راهنمای خریدلپ تاپ

بهترین لپتاپ با درایو نوری (در سال 1402، 2023)

راهنمای انتخاب و خرید بهترین لپتاپ با درایو نوری

شاید بتوان چنین گفت که وجود درایو نوری در لپتاپ های امروزی، رو به فراموش رفته است. زیرا امروزه دیگر اکثر لپتاپ ها فاقد این ویژگی هستند. اما وجود این ویژگی برای برخی از کاربران هنوز هم ضروری است و واقعا به آن نیاز دارند. اما به چه دلیل لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ چرا این ویژگی امروز در حال کم رنگ و کم رنگ‌تر شدن است؟ بهترین لپتاپ ها با درایو نوری در بازار امروز چه مدل‌هایی هستند؟ مشخصات آن‌ها دقیقا چیست؟ همه‌ی این سوالات مواردی هستند که قصد داریم در مطلب امروز خود در مجله اینترنتی مبیت مگ به آن‌ها پاسخ دهیم. با ما همراه باشید.

امروزه، پیدا کردن لپتاپ‌هایی که هنوز دارای درایو نوری باشند، کمی سخت شده است. چه برسد به انتخاب و خرید بهترین لپتاپ ها با درایو نوری که اکنون در بازار وجود دارد. حتی گاهی اوقات، پیدا کردن چنین لپتاپی که از مشخصات خوبی هم برخوردار باشد، غیرممکن شده یا حداقل دشوارتر از هر زمان دیگری است. اما باید بدانید که هر چقدر این کار سخت و دشوار شده باشد، خوشبختانه هنوز هم مدل‌های خوبی با این قابلیت پیدا می‌شود. در واقع، هرچقدر که بودجه داشته باشید و با هر نوع کاربری که انجام دهید، هنوز هم به ندرت می‌توانید گزینه‌های مناسبی برای خود با این قابلیت پیدا کنید. در دل متن، به این سوال که چرا لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ نیز پاسخ خواهیم داد.

اگر به دنیای ارزهای دیجیتال علاقه دارید، مطلب بهترین مادربرد برای ماینینگ را مطالعه کنید.

درایو نوری چیست؟

درایو نوری (optical disc drive یا ODD) در یک سیستم کامپیوتری به شما اجازه می‌دهد تا از CDها، DVDها و دیسک‌های Blu-Ray برای مصارف مختلف و متعددی از جمله تماشای فیلم و سریال یا گوش دادن به موسیقی استفاده کنید. اکثر درایوهای نوری به شما اجازه‌ی رایت کردن CD که در واقع، از طریق نوشتن اطلاعات روی آن‌ها صورت می‌پذیرد، می‌دهند. بنابراین، می‌توانید CDهای موسیقی مد نظر خود یا DVDهای ویدئویی که دوست دارید را به آن‌ها انتقال دهید. همچنین، این کار را برای هر نوع فایل مهم دیگری که ممکن است نیاز داشته باشید نیز می‌توانید انجام دهید.

دلایل کنار گذاشته شدن درایو نوری از لپتاپ های جدید

درایو نوری

در این بخش، قصد داریم به این بپردازیم که چرا لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ از ابتدای زمان پیدایش کامپیوترها تا همین چند سال اخیر، کاربران به شدت برای ذخیره اطلاعات ارزشمند و مهم خود به انواع مختلف دیسک‌های فیزیکی نظیر CD، DVD و Blu-Ray متکی بودند. چه قصد داشتید یک بازی جدید روی سیستم خود نصب و اجرا کنید. چه این کار را برای یک نرم افزار جدید انجام دهید. یا کارهایی نظیر تهیه نسخه پشتیبان (بکاپ) و نصب مجدد سیستم عامل را به انجام برسانید، این کار فقط از طریق قرار دادن یک دیسک کوچک در درایو نوری امکان پذیر بود.

ظرفیت ذخیره سازی دیسک‌ها نیز غالبا بسیار کم‌تر از آن چیزی بود که هارد دیسک‌ها می‌توانستند پشتیبانی کنند. با این حال، همانطور که در جریان هستید، لپتاپ های جدید فاقد درایو نوری هستند و ما هم قصد داریم به همین بپردازیم که اصلا چرا لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ دلیل این امر چیست؟ در ادامه، به دلایل حذف و کنار گذاشته شدن درایوهای نوری از لپتاپ‌های جدید خواهیم پرداخت.

فضای اشغال شده

درایوهای نوری، اجزای کوچکی محسوب می‌شدند. اما علیرغم این امر، هنوز هم حجم و فضای فیزیکی قابل توجه و زیادی در لپتاپ ها اشغال می‌کردند. قطر یک ‌CD استاندارد، ۴.۷ اینچ است که شاید کوچک به نظر برسد. اما نسبت به اندازه‌ی کلی لپتاپ های امروزی، کاملا بزرگ محسوب می‌شود. با توجه به این موضوع، دلیل عمده‌ی اول برای اینکه چرا لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ کاملا واضح و روشن است. درایو نوری نسبت به طراحی مدرن و باریکی که لپتاپ‌های امروزی دارند، بسیار بزرگ است و فضای زیادی را اشغال می‌کند.

امروزه اکثر مردم لپتاپ‌ها را به خاطر قابلیت‌ها و قابل حمل بودنشان دوست دارند. بنابراین، ترجیح می‌دهند لپتاپی داشته باشند که کاملا سبک باشد و وزن کمی هم داشته باشد. اگر لپتاپ‌های جدید دارای درایو نوری بودند، حمل کردن آن‌ها به این سادگی که امروز هست، نبود و هر زمانی که قصد داشتید آن‌ها را جابجا کنید، انجام این کار برایتان سخت‌تر از اکنون می‌شد. به همین دلیل، امروزه بسیاری از سازندگان لپتاپ‌هایی که در حال رقابت در بازار هستند، تصمیم گرفتند که درایو نوری را به طور کلی از لپتاپ‌های خود حذف کنند. به همین دلیل شناخت بهترین لپتاپ ها با درایو نوری اهمیت زیادی پیدا کرده است.

در صورت علاقه به استخراج بیت کوین یا ارزهای دیگر می‌توانید نکات قابل توجه در خرید بهترین CPU برای ماینینگ را در مطلب مشخص شده مطالعه کنید.

پشتیبانی از ظرفیت محدود

همانطور که ممکن است در جریان باشید، CDها می‌توانند از ۷۰۰ مگابایت داده پشتیبانی کنند. زمانی که DVDها وارد بازار شدند، فضای بسیار بیشتری داشتند و می‌توانستند ۴.۷ گیگابایت اطلاعات را ذخیره کنند. پس از آن، Blu-rayها از راه رسیدند و مجددا فضای بسیار بیشتری از DVDها ارائه کردند. و به کاربران اجازه دادند که تا سقف ۲۰۰ گیگابایت اطلاعات روی آن‌ها نگهداری کنند. اما هرچقدر هم که این فناوری‌ها پیشرفت کردند و فضای بیشتری ارائه کردند، امروزه دیگر برای اکثر کاربران کفایت نمی‌کنند. کاربران نیاز به فضای ذخیره سازی به مراتب بیشتری از این مقادیر دارند. علاوه بر این، اکثر کاربران امروزه از حافظه‌های USB به جای CD و DVD و Blu-ray استفاده می‌کنند.

یکی از دلایل مهمی که حافظه‌های فلش و USB جایگزین دیسک شده‌اند، این است که اطلاعات را می‌توان از روی آن‌ها پاک کرد و اطلاعات جدیدی جایگزینشان کرد. در صورتی که دیسک‌ها عملا یک بار مصرف بودند و اطلاعات از روی آن‌ها قابل حذف نبود. پس اکنون بیشتر درک می‌کنید که چرا لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ به طور خلاصه، حتی DVDها و Blu-rayها هم دیگر امروزه نیاز مصرف کنندگان به فضای ذخیره سازی مورد نیازشان را برطرف نمی‌کنند. همچنین، حافظه‌های USB حتی در مدل‌هایی که ظرفیت چندان زیادی ندارند هم ندارند، مقرون به صرفه‌تر از بلو-ری و انواع مختلف دیسک‌های دیگر هستند. با پیشرفت تکنولوژی، مواردی که زمانی نمی‌توانستید بدون آن‌ها زندگی کنید، منسوخ شده‌اند. و این روند در آینده هم ادامه پیدا خواهد کرد. اما فعلا نوبت دیسک‌های فیزیکی است تا از دور خارج شوند.

کاهش تقاضا برای مدیای فیزیکی

کاهش تقاضا مدیای فیزیکی

رسانه‌ها و مدیاهای فیزیکی، در مقطعی از زمان بسیار رواج پیدا کردند و رونق بسیار زیادی هم یافتند. همچنین، به واسطه یک سری از روش‌های نوین که پیاده کرده بودند، با استقبال بسیار گسترده‌ای مواجه شدند. همه‌ی مردم، به نوعی در حال استفاده از شکل متفاوتی از این مدیاها و رسانه‌های فیزیکی بودند. یکی از CDها استفاده می‌کرد، یکی به واسطه‌ی نیازهای خود از DVD استفاده می‌کرد، یکی در حال استفاده از MP3 Player بود و انواخ مختلفی از روش‌ها و شکل‌های دیگر که هر کدام، به نوعی کاربران را مشغول کرده بودند. بعد از آن، دستگاه‌های دیجیتال کوچک‌تر شدند. در عین حال، فضای کافی هم داشتند تا همه‌ی نیازهای یک کاربر عادی را برطرف کنند. بدین ترتیب، وقتی که گوشی‌های موبایل هوشمند از راه رسیدند، دیگر نیازی نبود که لزوما برای گوش دادن به موسیقی از دستگاه‌های MP3 Player استفاده کنید.

برای DVDها و Blu-rayها نیز چنین اتفاق مشابهی رخ داد. با افزایش علاقه‌ی مردم به سرویس‌های استریم اشتراکی نظیر Netflix، Amazon Prime، Hulu و بقیه، امروزه دیگر نیازی نیست که فیلم‌ها را روی DVD ذخیره کنید. همانطور که در بخش قبل هم اشاره کردیم، در روزگاری که همه چیز به سمت مینیمالیسم در حال حرکت است، ابزار استفاده از این رسانه‌های فیزیکی که همان درایو نوری باشد، فضای فیزیکی قابل توجهی اشغال می‌کند. در حالی که از همین فضا، می‌توان برای مصارف مفید و کاربردی‌تری استفاده کرد. یا اصلا آن را حذف کرد تا دستگاه باریکی مثل لپتاپ‌های امروزی داشته باشیم.

مورد بعدی، این است که با فناوری‌های امروزی، به دست آوردن آنچه که نیاز دارید هم بسیار راحت شده است. به عنوان مثال، تا همین چند سال قبل باید برای نصب ویندوز، دیسک آن را از دوست خود قرض می‌گرفتید. اما اکنون به راحتی به صورت دیجیتالی، فایل آن را دریافت می‌کنید.

مشکلات فرمت بلو ری

از زمانی که فناوری Blu-ray شروع به کار کرد، پیشرفت‌های قابل توجهی در آن ایجاد شد. دلیل اصلی اکثر بهبودها، جلوگیری از توزیع غیرقانونی محتوا بود. تولید کنندگان این نوع از دیسک‌ها برای جلوگیری از آپلود فیلم از یک Blu-ray و به اشتراک گذاشتن آن در وبسایت‌های پرمخاطبی که بازدیدهای بسیار زیادی دارند (حرکتی که می‌تواند آسیب‌های جدی و جبران ناپذیری به فروش وارد کند)، این فرمت را کدگذاری کردند تا آپلود و کپی از بلو-ری دشوار شود و در نتیجه، در مقابل اقدامات غیرفانونی مختلف مقاومت بیشتری داشته باشند و متخلفین را از انجام این کار باز دارند.

این مطلب برای علاقه مندان به جدیدترین فناوری‌های روز تهیه شده است: بهترین کامپیوتر بدون کیس 

در پی این بهبودها و تغییراتی که برای جلوگیری از تخلف در بلو-ری‌ها انجام شده بود، برخی از دستگاه‌هایی که دارای درایو نوری قدیمی بودند، قادر به اجرای این فرمت‌های بهبود یافته و جدید نبودند. به همین علت، عده بسیار زیادی از کاربران تصمیم گرفتند که اصلا به سراغ خرید بلو-ری نروند. زیرا می‌ترسیدند که برای خرید چیزی هزینه کنند که سیستمشان قادر به اجرا و پخش کردن آن نباشد. بنابراین، اگرچه این حرکت از نشر غیرقانونی محتوا جلوگیری کرد، اما فروش بلو-ری‌ها را به شدت تحت تاثیر قرار داد. به این ترتیب، یکی دیگر از دلایل اینکه چرا لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ مشخص شد.

دلایل دیگر برای حذف درایو نوری از بهترین لپتاپ های امروزی

اگرچه به مهم‌ترین دلایل اینکه چرا لپتاپ های امروزی درایو نوری ندارند؟ پرداختیم، اما یک سری دلیل دیگر هم برای این موضوع وجود دارد که حتما باید به آن‌ها اشاره کنیم. در وهله‌ی اول، این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است که بدانید درایوهای اپتیکال مصرف زیادی دارند. در واقع، برای این که کار کنند، برق زیادی مصرف می‌کنند. اگرچه که شاید مصرف آن‌ها نسبت به اجزای دیگر یک سیستم چشمگیر نباشد، اما در هر صورت در کامپیوترهای قابل حمل مثل نوت بوک‌ها و لپتاپ‌ها می‌تواند اهمیت داشته باشد. دوما، سایز لپتاپ به طور مستقیم در سایز مادربرد تاثیرگذار است و هرچه مادربرد کوچک‌تر باشد، بدین معنی است که اجزای مهم نظیر CPU و GPU هم نمی‌توانند چندان قدرتمند باشند.

در واقع، برای قرار دادن درایو نوری در یک سیستم (به‌خصوص لپتاپ که فضای محدودی دارد)، اندازه‌ی مادربرد باید به طور قابل توجهی کاهش پیدا کند. بنابراین، باعث کاهش بازدهی و سطح عملکرد لپتاپ خواهد شد. می‌توان گفت که وجود درایو نوری، به طور غیرمستقیم در کاهش سطح عملکرد لپتاپ تاثیرگذار است. در نهایت، سهولت دسترسی به داده‌های قابل دانلود یکی دیگر از عوامل اینکه چرا لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ محسوب می‌شود. اکثر مدیاها و برنامه‌هایی که کاربران امروزه نیاز دارند، با فرمت‌های رایج در فضای اینترنت موجود و قابل دسترسی است.

چه یک بازی باشد و چه یک نرم افزار سیستمی، می‌توانید بهای آن را به سادگی بپردازید و در عرض چند ثانیه آن را روی سیستم خود داشته باشید. بنابراین، دیگر نیازی نیست تعداد پرشماری دیسک نگهداری کنید که شاید فقط یک بار در زندگی خود از آن‌ها استفاده کنید.

دیسک ها در حال از بین رفتن هستند

مهم‌ترین دلیل اینکه چرا لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ همین است. هرچقدر هم که وحشتناک به نظر برسد (زیرا به هر حال، همه‌ی ما دوران اوج دیسک‌ها را به چشم دیده‌ایم و می‌دانیم چه فراز و نشیب‌هایی داشتند و مدت زیادی هم با آن‌ها زندگی کرده‌ایم)، اما دیسک‌ها کم کم در حال منسوخ شدن هستند. و این یک واقعیت غیرقابل انکار است. امروزه دیگر فضای قابل اشغالِ درایوهای اپتیکال زیاد است و با وجود آن، نمی‌توان چنین لپتاپ‌های باریک و ظریفی که امروزه می‌بینیم، داشت. بنابراین، باعث می‌شوند لپتاپ ها ضخامت زیادی داشته باشند که طبق معیارهای امروزی، اصلا دیگر جذاب و قابل قبول نیست.

علاوه بر این، دیسک‌ها به اندازه فلش مموری‌ها و حافظه‌های USB فضای زیادی نمی‌توانند داشته باشند و اطلاعاتشان هم غیر قابل حذف است. فرمت بلو‌-ری هم یک سری مشکلات امنیتی دارد که باعث می‌شود برخی از کاربران سراغ آن نروند. پس عملا دیسک‌ها به بن بست رسیده‌اند. شما چطور فکر می‌کنید؟ به نظر شما دلیل اینکه لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند چیست و چرا دیگر به اندازه قبل کاربرد ندارد؟ آیا فکر می‌کنید لپتاپ ها بدون درایو نوری بهتر هستند یا باید همچنان این ویژگی را داشته باشند؟ بهترین لپتاپ ها با درایو نوری در بازار امروز چه مدل‌هایی هستند؟ لطفا نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

اکنون که دانستیم چرا لپتاپ های جدید درایو نوری دارند؟ بهتر است به معرفی بهترین لپتاپ ها با درایو نوری بپردازیم. زیرا به هر حال، برخی از کاربران ممکن است همچنان با دیسک‌ها سر و کار داشته باشند.

معرفی بهترین لپ تاپ ها با درایو نوری

اکنون که با دلایل منسوخ شدن تدریجی دیسک‌ها آشنا شدیم و دانستیم که چرا لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ وقت آن رسیده که با بهترین لپتاپ ها با درایو نوری که در حال حاضر در بازار وجود دارد و قابل خریداری هستند، آشنا شویم. همچنین، مشخصات هر یک از آن‌ها را نیز در اختیارتان قرار خواهیم داد تا بدانید دارای چه اجزایی هستند و یک ایده کلی از سطح عملکرد آن‌ها به دست بیاورید. درحالی که وجود درایو نوری به یکی از ویژگی‌های کمیاب در لپتاپ‌های امروزی تبدیل شده است، اما گاها همچنان تقاضای بالایی برای آن وجود دارد. هنوز هم برخی از کاربران به این ویژگی نیاز دارند و برخی از سازندگان لپتاپ هم این نیاز را برآورده می‌کنند.

بعضا یک سری ویژگی و قابلیت دیگر هم در کنار آن به کاربران ارائه می‌شود تا از نظر عملکرد هم دستگاه مناسبی داشته باشند. در ادامه‌ی این بخش، یک سری آمار جالب درمورد صنعت درایو نوری در اختیارتان قرار می‌دهیم که ممکن است علاقه داشته باشید. در حالی که بحران اقتصادی جهانی صنعت درایو نوری را تحت تاثیر قرار داده است، اما این صنعت موفق شده همچنان نرخ رشد نسبتا مثبتی را حفظ کند. حجم فروش درایوهای نوری در طی ۴ سال اخیر به میزان ۰.۰۹۵ درصد کاهش پیدا کرده. اما از ۷۵۶۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۴ به ۴۵۸۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۹ هم رسیده است.

کارشناسان Market Intellica بر این باور هستند که صنعت درایو نوری در سال‌های آینده به رشد خود ادامه خواهد داد و تا سال ۲۰۲۴ تقاضای درایو دیسک نوری به ۲۰۸۰ میلیون دلار خواهد رسید.

بررسی لپ تاپ Acer Aspire 5 Slim

بررسی Acer Aspire 5 Slim

مشخصات Acer Aspire 5 Slim
صفحه نمایش۱۵.۶ اینچ IPS واید اسکرین فول اچ‌دی
پردازندهAMD Ryzen ۳ 3200U Dual-Core Processor
حافظه رم۴ گیگابایت DDR4
فضای ذخیره سازی۱۲۸ گیگابایت PCIe NMVe SSD
گرافیکAMD Radeon Vega ۳ Mobile Graphics
سیسنم عاملWindows ۱۰ in S mode
میزان شارژدهی باتریتا سقف ۷ ساعت و ۳۰ دقیقه

افراد علاقه مند به طراحی و طراحان گرافیک این مطلب را مطالعه کنند: بهترین لپتاپ برای کارهای گرافیکی

نگاهی کلی به Acer Aspire 5 Slim

اولین دستگاهی که قصد داریم به عنوان بهترین لپتاپ با درایو نوری به شما معرفی کنیم، به برند ایسر تعلق دارد. وجود پردازنده AMD Ryzen ۳ 3200U Mobile Processor دو هسته‌ای به همراه گرافیک Radeon Vega ۳ که در لپتاپ Acer Aspire ۵ Slim به کار برده شده‌اند، باعث می‌شوند که سطح عملکرد سخت افزاری این لپتاپ کاملا بالا باشد و شارژدهی زیادی هم ارائه دهد. طراحی زیبای این لپتاپ با حاشیه‌های باریک در اطراف نمایشگر آن، می‌تواند فضای بیشتری برای نمایش تصاویر جذاب و خیره کننده در اختیار شما قرار دهد. از ویژگی‌های شاخص دیگری که در نمایشگر این لپتاپ به کار برده شده است، می‌توانیم به فناوری هوش مصنوعی Acer Color اشاره کنیم. این فناوری می‌تواند تصاویر کاملا واقع گرایانه و جذابی ارائه کند.

همچنین، فناوری BlueLightShield نیز در نمایشگر این لپتاپ وجود دارد. این فناوری به شما اجازه می‌دهد که برای مدت طولانی‌تری بدون اینکه دچار خستگی چشم بشوید، به کار با این لپتاپ یا تماشای نمایشگر آن ادامه دهید. در واقع، این کار از طریق فیلتر کردن نور آبی صورت می‌گیرد. درخصوص درگاه‌های موجود در این لپتاپ نیز می‌توانیم به HDMI، USB ۲.۰ و USB ۳.۱ اشاره کنیم. علاوه بر این، شاهد وجود نور پس زمینه در کیبورد Acer Aspire ۵ Slip هستیم. وجود این قابلیت شما را قادر می‌کند در هر محیطی حتی بدون وجود نور طبیعی یا مصنوعی هم قادر به استفاده از کیبورد این لپتاپ باشید. برای ذخیره اطلاعات، ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره سازی در اختیار کاربران این لپتاپ قرار داده شده است. نوع فناوری آن، NMVe SSD می‌باشد که به وسیله‌ی درگاه PCIe به مادربرد متصل شده است.

بررسی لپتاپ Acer Aspire ۳

مشخصات Acer Aspire ۳
نوع درایو اپتیکالDVD رایتر
صفحه نمایش۱۷.۳ اینچ با رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل
CPUIntel Core i5-1035G1
RAM۸ گیگابایت
فضای ذخیره سازی۵۱۲ گیگابایت SSD
درگاه‌ها۲ عدد USB ۲.۰ یک عدد USB ۳.۲ نسل ۱ تایپ A یک عدد هدست (هدفون یا میکروفون) یک عدد اترنت RJ45 با سرعت ۱۰ تا ۱۰۰ مگابایت بر ثانیه یک عدد HDMI ۱.۴
نگاهی کلی به لپتاپ Acer Aspire ۳

حتما دلیل بسیار خوبی وجود دارد که لپتاپ Acer Aspire ۳ موفق شده در آمازون ۴.۵ ستاره از ۵ ستاره کسب کند. این دستگاه یکی از بهترین لپتاپ‌هایی است که می‌توانید خریداری کنید. دلایل متعددی برای این ادعای خود داریم. زیرا در وهله‌ی اول، دارای یک نمایشگر بزرگ به سایز ۱۷.۳ اینچ است که باعث می‌شود برای هر نوع کاربری که مد نظر دارید، فضای بسیار زیادی در اختیار داشته باشید. اما مهم‌تر از همه که باعث شده آن را در این مطلب هم قرار دهیم و آن را به عنوان یکی از گزینه‌های انتخاب به عنوان بهترین لپتاپ با درایو نوری به شما معرفی کنیم، این است که دارای درایو نوری برای قرار دادن CD یا DVD درون خود می‌باشد. این درایو اپتیکال به Acer Aspire ۳ اجازه می‌دهد که هرگونه CD یا DVD که نیاز داشتید را درون قرار دهید.

اما ویژگی‌های شاخص ایسر اسپایر ۳ تنها به همین موارد ختم نمی‌شود. این لپتاپ ویژگی‌های شاخص و برجسته‌ی دیگری هم در اختیار دارد که از این دست می‌توانیم به موارد متعدد و مختلفی اشاره کنیم. از جمله اینکه دارای یک CPU قدرتمند به اسم Intel Core i5-1035G1 است، ۸ گیگابایت RAM در اختیار دارد، ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی SSD با سرعت بالا در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد و نمایشگری با رزولوشن بالا دارد که می‌تواند تصاویر را با ترکیب ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل نمایش دهد. Acer Aspire ۳ در یک بدنه‌ی بسیار مقاوم و مستحکم به رنگ مشکی قرار داده شده است که علاوه بر زیبایی، از استحکام بسیار بالایی هم برخوردار است و چه در اتاق خود و چه در دفتر کار خود آن را قرار دهید، به زیباتر شدن ستاپ شما نیز کمک بزرگی خواهد کرد.

بررسی لپ تاپ Lenovo Chromebook C330 2-in-1 Convertible

بررسی Lenovo Chromebook C330

مشخصات Lenovo Chromebook C330 2-in-1 Convertible
صفحه نمایش۱۱.۶ اینچ لمسی IPS ضد انعکاس اچ‌دی
پردازندهMediaTek MTK 8173C Processor
حافظه رم۴ گیگابایت LPDDR3
فضای ذخیره سازی۶۴ گیگابایت eMMC SSD
گرافیکPowerVR GX6250 یکپارچه سازی شده
سیستم عاملChromeOS
شارژدهی باتریتا سقف ۱۰ ساعت

در این مطلب می‌توانید با بهترین ساعت هوشمند سامسونگ آشنا شوید.

نگاهی کلی به Lenovo Chromebook C330 2-in-1 Convertible

گزینه‌ی بعدی در لیست بهترین لپتاپ ها با درایو نوری به برند لنوو تعلق دارد. Chromebook C330 یک دستگاه ۲ در ۱ محسوب می‌شود. بدین ترتیب، هم به عنوان لپتاپ و هم به عنوان تبلت قابل استفاده است. این قابلیت، به لطف نمایشگر قابل چرخش آن به وجود آمده. این دستگاه می‌تواند برای افرادی که علاقه‌مند به نقاشی و طراحی دیجیتال و امور گرافیکی هستند، گزینه بسیار جذابی باشد. به‌خصوص اینکه در لیست بهترین لپتاپ ها با درایو نوری هم می‌توان آن را قرار داد. با این دستگاهِ قابل حمل جذاب و زیبا که قابلیت چرخش ۳۶۰ نیز دارد، می‌توانید از محتوای چندرسانه‌ای مورد علاقه خود با کیفیت HD و با صفحه نمایش لمسی ۱۱.۶ اینچی IPS که قابلیت پشتیبانی از حداکثر ۱۰ لمس به صورت همزمان دارد، لذت ببرید.

با استفاده از درگاه‌های موجود در این لپاپ که شامل USB-C، SD و USB ۳.۰ می‌شوند، می‌توانید دستگاه‌های مختلفی را به این دستگاهِ تاشوی ۲ در ۱ متصل کنید. همچنین، به وسیله‌ی اتصال وای‌فای قدرتمند و بلوتوث ۴.۱ که در این لپتاپ فراهم شده است، می‌توانید دو دستگاه را به صورت همزمان به آن متصل کنید. درخصوص اجزای داخلی آن نیز باید بگوییم یک پردازنده MediaTek MTK 8173C به عنوان قلب تپنده آن عمل می‌کند. برای انجام امور گرافیکی هم از کارت گرافیک یکپارچه سازی شده‌ی PowerVR GX6250 بهره می‌برد. در کنار آن ۶۴ گیگابایت حافظه eMMC SSD در دسترس قرار داده شده است. اگرچه که ترکیب سخت افزاری چندان پیشرفته و قدرتمندی محسوب نمی‌شوند، اما با توجه به سیستم عامل سبکی مثل ChromeOS قادر هستند تمامی نیازهای کاربران خود را برطرف کنند.

بررسی ASUS F512DA-EB51 VivoBook 15

بررسی لپ تاپ ASUS F512DA-EB51 VivoBook 15

مشخصات ASUS F512DA-EB51 VivoBook 15
صفحه نمایش۱۵.۶ اینچ Nano Edge فول‌اچ‌دی
پردازندهAMD Quad Core Ryzen ۵ 3500U Processor
حافظه رم۸ گیگابایت DDR4
فضای ذخیره سازی۲۵۶ گیگابایت PCIe NVMe M.2 SSD
گرافیکAMD Radeon Vega ۸ discrete graphics
سیستم عاملویندوز ۱۰ هوم

این مطلب را هم ممکن است دوست داشته باشید: بهترین تبلت تا ۳ میلیون که می‌تواند برای علاقه مندان به تبلت که بودجه چندان زیادی ندارند، کاربردی باشد.

نگاهی کلی به ASUS F512DA-EB51 VivoBook 15

ASUS F512DA-EB51 VivoBook ۱۵ گزینه دیگری است که می‌توانیم در لیست بهترین لپتاپ ها با درایو نوری قرار دهیم. این لپتاپ برای علاقه مندان به طراحی و نقاشی دیجیتالی هم گزینه‌ی بسیار مناسبی است. نگاه کلی خود به این لپتاپ را از طراحی آن شروع می‌کنیم. جایی که شاهد یک لپتاپ با طراحی ساده و قابل توجه هستیم که ضمن حفظ زیبایی بدنه‌ی خود تا جای ممکن، کیفیت ساخت بسیار خوبی هم دارد و کاملا مشخص است که بدنه‌ی مقاوم و مستحکمی در اختیار دارد. پس از آن، شاهد یک نمایشگر ۱۵.۶ اینچی هستیم که کاملا بزرگ است و به لطف طراحی زیبا و بدون حاشیه‌ای که دارد، حتی بزرگ‌تر از چیزی که واقعا هست هم به نظر می‌رسد. با وجود چنین طراحی و حاشیه‌های باریکی، همچنان به یک دوربین HD هم به عنوان وبکم مجهز است.

برای تامین قدرت مورد نیاز کاربران این لپتاپ از پردازنده AMD Quad-Core Ryzen ۵ 3500U استفاده شده است که فرکانس ۳.۶ گیگاهرتزی دارد. همچنین، یک کارت گرافیک مجزای AMD Radeon Vega ۸ نیز در آن به کار برده شده است که می‌تواند تجربه‌ی گیمینگ خوبی در اختیار کاربران قرار دهد. برای اجرای نرم افزارهای لازم، از ویندوز ۱۰ هوم در آن استفاده شده است. در ارتباط با حافظه نیز شاهد وجود ۸ گیگابایت رم DDR4 هستیم. در کنار آن، ۲۵۶ گیگابایت PCIe NVMe M.2 SSD برای ذخیره فایل‌های کاربران در دسترس قرار داده شده است. این لپتاپ برای افراد هنرمندی در نظر گرفته شده که هم هنر و هم فناوری را به طور همزمان می‌خواهند در اختیار داشته باشند. با وجود این همه ویژگی شگفت انگیز، ASUS F512DA-EB51 VivoBook ۱۵ قطعا در لیست بهترین لپتاپ ها با درایو نوری قرار می‌گیرد.

Lenovo Ideapad L340 Gaming

بررسی Lenovo Ideapad L340 Gaming

مشخصات Lenovo Ideapad L340 Gaming

صفحه نمایش۱۵.۶ اینچ IPS فول‌اچ‌دی
پردازندهIntel Core i5 نسل نهم
حافظه رم۸ گیگابایت DDR4
فضای ذخیره سازی۵۱۲ گیگابایت SSD
گرافیکNVIDIA GeForce GTX ۱۶۵۰
سیستم عاملویندوز ۱۰
شارژدهی باتریتا سقف ۹ ساعت

قبل از انجام هر اقدامی برای خرید مموری کارت، نکات قابل توجه برای خرید بهترین کارت حافظه موبایل را مطالعه کنید.

نگاهی کلی به Lenovo Ideapad L340 Gaming

اولین چیزی که Lenovo Ideapad L340 به همراه می‌آورد، طراحی شیک و زیبای بدنه‌ی آن است. برای پخش تصاویر، یک نمایشگر ۱۵.۶ اینچی IPS با رزولوشن Full HD در اختیار دارد. این نمایشگر قادر است تصاویر کاملا زنده و خوش رنگ و لعابی با رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ ارائه دهد. همچنین، یک پردازنده‌ی Intel Core i5 نسل نهمی در آن به کار برده شده است تا به عنوان قلب تپنده‌ی این لپتاپ فعالیت کند. برای امور گرافیکی نیز یک NVIDIA GeForce GTX ۱۶۵۰ در آن وجود دارد که می‌تواند تجربه‌ی ویدئویی و گرافیکی کاربران را چند مرحله ارتقاء دهد. در کنار آن، ۸ گیگابایت رم DDR4 به همراه ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی SSD نیز به کاربران خود ارائه می‌دهد. بدین ترتیب، تمام ابزاری که باید برای رقابت با بزرگ‌ترین و قدرتمندترین لپتاپ های بازار در اختیار داشته باشد، در آن وجود دارد.

یک کیبورد فول سایز با نور پس زمینه هم باید به این قابلیت‌ها اضافه کنیم. با این ویژگی، Ideapad L340 واقعا می‌تواند به عنوان یک لپتاپ گیمینگ به رسمیت شناخته شود. همچنین، قادر است نرم افزارهای مورد نیاز کاربران را روی نسخه ۱۰ سیستم عامل Windows اجرا نماید که قابلیت‌های مناسبی برای ارتقاء تجربه‌ی گیمینگ در آن وجود دارد. برخی از این قابلیت‌ها قادر هستند سطح عملکرد سخت افزار را ارتقاء دهند تا تجربه‌ی پولیش شده‌تری به کاربران ارائه کنند. همچنین، برای مجموعه دیسک‌های خود نیز می‌توانید روی آن حساب کنید. زیرا درایو نوری هم در آن وجود دارد که در بسیاری از لپتاپ‌های امروزی کنار گذاشته شده است. و دقیقا به همین علت آن را در لیست بهترین لپتاپ ها با درایو نوری قرار داده‌ایم.

Google Pixelbook Go

بررسی Google Pixelbook Go

مشخصات Google Pixelbook Go

صفحه نمایش۱۳.۳ اینچ لمسی LCD فول‌اچ‌دی
پردازندهIntel Core i5-8220Y
حافظه رم۸ گیگابایت LPDDR3
فضای ذخیره سازی۱۲۸ گیگابایت eMMC SSD
گرافیکIntel UHD Graphics ۶۱۵
سیستم عاملChromeOS

در صورتی که فکر می‌کنید شارژدهی باتری گوشی‌تان به اندازه کافی زیاد نیست، در این لینک بهترین پاوربانک برای گوشی سامسونگ را معرفی کرده‌ایم.

نگاهی کلی به Google Pixelbook Go

Google Pixelbook Go را می‌توان یکی از متمایزترین گزینه‌های موجود در این لیست در نظر گرفت. این لپتاپ با وزن سبک و طراحی باریک خود، به شما اجازه می‌دهد به راحتی آن را حمل کنید. در واقع، برای آن دسته از کسانی که نیاز به درایو نوری دارند و زیاد هم در جابجایی هستند، یکی از بهتزین گزینه‌های این لیست می‌باشد. این دستگاه به چیپ امنیتی Titan C مجهز است. همچنین، یک نرم افزار آنتی ویروس هم به صورت پیش فرض روی آن نصب شده است. این ویژگی‌ها می‌توانند امنیت داده‌ها، اطلاعات و پسوردهایی که در سیستم خود نگه داری می‌کنید را کاملا حفظ کنند. از نظر سیستم عامل، Pixelbook Go به ChromeOS مجهز است که به طور خودکار آپدیت می‌شود تا ضمن تامین امنیت دستگاه شما، آخرین ویژگی‌ها و قابلیت‌های موجود را هم به آن اضافه کند.

این دستگاه به لطف استفاده از فناوری SSD به سرعت روشن و آماده به کار می‌شود. بنابراین، هر زمانی که به آن نیاز پیدا کنید، در سریع‌ترین زمان ممکن برای انجام امور شما آماده می‌شود. از نظر سخت افزاری، به نسل پنجم Intel Core-i5 مجهز است که هم امنیت و هم سرعت بسیار بالایی دارد. همچنین، قادر است هر کاری که برعهده‌ی آن می‌گذارید را انجام دهد. صفحه نمایش لمسی HD خارق العاده و بلندگوهای استریو دوگانه Google Pixelbook Go، تصویر و صدایی عالی را برای تماشای فیلم، ویرایش عکس‌ها و تماس تصویری با وب کم 1080p ارائه می‌دهند. همچنین، می‌توانید آن را به مدت ۱۲ ساعت بدون شارژر روشن نگه دارید که عملکرد بسیار خارق العاده‌ای محسوب می‌شود.

HP Pavilion Intel Pentium Gold

بررسی HP Pavilion Intel Pentium Gold

مشخصات HP Pavilion Intel Pentium Gold

صفحه نمایش۱۵.۶ اینچ HD SVA BrightView WLED-backlit
پردازندهIntel Pentium Gold 4417U
حافظه رم۴ گیگابایت DDR4 SDRAM
فضای ذخیره سازی۵۰۰ گیگابایت SATA
گرافیکIntel HD Graphics ۶۱۰
سیستم عاملویندوز ۱۰ هوم
میزان شارژدهی باتریتا سقف ۶ ساعت

در صورتی که به دنبال خرید هدفون از یک برند معتبر و شناخته شده هستید، می‌توانید در لینکی که مشخص شده با بهترین هدفون جی بی ال آشنا شوید.

نگاهی کلی به HP Pavilion Intel Pentium Gold

HP Pavilion Intel Pentium Gold یکی از قابل اعتمادترین گزینه‌های لیست امروز ما درمورد بهترین لپتاپ ها با درایو نوری محسوب می‌شود. این دستگاه قادر است تمامی نیازهای شخصی و حرفه‌ای شما را برآورده نماید. این لپتاپ از یک طراحی فکر شده برخوردار می‌باشد که کاملا واضح و روشن است زمان بسیار زیادی صرف آن شده. همچنین، یک ترکیب‌بندی زیبا در رنگامیزی آن به کار برده شده و یک نمایشگر ۱۵.۶ اینچیِ  HD SVA BrightView WLED نیز وظیفه‌ی پخش محتوا را در آن برعهده گرفته است. از آنجایی که وضوح صفحه نمایش آن تا ۱۳۶۶ × ۷۶۸ پیکسل افزایش یافته است، این دستگاه به شما امکان می‌دهد از چنین وضوحی لذت ببرید. این لپتاپ با برخورداری از ۵۰۰ گیگابایت حافظه داخلی، فضای ذخیره سازی نسبتا نامحدودی را برای طیف گسترده‌ای از فایل‌ها و اسناد رسانه‌ای شما فراهم می‌کند.

وجود ۴ گیگابایت حافظه رم نیز برای اطمینان از اینکه همه چیز به خوبی و کاملا نرم و روان در این لپتاپ اجرا شود، در آن به کار برده شده است. درخصوص درگاه‌های HP Pavilion باید اشاره کنیم که دو درگاه USB ۳ و یک USB ۲ در آن به کار رفته است. این درگاه‌ها می‌توانند انتقال سریع و آسانِ فایل‌ها با کابل‌های USB را تضمین نمایند. تمام این قابلیت‌ها روی ویندوز ۱۰ اجرا می‌شوند که دارای یک رابط کاربری شهودی است که کار کردن با آن کاملا ساده و راحت است و همچنین، کاربران به سرعت می‌توانند آن را یاد بگیرند. این لپتاپ برای افرادی مناسب است که همچنان برای اهداف و کاربری‌های مختلفی که دارند، باید از درایو نوری استفاده کنند.

HP Chromebook x360 14-inch HD Touchscreen

بررسی HP Chromebook x360 14-inch HD Touchscreen

مشخصات HP Chromebook x360 14-inch HD Touchscreen

صفحه نمایش۱۴ اینچ HD SVA micro-edge WLED-backlit مولتی تاچ
پردازندهIntel Celeron N4000 Dual-Core
حافظه رم۴ گیگابایت LPDDR4 RAM
فضای ذخیره سازی۳۲ گیگابایت eMMC SSD
گرافیکIntel UHD Graphics ۶۰۰
سیستم عاملChromeOS
میزان شارژدهی باتریتا سقف ۱۲ ساعت

اگر بودجه چندان زیادی برای خرید گوشی ندارید یا نمی‌خواهید هزینه چندانی برای این کار اختصاص دهید، می‌توانید با بهترین گوشی تا ۵ میلیون آشنا شوید.

نگاهی کلی به HP Chromebook x360 14-inch HD Touchscreen

دومین دستگاه ۲ در ۱ لیست امروز ما، HP Chromebook x360 چهارده اینچی است. این دستگاه برای آن دسته از افراد حرفه‌ای مناسب است که دوست دارند یک دستگاه سریع و قابل تبدیل داشته باشند. این کروم‌بوک، دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های شگفت آوری به عنوان یک دستگاه ۲ در ۱ است. توضیح درمورد این ویژگی‌ها را با صفحه نمایش آن شروع می‌کنیم. جایی که با یک نمایشگر ۱۴ اینچی SVA micro-edge WLED-backlit با رزولوشن HD و قابلیت پشتیبانی از چند لمس به طور همزمان مواجه هستیم. علاوه بر این، برای بهبود عملکرد نرم افزاری نیز یک پردازنده دو هسته‌ایِ Intel Celeron N4000 در آن به کار برده شده و برای بهبود امور دیجیتالی و بصری نیز شاهد وجود پردازنده گرافیکی Intel UHD Graphics ۶۰۰ هستیم.

این ترکیب سخت افزاری از GPU و CPU می‌تواند عملکرد سطح بالایی که هنرمندان به دنبال آن هستند را ارائه دهد. در ارتباط با حافظه HP Chromebook x360 چهارده اینچی، باید اشاره کنیم که از ۳۲ گیگابایت حافظه eMMC SSD استفاده می‌کند. در کنار آن، ۴ گیگابایت رم LPDDR4 نیز به کار برده شده است. شاید انتظار وجود درایو نوری در چنین دستگاه دو در یکی را نداشته باشید. اما HP Chromebook x360 علیرغم بدنه‌ی باریک خود، این ویژگی را هم در اختیار دارد. ترکیبِ کلیِ اجزای این لپتاپ، باعث شده تا با یکی از بهترین لپتاپ ها با درایو نوری مواجه باشیم که هر کسی می‌تواند در بازار کنونی پیدا کند.

بررسی لپ تاپ Dell Latitude E6430

بررسی Dell Latitude E6430

مشخصات Dell Latitude E6430

صفحه نمایش۱۴.۱ اینچ
پردازندهIntel Core i5 نسل سوم با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز
حافظه رم۸ گیگابایت
فضای ذخیره سازی۱۲۸ گیگابایت Solid State Hard Drive
گرافیکIntel HD Graphics ۴۰۰۰
سیستم عاملویندوز ۱۰ پروفشنال

اگر برنامه نویس هستید، این مطلب مختص به شماست: بهترین کامپیوتر برای برنامه نویسی

نگاهی کلی به Dell Latitude E6430

سال‌هاست که Dell به عنوان یکی از بهترین برندهای سازنده‌ی لپتاپ در راس این بازار و محصولات الکترونیکی بوده است و جزو پیشگامان آن نیز به شمار می‌رود. یکی از جدیدترین محصولات این شرکت در بازار لپتاپ نیز Dell Latitude E6430 است. قابلیت جذابی که مجددا در این دستگاه به کار گرفته شده، وجود درایو نوری است. Latitude E6430 می‌تواند نشان دهد که چرا لپتاپ های جدید درایو نوری ندارند؟ زیرا بدنه‌ی نسبتا ضخیمی دارد و نسبت به لپتاپ‌های ظریف و جدید امروزی، در نگاه برخی از مردم به آن اندازه زیبا نیست. البته، برای آن دسته از کسانی که نیاز به استفاده از درایو نوری دارند، هنوز هم یکی از بهترین گزینه‌هاست. در بخش نرم افزار هم مشاهده می‌کنیم که Latitude E6430 دارای نسخه Professional ویندوز ۱۰ است.

برای انجام امور پردازشی، از یک Intel Core i5 نسل سومی استفاده می‌کند که فرکانس آن به ۲.۶ گیگاهرتز می‌رسد. این ترکیب، می‌تواند در بازدهی آن موثر باشد. برای دسترسی سریع کاربران به اطلاعات خود، از یک حافظه SSD با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت استفاده می‌کند. برای تجربه‌ی مولتی تسکینگ هم می‌تواند از اطلاعاتی که روی حافظه‌ی موقت رم ۸ گیگابایتی آن ذخیره سازی می‌شود، استفاده کند. برای انجام امور گرافیکی، یک کارت گرافیک Intel HD Graphics ۴۴۰۰ در آن وجود دارد تا تجربه‌ی گیمینگ بسیار خوبی به کاربران خود ارائه دهد. در نهایت نیز باید اشاره کنیم که کاربران در نمایشگر ۱۴ اینچی Dell Latitude E6430 می‌توانند محتواهای بصری را مشاهده کنند که قادر است تصاویر کاملا واقع گرایانه و شفافی ارائه دهد.

بررسی لپتاپ Dell Inspiron ۱۷ ۵۷۷۰

مشخصات لپتاپ Dell Inspiron ۱۷ ۵۷۷۰
نوع درایو نوریدرایو دولایه‌ی DVD-RW
صفحه نمایش۱۵.۶ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
پردازندهIntel Core i5-8250U
حافظه رم۸ گیگابایت
فضای ذخیره سازی1TB 5400rpm SATA hard drive
درگاه‌هاHDMI، اترنت، جک هدفون، دو درگاه USB ۳.۰ و یک درگاه USB ۲.۰
نگاهی کلی به لپتاپ Dell Inspiron ۱۷ ۵۷۷۰

آیا در لیست بهترین لپتاپ ها با درایو نوری به دنبال مدلی هستید که بدون اینکه قیمت چندان زیادی داشته باشد، دارای یک نمایشگر بزرگ باشد؟ Dell Inspiron ۱۷ ۵۷۷۰ دقیقا همان گزینه‌ای است که به دنبال آن می‌گردید. این لپتاپ نه تنها از یک کیبورد بسیار نرم و راحت برخوردار است. بلکه از یک صفحه نمایش ۱۷ اینچی Full HD نیز برخوردار است. علاوه بر این، اجازه استفاده از هر نوع دیسک فیزیکی که مد نظر داشته باشید را نیز به شما خواهد داد.

از دیگر ویژگی‌های شاخص این لپتاپ، می‌توانیم به وجود درگاه SD Card هم اشاره کنیم. این درگاه هم در کنار درایو نوری، یکی دیگر از ویژگی‌هایی است که کم‌کم رو به فراموش گذاشته شده است و لپ‌تاپ‌های جدید و مدرن فاقد آن هستند. شاید تنها نقطه ضعف این لپتاپ، بدنه‌ی پلاستیکی آن باشد. که آن هم در این رنج قیمت، کاملا رایج است. البته، اصلا احساس نمی‌کنید که پلاستیک بی‌کیفیتی است و واقعا حس می‌کنید از جنس فلز ساخته شده است.

اگر بخواهیم به سایر ویژگی‌ها و مشخصات این لپتاپ اشاره کنیم هم می‌توانیم از پردازنده‌ی Intel Core i5-8250U نام ببریم. در کنار آن، ۱ ترابایت فضای ذخیره سازی HDD نیز در اختیار کاربران قرار داده شده است. همچنین، این دستگاه از ۸ گیگابایت حافظه RAM نیز برخوردار است. درست است که مشخصات چندان چشمگیری نیستند، اما واقعا برای اکثر کاربران عادی، کاملا کفایت می‌کنند. مهم‌ترین ویژگی این لپتاپ، همان صفحه نمایش بزرگ ۱۷ اینچی فول اچ دی است که به آن اشاره کردیم.

بررسی لپ تاپ MSI GL62M 7RD-1407

بررسی لپ تاپ MSI GL62M 7RD-1407

مشخصات MSI GL62M 7RD-1407
صفحه نمایش۱۵.۶ اینچ eDP Vivid Color فول‌اچ‌دی
پردازندهIntel Core i5-7300HQ
حافظه رم۸ گیگابایت DDR4
فضای ذخیره سازی۲۵۶ گیگابایت SSD M.2 SATA
گرافیکNVIDIA GeForce GTX ۱۰۵۰
سیستم عاملویندوز ۱۰ هوم

اگر می‌خواهید یک سیستم گیمینگ ببندید، برای اصلی‌ترین قطعه‌ی آن، می‌توانید به مطلب بهترین مادربرد گیمینگ مراجعه کنید.

نگاهی کلی به MSI GL62M 7RD-1407

MSI 7RD-1407 GL62M در کنار Lenovo Ideapad L340 که پیش از آن معرفی کردیم، یکی از قدرتمندترین لپتاپ‌های دارای درایو نوری است که می‌توانید در بازار کنونی پیدا کنید. این لپتاپ از یک کارت گرافیک NVIDIA Geforce GTX ۱۰۵۰ استفاده می‌کند. این کارت گرافیک قادر است تجربه‌ی کاملا سطح بالا و خوبی از انجام بازی‌های جدید امروزی در اختیار شما قرار دهد. از سوی دیگر، شاهد وجود Intel Core i5 7300HQ هستیم که قادر است عملکرد بسیار فوق العاده‌ای داشته باشد و مجددا در تجربه‌ی اجرای بازی‌ها برای کاربران موثر باشد. همچنین، شاهد وجود سیستم خنک کننده‌ی Cooler Boost ۴ هم در این دستگاه هستیم و علاوه بر این، یک سری از ویژگی‌های نرم افزاری گیمینگ منحصر به فرد MSI نیز در آن به کار برده شده است که فقط برای گیمرها در نظر گرفته شده‌اند.

دقت بسیار زیادی در طراحی و ساخت کیبورد موجود در این لپتاپ به خرج داده شده تا کاملا متناسب با نیازهای گیمرهای حرفه‌ای باشد. همچنین، در این لپتاپ می‌توانید برای دستیابی به برتری نسبت به رقبای خود، از تقویت صدای فراگیر مجازی ۷.۱ و در عین حال کاهش نویز خارجی استفاده کنید. پنل NTSC نیز در آن به کار برده شده است که دارای طیف رنگی وسیع‌تری می‌باشد که می‌تواند به بازی‌های شما زندگی و واقع گرایی بیشتری ببخشد. با توجه به اینکه این لپتاپ گیمینگِ شرکت MSI توسط کارت گرافیک GTX ۱۰۵۰ هدایت می‌شود، قادر است ۳۰ درصد نتایج بهتری در مقایسه با 960M GPU ارائه دهد. به طور کلی، MSI 7RD-1407 GL62M بهترین لپتاپ گیمینگ این لیست با درایو نوری محسوب می‌شود.

بررسی لپتاپ Lenovo ThinkPad E570

مشخصات لپتاپ Lenovo ThinkPad E570
نوع درایو نوریDVD رایتر
صفحه نمایش۱۵.۶ اینچ با رزولوشن ۱۳۶۶ × ۷۶۸ پیکسل
پردازندهIntel Core i3-7100U
حافظه رم۸ گیگابایت
میزان فضای ذخیره سازی۲۴۰ گیگابایت SSD
درگاه‌ها۲ عدد USB ۳، یک عدد USB ۲، درگاه HDMI، VGA، LAN به همراه جک ترکیبی هدفون / میکروفون
نگاهی کلی به لپتاپ Lenovo ThinkPad E570

اگر به دنبال یک لپتاپ مناسب هستید که قیمت چندان زیادی نداشته باشد که جیبتان را خالی کند و در عین حال اجازه استفاده از درایو نوری هم به شما بدهد، Lenovo ThinkPad E570 یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید انتخاب کنید. بنابراین، می‌توان آن را جزو بهترین لپتاپ ها با درایو نوری قرار داد. یکی از بهترین نقاط قوت این لپتاپ این است که تعداد زیادی درگاه مختلف دارد. بنابراین، اجازه استفاده از دستگاه‌های جانبی زیادی را نیز به شما خواهد داد.

یکی از مواردی که در اکثر لپ‌تاپ‌های مدرن امروزی کم‌تر به چشم ‌می‌خورد، این است که به دلیل اینکه قصد دارند بدنه‌ی باریک‌تری ارائه دهند، فاقد یک کیورد خوب و راحت هستند. امری که در این محصول به عنوان یکی از بهترین لپتاپ ها با درایو نوری اصلا وجود ندارد. راحت‌ترین تجربه‌ی تایب را فقط با Lenovo ThinkPad E570 می‌توانید به دست بیاورید.

بهترین لپتاپ با درایو نوری Dell Inspiron

بررسی لپ تاپ Dell Inspiron

مشخصات Dell Inspiron
صفحه نمایش۱۵.۶ اینچ Truelife LED با نور پس زمینه
پردازندهIntel Dual-Core i3-7130u
حافظه رم۸ گیگابایت DDR4 SDRAM
فضای ذخیره سازی۱۲۸ گیگابایت Solid State Drive
گرافیکIntel HD ۶۲۰
سیستم عاملویندوز ۱۰ هوم

بهترین CPU برای رندر کدام است؟

نگاهی کلی به Dell Inspiron

یکی دیگر از گزینه‌هایی که می‌توانیم از برند معتبر و شناخته شده‌ی Dell معرفی کنیم، Inspiron نام دارد. Dell Inspiron روی سیستم عامل ویندوز ۱۰ هوم اجرا می‌شود. برای انجام امور کاربران از پردازنده Intel Dual-Core i3-7130u استفاده می‌کند که می‌تواند عملکرد مناسبی برای انجام بسیاری از امور کاربران ارائه دهد. همچنین، Dell Inspiron از ۱۲۸ گیگابایت حافظه SSD استفاده می‌کند. برای اجرای امور مولتی تسکینگ به شکل کاملا نرم و روان نیز، ۸ گیگابایت رم DDR4 SDRAM در اختیار دارد. برای انجام امور بصری و گرافیکی کاربران نیز می‌تواند از قدرت کارت گرافیک Intel HD ۶۲۰ خود استفاده کند. این ترکیب سخت افزاری، می‌تواند تجربه‌ی گیمینگ بسیار خوبی در اختیار کاربران قرار دهد.

Dell Inspiron محتوا را در یک نمایشگر ۱۵.۶ اینچی به تصویر می‌کشد. این نمایشگر، دارای رزولوشن ۱۳۶۶ × ۷۶۸ پیکسل است که معادل با HD محسوب می‌شود. این رزولوشن می‌تواند دید بسیار واضحی از نمایشگر به کاربران ارائه دهد.

سایر گزینه هایی که می توانید به عنوان بهترین لپتاپ با درایو نوری در نظر بگیرید

اگرچه که شاید به نظر برسد استفاده از درایو نوری در حال کم رنگ شدن است و سازندگان به واسطه‌ی باریک‌تر ساختن تولیدات خود دیگر تمایل چندان زیادی به استفاده از این قطعات ندارند. همچنین، به واسطه پیشرفت‌هایی که در کل دنیای فناوری به وجود آمده نیز کاربرد درایوهای نوری به اندازه‌ی چند سال قبل زیاد نیست. زیرا کاربران امروزه اکثر امور خود را به صورت دیجیتالی و در فضای اینترنت انجام می‌دهند. با این حال، همچنان برخی از سازندگان این ویژگی را در ساخته‌های خود قرار می‌دهند، زیرا برخی از کاربران هنوز هم به لپتاپ‌هایی که دارای این قابلیت باشند، نیاز دارند.

اگر می‌توانید کمی بیشتر برای خرید لپتاپ هزینه کنید، در این مطلب بهترین لپتاپ تا ۳۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۱، ۲۰۲۳ را به شما معرفی کرده‌ایم.

تا اینجا، ۱۲ گزینه‌ی متفاوت به عنوان بهترین لپتاپ ها با درایو نوری به شما معرفی کرده‌ایم. اما علاوه بر موارد فوق، هنوز هم گزینه‌های پرشماری برای معرفی به عنوان لپتاپ‌های خوبی که دارای درایو نوری هستند، وجود دارد. با توجه به اینکه برای جلوگیری از بیش از حد طولانی شدن این مطلب امکان معرفیِ مفصل و کامل گزینه‌های بیشتری وجود ندارد، در ادامه فقط به اسم یک سری از مدل‌های دیگری که می‌توانند به عنوان بهترین لپتاپ با درایو نوری در نظر گرفته شوند، اشاره خواهیم کرد:

  • Acer Aspire E ۱۵ (E5-576-392H)
  • Dell Inspiron ۱۵ ۵۰۰۰
  • MSI GL62M 7REx
  • HP Envy ۱۷ و 17t
  • HP ZBook ۱۷ G5
  • Lenovo IdeaPad ۳۳۰
  • Acer Aspire ۱۷

جمع بندی معرفی بهترین لپتاپ با درایو نوری

اکنون که همه چیز دیجیتالی شده و کاربران می‌توانند هر چیزی که مد نظر دارند، از قبیل بازی، نرم افزار، موسیقی، فیلم، سریال و هر نوع فایل دیگری را به صورت آنلاین دانلود و از آن استفاده کنند، استفاده از CD و DVD کم‌تر و کم‌تر می‌شود. بنابراین، به ابزاری که قادر به اجرای این دیسک‌ها باشد هم دیگر نیازی نیست. اگر فقط گاهی نیاز به دسترسی به  دیسک درایو دارید، می‌توانید از یک DVD درایو اکسترنال هم استفاده کنید. به هر حال، با توجه به حذف تدریجی درایو نوری از اکثر لپتاپ‌های جدید امروزی، برای آن دسته از کسانی که همچنان بسته به نیاز خود باید از دیسک‌های فیزیکی استفاده کنند، پیدا کردن یک لپتاپ خوب که بتواند از رسانه‌های نوری مورد نیاز آن‌ها پشتیبانی کند، کمی سخت شده است.

اگر بودجه کم‌تری برای خرید لپتاپ دارید، در لینک مشخص شده می‌توانید با بهترین لپتاپ تا ۲۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۱، ۲۰۲۳ آشنا شوید.

اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، خبر خوبی برایتان داریم. هنوز هم یک سری لپتاپ در بازار وجود دارد که دارای CD درایو هستند. همچنین، برای پیدا کردن آن‌ها تلاش خیلی زیادی هم نباید کنید. زیرا ما تمام آنچه که ممکن است به آن نیاز داشته باشید را برایتان آماده کرده و در اختیارتان قرار داده‌ایم. برای آشنایی با بهترین لپتاپ‌های دارای درایو نوری می‌توانید گزینه‌هایی که در این مطلب معرفی کردیم را مشاهده کنید. فقط باید این نکته را هم مد نظر داشته باشید که برخی از مدل‌های موجود در این لیست همانطور که از مشخصاتشان هم معلوم است، نسبت به لپتاپ‌های مدرن امروزی، ضعیف و در بهترین حالت، میانرده محسوب می‌شوند. بنابراین، نباید چندان انتظار مواجهه با لپتاپ‌های رده بالا و بسیار قدرتمندی را داشته باشید.

عرفان رحیمی صادق

از سال ۹۴ تولید محتوا رو به عنوان سرگرمی شروع کردم و سعی کردم مهارت‌هام رو پله‌پله توسعه بدم. همیشه در حال یادگیری‌ام و زمینه مورد علاقه‌م فناوریه. اما به زمینه‌های دیگه مثل شبکه، گیم، داستان کوتاه، امور مهاجرتی و بازارهای مالی هم سرک کشیدم ;)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا