بهترین کارت گرافیک لپ تاپ (در سال 1402، 2023)
راهنمای خرید بهترین کارت گرافیک لپ تاپ
اگر میخواهید سیستمی داشته باشید که بهترین عملکرد را حین بازی داشته باشد، باید دنبال کارت گرافیک یا همان GPU باکیفیت باشید. در واقع، دقت در انتخاب GPU مخصوص لپ تاپ که کارت گرافیک متحرک نیز نامیده میشود، برای کسانیکه به دنبال توان بیشتر برای انجام کارهای روزمره خود یا بازی با کیفیت بالا روی لپتاپ هستند، ضروریست. انتخاب بهترین کارت گرافیک لپ تاپ، ممکن است کمی گیج کننده باشد. زیرا محصولات مختلف با مشخصات متفاوت و متعددی در بازار وجود دارد. پس بهتر است قبل از خرید، حتما درباره انواع محصولات موجود در بازار، تحقیق کنید و ویژگیهای مورد انتظار خود را به دقت چک کنید تا بهترین کارت گرافیک ممکن را خریداری کنید. هنگام انتخاب کارت گرافیک، علاوه بر نیازها و انتظاراتی که از سیستم دارید، قیمت محصول را نیز در نظر بگیرید تا خریدی به صرفه و معقول داشته باشید. فروشگاه اینترنتی مبیت یکی از معتبرترین فروشگاههای آنلاین کشور است که علاوه بر فروش اینترنتی انواع کالا دیجیتال، سابقه درخشانی در فروش حضوری نیز دارد. شما میتوانید با مراجعه به سایت مبیت، علاوه بر مطالعه نقد و بررسی انواع محصولات، در جریان نظرات خریداران سابق نیز قرار بگیرید و از همه مهمتر، قیمتها را مقایسه کنید تا بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید. در نظر داشته باشید که رویههای شفاف بازگشت کالا و کارشناسان مرکز پاسخگویی نیز دلیل دیگری برای اطمینان خاطر بخشیدن به کاربران برای تجربه یک خرید آنلاین جذاب و مطمئن است. مبیت همواره در تلاش است تا کالای خریداری شده شما را در کوتاهترین زمان ممکن، درب منزل تحویل شما دهد.
GPU یا کارت گرافیک چیست؟
وظیفه اصلی کارت گرافیک؛ کنترل سیگنالهای ویدئویی خروجی از کامپیوتر است. هر چیزی که روی نمایشگر میبینید توسط کارت گرافیک انجام شده است: پاور پوینت، فیلم، و صد البته، بازیهای کامپیوتری. اگر از دسکتاپ استفاده میکنید، GPU روی کارت گرافیکی سوار میشود که وارد PC میکنید. اما اگر لپتاپ دارید، GPU مستقیما روی مادربورد سیستم مینشیند. برای شناخت بهترین کارت گرافیک لپ تاپ تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
کارت گرافیک یکپارچه و مجزا
دو نوع GPU روی لپتاپها وجود دارد: یکپارچه و مجزا. کارت گرافیک یکپارچه در داخل CPU تعبیه شده است و قابلیتهای پردازش گرافیکی ساده و پایهای را دارد. اما GPUهای مجزا به صورت مجزا روی مادربرد سوار میشوند و قادر به پردازش گرافیکی پیچیدهتری هستند.
کارت گرافیک یکپارچه عموما در در تمامی لپتاپها دیده میشود. این کارت کوچک فضای کمی را اشغال میکند و گرمای زیادی تولید نمیکند. اما کشش اجرای بازیهای سطح بالا را ندارد. در عوض کارت گرافیک در دسکتاپ، مجزا و بزرگتر است. این GPU با حافظه، فضای اشتراکی ندارد و به راحتی قابل ارتقا است.
اگر به ارز دیجیتال علاقه دارید “بهترین کارت گرافیک برای ماینینگ” را بخوانید
امروزه، لپتاپها دارای حداقل یک کارت گرافیک یکپارچه هستند. و اگر جز محصولات گرانقیمتتر و باکیفیتتر باشند، دارای چندین کارت گرافیک مجزا اضافه هستند. از آنجا که کارت گرافیک یکپارچه در داخل CPU تعبیه میشوند، سازندگان اصلی آنها همان تولیدکنندگان CPU یعنی اینتل و AMD هستند. در مورد کارت گرافیک مجزا، AMD و NVIDIA دو سازنده اصلی این بخش هستند.
آیا نیازی به کارت گرافیک مجزا دارید؟
برای انتخاب بهترین کارت گرافیک لپ تاپ، باید نیازها و انتظارات خود از سیستم را در نظر بگیرید. اگر با لپتاپ فقط کارهای سادهای نظیر نوشتن و تایپ در برنامه ورد یا سرچ اینترنتی انجام میدهید، کارت گرافیک یکپارچه برای شما کافی خواهد بود. اما اگر کارهای حرفهای و پیشرفتهتری با لپتاپ خود انجام میدهید، برای مثال ویدئو ادیت میکنید یا کارهای گرافیکی انجام میدهید، نیاز به کارت گرافیک مجزا پیدا خواهید کرد. علاوه بر این، اگر لپتاپ وسیلهای برای انجام بازیهای کامیپوتری شماست، قطعا نیاز به لپتاپی با کارت گرافیک مجزا خواهید داشت.
مشخصات کارت گرافیکی یکپارچه و مجزا، بهترین کارت گرافیک لپ تاپ
کارت گرافیکی یکپارچه برای لپتاپ
از آنجا که کارت گرافیک یکپارچه، با CPU فضای مشترکی دارد، تنها دو برند معتبر آن را تولید میکنند: اینتل و AMD. کارت گرافیک اینتل UHD در حال حاضر، متداولترین سری GPU است و تقریبا در تمامی لپتاپهای بر پایه اینتل یافت میشود. این کارت گرافیک تنها برای استفادههای روزمره و پایه مناسب است: نوشتن مقاله، سرگرمیهای معمولی مانند دیدن ویدئو یا گوش دادن به موسیقی.
مدل جدیدتر کارت گرافیک یکپارچه ایتل “Iris Xe” نام دارد و در نسل 11 CPUهای اینتل یافت میشود، برای مثال در i7-1185G7 یا i7-11370H. عملکرد کارت گرافیک Iris Xe بهتر از مدل UHD است اما هنوز هم آن قدر قدرتمند نیست که بتواند گرافیکهای سنگینتری نظیر رندرینگهای سه بعدی یا محیط بازی دسکتاپ را اجرا کند.
AMD تنها یک کارت گرافیک یکپارچه دارد: Radeon Graphics Cards. این GPU در سری CPUهای U&H پیدا میشود. در مقایسه یا کارت گرافیک UHD اینتل، این GPU عملکرد بهتری دارد اما نسبت به سری Iris Xe ضعیفتر است و تنها برای پردازش گرافیکی پایه کاربردی است.
کارت گرافیکی مجزا برای لپتاپ
دو سازنده اصلی GPU مجزا برای لپتاپ عبارتند از: AMD و NVIDIA که NVIDIA اهمیت بیشتری دارد. این برند خط تولیدهای متنوعی دارد و از GPUهای پایین رده مشابه Iris Xe تا قدرتمندترین کارت گرافیکها را تولید میکند.
کارت گرافیک مجزای گرانقیمت و پرقدرتی که این روزها توسط NVIDIA تولید میشود، سری RTX 30 نامیده میشود. این برند، خطوط تولیدی نیز برای تولید کارت گرافیکهای میان رده GTX 16 و پایین دره MX دارد.
کارت گرافیکهای مجزا تولید AMD به شدت محدود هستند. این برند تنها سری RX 5000M را در حال حاضر برای لپتاپ تولید میکند. با این وجود، اینتل نیز در تلاش است تا پس از معرفی اولین کارت گرافیک مجزا مخصوص لپتاپش به نام Iris Xe MAX، به یکی از تولیدکنندگان اصلی کارت گرافیک مجزا تبدیل شود.
NVIDIA RTX 30، بهترین کارت گرافیک لپ تاپ
اگر به دنبال کارت گرافیک مجزا برای لپ تاپ خود هستید، بدون شک، سری RTX 30 از برند NVIDIA قدرتمندترین محصولی است که میتوانید پیدا کنید. سه مدل از این GPU در بازار موجود است: RTX 3080، RTX 3070 و RTX 3060.
این GPUها عملکرد بسیار بالایی دارند و در عین حال، از فناوریهای متعددی نظیر ray tracing، DLSS شتابدهنده گرافیکی مبتنی بر هوش مصنوعی، و نسل سوم MAX-Q بهره میبرد.
برای مثال، کارت گرافیک RTX 3070 Ti در جایگاه مناسبی در میان کارتهای ساخت Nvidia دارد، زیرا هم نیروی کافی برای پشتیبانی از فناوری 4K را دارد و هم به گرانی کارت RTX 3080 نیست. این کارت گرافیک برای کسانی که خواهان نیروی گرافیکی بیشتر با هزینه منطقی هستند، مناسب خواهد بود. هر چند این کارت گرافیک فوق العاده است اما ارزش آپگرید ندارد. یعنی اگر یک کارت گرافیک RTX 3070 دارید، نیازی به آپگرید محصول نخواهید داشت. زیرا RTX 3070 Ti تنها کمی از RTX 3070 سریعتر است (چیزی در حدود 8 درصد). اما زمانیکه مدلهای Ti ساده در بازار با یک قیمت عرضه میشوند، مدل Ti را میتوان آپگریدی رایگان دانست. هر چند کارت گرافیک RTX 30700 Ti کارتی 1440 پیکسلی است اما توانایی هندل کردن فناوری 4K را نیز دارد. چنین بوست اضافهای به شما اجازه میدهد تا بازیهایی نظیر Assassin’s Creed Valhalla را با نرخ 60 هرتز بازی کنید البته اگر تعدادی از تنظیمات گرافیکی را دستکاری کنید. اگر DLSS خاموش باشد حتی میتوانید بازی نظیر Cyberpnk 2077 را با نرخ 4K نیز بازی کنید. هارد دیسک RTX 3070 Ti انتخابی عاقلانه برای گیمرهاست.. اما ممکن است به اندازه 3080 عمر نکند و مجبور به خاموش کردن تعدادی از تنظیمات گرافیکی کنید اما به دلیل قیمت اقتصادی و عملکرد خوب، RTX 3070 Ti آن را متفاوت کرده است.
فناوریهای پیشرفته در بهترین کارت گرافیک لپ تاپ
فناوری Ray tracing طبق گفتهی خود NVIDIA رنگ پیکسلها را با ردیابی مسیری که نور احتمالا برای از چشم بیننده تا صحنه مجازی سه بعدی طی خواهد کرد، محاسبه میکند. زمانیکه نور از صحنه عبور کرد، ممکن است از شیای به شی دیگر منعکس شود (انعکاس ایجاد کند)، یا توسط اشیا بلوکه شود (سایه ایجاد کند) یا از اشیا شفاف یا نیمه شفاف عبور کند (منکسر شود). تمامی این احتمالات با یکدیگر ترکیب شده اند تا رنگ نهایی پیکسلی که قرار است در نمایشگر نشان داده شود را تولید کنند.
فناوری DLSS یا همان Deep Learning Super Sampling (نمونه برداری پیشرفته با یادگیری عمیق) نوعی تکنیک پیشرفته برای افزایش نرخ فریم است که ابتدا رزولوشن کلی کاهش کاهش پیدا میکند و سپس با کمک از هوش مصنوعی (یادگیری عمیق) مجددا اپسیکل میشود تا تصویری واضح و روشن داشته باشیم.
همانطور که در بالا اشاره کردیم، برای فعال کردن تکنیک DLSS نیاز به کارت گرافیک RX دارید. علاوه بر آن بازیهایی که انتخاب میکنید نیز باید قابلیت پشتیبانی از این فناوری را داشته باشند. برای مثال، بازی بتل فیلد، برایت مموری، کال آف دیوتی، سایبر پانک 2077، فاینال فانتزی XV و … از این فناوری پیشرفته پشتیبانی میکنند.
هر گیمری از بازی کردن با این سیستم روان و روشن، لذت خواهد برد. علاوه بر این، کسانیکه به صورت حرفهای و برای رندر یا کارهای تخصصی از لپ تاپ استفاده میکنند نیز مجبور نخواهند بود، زمان زیادی را صرف کارهای خود کنند.
قیمت بهترین کارت گرافیک لپ تاپ
کارت گرافیک لپتاپ برای کسانیکه بازی کردن جز موارد مهم و ضروری آنها محسوب میشود، از قطعات حساس و حیاتی خواهد بود. این افراد باید لپتاپی داشته باشند که که بتواند از GPU مجزا پشتیبانی کند. کارت گرافیک لپتاپها به دو دلیل گرانتر تمام میشوند: کم مصرف بودن آنها و قابلیت حمل. حتی میتوان یکی از دلایل تعیین قیمت لپتاپ را کارت گرافیکی مورد استفاده در آن دانست. در واقع، لپتاپهایی که کارت گرافیکی بزرگتر و باکیفیت تری دارند، سنگینتر هستند و شاید قابلیت حملی چندانی نداشته باشند. باز هم تاکید میکنیم که چنین کارت گرافیکهای گرانی فقط برای مصارف حرفهای و گیمینگ هستند. اگر کاربر معمولی هستید و استفاده متداولی از لپتاپ دارید، نیازی به صرف هزینه بیشتر نیست.
به سخت افزار کامپیوتر علاقه دارید “بهترین برند پاور کامپیوتر” را بخوانید
چند نکته مهم درباره کارت گرافیک
کارت گرافیک را مطابق با روزولوشن نمایشگر انتخاب کنید
بسیاری از کارتهای اصلی برای گیمینگ با رزولوشن 1080p و نرخ 30 تا 60 فریم بر ثانیه کافی هستند. اما برای رزولوشن 4K و تنظیمات پیشرفته و سنگین برای بازی، نیاز به خرید کارت گرافیکی گران قیمت کاملا احساس میشود. در نتیجه، حتما مطمئن شوید که GPU خریداری شده با بهترین حالت نمایشگر سیستم جور است.
در نظر گرفتن نرخ رفرش
اگر نرخ رفرش مانیتور شما سه رقمی است، پس نیاز ضروری به یک پردازنده و کارت گرافیکی قدرتمند دارید تا بتوانید نهایت استفاده را از آنها ببرید. از سوی دیگر، اگر نرخ مانیتور نهایتا تا 60 هرتز میرسد و رزولوشن تصویر نیز 1080p است، نیازی به پرداخت پول بیشتر برای خرید کارت گرافیکی که پیکسلها را سریعتر نمایش میدهد نیست زیرا مانیتور قابلیت پخش آن را ندارد.
آیا فضا و توان کافی را دارید؟
اطمینان یابید که سیستم شما فضای کافی برای کارت گرافیک مورد نظر شما را دارد. بعلاوه، منبع تغذیه نیز باید بتواند توان و وات مورد نظر را فراهم کند و کانکتورهای مناسب برای اتصال به کارت گرافیک را داشته باشد. (بسته به مدل کارت، نهایتا تا 3 PCI هشت پینی).
قیمت خرده فروشی پیشنهادی سازنده را چک کنید
قبل از خرید بهترین کارت گرافیک لپ تاپ بهتر است قیمت خرده فروشی اعلام شده از سوی سازنده محصول را چک کنید. ابزاری مانند سایت ترب میتواند کمک کند تا بهترین قیمت پیشنهادی از طرف فروشندگان را چک کنید. اگر قصد خرید از سایتهای خارجی را دارید، سایت CamelCamelCamel نیز پیشنهادات مختلفی برای قیمت محصولات مختلف دارد.
دو کارت گرافیک نخرید
دوره خرید و استفاده از دو کارت همزمان برای تجربه بهتر بازی به سر رسیده است. بهتر است در عوض، دنبال یک کارت گرافیک خوب و به درد بخور بگردید. ضرر اضافه کردن کارت گرافیک دوم بیش از منفعت آن است.
از اورکلاک شدن برای افزایش جدی عملکرد غافل نشوید
اگر نیاز به عملکرد بالا دارید، پس باید کارت گرافیک قدرتمندتری انتخاب کنید. اصولا کارت گرافیک، سقف ولتاژ بالایی برای اورکلاک ندارد و سقف ولتاژش در حدود 5 تا 10 درصد است.
AMD یا Nvidia یا Intel؟
برای انتخاب بهترین کارت گرافیک لپ تاپ، همیشه انتخابهای زیادی و از سازندگان متفاوتی وجود دارد اما در واقع سه کمپانی سازنده اصلی آن به شمار میروند: Nvidia و AMD و اینتل)
همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، این شرکتهای سازنده کارت گرافیک، بسته به اینکه کارت یکپارچه باشد یا مجزا، گزینههای مختلفی برای خرید بهترین کارت گرافیک لپ تاپ، دارند. اگر نیاز دارید تا بازیهای نسبتا سنگین را روی لپتاپ اجرا کنید، بیشک نیاز به کارت گرافیک مجزا دارید. اما اگر عمر باتری، و قابلیت حمل برایتان مهم است، و زیاد به بازی اهمیت نمیدهید، بهتر است سراغ کارت گرافیک یکپارچه بروید.
اگر به اسمبل سیستم علاقه دارید “بهترین رم کامپیوتر DDR3” را بخوانید
کارتهای گرافیک مجزا مخصوص لپتاپ بیشتر در تخصص NVIDIA هستند و AMD و اینتل حرف چندانی برای گفتن در این زمینه ندارند.
چه تفاوتی میان کارت گرافیک لپتاپ و کامیپوتر وجود دارد؟
شاید در ظاهر ماجرا، کارت گرافیک لپتاپ، تفاوتی با کارت گرافیک دسکتاپ نداشته باشد اما در عملکرد جدا متفاوت خواهند بود. از آنجا که کارت گرافیک کامپیوتر قدرت وسرعت بیشتری نیاز دارد تا بتواند اورکلاک را انجام دهد، در نتیجه، قیمت بالاتری نیز خواهد داشت. به عبارت دیگر، هر چه قابلیت اورکلاک بیشتر باشد، سرعت و روانی بازیهای کامیپوتری بهتر خواهد شد. در نظر داشته باشید که کارت گرافیک لپتاپ قابلیت اورکلاک ندارد.
از آنجا که دسکتاپ برای کارهای تخصصی و فشرده استفاده میشود، نیاز به سیستم خنک کننده بهتری نیز وجود دارد.در لپتاپهای مخصوص بازی که کارت گرافیک بهتر و گرانتری دارند نیز چنین موضوعی صادق است. در کل کارت گرافیک لپتاپ، کوچکتر از نسخه دسکتاپ خود است و سیستم خنک کننده بهتری دارد.
چرا لپتاپ جدید انتخاب بهتری است؟
در حالت کلی، میتوانیم بگوییم که بهترین کارت گرافیک لپ تاپ، جدیدترین مدلی است که به بازار عرضه میشود. میدانید که امکان تعویض قطعه مانند کارت گرافیک در لپتاپ تعریف نشده است. پس بهترین راه حل خرید لپتاپی است که از جدیدترین سخت افزارهای روز بهره مند باشد.
سیستم متناسب برای هر بودجهای را در “بهترین کامپیوتر و سیستم گیمینگ (5 تا 20 میلیون)” بخوانید
اگر تا به این جای مقاله را با دقت مطالعه کرده باشید، حتما میدانید که بهترین کارت گرافیکی مجزا تولید کمپانی NVIDIA است. اگر بتوانید لپتاپی با کارت گرافیک TRX خریداری کنید، احتمالا بهترین کارت گرافیک لپ تاپ را از آن خود کردهاید. برای مثال، لپتاپ لنوو Legion 5 pro یکی از بهترین لپتاپها با کارت گرافیک عالی است که گیمرها از بازی با آن لذت خواهند برد.
کارت گرافیک لپ تاپ ورک استیشن چیست و چه کاربردی دارد؟
برای استفادههای ورک استیشن که از درایورها و بهینه سازی های اختصاصی بهره میبرند، قویترین گرافیک لپ تاپ دنیا NVIDIA RTX A5500 Mobile است. این کارت گرافیک لپ تاپ از 16 گیگابایت حافظه ویدئویی 256 بیتی و 7424 هسته CUDA بهره میبرد. همچنین کارتهای گرافیک لپ تاپ RTX A انویدیا دارای فناوری تصحیح خطا حافظه (ECC) هستند.
انویدیا سری Quadro RTX را هم برای ورک استیشن دارد اما در حال بازنشسته کردن آن است و جای خود را به سری RTX A میدهند.
کارتهای گرافیک ورک استیشن یا حرفهای سری RTX A انویدیا برای کارهایی چون طراحی با کامپیوتر، انیمیشن سازی، هوش مصنوعی، تدوین حرفهای ویدئو، کارهای علمی، تحلیل داده، مدل سازی، شبیه سازی، جلوههای بصری، معماری، ساخت و ساز، مهندسی، واقعیت مجازی، یادگیری ماشین و تولید محتوا مناسب هستند. عمده تفاوت کارتهای گرافیک ورک استیشن انویدیا با RTX معمولی به وجود درایورهای تأیید شده و اختصاصی برای برنامهها و پشتیبانی از یادگیری عمیق مربوط میشود. همچنین معمولاً کارت های گرافیک حرفه ای انویدیا حجم بیشتری حافظه ویدئویی (Vram) دارند.
هرچند کارت های گرافیک حرفه ای یا ورک استیشن در رندرینگ و طراحی کامپیوتری (CAD) سرعت بسیار بالاتری دارند، اما در استفاده های کاری غیر حرفه ای همان کارت های گرافیک گیمینگ هم پاسخگو هستند. این موضوع با توجه به قیمت بسیار بالاتر کارت های گرافیک حرفه ای قابل توجه است.
از جمله برنامههایی که با پردازندههای گرافیکی ورک استیشن عملکرد بهتری دارند یا داشتن یک کارت گرافیک ورک استیشن برای آنها لازم است، میتوان موارد زیر را برشمرد:
برنامه های Altair
برنامه های ANSYS
SOLIDWORKS
COMSOL
CATIA
Autodesk AutoCAD
Autodesk 3ds Max
Adobe After Effects CC
Autodesk 3ds Max
Autodesk Maya
Maxon CINEMA 4D
Adobe Media Encoder
Adobe Premiere Pro
Autodesk Flame
Avid Media Composer
Magix Vegas Pro
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
سخن پایانی، بهترین کارت گرافیک لپ تاپ
هر آنچه روی صفحه نمایش میبینید، حاصل تلاش و کار کارت گرافیک است. از تماشای ویدئو و وبگردی گرفته تا نوشتن مقاله در ورد و انجام پروژه با پاورپوینت یا حتی اجرای بازیهای سنگین کامپیوتری. هر چه کیفیت و قیمت کارت گرافیک بالاتر برود، روانی و کیفیت اجرای بازیهای کامپیوتری نیز بیشتر خواهد شد.
کارت گرافیک لپتاپ و کامپیوتر در عین شباهت ظاهری، تفاوتهای عمدهای در زمینه کارایی دارند. سیستم دسکتاپ برای انجام کارهای تخصصی و بازیهای سه بعدی سنگین کشش بیشتری دارد و در نتیجه، کارت گرافیک بهتر و بزرگتری دارد. هرچند لپتاپهای جدید نیز کارت گرافیکهای خوب و باکیفیتی دارند اما به پای دسکتاپ نمیرسند.
سه شرکت اینتل، AMD و NVIDIA از تولیدکنندگان برتر کارت گرافیک هستند که هر یک با توجه به نوع نیاز مصرف کننده، کارت گرافیکی ویژه طراحی و تولید کرده است. از میان این کمپانیها، شرکت NVIDIA شاخصترین و گرانقیمتترین کارت گرافیکها را تولید میکند.
برای انتخاب بهترین کارت گرافیک لپ تاپ، موارد متعددی وجود دارد که باید در نظر گرفت. اول از همه، شما باید نیاز خود را در نظر بگیرید، برای مثال، کسانیکه به صورت حرفهای گیمر هستند و بازی کردن با لپتاپ جز ضروریات زندگی آنهاست، باید به دنبال کارت گرافیک قوی باشند اما کسانیکه استفاده روزمره و متداولی از لپتاپ دارند، کارت گرافیک یکپارچه و اقتصادی نیز جوابگویشان خواهد بود.
اگر قصد خرید اینترنتی بهترین کارت گرافیک برای لپ تاپ را دارید، فروشگاه اینترنتی مبیت، یکی از گزینههای پیش روی شماست. شما میتوانید نقد و بررسی تخصصی محصولات مورد نظر خود را در سایت مبیت مطالعه کنید تا مشخصات و امکانات هر کالا را به طور دقیق متوجه شوید و با در نظر گرفتن قیمتها، بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید. پس از خرید نهایی، مبیت محصول مورد نظر را در کوتاهترین زمان ممکن، درب منزل به شما تحویل خواهد داد.