روند، اهمیت بیشتری نیز پیدا می‌کند. در واقع، اگر به هر دلیلی، نمایشگر ارزشمند گوشی هوشمند شما ترک بردارد، بشکند یا خراب شود، تعویض آن بسیار گران تمام خواهد شد. پس چه بهتر که با صرف هزینه‌ای کم، جلوی ضرری هنگفت را گرفت. درست است که اکثر گوشی‌های هوشمند جدید مجهز به گوریلا گلس و سایر محافظ صفحه‌ها هستند، اما هیچ وقت کار از محکم کاری عیب نمی‌کند. توصیه ما این است که پس از خرید گوشی هوشمند خود، گلس مناسب و باکیفیتی روی آن نصب کنید تا همیشه نگران نمایشگر آن نباشید. حتی اگر مراقب زمین خوردن و ضربه خوردن گوشی باشید، نمی‌توانید در برابر خط و خش‌های احتمالی که نمایشگر برخواهد داشت، کاری انجام دهید به جز نصب گلس.

برخی از افراد، نیازهای ویژه‌ای دارند: لایه حریم شخصی یا حتی محافظت درجه نظامی! چنین نیازهایی تنها با نصب گلس‌های مخصوص تامین خواهد شد. قضیه برای گوشی‌های هوشمند تاشو بسیار جدی‌تر خواهد بود و باید به فکر محافظت پیشرفته از صفحه نمایش خاص گوشی خود باشند. در هر صورت، بهتر است با مراجعه به مراکز معتبر، گلسی قابل اعتماد تهیه کنید و مراحل نصب گلس را با دقت جلو ببرید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

برای خرید بهترین گلس گوشی موبایل، نیاز به یک سری اطلاعات خواهید داشت. در این مقاله، سعی کردیم تا اطلاعاتی مفید و مختصر درباره خرید گلس به شما بدهیم تا بتوانید اگاهانه خرید کنید.

برای خرید گلس استاندارد به مبیت بیایید! گر قصد خرید اینترنتی بهترین گلس گوشی را دارید، فروشگاه اینترنتی مبیت، یکی از گزینه‌های پیش روی شماست. شما می‌توانید نقد و بررسی تخصصی محصولات مورد نظر خود را در سایت مبیت مطالعه کنید تا مشخصات و امکانات هر کالا را به طور دقیق متوجه شوید و با در نظر گرفتن قیمت‌ها، بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید. پس از خرید نهایی، مبیت محصول مورد نظر را در کوتاه‌ترین زمان ممکن، درب منزل به شما تحویل خواهد داد.

الهام اقاملایی

ارشد مترجمی رو که گرفتم، سرم با ترجمه و تدریس زبان گرم بود که خیلی اتفاقی با دنیای تولید محتوا آشنا شدم. دنیایی به وسعت یک اقیانوس ولی با عمق نیم سانت:) آماده ای تا با هم شیرجه بزنیم تو این اقیانوس جذاب! Let's Go

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا