راهنمای خریدموبایلموبایل

انتخاب بهترین گوشی میان رده

گوشی میان رده ، کمتر کسی در دنیای امروز یافت می‌شود که بتواند دنیا را بدون وجود گوشی‌های هوشمند به یاد آورد. زمانی که آدم‌ها برای بیدار شدن از خواب از ساعت‌های زنگ‌دار استفاده می‌کردند. با برای پیام متنی دادن به دوستانشان ناچار به مراجعه به اداره پست و انتظارهای طولانی بودند. یا زمانی که برای خبر گرفتن از عزیزانشان باید در صف‌های طولانی مخابرات مدت‌ها منتظر می‌نشستند یا به خانه همسایه مرفه‌تر می‌رفتند. اما دنیای امروز به لطف وجود گوشی‌های هوشمند تمامی امکاناتی را که دستیابی به آن‌ها تنها در چند دهه قبل ناممکن به نظر می‌رسید، برای ما ممکن کرده است. جعبه‌های جادویی دنیای مدرن که امروزه در دست هر کسی با هر سطح درآمد و سن و سالی دیده می‌شوند.

شرکت‌های بزرگی که تولید گوشی‌های هوشمند را در دنیای امروز بر عهده گرفته‌اند، تلاش می‌کنند که با اضافه کردن امکانات مختلف به تولیدات خود وضعیت را به نفع خود پیش ببرند. بدیهی است که اضافه شدن این امکانات هزینه‌های اضافه‌ای را هم برای کاربر به دنبال دارد. هرچند که بسیاری از کاربران حتی از وجود این امکانات مطلع نمی‌شوند، چه رسد به اینکه بخواهند از آن‌ها استفاده کنند. اما هرچقدر هم که یک گوشی هوشمند در ارائه خدمات به کاربران موفق عمل کند، اگر قیمت آن خیلی بالا باشد، کسی حتی به آن نگاه هم نمی‌کند.

به همین دلیل شرکت‌های سازنده تلفن همراه تمرکز خود را بر روی ساخت گوشی‌های میان رده گذاشته‌اند. گوشی‌هایی که قیمت آن‌ها به نسبت متناسب است و امکانات خوبی را به کاربر ارائه می‌دهند. درواقع رقابت اصلی شرکت‌های سازنده تلفن همراه بر سر تصاحب بازار گوشی‌های میان رده است. در این مقاله از مبیت می‌خواهیم قدمی در بازار گوشی‌های میان رده زده و بهترین‌ها را گلچین کنیم. اگر شما هم می‌خواهید که مطمئن شوید از پولتان درست استفاده کرده‌اید و آن را با خرید یک گوشی میان رده بی‌کیفیت، به باد نداده‌اید، چند دقیقه‌ای از وقت خود را به ما بدهید.

یک گوشی میان رده باکیفیت چه ویژگی‌هایی دارد؟

پیش از اینکه به قصد خرید یک گوشی میان رده لباس‌های خود را به تن کرده و قدم در راه بگذارید، باید یک چک‌لیست از تمام آنچه که نیاز دارید را به همراه خود ببرید. برای اینکه مطمئن شوید که پول خود را با خرید یک گوشی میان رده نه چندان خوب دور نریخته‌اید، لازم است که تمام ویژگی‌هایی را که در ادامه میگوییم، کنترل کنید. پس قبل از خواندن ادامه متن، یک قلم و کاغذ آماده کرده و ویژگی‌های مهم یک گوشی میانرده خوب را در آن یادداشت کنید.

1- چقدر از موجودی حساب بانکی خود را به خرید گوشی میان رده اختصاص داده‌اید؟

گوشی میان رده

اگر بگوییم که گوشی میان رده برای هر فرد با توجه به سطح درآمد او، تعریف متفاوتی دارد، چندان بی‌راه نگفته‌ایم. هرچند شرکت‌های سازنده به طور پیش‌فرض بعضی از گوشی‌های خود را به عنوان میان رده معرفی کرده‌اند، اما شما باید به همان سمتی بروید که جیبتان شما را هدایت می‌کند. البته بدون شک منظور ما از یک گوشی میان رده گوشی‌های ساده و قدیمی نیست. یک گوشی میان رده باید حداقل‌هایی را برآورده کند تا بتواند در این خانواده جای گیرد. اما اعضای این خانواده چنان در میان برندهای مختلف پراکنده شده‌اند که دسترسی به آن‌ها چندان ساده نیست. پس پیش از اینکه در اینترنت به دنبال گوشی‌هایی باشید که بهترین امکانات را دارند، باید بدانید که یک گوشی میان رده هیچ‌گاه نمی‌تواند پرچم‌دار باشد. بنابراین قبل از هر کاری باید جیب خود را در اولویت قرار دهید.

2- به چه چیزی نیاز دارید؟

آنچه باعث شده قیمت یک گوشی میان رده پایین‌تر از گوشی‌های پرچم‌دار باشد، حذف شدن بعضی از امکانات است. درواقع شرکت‌های سازنده گوشی‌های میان رده، بعضی از ویژگی‌ها را بلد کرده و بر روی آن‌ها مانور بیشتری می‌دهند. در مقابل بعضی از ویژگی‌ها را سرکوب کرده و با نپرداختن به آن‌ها قیمت تمام‌شده را کاهش می‌دهند. بنابراین باید بدانید که هدفتان از خرید یک گوشی میان رده چیست و کدام ویژگی‌ها می‌توانند نیازهای شما را برطرف کنند.

3- کدام سیستم‌عامل و کدام برند را بیشتر می‌پسندید؟

بهترین گوشی میان رده

شاید برایتان جالب باشد که نام بعضی از محصولات اپل هم در فهرست گوشی‌های میان رده به چشم می‌خورد. همان‌طور که می‌دانید سیستم‌عامل گوشی‌های آیفون با نام ios شناخته می‌شود. سیستم‌عامل اندروید هم که رایج‌ترین سیستم‌عامل در میان سایر برندهای گوشی همراه است. هر کدام از این سیستم‌عامل‌ها امکانات متفاوتی را به کاربران خود ارائه داده‌اند. ما در مبیت مقاله‌ای را با عنوان تفاوت سیستم‌عامل‌های موبایل آماده کرده‌ایم که می‌تواند در انتخاب کردن بهترین گزینه به شما کمک کند. همچنین در مقاله ده دلیل برتری اندروید به ios، ویژگی‌هایی را برشمرده‌ایم که سیستم‌عامل اندروید را از ios جلو انداخته است. اگر انتخاب شما سیستم‌عامل اندروید است می‌توانید زوایای پنهان جدیدترین نسخه این سیستم‌عامل را در مقاله ترفندهای اندروید 10 بخوانید. مقاله ترفندهای iOS 14 نیز شما را در خصوص نقاط تاریک این سیستم‌عامل راهنمایی می‌کند.

اما تنها سیستم‌عامل نیست که در تعیین بهترین گوشی میان رده برای شما اهمیت پیدا می‌کند. برندهای مختلف و شرکت‌های سازنده نقشی اساسی در تعیین کیفیت یک گوشی میان رده دارند. اینکه این شرکت‌ها و برندها به چه قیمتی توانسته‌اند گوشی هوشمند خود را تا رده گوشی‌های میان رده پایین آوردند، در درجه اول اهمیت است. پس پیش از اینکه فروشندگان با صغرا کبرا چیدن‌های خود سر شما را ببرند، سنگ‌هایتان را با خودتان وابکنید و برند موردنظرتان را انتخاب کنید.

4- با انتخاب پردازنده مناسب، سرعت گوشی میان رده خود را بالا ببرید.

پردازنده گوشی میان رده

حال که اولویت‌های اولیه خود را برای انتخاب گوشی مشخص کردید، وقت آن رسیده که وارد جزییات سخت‌افزاری گوشی میان رده شوید. اولین موردی که در هنگام خرید هر گوشی میان رده‌ای باید به آن دقت کنید، پردازنده است. اینکه پردازنده چند هسته دارد و از چه نوع تراشه‌ای در آن استفاده شده، در تعیین سرعت گوشی بسیار مهم است. هرچند که ترفندهایی برای افزایش سرعت گوشی اندرویدی وجود دارد که در مقاله آموزش افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی مبیت به چند تا از آن‌ها اشاره شده است. اگر می‌خواهید که از نحوه بررسی پردازنده و معیارهای یک پردازنده خوب اطلاعات بیشتری کسب کنید، مقاله CPU چیست و چه کاربردی دارد در مبیت برای شما مفید خواهد بود.

اما منظور از پردازنده تنها CPU نیست. یکی دیگر از پردازنده‌های مهم در گوشی‌های هوشمند پردازنده گرافیکی است. به‌ویژه اگر می‌خواهید با گوشی میان رده خود بازی کنید، داشتن یک پردازنده گرافیکی مناسب می‌تواند شما را از تمامی حریفان خود جلو بیندازد. مقاله راهنمای خرید گوشی گیمینگ در مبیت می‌تواند نقشه راهنمای شما برای خرید یک گوشی مناسب بازی کردن باشد. همچنین یک پردازنده گرافیکی خوب می‌تواند عکس‌ها را در فضای واقعی‌تری برای شما به نمایش بگذارد. اگر می‌خواهید یک گوشی هوشمند برای انجام کارهای عکاسی خود خریداری کنید، مقاله راهنمای خرید گوشی مناسب عکاسی در مبیت برایتان مفید خواهد بود.

5- گوشی میان رده‌ای را انتخاب کنید که بتواند داده‌های شما را در حافظه خود نگه دارد.

حافظه گوشی میان رده

هنگامی که برای خرید گوشی میان رده به فروشگاه مراجعه می‌کنید، باید سه سوال درباره حافظه گوشی هوشمند از فروشنده بپرسید. اول اینکه حافظه داخلی گوشی چقدر است. بیشتر برنامه‌هایی که بر روی گوشی نصب می‌کنید و بیشتر داده‌های شما به صورت پیش‌فرض بر روی حافظه داخلی گوشی ذخیره می‌شوند. بنابراین اگر از گوشی خود به عنوان آلبوم عکس، دفترچه خاطرات یا منبع اپلیکیشن استفاده می‌کنید، باید یک گوشی میان رده با حافظه داخلی زیاد برای خود خریداری کنید.

حال اگر به نظرتان آمد که گوشی میان رده مدنظرتان حافظه داخلی کمی برای انجام کارهای شما دارد. باید از فروشنده بپرسید که آیا این گوشی میان رده درگاه کارت حافظه دارد یا نه؟ نصب یک حافظه داخلی به شما کمک می‌کند که در طبقه‌بندی داده‌ها به کمک حافظه داخلی گوشی بشتابید. کارت حافظه می‌تواند بسیاری از داده‌های شما را در خود جای داده و پس از پر شدن به راحتی توسط یک کارت دیگر جایگزین شود.

پرسش سوم در این بخش مربوط به حافظه رم است. حافظه رم تعیین‌کننده تعداد برنامه‌هایی است که به طور هم‌زمان بر روی گوشی هوشمند شما قابل اجرا هستند. هر چه حافظه رم بیشتر باشد، شما می‌توانید برنامه‌های بیشتری را بر روی گوشی خود اجرا کنید. بنابراین اگر می‌خواهید در حین انجام کار اعصابتان از کاهش سرعت گوشی به هم نریزد، از همین ابتدا پرسیدن این سه سوال ساده را در دستور کار خود قرار دهید.

6- دیدتان را با یک دوربین خوب در گوشی میان رده خود بهبود ببخشید.

دوربین گوشی میان رده

اگر می‌خواهید با گوشی میان رده خود عکس‌های باکیفیتی بگیرید، باید دوربین آن را جزء اولویت‌هایتان قرار دهید. بیشتر گوشی‌های میان رده بازار امروز دوربین‌های 48 و 64 مگا پیکسلی دارند. به جز اندازه مگا پیکسل برای داشتن یک گوشی میان رده با دوربین خوب، باید به تعداد لنزها، اندازه دیافراگم و نوع فوکوس آن دقت کنید. همچنین تنظیمات نرم‌افزاری که گوشی میان رده برای پردازش‌های تصویری در اختیارتان قرار می‌دهد، حائز اهمیت هستند.

7- با انتخاب یک باتری قوی برای گوشی میان رده خود، مصرف انرژی‌تان را کاهش دهید.

باتری گوشی میان رده

گزینه دیگری که هنگام بررسی سخت‌افزار گوشی میان رده باید مدنظر قرار دهید، باتری است. بدون شک خالی شدن سریع باتری و نیاز به دسترسی مداوم به پریز برق یکی از فاجعه‌بارترین چیزها برای کاربران گوشی‌های هوشمند است. اگر می‌خواهید که گوشی میان رده خود را در تمام مدت روز در دست بگیرید، بدون اینکه به دنبال پریز برق بگردید، در هنگام خرید به نوع باتری و ظرفیت آن توجه کنید. همچنین مدت‌زمانی را که طول می‌کشد که شارژ باتری شما کامل شود، در نظر داشته باشید.

8- یا یک نمایشگر خوب از ارتباط با گوشی میان رده خود بیشتر لذت ببرید.

نمایشگر گوشی میان رده

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های یک گوشی هوشمند نمایشگر آن است. این عضو مهم وظیفه دارد که مستقیما با چشم شما ارتباط برقرار کرده و شما را از تمام حالت‌های درونی گوشی هوشمندتان مطلع سازد. بنابراین یکی از معیارهای مهم در هنگام انتخاب بهترین گوشی میان رده، نمایشگر آن است. هرچه تعداد پیکسل‌های موجود در واحد سطح نمایشگر یا به‌اصطلاح تراکم پیکسلی بیشتر باشد، می‌تواند جزییات بیشتری را به نمایش بگذارد. یک نمایشگر با کیفیت تصویر بالا هم می‌تواند تصاویر را بهتر به شما نمایش دهد.

سطح روشنایی نمایشگر و سازگاری آن با نور محیط هم از اهمیت زیادی برخوردار است. زیرا شما با خرید برخی از گوشی‌های میان رده احتمالا باید قید کار کردن در فضاهای آزاد را بزنید. در نهایت این نوع نمایشگر است که می‌تواند در نمایش جزییات موثر باشد. بسته به اینکه کدام برند را برای گوشی میان رده خود انتخاب کرده‌اید، نمایشگرهای LCD یا AMOLED می‌توانند برای شما مفید باشند.

حال که با معیارهای کلی برای انتخاب بهترین گوشی میان رده آشنا شدید چک‌لیست خود را آماده کردید. می‌خواهیم چند نمونه از بهترین گوشی‌های میان رده را که در سال 2020 بازار گوشی‌های هوشمند را تحت تاثیر قرار داده‌اند، به شما معرفی کنیم. معرفی این گوشی‌های میان رده خاص نباید باعث شود که شما انتخاب‌های خود را محدود به این گزینه‌ها کنید. بلکه می‌توانند پایه‌هایی برای مقایسه ویژگی‌های ذکر شده و یافتن بهترین گوشی میان رده در دریای گوشی‌های میان رده باشد.

معرفی بهترین گوشی‌های میان رده تاثیرگذار در سال 2020

از آنجا که داشتن گوشی هوشمند در دنیای امروز به یک ضرورت تبدیل شده است، بیشتر افراد تنها به دنبال گوشی هستند که نیازهای روزمره خود را با آن رفع کنند. به همین دلیل بازار گوشی‌های میان رده در این دوران داغ‌تر از همیشه است. با این حال ارزان بودن گوشی‌های میان رده دلیلی بر بی‌کیفیت بودن آن‌ها نیست. شرکت‌های بزرگی مانند نوکیا، شیائومی، هواوی، سامسونگ و اپل دستی بر آتش گوشی‌های میان رده داشته و جای خود را در این بازار باز کرده‌اند. آنچه در ادامه می‌خوانید معرفی تعدادی از بهترین گوشی‌های میان رده بر اساس قیمت آن‌ها است که توانسته‌اند در سال 2020 خود را مطرح کنند.

اگر به روند تاریخی شکل‌گیری برندهای بزرگ حاضر در بازار گوشی‌های هوشمند علاقه‌مند هستید، مقاله‌های تاریخچه‌ای زیر را در مبیت بخوانید:

تاریخچه سامسونگ

تاریخچه شیائومی

تاریخچه هواوی

تاریخچه اپل

تاریخچه نوکیا

تاریخچه لنوو

تاریخچه HTC

بهترین کمپانی‌های موبایل از گذشته تا به امروز

1- گوشی میان رده نوکیا نسخه 2.2

گوشی میان رده نوکیا نسخه 2.2

همه ما گوشی‌های نوکیا را به خاطر سرسختی و مقاومتی که در برابر انواع بلایای طبیعی و غیرطبیعی از خود نشان می‌دهند، به یاد می‌آوریم. با فرایند اندرویدی شدن همه گوشی‌ها و اختراع اولین گوشی لمسی توسط خانم چر وانگ (مقاله بیوگرافی خانم چر وانگ را در مبیت بخوانید.)، شرکت نوکیا نیز برای عقب نماندن از قافله گوشی‌های اندرویدی خود را به بازار معرفی کرد.

گوشی میان رده نوکیا نسخه 2.2 در اواخر بهار سال 2019 به جهانیان معرفی شد. این پوشی همانند آنچه که از گوشی‌های نوکیا انتظار می‌رود، از نظر سخت‌افزاری در سطح بالایی قرار دارد. همچنین استفاده از نسخه اندروید به سبک One محیط نرم‌افزاری و رابط‌های کاربری جذابی برای کاربران ایجاد کرده است. همچنین کار با این گوشی اصلا شما را به دردسر نینداخته و سرعت بالای آن به انجام کارهایتان سرعت می‌بخشد. همچنین با خرید مدل دو سیم‌کارته گوشی میان رده نوکیا نسخه 2.2 می‌توانید زندگی کاری و خانوادگی خود را از هم جدا کنید.

گوشی میان رده نوکیا نسخه 2.2 بیشتر مناسب افرادی است که در محیط‌هایی با شرایط خاص کار می‌کنند و از گوشی تنها برای پاسخ دادن تماس‌ها و پیام‌ها استفاده می‌نمایند. همچنین برای افراد مسن‌تری که فضای سیستم‌عامل اندروید برایشان گیج‌کننده است، فضای راحتی را فراهم کرده است. بنابراین اگر به دنبال یک گوشی میان رده می‌گردید که زیبایی، امکانات جالب‌توجه و پاسخگویی سریع را بدون صرف هزینه زیاد در اختیارتان قرار دهد، پیشنهاد مبیت به شما گوشی میان رده نوکیا نسخه 2.2 است. برای خرید گوشی نوکیا 2.2 به فروشگاه مبیت مراجعه کنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده نوکیا مدل 2.2

طول: 146 میلی‌متر

عرض: 70.6 میلی‌متر

ارتفاع: 9.3 میلی‌متر

وزن: 153 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: مدل تک سیم‌کارت از نوع نانوسیم، مدل دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 5.71 اینچ، IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 79 درصد

رزولوشن نمایشگر: 720 در 1520 پیکسل

نسبت تصویر: 19 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 295 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Mediatek MT6761 Helio A22، دوازده نانومتر

پردازنده مرکزی: Cortex-A53، چهار هسته‌ای، دو گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: PowerVR GE8320

حافظه داخلی: 16 یا 32 گیگابایت

حافظه رم: 2 یا 3 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: یک

دوربین اصلی: 13 مگا پیکسل، دارای سنسور 3/1 اینچی، اندازه دیافراگم f/2.2، فوکوس خودکار، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتری

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 5 مگا پیکسل

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 3000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر معمولی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک Android One

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج

2- گوشی میان رده نوکیا نسخه 3.2

گوشی میان رده نوکیا نسخه 3.2

مورد شماره یک در فهرست گوشی‌های میان رده مبیت مناسب افرادی است که تنها می‌خواهند یک گوشی هوشمند در دست داشته باشند. بنابراین قصد ندارند که همه سرمایه خود را در این بازار ریخته و به دست فروشندگان بسپارند. اما اگر به دنبال یک گوشی میان رده نوکیا با صفحه‌نمایش بزرگ‌تر و باتری قوی‌تر هستید، باید کمی بیشتر سر کیسه را شل کنید. هرچند تفاوت قیمتی گوشی میان رده نوکیا نسخه 3.2 با گزینه قبلی آن‌چنان زیاد نیست، اما همین تفاوت قیمت ویژگی‌های آن را تا حدودی بهبود داده است.

گوشی میان رده نوکیا نسخه 3.2 با باتری قوی‌تر خود همراه بهتری در انجام کارهای روزمره است. سیستم‌عامل اندروید در این گوشی هم به سبک One برنامه‌ریزی شده و همانند گزینه قبل بیشتر یک گوشی میان رده برای پاسخگویی به تماس‌ها و پیام‌ها است. خرید گوشی نوکیا 3.2 همین الان از فروشگاه مبیت ممکن است.

مشخصات فنی گوشی میان رده نوکیا مدل 3.2

گوشی میان رده نوکیا مدل 3.2

طول: 159.4 میلی‌متر

عرض: 76.2 میلی‌متر

ارتفاع: 8.6 میلی‌متر

وزن: 178 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.2 اینچ، IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 79 درصد

رزولوشن نمایشگر: 720 در 1520 پیکسل

نسبت تصویر: 19 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 271 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Qualcomm SDM429 Snapdragon 429

پردازنده مرکزی: Cortex-A53، چهار هسته‌ای، 1.8 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Aderno 504

حافظه داخلی: 64 یا 32 گیگابایت

حافظه رم: 2 یا 3 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: یک

دوربین اصلی: 13 مگا پیکسل، دارای سنسور 3/1 اینچی، فوکوس خودکار، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتری

امکانات جانبی دوربین: فلش LED

دوربین سلفی: 5 مگا پیکسل

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر معمولی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک Android One

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در گوشی‌های دارای حافظه رم 3 گیگابایت

3- گوشی میان رده شیائومی Redmi 8A

گوشی میان رده شیائومی Redmi 8A

شرکت شیائومی یکی از شرکت‌هایی است که نام آن به خاطر ساخت گوشی‌های باکیفیت و اقتصادی بر سر زبان‌ها افتاده است. گوشی میان رده شیائومی Redmi 8A هم همانند دیگر محصولات این شرکت برای پردازش داده‌ها از پردازشگر اسنپ دراگون استفاده می‌کند. این گوشی‌های میان رده به دلیل نسبت بالایی که نمایشگر آن‌ها نسبت به بدنه دارد، از نظر ظاهری به گوشی‌های پرچم‌دار شبیه هستند. به‌علاوه گوشی میان رده شیائومی Redmi 8A با حافظه‌های داخلی و رم‌های مختلفی ارائه می‌شود. همین ویژگی سبب شده که این گوشی میان رده برای انواع کاربردها مناسب باشد. برای خرید گوشی شیائومی Redmi 8A به فروشگاه مبیت سری بزنید.

سیستم‌عامل گوشی میان رده شیائومی Redmi 8A نسخه نهم اندروید است که به سبک خاص شیائومی طراحی شده است. سبک MIUI 10 که در گوشی‌های شیائومی نسبتا قدیمی‌تر به کار می‌رود، یک زبان طراحی برای طراحی رابط‌های کاربری و فضاهای گرافیکی است. این فضای گرافیکی کلیدهای میانبر بسیاری را برای دسترسی کاربران به بخش‌های مختلف ارائه داده است. امروزه این طرح با طرح جدیدتر MIUI 11 در گوشی‌های شیائومی جایگزین شده است که می‌توانید با خواند مقاله بررسی تخصصی گوشی Mi Note 10 اطلاعات بیشتری درباره این زبان طراحی نو به دست آورید.

مشخصات فنی گوشی میان رده شیائومی Redmi 8A

طول: 156.3 میلی‌متر

عرض: 75.4 میلی‌متر

ارتفاع: 9.4 میلی‌متر

وزن: 188 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه با محافظ گوریلا گلس 5

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.2 اینچ، IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 81.4 درصد

رزولوشن نمایشگر: 720 در 1520 پیکسل

نسبت تصویر: 19 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 271 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Qualcomm SDM439 Snapdragon 439، دوازده نانومتر

پردازنده مرکزی: Cortex-A53، هشت هسته‌ای، دو گیگاهرتز/ Cortex A 53، شش هسته‌ای، 1.45 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Aderno 505

حافظه داخلی: 32 گیگابایت

حافظه رم: 2 یا 3 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: یک

دوربین اصلی: 12 مگا پیکسل، دارای سنسور 2.55/1 اینچی، اندازه دیافراگم f/1.9، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، اندازه پیکسل 1.4 میکرومتری

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 8 مگا پیکسل

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 5000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر معمولی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک MIUI 10

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، قطب‌نما

4- گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M10

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M10

شروع سال 2019 یک تولد دوباره برای گوشی‌های هوشمند سامسونگ به شمار می‌رفت. اضافه شدن یک خانواده جدید به گوشی‌های هوشمند سامسونگ، این جامعه را از پیش گسترده‌تر کرد. خانواده جدید که با نام خانواده M شناخته می‌شوند، از نظر اقتصادی خانواده متوسطی به شمار می‌روند. به همین دلیل گوشی‌های این خانواده در دسته گوشی‌های میان رده قرار گرفته است.

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M10 کوچک‌ترین و فقیرترین عضو این خانواده است. با این حال عملکرد خوبی که نسبت به سایر رقبای خود در بازار گوشی‌های میان رده نشان داده است، توانسته نام این گوشی را بر سر زبان‌ها اندازد. برای کسانی که برند سامسونگ را برای گوشی میان رده خود انتخاب کرده‌اند، گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M10 انتخاب مناسبی است. برای داشتن این گوشی میان رده نیازی نیست که هزینه زیادی صرف کنید. سخت‌افزار باکیفیت، طراحی مدرن و باتری قدرتمند گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M10 شما را از کم شدن موجودی حسابتان پشیمان نخواهد کرد. با این حال اگر می‌خواهید که از حریم شخصی خود با قفل‌های بیومتریک محافظت کنید، باید فکر خرید این گوشی میان رده را از سر خود بیرون نمایید. خرید گوشی سامسونگ Galaxy M10 همین الان از فروشگاه مبیت امکانپذیر است.

مشخصات فنی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M10

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M10

طول: 155.6 میلی‌متر

عرض: 75.6 میلی‌متر

ارتفاع: 7.7 میلی‌متر

وزن: 163 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.22 اینچ، TFT

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 82.1 درصد

رزولوشن نمایشگر: 720 در 1520 پیکسل

نسبت تصویر: 19 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 270 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Exynos 7870 Octa، چهارده نانومتر

پردازنده مرکزی: Cortex-A53، هشت هسته‌ای، 1.6 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Mali – T830 MP1

حافظه داخلی: 16 یا 32 گیگابایت

حافظه رم: 2 یا 3 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: دو

دوربین اصلی: 13 مگا پیکسل، دارای سنسور 3.1/1 اینچی، اندازه دیافراگم f/1.9، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، اندازه پیکسل 1.2 میکرومتری

دوربین دوم: 5 مگا پیکسل، دارای سنسور 5/1 اینچی، اندازه دیافراگم f/2.2، دارای سنسور تشخیص عمق تصویر، پیکسل 1.12 میکرومتری

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 5 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/2.0

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 3400 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر معمولی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک One UI

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج

5- گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A10s

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A10s

یکی از گوشی‌های میان رده سامسونگ که امکانات بیشتری را نسبت به سایر رقبای خود در اختیار کاربران قرار می‌دهد، گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A10s است. این گوشی میان رده حسگر اثر انگشت را به عنوان قفل بیومتریک به دروازه ورودی خود افزوده است. همچنین تلاش کرده تا با استفاده از باتری قوی‌تر و دوربین‌های به‌روزتر، دلبری بیشتری برای طرفداران گوشی‌های سامسونگ بکند. علت نام‌گذاری متفاوت این گوشی میان رده با سامسونگ‌های سری A تنها به دلیل باتری قوی‌تر، دوربین‌های به‌روزتر و قفل بیومتریک آن نیست. بلکه استفاده از نمایشگر IPS LCD اصلی‌ترین وجه تمایز گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A10s با اعضای خانواده A است.

طراحان سامسونگ تلاش کرده‌اند تا با افزایش نسبت نمایشگر به بدنه و استفاده از شیشه در ساخت بدنه جلویی شمایل این گنجشک میان رده را به شکل قناری‌های پرچم‌دار درآورند. به‌علاوه صفحه‌نمایش 6.2 اینچی این گوشی میان رده می‌تواند تا 16 میلیون رنگ را در دل خود به نمایش گذارد. حافظه رم 2 گیگابایتی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A10s تنها از اجرای هم‌زمان چند برنامه یا تماشای فیلم پشتیبانی می‌کند. درواقع شما نباید از این گوشی میان رده انتظار اجرای بازی‌های سنگین را داشته باشید.

این گوشی میان رده برای افرادی مناسب است که برای انجام کارهای روزمره خود به یک گوشی ارزان‌قیمت احتیاج دارند. از سایر امکاناتی که توانسته گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A10s را به یک گوشی اقتصادی تبدیل کند، می‌توان به پشتیبانی از نسل پنجم بلوتوث، درگاه microUSB و جک 3.5 میلی‌متری هدفون اشاره کرد. اگر قصد خرید گوشی سامسونگ Galaxy A10s را دارید به فروشگاه مبیت سری بزنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A10s

طول: 156.9 میلی‌متر

عرض: 75.8 میلی‌متر

ارتفاع: 7.8 میلی‌متر

وزن: 168 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: مدل تک سیم‌کارت از نوع نانوسیم، مدل دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.2 اینچ، IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 80.7 درصد

رزولوشن نمایشگر: 720 در 1520 پیکسل

نسبت تصویر: 19 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 271 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Mediatek MT6762 Helio P22، دوازده نانومتر

پردازنده مرکزی: Cortex-A53، هشت هسته‌ای، دو گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: PowerVR GE8320

حافظه داخلی: 32 گیگابایت

حافظه رم: 2 یا 3 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: دو

دوربین اصلی: 13 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.8، فوکوس خودکار، لنز واید 28 میلی‌متری

دوربین دوم: 2 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه دیافراگم f/2.4

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 8 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/2.0

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 3000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر معمولی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک One UI 1.0

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی

6- گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M20

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M20

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M20 یکی از اعضای خانواده M این شرکت است که توانسته با تلاش بیشتر خود را تا سطح میانی بالا بکشد. این گوشی که به خاطر دوربین با کیفیت و باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی خود توانست دیگر اعضای خانواده‌اش را پشت سر بگذارد، در بازارهای ایران بسیار مورد قبول واقع شد. گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M20 امکانات جالبی را در زیر پوسته ساده خود جای داده که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به سیستم‌عامل اندروید 10، حسگر اثر انگشت، دوربین سلفی 8 مگا پیکسلی و پردازنده 8 هسته‌ای اشاره کرد.

یکی از ویژگی‌های فوق‌العاده گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M20 نمایشگر آن است. این نمایشگر با رزولوشن 1080 در 2340 پیکسلی خود می‌تواند هر جزییاتی را به شما نشان دهد. همچنین تراکم بالای پیکسل‌ها در واحد سطح سبب شده که دیدن تصاویر از دریچه گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M20 به کاری لذت‌بخش تبدیل شود. تجربه کار با این گوشی پس از خرید گوشی سامسونگ Galaxy M20 از فروشگاه مبیت برای شما و ما بسیار لذت‌بخش خواهد بود.

مشخصات فنی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M20

طول: 156.4 میلی‌متر

عرض: 74.5 میلی‌متر

ارتفاع: 8.8 میلی‌متر

وزن: 186 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: مدل تک سیم‌کارت از نوع نانوسیم، مدل دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.3 اینچ، IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 83.6 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 409 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Exynos 7904 Octa، چهارده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، دو هسته Cortex – A73 و 1.8 گیگاهرتز، شش هسته Cortex – A53 و 1.6 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Mali-G71 MP2

حافظه داخلی: 32 یا 64 گیگابایت

حافظه رم: 3 یا 4 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: دو

دوربین اصلی: 13 مگا پیکسل، سنسور 3.1/1 اینچی، اندازه دیافراگم f/1.9، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر

دوربین دوم: 5 مگا پیکسل، لنز اولترا واید 12 میلی‌متری، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر، سنسور 6/1 اینچی، اندازه دیافراگم f/2.2

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 8 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/2.0

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 5000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر معمولی

سیستم‌عامل: اندروید 10 به سبک One UI 2.0

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی، ژیروسکوپ، قطب‌نما

7- گوشی میان رده آنر 10 lite

گوشی میان رده آنر 10 lite

برند آنر یکی از زیرمجموعه‌های هواوی است که بسیار فعال بوده و سالانه محصولات زیادی را تولید می‌کند. اواخر سال 2018 بود که گوشی میان رده آنر 10 lite رونمایی شد. طراحی ظاهری این گوشی میان رده برای بسیاری از خریدارانی که با محصولات پیشین این شرکت آشنایی داشته‌اند، یادآور گوشی پرچم‌دار این شرکت یعنی P 20 Pro است.

یکی از ایراداتی که به گوشی میان رده آنر 10 lite وارد شده است، استفاده از پلاستیک در ساخت بدنه است. این موضوع باعث می‌شود که آثار لمس کردن به خوبی از روی نمایشگر گوشی میان رده آنر 10 lite قابل مشاهده باشد. به‌علاوه این پلاستیک خط و خش‌ها را راحت‌تر به خود جذب کرده و آسیب‌پذیرتر از بدنه‌های فلزی یا حتی شیشه‌ای است.

گوشی میان رده آنر 10 lite برای ثبت تصاویر از دوربین‌های دوگانه 13 و 5 مگا پیکسلی در عقب و دوربین سلفی 24 مگا پیکسلی در جلو استفاده می‌کند. هرچند دوربین‌های عقب نمی‌توانند در ثبت درست جزییات موفق عمل کنند، اما دوربین سلفی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. استفاده از یک لنز 24 مگا پیکسلی که در بریدگی قطره‌ای شکل نمایشگر جای گرفته است، می‌تواند به راحتی همه عاشقان سلفی را به سمت گوشی میان رده آنر 10 lite جذب کند.

مشخصات فنی گوشی میان رده آنر 10 lite

گوشی میان رده آنر 10 lite

طول: 154.8 میلی‌متر

عرض: 73.6 میلی‌متر

ارتفاع: 8 میلی‌متر

وزن: 153 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: مدل دو سیم‌کارت هیبریدی از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.21 اینچ، IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 83.1 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 415 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Hisilicon Kirin 710، دوازده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، چهار هسته Cortex–A73 و دو گیگاهرتزی، چهار هسته Cortex–A53 و 1.7 گیگاهرتزی

پردازنده گرافیکی: Mali-G51 MP4

حافظه داخلی: 32، 64 یا 128 گیگابایت

حافظه رم: 3، 4 یا 6 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: دو

دوربین اصلی: 13 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 5 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 24 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/2.0، اندازه پیکسل 0.9 میکرومتر

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 3400 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 10 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک EMUI 9.1

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی، قطب‌نما

8- گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A20s

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A20s

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A20s با کمی تغییر نیست به گوشی‌های خانواده A20 به بازار آمده است. طراحان سامسونگ تلاش کرده‌اند تا با کاهش قسمت‌های حاشیه‌ای ظاهر زیبایی به این گوشی میانرده ببخشند. ترکیب پلاستیک و شیشه در قاب‌های جلویی و پشتی نیز در زیبا ساختن ظاهر این گوشی میان رده گامی موثر به شمار می‌روند. صفحه‌نمایش گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A20s هرچند که از کیفیت +HD پشتیبانی می‌کند، اما تنها 264 پیکسل را در هر اینچ خود جای داده است.

یکی از ویژگی‌های جالب گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A20s این است که شما می‌توانید با اضافه کردن یک کارت حافظه، حافظه داخلی 32 گیگابایتی آن را با یک جهش بزرگ به یک ترا بایت افزایش دهید. بنابراین می‌توانید هرچقدر که می‌خواهید فیلم و عکس و اطلاعات مختلف را در گوشی میان رده خود جاسازی کنید. این گوشی میان رده هم مانند سایر گوشی‌های میان رده سامسونگ از دو دوربین یا به بیان دقیق‌تر یک دوربین اصلی و یک حسگر تشخیص عمق تصویر برای ثبت عکس‌های باکیفیت استفاده کرده است. البته برای بهبود عملکرد این دو دوربین از یک دوربین سوم هم کمک گرفته که دارای یک لنز اولترا واید است.

باتری 4000 میلی‌آمپر ساعتی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A20s می‌تواند با استفاده از شارژر سریع 15 واتی خود به‌سرعت شارژ شود. همچنین دوربین سلفی 8 مگا پیکسلی آن هم انتخاب مناسبی برای ثبت تصاویر سلفی است. برای خرید گوشی سامسونگ Galaxy A20s به فروشگاه مبیت مراجعه کنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A20s

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A20s

طول: 163.3 میلی‌متر

عرض: 77.5 میلی‌متر

ارتفاع: 8 میلی‌متر

وزن: 183 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: مدل تک سیم‌کارت از نوع نانوسیم، مدل دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.5 اینچ، IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 83.3 درصد

رزولوشن نمایشگر: 720 در 1520 پیکسل

نسبت تصویر: 19 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 259 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Qualcomm SDM450 Snapdragon 450، چهارده نانومتر

پردازنده مرکزی: Cortex-A53، هشت هسته‌ای، 1.8 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Aderno 506

حافظه داخلی: 32 گیگابایت

حافظه رم: 3 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 13 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.9، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 8 مگا پیکسل، لنز فوق عریض 13 میلی‌متری، اندازه دیافراگم f/2.2

دوربین سوم: 5 مگا پیکسل، دارای سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه دیافراگم f/2.4

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 8 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/2.0

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 15 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک One UI

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی، ژیروسکوپ، قطب‌نما

9- گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A30s

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A30s

وقتی که فهرست بهترین گوشی‌های میان رده سال 2020 را مرور می‌کنیم نام گوشی‌های سامسونگ به دفعات به چشم می‌خورد. ابن بار سامسونگ با گوشی میان رده Galaxy A30s به بازار داغ گوشی‌های میان رده آمده است. در کیفیت گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A30s همین بس که به محض معرفی با موجی از انرژی مثبت از سوی خریداران روبه‌رو شد.

زبان طراحی جدید که در ساخت گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A30s از آن استفاده شده است، در کنار نمایشگر نسبتا بزرگ 6.4 اینچی می‌تواند به شما اطمینان دهد که با صرف هزینه کمتر یک گوشی میان رده در حد گوشی‌های پرچم‌دار را صاحب خواهید شد. حافظه رم گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A30s همانند بیشتر گوشی‌های میان رده در محدود 3، 4 یا 6 گیگابایتی قرار می‌گیرد.

از دیگر ویژگی‌های مثبت گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A30s می‌توان به دوربین آن اشاره کرد. دوربین اصلی این گوشی میان رده از سه لنز 25، 8 و 5 مگا پیکسلی برای ثبت عکس‌های همه‌چیزتمام استفاده کرده است. این دوربین‌ها می‌توانند تحت هر شرایطی و در هر میزان نوری بهترین عملکرد را از خود نشان دهند. همچنین دوربین سلفی 16 مگا پیکسلی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A30s بهترین گزینه برای عاشقان عکس‌های سلفی است. خرید گوشی سامسونگ Galaxy A30s را در فروشگاه مبیت تجربه کنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A30s

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A30s

طول: 158.5 میلی‌متر

عرض: 74.7 میلی‌متر

ارتفاع: 7.8 میلی‌متر

وزن: 166 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: مدل تک سیم‌کارت از نوع نانوسیم، مدل دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.4 اینچ، Super AMOLED

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 84.9 درصد

رزولوشن نمایشگر: 720 در 1560 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 268 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Exynos 7904، چهارده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، دو هسته Cortex-A73 و 1.8 گیگاهرتزی، شش هسته Cortex-A53 و 1.6 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Mali-G71

حافظه داخلی: 32 یا 16 گیگابایت

حافظه رم: 2 یا 3 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 25 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.7، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 8 مگا پیکسل، لنز اولترا واید 13 میلی‌متری، اندازه دیافراگم f/2.2

دوربین سوم: 5 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه دیافراگم f/2.2

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 16 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/2.0

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 15 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک One UI

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی، قطب‌نما

10- گوشی میان رده شیائومی Redmi Note8

سازندگان گوشی میان رده شیائومی Redmi Note 8 تصمیم گرفته‌اند که تمرکز خود را بر روی دوربین‌های این گوشی میانرده گذاشته و دید آن را به جهان بهبود دهند. بنابراین در بالا و سمت چپ بدنه پشتی چهار دوربین به چشم می‌خورد. این چهار دوربین هر یک گوشه‌ای از کار را گرفته‌اند. دوربین اصلی که 48 مگا پیکسل است، به عنوان چشم اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. سایر دوربین‌ها وظیفه عمق سنجی، عکس‌برداری با لنز اولترا واید و عکس‌برداری ماکرو را بر عهده دارند. دید گوشی میان رده شیائومی Redmi Note 8 در قسمت جلو هم با استفاده از سنسور 13 مگا پیکسلی که در بریدگی قطره‌ای نمایشگر خود را جای داده است، تکمیل می‌شود.

حالا که عکس‌های دلخواهتان را گرفتید، می‌توانید از دیدن آن‌ها در نمایشگر 1080 در 2340 پیکسلی گوشی میان رده شیائومی Redmi Note 8 لذت ببرید. همچنین حافظه داخلی 64 یا 128 گیگابایتی یک فضای کاملا مناسب برای ذخیره همه عکس‌ها و داده‌های شما فراهم کرده است. باتری 4000 میلی‌آمپر ساعتی که به صورت جدانشدنی در بدنه پشتی جای گرفته است می‌تواند تا ساعت‌ها به شما کار دهد. همچنین در صورت نیاز می‌توانید به‌سرعت این باتری را با شارژر سریع 18 واتی که سازندگان برای این گوشی میان رده در نظر گرفته‌اند، شارژ کنید. اگر از طرفداران قفل‌های بیومتریک هستید و امنیت حریم خصوصی برایتان اهمیت زیادی دارد، باید بدانید که گوشی میان رده شیائومی Redmi Note 8 می‌تواند به خوبی از پس این کار برآید. خرید گوشی شیائومی Redmi Note 8 و گوشی‌های مشابه از طریق فروشگاه مبیت امکان‌پذیر است.

مشخصات فنی گوشی میان رده شیائومی Redmi Note 8

طول: 158.3 میلی‌متر

عرض: 75.3 میلی‌متر

ارتفاع: 8.4 میلی‌متر

وزن: 190 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه با محافظ گوریلا گلس 5

جنس بدنه پشتی: شیشه با محافظ گوریلا گلس 5

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.3 اینچ، IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 81.7 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 403 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Qualcomm SDM665 Snapdragon 665، یازده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، چهار هسته Kyro 260 Gold و 2.2 گیگاهرتزی، چهار هسته Kyro 260 Silver و 1.8 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Aderno 610

حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت

حافظه رم: 4 یا 6 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: چهار

دوربین اصلی: 48 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.8، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، سنسور ایزوسل سامسونگ

دوربین دوم: 13 مگا پیکسل، لنز اولترا واید 13 میلی‌متری، اندازه دیافراگم f/2.2، سنسور 4/1 اینچی، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر

دوربین سوم: 2 مگا پیکسل، دوربین مخصوص ماکرو، اندازه دیافراگم f/2.4، سنسور 5/1 اینچی، اندازه پیکسل 1.75 میکرومتر

دوربین چهارم: 2 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه پیکسل 1.75 میکرومتری، سنسور 5/1 اینچی، اندازه دیافراگم f/2.4

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 13 مگا پیکسل

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 60 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 120 فریم بر ثانیه، 2160 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 18 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک MIUI 10

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی، قطب‌نما، ژیروسکوپ، سنسور مادون قرمز

11- گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M30

ممکن است این گوشی میان رده از خانواده سامسونگ با نام گوشی میانرده سامسونگ Galaxy A40s به گوش شما آشناتر باشد. ویژگی مهم این گوشی میان رده استفاده از یک باتری قدرتمند 5000 میلی‌آمپر ساعتی است که با استفاده از شارژر سریع 15 واتی به‌سرعت شارژ می‌شود. به‌علاوه شما می‌توانید با اضافه کردن یک کارت حافظه به گوشی میانرده سامسونگ Galaxy M30 حافظه داخلی نهایتا 64 گیگابایتی آن را تا یک ترابایت افزایش دهید. با این کار دیگر حتی نیازی نیست که به خود زحمت داده و داده‌های اضافی را از روی گوشی‌تان پاک کنید.

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M30 از سه چشم در عقب و یک چشم در جلو برای دیدن جهان استفاده می‌کند. سه چشم پشتی شامل یک دوربین اصلی 23 مگا پیکسلی، یک دوربین اولترا واید و یک حسگر عمق سنج هستند. چشم جلویی نیز که در بریدگی قطره‌ای شکل جای گرفته است، می‌تواند جهان جلوی دید این گوشی میان رده را با کیفیت 16 مگا پیکسل به شما نشان دهد. امکان خرید گوشی سامسونگ Galaxy M30 از فروشگاه مبیت برای شما فراهم شده است.

مشخصات فنی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy M30

طول: 159 میلی‌متر

عرض: 75.1 میلی‌متر

ارتفاع: 8.5 میلی‌متر

وزن: 174 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.4 اینچ، Super AMOLED

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 85.6 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 394 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Exynos 7904 Octa، چهارده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، دو هسته Cortex-A73 و 1.8 گیگاهرتزی، شش هسته Cortex-A53 و 1.6 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Mali-G71 MP2

حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت

حافظه رم: 4 یا 6 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 23 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.9، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 5 مگا پیکسل، لنز اولترا واید 12 میلی‌متری،

دوربین سوم: 5 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه دیافراگم f/2.2

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 16 مگا پیکسل

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه، 2160 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 5000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 15 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 10 به سبک One UI 2.0

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی، قطب‌نما، ژیروسکوپ

12- گوشی میان رده هواوی Y9 Prime 2019

سری Y9 هواوی را می‌توان بهترین نسل از گوشی‌های هوشمند ساخت این برند محبوب دانست. اعضای این خانواده به دلیل ظاهر متفاوت و شیک خود در کنار قیمت مناسب توانستند به خوبی جای خود را در دل مخاطبان باز کنند. گوشی میان رده هواوی Y9 Prime 2019 در نگاه اول به دلیل نمایشگر تمام صفحه و نوع خاص دوربین سلفی خود ظاهر شیائومی Mi 9T را در ذهن متبادر می‌کند.

این گوشی میان رده می‌تواند دنیا را از طریق سه دریچه 16، 8 و 2 مگا پیکسلی خود به کاربر نشان دهد. همچنین استفاده از اندروید 9 توانسته امکانات جذابی را برای کاربران گوشی میان رده هواوی Y9 Prime 2019 فراهم کند. در کنار همه این‌ها شما می‌توانید تمام داده‌های شخصیتان را با قرار دادن یک قفل بیومتریک درون صندوقچه‌ای به نام گوشی میان رده هواوی Y9 Prime 2019 مصون نگه دارید. خرید گوشی هواوی Y9 Prime 2019 از فروشگاه مبیت را از دست ندهید.

مشخصات فنی گوشی میان رده هواوی Y9 Prime 2019

طول: 163.5 میلی‌متر

عرض: 77.3 میلی‌متر

ارتفاع: 8.8 میلی‌متر

وزن: 196.8 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: مدل یک سیم‌کارت از نوع نانوسیم، مدل دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.59 اینچ، LTPS IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 84.3 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 391 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Hisilicon Kirin 710F، دوازده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، چهار هسته Cortex-A73 و 2.2 گیگاهرتزی، چهار هسته Cortex-A53 و 1.7 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Mali-G51 MP4

حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت

حافظه رم: 4 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 16 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.8، لنز واید، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 8 مگا پیکسل، لنز اولترا واید

دوربین سوم: 2 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه دیافراگم f/2.4

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 16 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/2.0، دارای مکانیسم مکانیکی بالا جهنده

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 10 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک EMUI 10

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی، قطب‌نما، ژیروسکوپ

13- گوشی میان رده هواوی P30 lite

یکی دیگر از گوشی‌های میان رده چینی هوای P30 lite است که توانسته تمامی رقیبان را به خاطر طراحی خوب و سخت‌افزار باکیفیت خود به تکاپو اندازد. هرچند که در ساخت بدنه گوشی میان رده هواوی P30 lite از پلاستیک استفاده شده، اما استفاده از رنگ‌های براق و درخشان توانسته ظاهر مطلوبی را به این گوشی میان رده چینی بدهد. طراحان چینی در بخش طراحی ظاهری پا را از این حد هم فراتر گذاشته و تا حدی گوشی میان رده هواوی P30 lite را از نظر ظاهری وارد قلمرو گوشی‌های آیفون کرده‌اند. این شباهت ظاهری نه‌تنها به دلیل نسبت نمایشگر به بدنه است بلکه نحوه چینش دوربین‌ها بر روی بدنه پشتی نیز محصولات ظاهری آمریکایی به این گوشی چینی بخشیده است.

اما این ظاهر زیبا دلیل بر بی‌عیب و نقص بودن گوشی میان رده هواوی P30 lite نیست. در زیر این ظاهر زیبا یک باتری نه چندان قدرتمند ضعف خود را پنهان کرده است. اگر بخواهیم باتری گوشی میانرده هواوی P30 lite را با سایر رقبایی که در این محدوده قیمتی قرار گرفته‌اند مقایسه کنیم، می‌توان گفت که این باتری حتی در شان یک گوشی رده پایین هم نیست. این باتری که تنها 3340 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد، به طور مداوم نیاز به شارژ پیدا می‌کند. با اینکه به لطف درگاه USB-C و شارژر سریع باتری به‌سرعت انرژی از دست رفته خود را به دست می‌آورد، اما هنوز هم نیاز به پیدا کردن پریز برق آزاردهنده است.

هرچند باتری گوشی میان رده هواوی P30 lite همدم خوبی برای افراد علاقه‌مند به بازی نیست، اما رم 4 گیگابایتی آن می‌تواند به راحتی از پس اجرای هم‌زمان برنامه‌ها و بازی‌ها برمی‌آید. حافظه داخلی گوشی میان رده هواوی P30 lite هم یکی دیگر از نقاط قوت آن است. اما سازندگان این گوشی میان رده به حافظه داخلی 128 گیگابایتی آن غره شده و جایی برای اتصال کارت حافظه جداگانه قرار نداده‌اند.

هرچند شیار سیم‌کارت دوم به صورت مشترک میان سیم‌کارت و کارت حافظه قابل استفاده است. اما طراحان گوشی میان رده هواوی P30 lite حق انتخابی به شما نداده‌اند و اگر می‌خواهید دو سیم‌کارت بر روی گوشی خود داشته باشید، باید قید حافظه بیشتر را بزنید. در این گوشی میان رده هم برای بهبود دید از سه دوربین در قسمت عقب استفاده شده که به ترتیب دوربین اصلی، فوق عریض و تشخیص عمق هستند. اما شاید بتوان گفت که بهترین ویژگی گوشی میان رده هواوی P30 lite دوربین سلفی 32 مگا پیکسلی آن است که می‌تواند به خوبی هر جزییاتی را نمایش دهد. امکان خرید گوشی هووای P30 lite با مناسب‌ترین قیمت در فروگشاه مبیت برای شما فراهم شده است.

مشخصات فنی گوشی میان رده هواوی P30 lite

طول: 152.9 میلی‌متر

عرض: 72.7 میلی‌متر

ارتفاع: 7.4 میلی‌متر

وزن: 159 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: مدل تک سیم‌کارت از نوع نانوسیم، مدل دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.15 اینچ، IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 84.2 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2312 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 415 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Hisilicon Kirin 710، دوازده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، چهار هسته Cortex-A73 و 2.2 گیگاهرتزی، چهار هسته Cortex-A53 و 1.7 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Mali-G51 MP4

حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت

حافظه رم: 4 یا 6 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 48 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 8 مگا پیکسل، لنز اولترا واید 13 میلی‌متری

دوربین سوم: 2 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه دیافراگم f/2.4

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 32 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/2.0

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه، لرزش گیر الکترونیکی تصویر ژیروسکوپی

ظرفیت باتری: 3340 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 18 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک EMUI 9.0

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی، قطب‌نما، ژیروسکوپ

14- گوشی میان رده شیائومی Mi A3

گوشی میان رده جدید شیائومی که با نام شیائومی Mi A3 شناخته می‌شود، با یک نمایشگر تمام صفحه به بازار آمد. تنها تزیینات این نمایشگر تمام صفحه، حفره‌ای است که دوربین سلفی را در بر گرفته و یک حسگر دایره‌ای که مخصوص تشخیص اثر انگشت است. طراحان شیائومی در ساخت نمایشگر گوشی میان رده شیائومی Mi A3 از تجربه‌های پیشین خود در ساخت گوشی میانرده استفاده کرده‌اند. نتیجه این بهره‌گیری درست از تجربه استفاده از فناوری Corning Gorilla Glass 5 در ساخت نمایشگر است که آن را در برابر هرگونه خط و خش ایمن می‌سازد.

گوشی میان رده شیائومی Mi A3 که با تنوع رنگی زیادی به بازار آمد، ویژگی‌های مثبت بسیاری را در دل خود جای داده است. سه دوربین 48، 8 و 2 مگا پیکسلی درواقع به منزله چشم‌های این گوشی میانرده عمل می‌کنند. همچنین دوربین سلفی 32 مگا پیکسلی آن هم یک چشم بسیار قوی است که در وسط پیشانی این گوشی میان رده قرار گرفته است.

تمامی نرم‌افزارهایی که در این گوشی میانرده به کار برده شده‌اند، مطابق با آخرین فناوری روز هستند. پشتیبانی از سیستم‌عامل اندروید نه، نسخه پنجم بلوتوث و اتصال به شبکه‌های 4G از مهم‌ترین نقاط مثبت گوشی میان رده شیائومی Mi A3 هستند. به‌علاوه باتری 4030 میلی‌آمپر ساعتی آن می‌تواند تا ساعات زیادی کارهای روزمره شما را راه بیندازد. همچنین شارژر سریع 18 واتی آن به‌سرعت می‌تواند قوای از دست رفته را به باتری گوشی میان رده شما برگرداند.

هرچند سازندگان گوشی میان رده شیائومی Mi A3 یک حافظه داخلی 64 یا 128 گیگابایتی برای آن در نظر گرفته‌اند، اما به حق انتخاب کاربر هم احترام گذاشته‌اند. شما می‌توانید با نصب یک کارت حافظه در درگاهی که به همین منظور بر روی بدنه گوشی میان رده شیائومی Mi A3 در نظر گرفته شده، حافظه این گوشی میان رده را تا هر قدر می‌خواهید، ارتقا دهید. اگر مشخصات این گوشی شما را راضی کرده است به صفحه خرید گوشی شیائومی Mi A3 در مبیت سر بزنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده شیائومی Mi A3

طول: 153.5 میلی‌متر

عرض: 71.9 میلی‌متر

ارتفاع: 8.5 میلی‌متر

وزن: 173.8 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه با محافظ گوریلا گلس 5

جنس بدنه پشتی: شیشه با محافظ گوریلا گلس 5

جنس فریم: آلومینیومی

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.01 اینچ، Super AMOLED

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 82.5 درصد

رزولوشن نمایشگر: 720 در 1560 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 282 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Qualcomm SDM665 Snapdragon 665، یازده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، دو هسته Kyro 260 Gold و 2.0 گیگاهرتزی، شش هسته Kyro 260 Silver و 1.8 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Aderno 610

حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت

حافظه رم: 4 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 48 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.8، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، اندازه سنسور 2/1 اینچ، لنز واید، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 8 مگا پیکسل، لنز اولترا واید، اندازه دیافراگم f/2.2، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر

دوربین سوم: 2 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه دیافراگم f/2.4

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 32 مگا پیکسل، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، اندازه دیافراگم f/2.0

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 60 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 120 فریم بر ثانیه، 2160 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4030 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 18 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک Android One

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در زیر نمایشگر، قطب‌نما، ژیروسکوپ

15- گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A50

گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A50 را به خاطر ظاهر منحصربه‌فرد و خاصیت Infinity-U سوگلی بازار گوشی‌های میان رده می‌نامند. بدنه پشتی و فریم پلاستیکی این گوشی میانرده جلوه‌ای از رنگین‌کمان را هنگام بازتاب نور از خود نشان می‌دهند که بسیار جالب به نظر می‌رسد. هرچند همین خاصیت پلاستیکی بودن باعث می‌شود که شما مدام مجبور به تمیز کردن قاب گوشی باشید. با این حال جای دادن یک گوشی میان رده با نمایشگر 6.4 اینچی در یک جعبه 166 گرمی، کاری است که فقط از غول کره‌ای دنیای گوشی از پس آن برمی‌آید. خرید اینترنتی گوشی سامسونگ Galaxy A50 را در مبیت تجربه کنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A50

طول: 158.5 میلی‌متر

عرض: 74.7 میلی‌متر

ارتفاع: 7.7 میلی‌متر

وزن: 166 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: مدل یک سیم‌کارت از نوع نانوسیم، مدل دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.4 اینچ، Super AMOLED

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 84.9 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 403 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Exynos 9610 Octa، ده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، چهار هسته Cortex-A73 و 2.3 گیگاهرتزی، چهار هسته Cortex-A53 و 1.7 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Mali-G72 MP3

حافظه داخلی: 16 یا 32 گیگابایت

حافظه رم: 2 یا 3 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 25 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.7، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 8 مگا پیکسل، لنز اولترا واید، اندازه دیافراگم f/2.2

دوربین سوم: 5 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه دیافراگم f/2.2

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 25 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/2.0

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 15 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک MIUI 10

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در زیر نمایشگر، قطب‌نما، ژیروسکوپ، تشخیص چهره

16- گوشی میان رده هواوی Y9s

شاید بتوان تنها دلیلی را که نام گوشی میان رده هواوی Y9s در فهرست بهترین گوشی‌های میان رده آمده است، قیمت آن دانست. این گوشی میان رده نیز برای ثبت عکس‌های سلفی از عملکردهای مکانیکی کمک گرفته و حسگر سلفی آن در صورت نیاز به صورت بالا جهنده عمل می‌کند. نمای جلویی این کوشی میان رده به تمامی توسط یک نمایشگر 6.59 اینچی احاطه شده است. قرارگیری این نمایشگر در کنار لبه‌های براقی که به دلیل جنس آلومینیومی خود زیبایی خاصی دارند، چهره مسحورکننده‌ای به گوشی میان رده هواوی Y9s بخشیده است.

حسگر اثر انگشت در گوشی میان رده هواوی Y9s در کناره بدنه قرار گرفته و با حساسیت بالای خود به‌سرعت راه را برای اثر انگشت مجاز باز می‌کند. این گوشی میان رده از یک پردازنده Hisilicon Kirin 710F هشت هسته‌ای برای سروسامان دادن کارهای خود استفاده می‌کند. این پردازنده به گوشی میان رده هواوی Y9s این امکان را می‌دهد که به رتق‌وفتق اموری بپردازد که سایر گوشی‌های هواوی توان انجام آن را ندارند. با یک کلیک به صفحه خرید گوشی هواوی Y9s در فروشگاه مبیت متصل شده و با قیمت مناسبی آن را خریداری کنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده هواوی Y9s

طول: 163.1 میلی‌متر

عرض: 77.2 میلی‌متر

ارتفاع: 8.8 میلی‌متر

وزن: 206 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: دو سیم‌کارت هیبریدی از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: شیشه

جنس فریم: آلومینیومی

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.59 اینچ، LTPS TFT LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 84.7 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 391 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Hisilicon Kirin 710F، دوازده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، چهار هسته Cortex-A73 و 2.2 گیگاهرتزی، چهار هسته Cortex-A53 و 1.7 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Mali-G51 MP4

حافظه داخلی: 128 گیگابایت

حافظه رم: 6 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 48 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.8، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، اندازه سنسور 2.0/1 اینچ، لنز واید، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 8 مگا پیکسل، لنز اولترا واید 13 میلی‌متری، اندازه دیافراگم f/2.4

دوربین سوم: 2 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه دیافراگم f/2.4

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 16 مگا پیکسل، دارای مکانیسم مکانیکی بالا جهنده، اندازه دیافراگم f/2.2

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 10 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک EMUI 9.1

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در کنار گوشی، قطب‌نما، ژیروسکوپ

17- گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A50s

سامسونگ در سال 2019 با حضور طوفانی خود در بازار گوشی‌های میان رده غوغایی را بر پا کرد. این شرکت کره‌ای با ارائه خانواده A رونقی به این بازار بخشیده و تمامی رقیبان را به مبارزه طلبید. گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A50s یکی دیگر از اعضای این خانواده است که توانسته ویژگی‌های خود را تا حدی نسبت به گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A50 بهبود ببخشد.

اولین پیشرفتی که در این گوشی میان رده به چشم می‌خورد، بهبود دریچه‌هایی است که شما می‌توانید دنیا را از طریق آن‌ها ببینید. دوربین‌های سه‌گانه در این مدل از گوشی‌های میان رده سامسونگ تا 48، 8 و 5 مگا پیکسل پیشرفت کرده‌اند. به‌علاوه پردازنده آن نیز یک پله نسبت به مدل قبلی پیش افتاده است. شما می‌توانید حافظه گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A50s را با گذاشتن یک کارت حافظه چند میلی‌متری در درگاه کارت حافظه آن تا یک ترابایت افزایش دهید. برای خرید گوشی سامسونگ Galaxy A50s به فروشگاه مبیت نیز سری بزنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده سامسونگ Galaxy A50s

طول: 158.5 میلی‌متر

عرض: 74.5 میلی‌متر

ارتفاع: 7.7 میلی‌متر

وزن: 169 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: مدل یک سیم‌کارت از نوع نانوسیم، مدل دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: پلاستیک

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.4 اینچ، Super AMOLED

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 85.1 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 403 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Exynos 9611، ده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، چهار هسته Cortex-A73 و 2.3 گیگاهرتزی، چهار هسته Cortex-A53 و 1.7 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Mali-G72 MP3

حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت

حافظه رم: 4 یا 6 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 48 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/2.0، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، لنز واید، اندازه سنسور 2/1 اینچ، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 8 مگا پیکسل، لنز اولترا واید 13 میلی‌متری، اندازه دیافراگم f/2.2

دوربین سوم: 5 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه دیافراگم f/2.2

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 32 مگا پیکسل، لنز واید 25 میلی‌متری، اندازه دیافراگم f/2.0

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه، 2160 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 15 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 10 به سبک One UI 2.0

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج

18- گوشی میان رده شیائومی Redmi Note 8 Pro

شرکت شیائومی تلاش کرده تا با ارائه سری نوت خود به رقیبی جدی برای سامسونگ در بازار گوشی‌های میان رده تبدیل شود. گوشی میانرده شیائومی Redmi Note 8 Pro محتوای درونی خود را از طریق یک نمایشگر 6.5 اینچی IPS به نمایش می‌گذارد. این نمایشگر با یک پوشش گوریلا گلس 5 از خط و خش در امان مانده و به خوبی محافظت می‌شود.

گوشی میان رده شیائومی Redmi Note 8 Pro هم برای بهبود دید خود به دنیای بیرون از چهار دوربین استفاده می‌کند. دوربین اصلی قادر است که تمام خاطرات شما را با کیفیت 64 مگا پیکسل به ثبت برساند. که در این راه از دوربین‌های دیگری با کیفیت‌های 8 مگا پیکسلی اولترا واید، 2 مگا پیکسلی ماکرو و 2 مگا پیکسلی تشخیص عمق کمک می‌گیرد. برای خرید گوشی شیائومی Redmi Note 8 pro به صفحه فروشگاه مبیت مراجعه کنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده شیائومی Redmi Note 8 Pro

طول: 161.3 میلی‌متر

عرض: 76.4 میلی‌متر

ارتفاع: 8.8 میلی‌متر

وزن: 199 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: دو سیم‌کارت هیبریدی از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه با محافظ گوریلا گلس 5

جنس بدنه پشتی: شیشه با محافظ گوریلا گلس 5

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.53 اینچ، IPS LCD

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 84.9 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 395 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Mediatek Helio G90T، دوازده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، دو هسته Cortex-A76 و 2.05 گیگاهرتزی، شش هسته cortex-A55 و 2.0 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Mali-G76 MC4

حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت

حافظه رم: 6 یا 8 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: چهار

دوربین اصلی: 64 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.9، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، اندازه سنسور 1.7/1 اینچ، لنز واید، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 8 مگا پیکسل، لنز اولترا واید 13 میلی‌متری، اندازه دیافراگم f/2.2، اندازه سنسور 4/1 اینچ، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر

دوربین سوم: 2 مگا پیکسل، دوربین مخصوص ماکرو، اندازه دیافراگم f/2.4، اندازه سنسور 5/1 اینچ، اندازه پیکسل 1.75 میکرومتر

دوربین چهارم: 2 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر، اندازه پیکسل 1.75 میکرومتری، اندازه سنسور 5/1 اینچ، اندازه دیافراگم f/2.4

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 20 مگا پیکسل، اندازه پیکسل 0.9 میکرومتر، اندازه سنسور 3/1 اینچ، لنز واید، اندازه دیافراگم f/2.0

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 60 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 120 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 960 فریم بر ثانیه، 2160 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه، دارای لرزش گیر الکترونیکی تصویر، ژیروسکوپ

ظرفیت باتری: 4500 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 18 واتی، Quick Charge 4+

سیستم‌عامل: اندروید 10 به سبک MIUI 11

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی، قطب‌نما، ژیروسکوپ، سنسور مادون قرمز، ریموت کنترل

19- گوشی میان رده شیائومی Mi 9T

چینی‌ها گوشی میان رده شیائومی Mi 9T را به نام شیائومی Redmi K 20 می‌شناسند. این گوشی میان رده یکی دیگر از تاثیراتی است که توانسته بازار گوشی‌های میان رده را تکان دهد. گوشی میان رده شیائومی Mi 9T برای ثبت عکس‌ها از سه دوربین استفاده می‌کند. که به شما کمک می‌کنند تا در هر شرایط نوری بهترین عکس‌ها را خلق کنید. نتیجه کارتان را هم می‌توانید در نمایشگر AMOLED این گوشی میان رده ببینید. درواقع می‌توان گفت که شیائومی Mi 9T توانسته تمامی فیلترها را رد کرده و تقریبا یک گوشی بی‌عیب به شمار می‌رود. با کلیک بر روی لینک خرید گوشی شیائومی Mi 9T همین الان آن را از فروشگاه مبیت خریداری کنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده شیائومی Mi 9T

طول: 156.7 میلی‌متر

عرض: 74.3 میلی‌متر

ارتفاع: 8.8 میلی‌متر

وزن: 191 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه

جنس بدنه پشتی: شیشه

جنس فریم: پلاستیک

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.39 اینچ، AMOLED

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 96.1 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 403 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Qualcomm SDM665 Snapdragon 730، هشت نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، دو هسته Kyro 470 طلایی و 2.2 گیگاهرتزی، شش هسته Kyro 470 Silver و 1.8 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Aderno 618

حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت

حافظه رم: 6 یا 8 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 48 مگا پیکسل، لنز واید 26 میلی‌متری، اندازه دیافراگم f/1.8، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، اندازه سنسور 2/1 اینچ، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 13 مگا پیکسل، لنز اولترا واید، اندازه دیافراگم f/2.4، سنسور 3/1 اینچی، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین سوم: 8 مگا پیکسل، لنز تله فوتو 53 میلی‌متری، اندازه دیافراگم f/2.4، اندازه سنسور 4/1 اینچ، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، زوم اپتیکال دو برابر

امکانات جانبی دوربین: فلش دوگانه LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 20 مگا پیکسل، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، اندازه دیافراگم f/2.2، دارای مکانیسم مکانیکی بالا جهنده

کیفیت فیلم‌برداری: 1080 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 240 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 120 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 960 فریم بر ثانیه، 2160 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 18 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 10 به سبک MIUI 11

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت در زیر نمایشگر، قطب‌نما، ژیروسکوپ

20- گوشی میان رده شیائومی Mi 9 lite

گوشی میان رده شیائومی Mi 9 lite را حتی می‌توان فراتر از یک گوشی میان رده و یک پرچم‌دار نامید. پرچم‌داری که فکر جیب مخاطب را هم کرده و تلاش کرده تا با کمترین هزینه بهترین امکانات را ارائه دهد. گوشی میان رده شیائومی Mi 9 lite در نگاه اول احتمالا با ظاهر دل‌فریب خود شما را به سوی خود جذب خواهد کرد. اما این علاقه زمانی بیشتر می‌شود که شما به عمق شخصیتی این گوشی میان رده نفوذ کنید.

6 گیگابایت حافظه رم به شما اجازه می‌دهد که هر تعداد برنامه را به طور هم‌زمان اجرا کنید. به‌علاوه پردازنده اسنپ دراگون گوشی میان رده شیائومی Mi 9 lite می‌تواند هر سطحی از فشار را به خوبی مدیریت کند. گوشی میان رده شیائومی Mi 9 lite برای کسانی که عاشق عکاسی و فیلم‌برداری با گوشی هستند، یک گزینه بسیار مناسب است. چرا که وزن کم آن به شما اجازه می‌دهد که ساعت‌ها بدون خستگی آن را در دست بگیرید. به‌علاوه باتری 4030 میلی‌آمپر ساعتی این گوشی میان رده می‌تواند انرژی لازم برای کار به مدت طولانی را برای گوشی میان رده شیائومی Mi 9 lite فراهم کند. برای خرید گوشی شیائومی Mi 9 lite به فروشگاه مبیت مراجعه کنید.

مشخصات فنی گوشی میان رده شیائومی Mi 9 lite

طول: 156.8 میلی‌متر

عرض: 74.5 میلی‌متر

ارتفاع: 8.7 میلی‌متر

وزن: 179 گرم

تعداد سیم‌کارت و نحوه عملکرد: دو سیم‌کارت از نوع نانوسیم با عملکرد هم‌زمان یکی فعال

جنس بدنه جلویی: شیشه با محافظ گوریلا گلس 5

جنس بدنه پشتی: شیشه با محافظ گوریلا گلس 5

جنس فریم: آلومینیومی

فناوری‌های شبکه: GSM، HSPA و LTE

ابعاد و نوع نمایشگر: 6.39 اینچ، Super AMOLED

نسبت نمایشگر به بدنه: تقریبا 85.8 درصد

رزولوشن نمایشگر: 1080 در 2340 پیکسل

نسبت تصویر: 19.5 به 9

تراکم پیکسلی: تقریبا 403 پیکسل در اینچ

نوع و اندازه تراشه: Qualcomm SDM665 Snapdragon 710، ده نانومتر

پردازنده مرکزی: هشت هسته‌ای، دو هسته Kyro 360 Gold و 2.2 گیگاهرتزی، شش هسته Kyro 360 Silver و 1.8 گیگاهرتز

پردازنده گرافیکی: Aderno 616

حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت

حافظه رم: 6 گیگابایت

تعداد دوربین‌ها: سه

دوربین اصلی: 48 مگا پیکسل، اندازه دیافراگم f/1.8، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، اندازه سنسور 2/1 اینچ، لنز واید، فوکوس خودکار با تشخیص فاز

دوربین دوم: 8 مگا پیکسل، لنز اولترا واید

دوربین سوم: 2 مگا پیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر

امکانات جانبی دوربین: فلش LED، عکس‌برداری پانوراما، پشتیبانی از HDR

دوربین سلفی: 5 مگا پیکسل

کیفیت فیلم‌برداری: 1080720 پیکسل در 960 فریم بر ثانیه، پیکسل در 30 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 60 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 120 فریم بر ثانیه، 2160 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه

ظرفیت باتری: 4030 میلی‌آمپر ساعت

شارژر: شارژر سریع 18 واتی

سیستم‌عامل: اندروید 9 به سبک MIUI 10

حسگرها: سنسور مجاورت، شتاب سنج، حسگر اثر انگشت اپتیکال در زیر نمایشگر، قطب‌نما، ژیروسکوپ، ریموت کنترل

سخن نهایی

در دنیای امروز که داشتن یک گوشی هوشمند یکی از ضروریات زندگی به شمار می‌رود، هر کسی نمی‌تواند هزینه زیادی را در این بخش صرف کند. از سوی دیگر گوشی‌های نسبتا ارزان‌قیمت هم نمی‌توانند آن‌طور که باید نیازهای ما را برطرف کنند. به همین دلیل بازار گوشی‌های میان رده بیشتر از همیشه رونق گرفته و از آن استقبال می‌شود. شرکت‌های سازنده تلفن همراه هم که به خوبی این تقاضا را درک کرده‌اند، در تلاش‌اند تا برای موفقیت در این بازار گرم گوشی‌های میان رده گوی سبقت را از یکدیگر بربایند. به همین دلیل روزانه گوشی‌های میان رده با ویژگی‌های جدید به بازار آمده و سعی در جلب نظر مخاطب دارند.

در این مقاله از مبیت تلاش کردیم تا با معرفی معیارهایی که هنگام خرید یک گوشی میان رده باید مدنظر داشته باشید، شما را در مدیریت هزینه‌های خود یاری کنیم. درنهایت هم با معرفی چند گوشی میان رده که توانستند نام خود را در بازار گوشی‌های میان رده سال 2020 در صدر نگه دارند، پایه‌های این معیارها را محکم‌تر نمودیم.

 

برای مشاهده اخبار روز و تخفیف ها اینستاگرام مبیت را دنبال کنید.

زهرا خداکرمی

یک دیجیتال مارکتر فارغ التحصیل نرم افزار که عاشق هوش مصنوعی و حل مسئله و چالش های جدیده!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا