راهنمای خریدموبایل

بهترین گوشی نوکیا ( در سال 1402، 2023)

معرفی و راهنمای خرید بهترین گوشی نوکیا

اولین کلمه‌ای که با شنیدن “موبایل جان سخت” به ذهنتان می‌رسد چیست؟ بله، اکثر قریب به اتفاق افراد، تلفن همراهی جان سخت‌تر از نوکیا سراغ ندارند. نوکیا از پیشکسوتان صنعت تلفن همراه است و کمتر کسی پیدا می‌شود که با گوشی‌های نوکیا خاطره نداشته باشد. هرچند این روزها، رقیبان قدرتمند دیگری وارد عرصه شده‌اند و نوکیا به حاشیه رانده شده است. اما نوکیا با تولید گوشی‌های اقتصادی و پایین رده تصمیم دارد تا در این رقابت، حضوری هر چند مختصر داشته باشد. البته نباید از اصالت و کیفیت گوشی‌های نوکیا به راحتی چشم پوشی کرد. برای عاشقان برند نوکیا و کسانیکه اصالت و قیمت پایین را با هم می‌خواهند، لیستی تهیه کردیم تا تلفن‌های همراهی که عنوان “بهترین گوشی نوکیا” را دارند به شما معرفی کنیم. با مبیت همراه باشید تا بیشتر با این گوشی‌های اقتصادی و ضدضربه آشنا شوید.

معرفی و بررسی گوشی Nokia G21

این گوشی پایین رده در اوایل سال 2022 به بازار عرضه شد. نوکیا در نظر داشت تا یک پکیج اقتصادی همه کاره، با تاکید بر شارژدهی و عمر باتری ارائه دهد. اما نباید فراموش کرد که رقیبان نوکیا (به خصوص شیائومی و سامسونگ) با همین قیمت، محصولات پایین رده رقابتی بسیار خوبی به بازار عرضه کرده‌اند.

هدف اصلی از ساخت گوشی نوکیا G21، شارژدهی و عمر باتری نسبتا طولانی بوده است. هرچند بخاطر باتری 5050 میلی آمپری و رزولوشن و نرخ رفرش پایین این گوشی، چنین ادعایی محال نیست اما از شعار تا عمل فاصله زیادی است. حالا که صحبت از رزولوشن و نمایشگر شد، باید بگوییم که صفحه نمایش 6.5 اینچی امولد این گوشی با نرخ رفرش 90 هرتزی نمی‌تواتد باعث پیروزی این گوشی بر رقیبانش شود. زیرا در این رنج قیمت، نمایشگر OLED نیز پیدا می‌شود.

بررسی تخصصی این گوشی را به صورت تصویری در “بررسی و راهنمای خرید گوشی نوکیا G21” ببینید

دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی را شاید بتوان دلیلی برای خرید بهترین گوشی نوکیا دانست. هرچند که شاید بتوان سخت افزارهای بهتری در برندهای دیگر پیدا کرد. نکته قابل تامل دیگر، حذف دوبین فوق عریض است، چرا که این روزها، دوربین فوق عریض حتی در گوشی‌های اقتصادی نیز دیده می‌شود.

بررسی طراحی گوشی نوکیا G21

در دنیایی که سایر برندها با طراحی‌های مختلف سعی در دیده شدن دارند (نظیر کلکسیون رنگ‌ها در گوشی‌های سامسونگ سری A، یا جزیره‌های برجسته و قلمبه شیائومی)، طراحی ساده نوکیا G21 مانند نفس کشیدن در هوای تازه است. این گوشی در دو رنگ به بازار عرضه شده است: آبی تیره و دودی. صرف نظر از رنگ، پنل پلاستیکی پشتی در نگاه اول شبیه طرحی نرم و راه راه به نظر می‌رسد. اما زمانیکه از نزدیک به آن نگاه کنید، متوجه می‌شوید که بیشتر شبیه هلال‌های متحد المرکز است. همین مسئله، باز هم باعث تفاوت بهترین گوشی نوکیا با سایر برندها می‌شود. زیرا سایر برندها بیشتر به قاب‌های براق یا مات فکر می‌کنند تا قابی بافت‌دار.

جزیره دوربین نیز به سادگی طراحی خود گوشی است. یک ستون عمودی از دوربین‌ها به شکلی فشرده در بالا و سمت چپ قاب پشتی به چشم می‌خورند. جنس این جزیره نرم و کمی برجسته است و به همین دلیل به راحتی خش برمی‌دارد.

اگر سرعت گوشی شما پایین آمده است “آموزش افزایش سرعت گوشی اندرویدی” را بخوانید

با فریم پلی کربنات نوکیا G21 نباید زیاد درگیر لک شدن آن باشید. بعلاوه، این فریم باعث خوش دست‌تر شدن گوشی نیز شده است. سنسور تشخیص اثر انگشت روی دکمه پاور و در سمت راست گوشی واقع شده است. این سنسور جای خوبی قرار گرفته و تفاوتی ندارد که با انگشت اشاره چپ بخواهید قفل گوشی را باز کنید یا با انگشت شست راست. چرا که با هر دو حالت به خوبی کار می‌کند.

یکی دیگر از تفاوت‌های این گوشی با سایر برندها، وجود یک دکمه در سمت چپ گوشی برای دسترسی آسان به دستیار گوگل است. اما متاسفانه، حتی اگر دستیار گوگل را خاموش کنید، نمی‌توانید دکمه را خاموش کنید و به محض اینکه آن را فشار دهید، باز هم نوتیفی درباره فعال کردن مجدد دستیار گوگل دریافت خواهید کرد.برای خرید نوکیا G21 به وبسایت مبیت بیایید!

بررسی صفحه نمایش، باتری و شارژر گوشی نوکیا G21

صفحه نمایش 6.5 اینچی و رزولوشن 1600*720 پیکسلی، نوکیا G21 نسبت به قیمتش منطقی است. البته با پرداخت چنین مبلغی، انتظار نمایشگر بهتری از LCD داریم. برای مثال، سامسونگ A22 هم در همین رنج قیمت است اما نمایشگر سوپر امولد دارد. نرخ رفرش 90 هرتزی برای این گوشی کافیست. البته منظورمان این نیست که نمایشگر 120 هرتزی بد است، منظور ما این است که 90 هرتز برای گوشی G21 کافیست. این گوشی از HDR پشتیبانی نمی‌کند و ادعایی هم در زمینه پوشش طیف وسیعی از رنگ‌ها ندارد.

اگر برای فرزند خود قصد خرید گوشی دارید “راهنمای خرید گوشی مناسب برای دانش آموزان” را از دست ندهید

در تبلیغات نوکیا از شارژدهی سه روزه G21 سخن گفته شده است. البته در روشی که سنجش صورت گرفته است، به 5 ساعت استفاده روزانه (بازی، پخش ویدئو، فرستادن پیامک، وبگردی و استفاده از شبکه‌های اجتماعی، استفاده از راهیاب و گوش دادن به موسیقی) در محیطی داخلی با تنطیمات نرمال، اشاره شده است. هرچند تست ما چیز دیگری را نشان میدهد اما می‌توانیم این را تایید کنیم که با چیپ ستی متوسط، صفحه نمایش 720p، و باتری بزرگی 5050 میل آمپری، این بهترین گوشی نوکیا تمام ویژگی‌های یک دونده ماراتن را دارد. G21 تقریبا برای 20 ساعت وبگردی، 16 ساعت تماشای ویدئو، و بیش از 37 ساعت مکالمه صوتی شارژدهی دارد. شارژدهی کلی این گوشی پایین رده حدود 136 ساعت است.

این گوشی از شارژر 18 واتی پشتیبانی میکند اما در خود جعبه، یک آداپتور 10 واتی گذاشته شده است. بعد از 30 دقیقه شارژ، گوشی نوکیا G21، تنها 22 درصد شارژ میشود. برای فول شارژ شدن این گوشی به 2:49 دقیقه زمان نیاز است که واقعا کُند و طولانی است.

بررسی دوربین‌های گوشی نوکیا G21، بهترین گوشی نوکیا

نوکیا G21 یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی یک دوربین کلوزآپ و یک سنسور تشخیص عمق دارد. حذف دوربین تله فوتو و فوق عرض در این روزها، ناامیدکننده و غیرمنتظره است. اما متاسفانه در این گوشی نوکیا خبری از این سنسورها نیست. در جلوی گوشی نیز یک دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی وجود دارد. تنظیمات دوربین‌ها نیز کمابیش شبیه سایر گوشی‌هاست و تفاوت چندانی ندارد. کیفیت عکس‌ها خیلی عالی نیست اما نوکیا 1.4، به نسبت قیمتش عکس‌های خوبی ثبت می‌کند. کیفیت عکس‌های دوربین سلفی واقعا قابل قبول است.

بررسی عملکرد گوشی نوکیا G21، بهترین گوشی نوکیا

پردازنده Unisonc با رم 4 گیگابایتی کار می‌کند و در نتایج تست آن قابل قبول است. اگر از این گوشی نوکیا برای چک کردن ایمیل، گشتن در شبکه‌های اجتماعی و وبگردی استفاده می‌کنید، از عملکرد نوکیا G21 راضی خواهید بود. ولی اگر می‌خواهید با این گوشی، گیم­ سنگین بازی کنید، بهتر است سراغ گزینه دیگری بروید. حتی اگر بازی‌های مانند پابجی را روی این تلفن  بازی کنید، باید منتظر افت فریم و مشکلات دیگری باشید. در واقع، ضعف پردازنده این گوشی، بزرگترین نکته منفی آن است و بیشتر کسانی را که کارهای سبک و روزمره با گوشی انجام میدهند را راضی نگه می‌دارد.

این بهترین گوشی نوکیا اندروید 11 دارد و اخیرا نیز اندروید 12 برای آن معرفی شده است. کمپانی نوکیا قول دو سال آپگرید OS را داده است که به معنای ارتقا تا اندروید 13 خواهد بود. علاوه بر این، نوکیا نسبت به رقبایش، قول آپگریدهای امنیتی دو برابر را داده است. تعدادی اپ نیز به طور پیش فرض روی این گوشی نصب شده اند، برای مثال، اسپاتیفای، لینکدین و نسخه 30 روز رایگان ExpressVPN. تجربه اندروید نوکیا ساده و سرراست و سبک است و شما را گیج نمی‌کند.

نقاط قوتنقاط ضعف
طراحی ساده و جذاب، حک برند نوکیا در پشت گوشی ماژول دوربین‌ها در معرض خش برداشتن است
شارژدهی طولانیماکزیمم روشنایی نمایشگر چشمگیر نیست
دوربین سلفی بسیار خوبحذف دوربین فوق عریض
دارای جک 3.5 میلی متری

معرفی و بررسی گوشی Nokia G20

نوکیا در سال 2021 یکی دیگر از گوشی‌های اقتصادی و پایین رده خود را به بازار عرضه کرد. این گوشی زیبا، کیفیت ساخت خوبی نیز دارد و حس خوبی به کاربر می‌دهد. باتری بزرگ 5050 میلی آمپری این بهترین گوشی نوکیا تا دو روز انرژی گوشی را تامین می‌کند (البته در استفاده معمولی و روزمره). البته باید بدانید که به غیر از این موارد، بقیه مختصات این گوشی پایین رده تعریف چندانی ندارد. عملکرد نرم افزار این گوشی کُند است و گاهی اوقات میان کار سخت افزار و نرم افزارها تداخل پیش می‌آید.

اگر هنوز نمیدانید که برای افزایش طول عمر گوشی خود باید چه کنید “عمر مفید گوشی چقدر است ؟ (9 راهکار افزایش عمر)” را بخوانید

عملکرد بازی نیز عالی نیست، چرا که برای اجرای اکثر بازی‌های سه بعدی، حتی با پایین‌ترین کیفیت تنظیمات، با مشکل برخواهید خورد. نمایشگر HD این گوشی هم از نظر کیفیت و هم از لحاظ مختصات، جالب نیست. برای شارژ کامل گوشی با شارژری که همراه محصول است، باید بیش از سه ساعت معطل شوید. با وجود چهار دوربین در قاب پشتی این گوشی، کیفیت عکس‌ها کمتر از حد انتظار است و همین مشکل در مورد کیفیت ویدئوها نیز وجود دارد.

بررسی طراحی و کیفیت ساخت گوشی نوکیا G20

این گوشی پایین رده در دو رنگ به بازار عرضه شده است. البته رنگ سفید آن حالت رنگین کمانی دارد و در زوایای مختلف، طیف‌های مختلفی از رنگ‌های مختلف را بازتاب می‌کند. پنل پشتی بهترین گوشی نوکیا از جنس پلاستیک و ضد لک است. فریم میانی از آلومینیوم ساخته شده است و در برابر ضربه مقاوم است. این گوشی دارای دو میکروفون است که یکی دربالا و دیگری در پایین گوشی قرار گرفته‌اند.

نوکیا G20 در مجموع، گوشی خوش دستی محسوب می‌شود و حسگر اثر انگشت سریعی دارد. یکی دیگر از ایرادهایی که به این گوشی وارد است، تکان‌های ظریف آن روی سطوح صافی نظیر میز است که با انداختن قاب حل میشود. برای خرید نوکیا G20 به صرفه و اصل، مبیت همراه شماست!

بررسی صفحه نمایش، باتری و شارژر گوشی نوکیا G20

این گوشی دارای صفحه نمایش 6.52 اینچی و جز معدود گوشی‌های اقتصادی با وضوح +720p HD است. در قسمت بالای صفحه نمایش و دور دریچه دوربین سلفی، یک حالت U شکل وجود دارد. باتری بزرگ 5050 میلی آمپری چیپست MediaTek Helio G35 در ترکیب با یکدیگر، شارژدهی عالی برای گوشی فراهم آورده‌اند. شارژدهی کلی 140 ساعته این گوشی در نوع خود بی‌نظیر است. در استفاده‌های معمولی و روزانه، این گوشی تا 3 روز شارژ خواهد داشت.

بودجه محدودی برای خرید گوشی دارید؟ “بهترین گوشی تا دو میلیون تومان” را بخوانید

البته در نظر داشته باشید که این مدل که بهترین گوشی نوکیا لقب گرفته است، شارژ سریعی ندارد و شارژر 10 واتی آن به باتری 5050 آمپری نمی‌خورد. در نتیجه، برای شارژ صفر تا صد این گوشی باید بیش از سه ساعت صبر کنید که تجربه دلپذیری نخواهد بود.

بررسی دوربین‌های گوشی نوکیا G20

یک دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض، دوربین ماکرو، و سنسور تشخیص عمق در پشت دوربین خودنمایی می‌کنند. یک دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی نیز در جلوی گوشی وجود دارد. لنز فوق عریض این گوشی برای تلفن‌های همراه هوشمند اقتصادی عملکرد قابل قبولی دارد.

بررسی سخت افزاری و نرم افزاری گوشی نوکیا G20

بهترین گوشی نوکیا با اندروید 11 عرضه شده است اما رابط کاربری Android one کاربا گوشی را لذت بخش کرده است. این رابط کاربری، دستگاه را از نظر امنیتی به روز رسانی می‌کند و می‌توانید آن را به سلیقه خود تغییر دهید. این دستگاه از چیپست مدیاتک Helio G35 بهره می‌برد و با پردازنده گرافیکی PowerVR GE8320 همراه شده است.

نقاط قوتنقاط ضعف
جذابیت ظاهریصفحه نمایش پایین از حد از انتظار
آپدیت های تضمینی اندرویدشارژ بسیار آهسته
اسپیکر استریو بسیار خوبUI کُندی دارد
شارژدهی خوبدوربین‌های ضعیف

معرفی و بررسی گوشی Nokia 1.4، بهترین گوشی نوکیا

نوکیا 1.4 از سیستم عامل Android 10 Go پشتیبانی می‌کند و قابلیت ارتقا به اندریود 11 را دارد. در نسخه Go اندروید می‌توانید برنامه‌های گوگل نظیر یوتیوب و جی میل را در فضای کمتری در گوشی خود داشته باشید. این گوشی اقتصادی به عنوان گوشی خانواده در تبلیغات معرفی شده است و بیشتر برای کودکان یا کسانیکه برای بار اول تلفن همراه می‌خرند، مناسب است. چرا که قیمت مناسبی دارد و تمامی نیازهای اولیه افراد را پوشش می‌دهد.

بررسی طراحی و کیفیت ساخت گوشی نوکیا 1.4

این گوشی زیبا و جذاب، قیمت جذابی هم دارد و جز گوشی‌های اقتصادی محسوب می‌شود. قاب پشتی این گوشی دارای طراحی  بافت‌دار و کرومی است که در رنگ‌های زغالی و آبی بنفش موجود است. علاوه بر این، این قاب پشتی این گوشی ضدلک است و از دست لیز نمی‌خورد. سنسور تشخیص اثر انگشت این بهترین گوشی نوکیا به جای اینکه بر روی نمایشگر باشد، در پشت گوشی، و درست زیر دوربینها واقع شده است. دوربین‌ها نیز در جزیره‌ای دایره شکل و شبیه به سایر تلفن‌های همراه هوشمند نوکیا قرار گرفته‌اند.

اگر گوشی شما بیش از حد داغ می‌کند “علت داغ شدن بیش از حد گوشی (15 راه حل خنک کردن)” را بخوانید

با وجود ضخامت نسبتا زیاد، این گوشی نسبتا سبک است و تنها 178 گرم وزن دارد. با وجود سبکی، چیزی از ضد ضربه بودن و کیفیت ساخت بدنه ان کم نمیشود. در حقیقت، به دلیل همین ضد ضربه بودنش می‌توانید آن را راحت به کودکان بدهید یا آن را داخل کوله کوهنوردی بگذارید و به کوه بزنید!این گوشی همچنان از پورت میکرو USB برای شارژ استفاده می‌کند.

بررسی صفحه نمایش، باتری و شارژر گوشی نوکیا 1.4

نمایشگر نوکیا 1.4 از نوع IPS LCD است و 6.52 اینچ است و رزولوشن 1600*720 مگاپیکسل دارد. چنین رزولوشنی از این گوشی‌ اقتصادی بعید نیست. حدود 80 درصد پنل جلو به صفحه نمایش اختصاص پیدا کرده است. نوکیا 1.4 از باتری 4000 میلی آمپری بهره می‌برد و شارژ آن برای تماشای ویدئو 14:16 دوام می‌آورد. البته این گوشی اقتصادی به جای استفاده از کابل رایج USB-C از طریق میکرو USB شارژ می‌شود. به همین دلیل سرعت شارژ آن بسیار پایین است و برای فول شارژ شدن به دو ساعت زمان نیاز دارد.

بررسی دوربین‌های گوشی نوکیا 1.4

از دوربین 8 مگاپیکسلی این گوشی نباید توقع زیادی داشته باشید. اما اگر دقت کنید، می‌توانید عکس‌های قابل قبولی بگیرید. یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی نیز در پشت گوشی به چشم میخورد. دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی نیز در جلوی گوشی واقع شده است. در مورد فیلم‌برداری نیز باید بدانید که نوکیا 1.4 از کیفیت 720 پیکسل با سرعت 30 فریم بر ثانیه پشتیبانی می‌کند. ویدئوها کیفیت قابل قبولی دارند اما هنگام فوکوس ممکن است به مشکل بربخورید. خرید گوشی نوکیا 1.4 در مبیت!

بررسی عملکرد نوکیا 1.4

پردازشگر پایین رده 1.3 گیگاهرتزی کوالکوم اسنپدراگون 215 که در نوکیا 1.3 نیز وجود دارد، قلب تپنده این بهترین گوشی نوکیا است. حداقل این گوشی هوشمند نسبت به نسخه قبلی خود، دو برابر رم بیشتر (2 گیگا بایت) و  دو برابر ظرفیت ذخیره بیشتر (32 گیگابایت) دارد. در تست‌­های عملکردی مرتبط با این تلفن همراه هوشمند، عملکرد بدی برای این گوشی به ثبت نرسیده است ولی مشخص است که سریع‌ترین گوشی موجود در بازار نیست. در واقع، بوت شدن این گوشی هوشمند کمی طول می‌کشد اما زمانیکه وارد  محیط گوشی شدید، چرخیدن در آن، روان و خوب خواهد بود. اما در خصوص گیم باید بدانید که این گوشی نوکیا واقعا دچار مشکل است. برای مثال، حتی رسیدن به فریم ریت متوسط 5 فریم بر ثانیه در یکی از تست‌ها، ممکن نبود. البته امکان اجرای بازی‌های ساده وجود دارد اما نمی‌توانید از کارت گرافیک Adreno 308 این گوشی انتظار اجرای بازیهای دیگر و سنگین را داشته باشید.

این گوشی اندروید 10 Go را اجرا می‌کند که نسخه ویژه سیستم عامل موبایل گوگل برای دستگاه‌های پایین رده است. این بهترین گوشی نوکیا به همراه اپ‌های گوگل نظیر گوگل مپ، یوتیوب و جی میل به شما عرضه خواهد شد که روی حافظه داخلی گوشی فضای کمتری را اشغال می‌کند و آپدیت‌های سبک‌تری نیز برایش خواهد آمد. یکی از ویژگی‌های مفید و جالب این گوشی، وجود آیکونی در قسمت بالا و سمت چپ اپ از پیش نصب شده Camera Go است که به شما اجازه می‌دهد تا بدانید که قبل از پر شدن حافظه داخلی، چند عکس می‌توانید بگیرید یا چند دقیقه ویدئو ضبط کنید.

نقاط قوتنقاط ضعف
طراحی بدنه جذابکیفیت پایین دوربین‌ها
اقتصادی و قیمت مناسبنبود پورت تایپ سی
ضدضربه بودنشارژ آهسته و طولانی
رادیو FM

معرفی و بررسی گوشی Nokia C21

بررسی گوشی نوکیا C21

HDM Global اعلام کرده است که نوکیا C21 و نوکیا C21  پلاس می‌توانند بازار موبایل‌های ارزان در سال 2022 را متحول کنند. اما واقعا چنین چیزی ممکن است؟ این گوشی پایین رده به شدت اقتصادی بیشتر برای کسانیکه به تلفن همراه هوشمند زاپاس نیاز دارند یا کسانیکه بودجه به شدت محدودی دارند، گزینه بسیار مناسبی است.

با وجود قیمت بسیار مناسب این گوشی، شما پکیجی از صفحه نمایشگر 6.5 اینچی HD+، یک باتری 4000 میلی آمپری، و بدنه‌ای مقاوم و ضدضربه دریافت خواهید کرد. نوکیا ادعا کرده که نوکیا C21 تا حدودی در برابر گرد و خاک و پاشش آب مقاوم است. دو دوربین پشتی این گوشی در کمال تعجب، مجهز به فناوری HDR هستند. حسگر اثر انگشت نیز در پنل پشتی به چشم می‌خورد و حتی می‌توانید با فناوری تشخیص چهره، خیلی سریع و ایمن، قفل گوشی را باز کنید.

گوشی‌های موبایل به همراه تخفیفات ویژه مبیت را از دست ندهید: قیمت گوشی

نکته مهم دیگر اینجاست که نوکیا C21 با اندروید 11 به بازار عرضه شده است (نسخه Go) که به منظور چالاکی بیشتر و بی‌نظمی کمتر بوده است. علاوه بر این، اپ‌های کمتری نسبت به سایر گوشی‌ها روی این گوشی نصب شده است تا فضای کافی برای اپ‌ها و محتوای انتخابی شما، روی فضای ذخیره سازی داخلی 32 گیگابایتی وجود داشته باشد.

بررسی طراحی نوکیا، بهترین گوشی نوکیا

این گوشی اقتصادی در رنگ‌های آبی تیره و خاکستری به بازار عرضه شده است. جنس قاب پشتی گوشی از جنس پلاستیک است که در ترکیب با وزن سبک آن (195 گرم) باعث ایجاد گوشی خوش دست و سبک شده است. فریم میانی از جنس آلومینیوم است و جذابیت بصری این بهترین گوشی نوکیا را افزایش داده است. این گوشی مجهز به اسپیکر و جک 3.5 میلیمتری است.

بررسی صفحه نمایش، باتری و شارژر نوکیا C21

صفحه نمایش 6.52 اینچی این گوشی اقتصادی حدود 77.5 درصد پنل جلو را به خود اختصاص داده است. این نمایشگر رزولوشنی برابر با 720*1600 پیکسل و توانایی نمایش 16 میلیون رنگ را دارد. باتری 3000 میلی آمپری نسبت به سایر گوشی‌های پایین رده و اقتصادی نوکیا تنزل پیدا کرده است. همراه با گوشی، یک شارژر نوکیا که پورت میکرو USB دارد، نیز عرضه می‌شود. اگر به دنبال خرید نوکیا C21 هستید، فروشگاه مبیت در چند کلیکی شماست!

بررسی دوربین‌های گوشی نوکیا C21

در کنار تک دوربین 8 مگاپیکسلی این گوشی، فلاش LED نیز به چشم می‌خورد. یک دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی نیز در جلوی گوشی واقع شده است. هر دو دوربین توانایی ضبط ویدئو با کیفیت 720 پیکسل را دارند.

نقاط قوتنقاط ضعف
مجهز به اندروید 11 (نسخه Go) کیفیت پایین عکسها
بدنه مقاوم و طراحی زیبانداشتن NFC
مجهز به فناوری HDR
مجهز به حسگر اثر انگشت

معرفی و بررسی گوشی Nokia C20

بررسی نوکیا C21

نوکیا C20 را نسخه بالاتر نوکیا C10 می‌دانند. برخلاف نوکیا C10، این مدل با octa-core CPU عرضه شده است و مجهز به شبکه 4G LTE است. این گوشی اقتصادی و ارزان قیمت دارای نمایشگر 6.52 اینچی و رزولوشن 720*1600 پیکسل است. در بخش سخت افزاری، این گوشی  با UniSoC SC9863A CPU ارائه شده و دارای فضای ذخیره سازی قابل توسعه 16/32 گیگابایتی است.

یک دوربین 5 مگاپیکسلی و یک دوربین سلفی در این گوشی به چشم می‌خورند. البته یک فلاش LED نیز در هر دو سمت گوشی حضور دارد. نکته جالب در مورد دوربین‌های این گوشی، مجهز بودنشان به فناوری HDR است. گوشی نوکیا C20 در رنگ‌های شنی و آبی تیره به بازارها عرضه شده است. باتری 3000 میلی آمپری این گوشی اقتصادی با شارژر میکرو USB خود، یکی از نقاط ضعف این گوشی به حساب می آیند.

متاسفانه این گوشی مجهز به اسکنر اثر انگشت نیست. این گوشی نیز مانند اکثر مدل‌های نوکیا با اندروید 11 عرضه شده است. باتری این گوشی نیز مانند C21 ظرفیت 3000 میلی آمپری دارد. از دیگر نکات مثبت این گوشی مجهز بودن به بلوتوث، GPS، رادیو FM،میکرو USB،جک 3.5 میلی متری و WLAN است.

بررسی طراحی نوکیا C20

افراد ساده پسند و طرفدار طراحی مینیمال، عاشق طراحی ساده و بی تکلف نوکیا C20 خواهند شد. این گوشی جذاب تنها 8.8 میلی متر ضخامت و 191 گرم وزن دارد. این گوشی در رنگ‌های شنی و آبی تیره در بازار موجود است.

بررسی صفحه نمایش و باتری گوشی نوکیا C20

این گوشی با نمایشگر IPS LCD 6.52 اینچی خود، رزولوشنی برابر 720*1600 دارد. هیچ محافظ صفحه گوریلا گلسی نیز روی صفحه نمایش وجود ندارد. خبری از حسگر اثر انگشت نیز خبری نیست. هرچند عملکرد باتری 3000 میلی آمپری این گوشی بد نیست اما محدودیت‌هایی به دنبال دارد. با این باتری می‌توانید حدود 4 تا پنج ساعت، با گوشی ویدئو ببینید. در کل، چنین باتری کوچکی فقط برای این رنج قیمت مناسب است.

بررسی دوربین‌های گوشی نوکیا C20

واقعا دلیل بی کیفیتی دوربین‌های نوکیا، این برند قدیمی و کارکشته را متوجه نمی‌شویم. در حالیکه رقبا نیز در حال ساخت گوشی‌های ارزان قیمت و رده پایین هستند،چرا نوکیا نمی‌تواند دوربین‌های بهتری برای ارائه داشته باشد.طبیعی است که دوربین 5 مگاپیکسلی این گوشی، عکس‌های خوبی ثبت نمی‌کند. برای خرید گوشی نوکیا C20، وبسایت مبیت را فراموش نکنید!

نقاط قوتنقاط ضعف
اندروید 11کیفیت نامناسب دوربینها
قیمت بسیار مناسبنبود اسکنر اثر انگشت
فناوری HCR

معرفی و بررسی گوشی Nokia C1، بهترین گوشی نوکیا

بررسی گوشی نوکیا C1

نوکیا C1 نمونه کامل گوشی‌های نوکیاست.  طراحی و کیفیت بدنه عالی و حس خوبی که این طراحی به کاربر می‌دهد، یک سر و گردن از سایر تلفن‌های همراه هوشمند این رنج قیمت بالاتر است. مختصات این گوشی ساده و ابتدایی است: یک دوربین تک همراه با فلش LED در پشت گوشی و یک دوربین سلفی در جلو. هر دو این دوربین‌ها 5 مگاپیکسل هستند و برای عکاسی در تاریکی مجهز به فلش هستند.

این گوشی با اندروید 9 نسخه Go عرضه شده است که به اجرای روان برنامه‌ها کمک می‌کند. فضای داخلی کافی برای این نسخه وجود دارد. در واقع، 16 گیگابایت فضای داخلی برای ذخیره فایل‌های شما در نظر گرفته شده است. این در حالیست که اکثر گوشی‌هایی در این رنج قیمت، تنها 8 گیگ فضای داخلی دارند.

بررسی طراحی و کیفیت ساخت نوکیا C1

اگر بخواهیم به طور خلاصه درباره طراحی این گوشی بگوییم: ساده و به شکل متفاوت و جالبی ملایم. طراحی ساده و یکنواخت قاب پشتی گوشی نوکیا C1، به معنای واقعی کلمه در این دریای تلفن‌های هوشمند با جزیره‌های دوربین‌های برجسته و طراحی‌های عجیب و غریب، شگفت انگیز است. در پنل جلویی نیز شاهد حاشیه‌هایی هستیم که نسبتا کمرنگ هستند. حاشیه بالا گوشی محلی برای قرار گرفتن، اسپیکر، فلش دوربین، و لوگو نوکیا است. حک نام نوکیا در پنل پشت و جلو شاید به این معنی باشد که کمپانی می‌خواهد تاکید کند چه کسی این گوشی را ساخته است. این گوشی برای کودکان و کسانیکه گوشی خود را زیاد پرتاب می‌کنند نیز گزینه مناسبی است.

بررسی صفحه نمایش، باتری و شارژر گوشی نوکیا C1

کیفیت نمایشگر این گوشی ارزان قیمت نوکیا در مقایسه با سایر گوشی‌های همرده خودش، افت داشته است. چرا که گوشی‌های دیگر کیفیت HD+ دارند ولی رزولوشن 960*480 پیکسل این گوشی باعث شده تا صفحه نمایش این گوشی به معنای واقعی کلمه، تیره و تار باشد. حتی اگر از فاصله نزدیک به صفحه نمایش نگاه کنند می‌توانید پیکسل‌ها را جداگانه ببینید!

وضعیت نمایشگر و دقت رنگها به حدی بد است که رنگ مشکی به شکل خاکستری دیده می‌شود! روشنایی صفحه نیز تا زمانیکه از آن زیر نور مستقیم خورشید استفاده نکنید، مناسب است.

اگر به تازگی یک گوشی خریده‌اید “شارژ اولیه گوشی چند ساعت است ؟” را بخوانید

برای گوشی با این قیمت نباید انتظار باتری بزرگ و خوبی داشت. با این حال، باتری 2500 میلی آمپری این گوشی تقریبا برای یک روز شارژدهی خواهد داشت، البته در استفاده معمولی! استفاده معمولی یعنی وبگردی سبک، پخش ویدئوهای نتفلیکس  و یوتیوب، و جواب دادن به پیام‌ها و تماس‌ها.

شارژ گوشی نیز جالب نیست. از آنجا که این گوشی ارزان قیمت باید تمام شود، شارژر سریعی معنی ندارد. در نتیجه، برای رسیدن از شارژ 20 درصد به 100 درصد، باید چهار ساعت تمام صبر کنید!! البته در نظر داشته باشید که این باتری قابل برداشتن است و می‌توانید یک باتری اضافه شارژ شده همیشه همراه خود داشته باشید. با این حال، واقعا چه کسی این روزها برای گوشی هوشمند خود باتری برمی‌دارد؟

بررسی دوربین‌های گوشی نوکیا C1

تاثیر قیمت پایین گوشی نوکیا C1 درکیفیت پایین دوربینش کاملا دیده می‌شود. در پشت گوشی یک دوربین 5 مگاپیکسلی و فلش LED وجود دارد. درست است که توقع نداریم تا سنسور فوق عریض یا ماکرویی وجود داشته باشد اما کیفیت عکس‌ها واقعا بد است. در اکثر عکس‌هایی که با نور روز گرفته شده‌اند، عکس‌ها تار هستند. هیچ جزئیاتی وجود ندارد و عکس بیشتر شبیه نقاشی رنگ روغن است. فکر عکاسی در شب را از سرتان بیرون کنید. چرا که رزولوشن پایین دوربین در عکس‌های شب به اوج خود می‌رسد.

کیفیت عکسهای دوربین سلفی نیز وضعیت بهتری ندارند و نباید توقع عکسهای سلفی خوبی از آن داشته باشید.

نقاط قوتنقاط ضعف
قیمت ارزانکیفیت بد عکس ها
اندروید Goصفحه نمایش تار و بی کیفیت
طراحی جالب و بدنه مستحکمشارژ آهسته و چهار ساعتی
باتری کوچک 2500 میلی آمپری

معرفی و بررسی گوشی Nokia C10

گوشی نوکیا C1 در آوریل 2021 به بازار جهانی عرضه شد. این گوشی با آخرین نسخه اندرورید معرفی شده و از 3G پشتیبانی می‌کند. این گوشی برای کاربران عام و مصرف متداول طراحی شده است. پس نباید انتظار اجرای بازی‌های به روز، اجرای برنامه‌های مختلف در آن واحد یا گرفتن عکس‌های باکیفیت، از آن داشته باشید. یعنی این گوشی برای کسانیست که از تلفن برای تماس گرفتن و وبگردی استفاده می‌کنند.

وزن پایین و نمایشگر 6.52 اینچی این گوشی برای تماشای صفحات وب گزینه بسیار مناسب است. باتری قابل برداشتن 3000 میلی آمپری مسئول تامین انرژی این گوشی است.

بررسی طراحی نوکیا C10

اول از همه اینکه این گوشی مانند سایر گوشی‌های نوکیا و آنچه که همه ما از این برند قدیمی در ذهن داریم، طراحی و کیفیت ساخت ضدضربه‌ای دارد. پس برای کسانیکه گوشی از دستشان می‌افتد، گزینه مناسبی است. پنل پشتی گوشی به نظر براق می‌آید و البته در مواجهه با نور، سایه می‌اندازد. این گوشی در رنگ‌های خاکستری و یاسی در بازار جهانی موجود است. دوربین پشتی این گوشی به شکل دایره در پنل پشتی خودنمایی می‌کند ولی خبری از حسگر اثر انگشت در پشت یا کنار گوشی نیست.

بررسی صفحه نمایش و باتری گوشی نوکیا C10

این گوشی ارزان قیمت با نمایشگر 6.52 اینچی و HD LCD خود، رزولوشن 720 پیکسل دارد. این گوشی سبک 191 گرمی با گلس پاندا عرضه شده است تا محافظی برای نمایشگر باشد.

باتری از مد افتاده 3000 میلی امپری این گوشی تا یک روز شارژدهی دارد، البته برای استفاده های معمولی و روزمره. هرچند چنین باتری استاندارد به شمار می‌رود ولی این روزها همه به دنبال باتری بزرگتر و شارژ سریع‌تر هستند.

بررسی دوربین‌های گوشی C10

با توجه به قیمت ارزان این گوشی، طبیعی است که دوربین‌ها کیفیت خوبی نداشته باشند. دوربین اصلی و سلفی این گوشی 5 مگاپیکسل و مجهز به فلش LED هستند. هرچند توقعی از این دوربینه نمی‌رود اما در نور روز و شرایط خوب، می‌توانید عکس‌های قابل قبولی ثبت کنید.

دوربین اصلی و سلفی هر دو توانایی ضبط ویدئو 720 پیکسلی را دارند. خرید سریع و ارزان نوکیا C10  از مبیت!

نقاط قوتنقاط ضعف
قیمت ارزانکیفیت پایین دوربینها
کیفیت بدنه محکمباتری کوچک
آخرین نسخه اندرویدشارژدهی متوسط و سرعت شارژ پایین

گوشی نوکیا G11 Plus

گوشی نوکیا G11 Plus با وجود مشخصات پایین رده‌ای که دارد، کاربران را ناامید نخواهد کرد. این گوشی مقرون به صرفه، یکی دیگر از محصولات پایین رده و اقتصادی نوکیا است که برای افرادی با بودجه محدود، انتخاب مناسبی خواهد بود. اگر قصد خرید گوشی ارزان دارید اما در عین حال، می‌خواهید گوشی مورد نظرتان دارای صفحه نمایش و باتری قابل قبولی باشد و بتوانید به راحتی به کارهای روزمره خود بپردازید، گوشی نوکیا G11 Plus گزینه خوبی خواهد بود. البته پس از بررسی گوشی نوکیا G11 پلاس متوجه کمبودها و مشکلاتی در آن خواهید شد که با توجه به قیمت این محصول، قابل پیش‌بینی است. در واقع، از یک گوشی پایین رده، انتظار زیادی نمی‌رود و کیفیت متوسط دوربین یا عملکرد نه چندان قوی گوشی، دور از انتظار نیستند.

 با وجود چنین مشکلات و کمبودهایی، برند نوکیا را نمی‌توان به آسانی نادیده گرفت. برندی که برای چند دهه، سلطان بلامنازع صنعت تلفن همراه بود و اکثر متولدین دهه 60 به قبل، خاطرات بسیاری از آن دارند. البته چندین سال است که سایر برندهای معتبر نظیر سامسونگ یا حتی شیائومی، گوی رقابت را از نوکیا ربوده‌اند و دیگر شاهد گوشی‌های فوق العاده از این برند فنلاندی الاصل نیستیم. با تمام این تفاسیر، ظاهر زیبا و مینیمال، کیفیت و استحکام بدنه و شارژدهی خوب محصولات نوکیا، از جمله گوشی G11 Plus، باعث شده تا این تلفن‌های همراه زیبا و خاطره انگیز هنوز هم جز انتخاب‌های نسل جدید باشد.  

این گوشی خوش دست و جذاب، اندازه‌ای برابر با 164.8*75.9*8.6 میلی متر و حدود 192 گرم وزن دارد. همان طور که می‌دانید، وزن و سنگینی گوشی نسبت مستقیمی با باتری آن دارد و از آنجا که گوشی نوکیا G11 Plus دارای باتری بزرگ 5000 میلی آمپری است، وزن 192 گرمی کاملا قابل توجیه و منطقی است. خوشبختانه، این گوشی نوکیا دارای گواهی IP52 است. این گواهی به معنی مقاومت نسبی گوشی در برابر گرد و خاک و آب است و در بهترین حالت دارای اعداد 68 است. اما IP52 به این معناست که گوشی G11 پلاس در برابر قطرات آب با زاویه قائم یا حداکثر 15 درجه مقاومت نسبی دارد و در برابر گرد و خاک نیز مصونیت نسبی دارد. 

برخلاف پنل پشتی و فریم‌ها که از جنس پلاستیک پلی کربنات هستند، پنل جلوی گوشی از جنس شیشه است. در این گوشی 6.52 اینچی، نسبت صفحه نمایش به بدنه حدود 82 درصد است و حاشیه‌های نسبتا باریکی دارد که برای گوشی در این رنج قیمت، مناسب و قابل قبول است. خشاب سیم کارت و درگاه کارت میکرو SD که به صورت جداگانه از درگاه سیم کارتهاست، در سمت چپ گوشی تعبیه شده است.

در گوشی نوکیا G11 Plus نیز شاهد یک صفحه نمایش 6.5 اینچی IPS هستیم که رزولوشن 1600*720 پیکسل آن، نشانگر کیفیت قابل قبول این محصول است. در واقع، کیفیت نمایشگر این گوشی اقتصادی و ارزان قیمت در حد HD+ است و تراکم پیکسلی آن 269 پیکسل در هر اینچ است. 

جالب است بدانید که با وجود قیمت پایین نوکیا G11 پلاس، این گوشی دارای نرخ رفرش 90 هرتزی است که برای این رنج قیمت، واقعا عالی است. علاوه بر این، سمپلینگ تاچ 180 هرتزی آن نیز باعث روان بودن بیشتر گوشی شده است و تجربه کاربری خوبی را ارائه می‌کند. در نتیجه، کاربرانی که استفاده روزمره و متداولی از گوشی دارند، برای مثال استفاده مرتب از شبکه‌های اجتماعی یا چک کردن ایمیل و تماشای ویدئو، از نرخ رفرش و سمپلینگ تاچ آن، نهایت بهره را خواهند برد. علاوه بر این موارد، حداکثر میزان روشنایی 400 نیت این گوشی نیز باعث می‌شود تا در محیط‌های خارجی نیز بتوانید از گوشی خود استفاده کنید. رنگ‌ها و کنتراست صفحه نیز برای این پنل IPS مناسب است و در کل، برای این رنج قیمت، کیفیت نمایشگر قابل  قبول خواهد بود. 

این کمپانی چند ملیتی فنلاندی از پردازنده گرافیکی Mali-G57 MP1 برای این گوشی اقتصادی استفاده کرده است و رم 4 گیگابایتی دارد. 

با در نظر گرفتن تمامی مشخصات فوق که در حد ابتدایی و پایین رده هستند، نباید توقع خاصی از این گوشی داشت. به عبارت بهتر، گوشی نوکیا G11 Plus بیشتر برای افراد عادی و انجام انجام کارهای روزمره نظیر وبگردی، گشتن در شبکه‌های اجتماعی، چک کردن ایمیل و تماس گرفتن، مناسب است و از پس اجرای گیم‌های سنگین و کارهای گرافیکی پیشرفته برنمی‌آید.

گوشی نوکیا G11 Plus در زمینه دوربین‌های عکاسی شاید در تئوری و روی کاغذ، خصوصیات جذابی داشته باشد اما در عمل، نباید توقع عکس‌های باکیفیتی از آن داشته باشید. اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم، این گوشی اقتصادی و پایین رده دارای دو دوربین در پنل پشتی است: دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی. البته در ماژول دوربین‌ها، یک فلش LED نیز وجود دارد. مشکل اصلی این دوربین این است که برخلاف ادعای 50 مگاپیکسلی بودن، قادر به ثبت عکس‌هایی باکیفیت و در سطح رقبای دیگر در همین رنج قیمتی نیست.

نکاتی برای خرید گوشی هوشمند

برای خرید گوشی هوشمندی که بیشترین استفاده را از آن ببرید، باید به چند نکته دقت کنید:

باتری

آیا شما از کاربرانی هستید که چندین اپ را به طور همزمان باز می‌کنید؟ به نظر خودتان زیاد ویدئو آنلاین تماشا و گیم بازی می‌کنید؟ کسانی که مرتب آنلاین هستند، باتری گوشی را سریعتر خالی می‌کنند. اگر جزء این افراد هستید، بهتر است سراغ گوشی با باتری بزرگ و شارژدهی خوب باشید.

مموری

گوشی هوشمند دارای دو نوع مموری است: RAM و ROM. ترکیب رم و پردازنده گوشی شما، سرعت آن و روان بودن عملکرد را مشخص می‌کند. ROM همان چیزی است که اکثر مردم به آن محلی برای ذخیره می‌گویند. این مموری، محل ذخیره OS، اپها و تمامی ویدئوها، عکسها و آهنگ‌های گوشی شماست. به همین دلیل است که گوشیهایی با RAM بالاتر، سریعتر هستند و ROM بالاتر به معنی محل ذخیره بیشتر است. به طور معمول، بهتر است گوشی حداقل دارای دو گیگابایت RAM و 16 گیگاباتی ROM باشد.

دوربین

گوشی‌های جدید در حال رقابت برای ارائه دوربین‌های بهتر و باکیفیت‌تر هستند. اما باید بدانید که دوربین با مگاپیکسل بالاتر لزوما به معنی گرفتن عکسهای بهتر نیست. علاوه بر مگاپیکسل، برای عکس‌های باکیفیت نیاز به فاکتورهایی نظیر میزان ISO، گشودگی دریچه و سرعت اتوفوکس داریم. اگر زیاد عکاسی می‌کنید، سراغ گوشی با دوربین 12 تا 16 مگاپیکسلی بروید که گشودگی f/2.0 یا کمتر داشته باشد تا نتیجه عکسها حتی در نور کم هم خوب باشد.

پردازنده

مانند دوربین گوشی‌های هوشمند، پردازشگرهای مختلفی در بازار تلفن همراه وجود دارد که مشهورترین آنها مدیاتک، اسنپدراگون و … هستند. در اینجا یک قانون کلی وجود دارد، به سرعت پردازش که در مقیاس گیگاهرتز نوشته می‌شود، دقت کنید. هر چه این سرعت بیشتر باشد، پردازشگر سریع‌تر خواهد بود. اگر نیاز دارید تا از گوشی برای ادیت عکس و فیلم استفاده کنید یا بازی آنلاین انجام می‌دهید؛ بهتر است سراغ پردازشگرهای سریعتر بروید.

سخن پایانی: بهترین گوشی نوکیا کدام است؟

اگر به دنبال خرید بهترین گوشی برای فرزندتان هستید، یا خودتان نیاز به گوشی دومی دارید یا حتی از آن دسته افراد هستید که گوشی مرتب از دستتان سر می‌خورد، تلفن‌های همراه هوشمند نوکیا گزینه مناسبی هستند. ما در این مقاله، لیستی از گوشی‌های هوشمند برند نوکیا را آورده و با هم مقایسه کردیم تا شما بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید و بهترین گوشی نوکیا را خریداری کنید.

الهام اقاملایی

ارشد مترجمی رو که گرفتم، سرم با ترجمه و تدریس زبان گرم بود که خیلی اتفاقی با دنیای تولید محتوا آشنا شدم. دنیایی به وسعت یک اقیانوس ولی با عمق نیم سانت:) آماده ای تا با هم شیرجه بزنیم تو این اقیانوس جذاب! Let's Go

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا