راهنمای خریدقطعات کامپیوتر

بهترین CPU برای رندر (در سال 1402، 2023)

راهنمای انتخاب بهترین CPU برای رندر

به احتمال زیاد شما نیز تا به حال با کلمه‌ی رندر و رندرینگ آشنا شده‌اید. همانطور که می‌دانید این فعالیت به توان پردازشی نسبتا بالایی احتیاج دارد و شما قادر نخواهید بود با هر نوع سیستمی به انجام آن بپردازید. یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای تجربه‌ی یک رندرینگ حرفه‌ای، بهره‌مندی کامپیوتر و یا لپ تاپ شما از یک CPU مناسب می‌باشد. عوامل بسیار زیادی وجود دارد تا کاربران بتوانند یک سی پی یو خوب را انتخاب نمایند. تا زمانی که سایر اجزای سیستم شما بهینه باشند می‌توانید یک سی پی یو متوسط را بکار بگیرید. آیا بهترین سی پی یو برای رندر تنها گران قیمت‌ترین مدل آن‌ها می‌باشد؟ بهترین CPU برای رندر چه ویژگی‌هایی دارد و چگونه می‌توان با بودجه‌ای کم یکی از آن‌ها را تهیه نمود؟ در ادامه‌ی این مطلب همراه ما باشید تا به پاسخ تمامی سوالات بالا پی برده و با بهترین CPU برای رندر آشنا شوید.

رندر فعالیتی است که در تولید یک تصویر دو بعدی یا سه بعدی از یک مدل با استفاده از برنامه‌های کاربردی موجود در این زمینه انجام می‌شود. رندر بیشتر در طراحی‌های معماری، بازی‌های ویدئویی، فیلم‌های و انیمیشن‌ها، طراحی سازه‌ها، جلوه‌های ویژه‌ی تلویزیونی و طراحی تجسمی کاربرد دارد. این فعالیت به افزایش کارایی و کاهش هزینه‌ در طراحی‌‌‌ کمک بسیاری می‌کند.

پردازنده یا سی پی یو مناسب برای رندر

پیدا کردن بهترین CPU برای رندرینگ که تا حد امکان ارزان و به صرفه است اولین و مهم‌ترین اقدامی می‌باشد که برای ساخت یک کامپیوتر جدید بایستی انجام دهید. نرم افزارهایی مانند 3ds MAX، Maya، Cinema 4D،Blender  و بسیاری از برنامه‌های سه بعدی دیگر همگی دارای موتورهای رندر داخلی هستند. همگی آن‌ها به حداکثر عملکرد چند هسته‌ای متکی هستند. از آنجایی که تعداد زیادی سی پی یو با انواع سرعت کلاک، تعداد هسته، هایپرتردینگ و برندهای گوناگون وجود دارد انتخاب پلتفرم مناسب برای این کار بسیار دشوار خواهد بود.

اگر فضای کافی برای کامپیوترهای کلاسیک ندارید مطلب “بهترین کامپیوتر بدون کیس” را از دست ندهید.

کدام یک بهتر است؟ پردازنده‌ای با تعداد هسته‌های زیاد یا با Core-Clock بالا

سرعت کلاک

سی پی یوهای بسیار زیادی مانند AMD Ryzen, Threadripper, Intel i5, i7, i9, XEON, Pentium در بازار وجود دارد که هرکدام ویژگی‌ها و مشخصات منحصر به فرد خود را دارا می‌باشند. به احتمال زیاد شما نیز در انتخاب بهترین مدل بین تمامی گزینه‌هایی که در پیش رویتان قرار دارد سردرگم خواهید شد. به طور خلاصه باید بگوییم که همه چیز به عملکرد خام سی پی یو در رندرینگ بستگی دارد. یکی از راه‌هایی که در انتخاب بهترین CPU برای رندر به شما کمک می‌کند استفاده از Cinebench می‌باشد.

Cinebench ابزاری خارق‌العاده برای مقایسه‌ی عملکرد سی پی یو در سیستم‌ها و پلتفرم‌های مختلف است. می‌توان آن را یکی از بهترین‌ معیارهایی دانست که قابلیت‌های سخت افزاری کامپیوتر یا لپ تاپ شما را ارزیابی می‌کند. بهبودهای این ابزار نشان دهنده و منعکس کننده‌ی پیشرفت‌های کلی CPU و فناوری رندر در سال‌های اخیر است.

اگر قصد خرید یک گوشی اقتصادی را دارید “بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان” را بخوانید.

Cinebench چگونه کار می‌کند؟

این ابزار از CPU برای یک تولید تصویر واحد از آخرین تکنیک‌های ردیابی پرتو استفاده می‌کند. چنین کاری برای تجزیه و تحلیل اینکه یک سی پی یو چگونه رشته‌های و حافظه‌ها را کنترل و مدیریت می‌کند فوق‌العاده است. Cinebench را می‌توان به گونه‌ای پیکربندی کرد که صحنه را با استفاده از مجموعه‌ای از رشته‌ها به عنوان مثال از 1 تا 256 رندر کند. لازم به ذکر است که این ابزار تنها برای محک زدن سی پی یو مورد استفاده قرار می‌گیرد و در آن از GPU استفاده نمی‌شود.

در هنگام خرید بهترین سی پی یو برای رندر حتما موارد زیر را در نظر داشته باشید

مصرف برق: آیا CPU که خریداری می‌کنید مصرف انرژی زیادی دارد و برای شما پرهزینه خواهد بود؟

سیستم‌های تک سوکتی و چند سوکتی: قیمت تمام شده‌ی سیستم برای هر سوکت چقدر خواهد بود؟ برای مثال برخی از پردازنده‌های Intel Xeons به عنوان سیستم‌های دو سوکتی در دسترس هستند. بنابراین ممکن است قیمت کلی را برای هر سی پی یو ارزان‌تر کند.

گرما: آیا پردازنده‌ی مورد نظر شما بیش از حد داغ می‌شود؟ آیا به یک فن پر سر و صدا و گران قیمت برای خنک کاری احتیاج پیدا خواهید کرد؟

قیمت خنک کننده‌ی سی پی یو: برخی از پردازنده‌ها مانند سی پی یو‌های AMD Ryzen یک خنک کننده در بسته بندی خود دارند. اما با خرید بسیاری از مدل‌های دیگر بایستی که یک فن مناسب با‌ آن را نیز تهیه نمایید. بنابراین احتمال اینکه قیمت تمام شده برای شما تا حد زیادی افزایش پیدا کند نیز وجود دارد.

اگر قصد خرید گوشی هواوی را دارید “گوشی هواوی نخریم؟ یا بخریم؟” را بخوانید.

قیمت مادربرد: یک سی پی یو ارزان قیمت اما با عملکرد خوب ممکن است همیشه برای شما سودمند نباشد و گاهی کاملا برعکس عمل کند. همانطور که می‌دانید هر CPU تنها با مادربرد مناسب خود سازگار است. در برخی از موارد پردازنده‌ای که مد نظر دارید قیمت پایین و عملکرد خوبی دارد. اما امکان دارد تا مادربرد مناسب برای آن گران قیمت باشد و یا در دسترس نباشد. بنابراین به این موضوع نیز توجه لازم را داشته باشید.

تعداد هسته‌ها در هر سیستم: این موضوع را با یک مثال برای شما مطرح می‌کنیم. یک پردازنده‌ی Ryzen 5 3600 ممکن است در رندرینگ ارزش فوق‌العاده بالایی داشته باشد. اما برای رسیدن به عملکرد تنها یک عدد Threadripper 3990X به چندین مورد از آن و در نتیجه چندین سیستم نیاز خواهید داشت.

در ادامه دو عدد از پرطرفدارترین پردازنده‌های اینتل و AMD را در زمینه‌ی رندرینگ با یکدیگر مقایسه می‌کنیم.

اگر قصد خرید یک هندزفری ارزان قیمت را دارید “بهترین هندزفری تا 300 تومان” را از دست ندهید.

Intel i9 12900K VS AMD Ryzen 9 5950X، بهترین CPU برای رندر

تا به حال این سوال برای کاربران بسیاری پیش آمده است که کدام یک از سی پی یوهای مذکور برای رندرینگ عملکرد بهتری دارند. در رابطه با پردازنده‌ی ساخت کمپانی AMD باید گفت که این مدل 16 هسته‌ای، دارای 32 رشته و با مصرف انرژی پایین می‌باشد. بنابراین در طول استفاده خنک‌تر می‌ماند که بسیار حائز اهمیت است.

پردازنده‌ی اینتل نیز 16 هسته‌ای و دارای 24 رشته می‌باشد. باید بگوییم که عملکرد Single Core بهتری دارد و تنها مقداری انرژی بیشتری مصرف می‌کند. به همین می‌تواند به دمای قابل توجهی برسد. بنابراین بایستی مراقبت بیشتری هنگام داغ شدن بیش از حد آن داشته باشید.

به طور خلاصه اگر فعالیت رندرینگ زیادی دارید 5950X را انتخاب کنید و اگر به طور فعال روی کامپیوتر شخصی خود زیاد کار می‌کنید i9 گزینه‌ی مناسبی می‌باشد.

این دو پردازنده به لطف سرعت کلاک بسیار بالای خود معمولا هنگام آماده کردن کامپیوتری برای ساخت انیمیشن یا مدل سازی سه بعدی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اگر در گوشی خود با کمبود حافظه‌ی داخلی مواجه شده‌اید “بهترین کارت حافظه موبایل” را بخوانید.

تعداد هسته‌ی بیشتر یا سرعت کلاک بالاتر؟

برای داشتن یک رندرینگ حرفه‌ای هر دو عوامل بسیار موثر هستند. تعداد هسته و سرعت کلاک بالاتر رندر شما را بهبود می‌بخشد. معمولا بهره‌مندی از تعداد هسته‌ی بالاتر مقرون به صرفه‌ترین و بهترین راه برای افزایش سرعت رندرینگ سه بعدی می‌باشد. اما این موضوع را در نظر داشته باشید که شما از کامپیوتر خود تنها برای رندرینگ استفاده نمی‌کنید. در فعالیت‌هایی مانند ویرایش عکس و فیلم و طراحی گرافیکی سرعت کلاک بالا بسیار بیشتر از تعداد هسته‌ی بالا برای شما سودمند خواهد بود. این بدان معنی است که بهترین کار انتخاب یک سی پی یو با تعداد هسته و سرعت کلاک بالا می‌باشد. از آنجایی که پردازنده‌های هسته‌ها را برای سرعت کلاک مبادله می‌کنند بایستی حد وسطی بین تعداد هسته‌ها و سرعت کلاک پیدا کنید.

بهترین سی پی یو برای رندر سه بعدی در کامپیوتر

رندر

در ادامه تعدادی از پردازنده‌هایی را معرفی می‌کنیم که با قیمتی مناسب عملکرد بسیار خوبی در رندرینگ دارند.

AMD Ryzen 5 2600

این محصول امروزه با قیمت مناسب خود توانسته است به یکی از پردازنده‌هایی تبدیل شود که از ارزش خرید بالایی برخوردار می‌باشد. سی پی یو Ryzen 5 2600 دارای 6 هسته و 12 عدد رشته می‌باشد که در رندرینگ کمک بسیاری به شما خواهد کرد. در مقایسه با AMD Ryzen 5 3500 می‌توان گفت که این محصول عملکرد بهتری دارد. زیرا با خرید Ryzen 5 3500 از 6 هسته و 6 رشته برخوردار خواهید شد که برای فعالیت‌هایی مانند رندر کافی نمی‌باشد. پردازنده‌ی مذکور همچنین برای گیمینگ، استریم کردن، ادیت فیلم و مالتی تسکینگ نیز عملکرد بسیار خوب و رضایت بخشی دارد. بنابراین نه تنها با خرید آن نیاز خود را در زمینه‌ی رندرینگ به طور کامل برطرف می‌کنید. بلکه در بسیاری از امور دیگر نیز شما را با مشکل و محدودیتی مواجه نخواهد کرد.

اگر با کارهای گرافیکی سر و کار دارید “بهترین لپ تاپ برای کارهای گرافیکی” را از دست ندهید.

Intel i5 12600K

یکی از پردازنده‌های ساخت شرکت اینتل که نسبت به قیمت خود در رندرینگ عملکرد بسیار خوبی دارد i5 12600K می‌باشد. با مقداری گشت و گذار در بین بنچمارک‌های مخصوص رندر مانند Cinebench R23 متوجه خواهید شد که این مدل امتیاز بسیار خوبی را دریافت کرده است. بنابراین قادر است عملکرد مناسبی از خود نشان دهد. سی پی یو مذکور برای رندر کردن ویدئو نیز مناسب است. اما دقت داشته باشید که Intel i5 12600K تنها برای اپلیکیشن‌هایی که از 6 هسته‌ی سی پی یو یا بالاتر استفاده نمی‌کنند کاربرد دارد. اما با این حال ویرایش ویدئو می‌تواند تعداد هسته‌های زیادی را به کار بگیرد. به همین دلیل اگر بودجه‌ی شما اجازه می‌دهد بهتر است یک i7 را تهیه کنید.

AMD Ryzen 7 2700X

یکی دیگر از محصولات کمپانی AMD که در رندر و رندرینگ عملکرد خوبی دارد Ryzen 7 2700X می‌باشد. این مدل در پردازش‌های نسبتا پیچیده با بهره وری سنگین قادر است به راحتی رضایت خریداران را جلب نماید. با تفسیر امتیازات به دست آمده در معیار Cinebench می‌توان گفت که این سی پی یو در فعالیت‌هایی مانند رندر فوق‌العاده می‌باشد.

Intel i5 11600k

پردازنده‌ی Intel i5 11600K نیز یکی دیگر از محصولاتی می‌باشد که می‌تواند نیاز شما را در زمینه‌ی رندرینگ کاملا برطرف کند. این سی پی یو در ساخت عکس‌های متحرک و سریال‌های تلویزیونی بسیار زیادی استفاده شده است. همچنین از تمامی نرم افزارهای اصلی سه بعدی پشتیبانی می‌کند. بنابراین اگر بودجه‌ی کافی دارید می‌توان آن را گزینه‌ای بسیار مناسب برای رندر در نظر گرفت.

اگر گیمر هستید مطلب “بهترین لپ تاپ گیمینگ” را بخوانید.

بهترین سی پی یو برای رندر در لپ تاپ

تا بحال تمامی پردازنده‌هایی که خدمت شما همراهان عزیز معرفی کردیم برای کامپیوترهای رومیزی ساخته شده‌اند. اما اگر علاقه‌مند به استفاده از لپ تاپ برای انجام فعالیت‌های رندرینگ می‌باشید ادامه‌ی مطلب را از دست ندهید.

بنچمارک‌ها در مقابل دنیای واقعی

این موضوع را در نظر داشته‌ باشید که بنچمارک‌ها معمولا معرف همه‌ی انواع بارهای کاری در دنیای واقعی نیستند. وقتی فریم‌هایی را رندر می‌کنید که زمان زیادی را مصرف نمی‌کنند ( معمولا زیر یک دقیقه) داشتن چند CPU ضعیف‌تر بهتر از تنها یک سی پی یو قدرتمند می‌باشد. به این دلیل که شما نمی‌توانید کل فرایند رندر را به طور کامل موازی کنید.

در رندرینگ مراحل زیادی بایستی طی شود که ما تعدادی از آن‌ها را در اینجا ذکر می‌کنیم.

زمان آماده سازی

زمان بارگذاری Texture

زمان ساخت کش

زمان Ray-Tracing Tree-building

تمامی موارد بالا مراحلی هستند که قبل از شروع رنر بایستی انجام شوند. در برخی از این مراحل ممکن است تنها یک تک هسته پاسخگوی آن‌ها باشد. برای مثال وقتی از سی پی یو 64 هسته‌ای Threadripper 3990X استفاده می‌کنید مابقی هسته‌ها بیکار منتظر می‌مانند تا این مراحل آماده سازی به پایان رسد. بسیاری از بنچمارک‌ها معروف مانند Cinebench عمدتا فاز باکت رندرینگ را اندازه گیری می‌کنند که در آن یک سی پی یو چند هسته‌ای به راحتی پیش می‌رود.

زیرا صحنه‌های زیرین معمولا آنقدر پیچیده نیستند که نیاز به انجام پردازش سنگینی باشد. به طور خلاصه مطمئن شوید که نوع صحنه‌هایی را که قصد دارید رندر کنید مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. توجه کنید که چه مرحله از رندر معمولا بیشترین زمان را در یکی از صحنه‌های معمولی به خود اختصاص می‌دهد. به عملکرد سی پی یو خود در قسمت Task Manager دقت داشته باشید تا ببینید آیا در مرحله‌ی رندر فعلی از تمام هسته‌های CPU استفاده می‌شود یا فقط تعداد کمی از آن‌ها در حال فعالیت هستند.

اگر بودجه‌ی زیادی برای خرید لپ تاپ ندارید مطلب “بهترین لپ تاپ تا 20 میلیون” به شما کمک خواهد کرد.

بهبود عملکرد رندینگ

به طور کلی چندین راه موثر در افزایش سرعت و بهبود رندرینگ وجود دارد که ما برخی از آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

1- صحنه‌ی خود را بهینه سازی کنید تا سریعتر رندر شود.

2- علاوه بر CPU یک GPU قدرتمندتر می‌تواند تاثیر فوق‌العاده‌ای در این امر داشته باشد.

3- اگر سایر قطعات سیستم شما به طور کلی برای رندرینگ مناسب نمی‌باشند بهتر است از یک Renderfarm آنلاین استفاده نمایید.

تمامی روش‌هایی بالا باعث خواهند شد تا شما یک رندرینگ بسیار خوب را تجربه نمایید.

بهترین CPU برای رندر کدام است؟ اینتل یا AMD

بی شک سی پی یوهای Threadripper ساخت کمپانی ای ام دی در زمینه‌ی رندر و رندرینگ پیشتاز هستند. ویژگی‌هایی مانند تعداد هسته‌ی مناسب، عملکرد خارق‌العاده، مصرف کم انرژی و در نهایت ایجاد گرمای کمتر همگی باعث می‌شوند تا کاربران بتوانند رندرینگ بسیار خوبی داشته باشند. به همین دلیل کمپانی AMD در حال حاضر سی پی یو‌های بهتری در زمینه‌ی رندرینگ ارائه می‌کند.

اگر روی دوربین‌های گوشی خود حساس هستید “بهترین محافظ لنز دوربین” را از دست ندهید.

آیا رندرینگ GPU سریع‌تر از رندرینگ GPU می‌باشد؟

انجام رندرینگ با استفاده از GPU به طور قابل توجهی سریعتر از رندرینگ با CPU می‌باشد. معماری یک جی پی یو که برای پردازش موازی طراحی شده است در کنار هزاران هسته‌ی پردازشی سبب می‌شود تا از نظر عملکرد بسیار بهتر از یک سی پی یو باشد. به لطف قابلیت‌های اضافه شده در رندرینگ جی پی یو و پیش نمایش‌های تعاملی و بسیار سریعتر،‌ پروژه‌های سه بعدی شما به سطح جدیدی از کیفیت خواهند رسید.

یکی دیگر از ویژگی‌های کارت‌های گرافیک آسان‌تر بودن اضافه کردن آن‌ها به چندین نسل از مادربرد است. بنابراین دیگر با محدودیت‌های زیادی که در هنگام خرید یک سی پی یو مواجه هستید برخورد نخواهید کرد.

با این حال انجام مستقیم مقایسه‌ی عملکرد بسیار چالش برانگیز است. زیرا مجموعه ویژگی‌های موتور رندر CPU و GPU بسیار متفاوت می‌باشد و تصاویر همیشه هنگام رندر یکسان به نظر نمی‌رسند.

اگر قصد جمع آوری یک سیستم خوب را دارید “بهترین برند قطعات کامپیوتر” به کمک شما می‌آید.

آیا CPU در عملکرد GPU هنگام رندرینگ تاثیر می‌گذارد؟

پاسخ این سوال مثبت می‌باشد. نوع سی پی یو شما در عملکرد رندرینگ هنگام استفاده از جی پی یو تاثیر می‌گذارد. وظیفه‌ی CPU آماده سازی برخی از صحنه‌های سه بعدی و ارسال آن‌ها به GPU است. در برخی از رندرهای کوتاه سی پی یو می‌تواند به یک عامل بسیار تاثیرگذار تبدیل شود. به طور خلاصه هرچه فاز باکت رندرینگ شما بیشتر طول بکشد، سی پی یو تاثیر کمتری بر زمان رندر خواهد داشت.

آیا مقدار رم برای رندر مهم است؟

برخورداری از مقدار رم کافی در رندرینگ با استفاده از CPU اهمیت بالایی دارد. سی پی یو صحنه‌های سه بعدی شما را در حافظه نگه می‌دارد و در طول رندر به محتویات آن دسترسی دارد. اگه صحنه‌های شما حجم زیادی داشته باشند در حافظه‌ی رم قرار نمی‌گیرند. در چنین شرایطی تمامی آن‌ها به هارد دیسک یا SSD شما منتقل خواهند شد. بنابراین سرعت و توان پردازشی سیستم شما تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند. به همین علت همیشه مطمئن باشید که مقدار رم کافی را دارید.

اگر قصد خرید یک تبلت با قیمتی مناسب را دارید “بهترین تبلت تا 10 میلیون” را از دست ندهید.

آیا پردازنده‌های رایزن برای رندر مناسب هستند؟

رایزن

سی پی یو‌های رایزن ساخت کمپانی ای ام دی برای فعالیت‌های رندرینگ بسیار خوب و مناسب هستند. با این حال موتورهای رندر مبتنی بر CPU تقریبا به صورت خطی با هسته‌های بیشتر مقایسه می‌شوند. بنابراین ممکن است حتی از پردازنده‌های Threadripper با تعداد هسته‌های بالا بهتر عمل کنند. با این حال برای به حداکثر رساندن عملکرد رندر هنگام خرید یک سی پی یو رایزن سعی کنید پردازنده‌ای با تعداد هسته‌های بیشتر را خریداری نمایید.

در ادامه چند مدل از بهترین سی پی یو برای رندر در لپ تاپ را خدمت شما معرفی می‌کنیم.

بهترین CPU برای رندر در لپ تاپ

Intel i9 12900H

اگر به دنبال خرید یک پردازنده با ارزش خرید فوق‌العاده بالا هستید ما به شما i9 12900H را پیشنهاد می‌کنیم. این پردازنده از نظر بازی سازگاری بسیار خوبی با پردازنده‌های گرافیکی انویدیا و AMD دارد. از نظر ویرایش ویدئو و رندرهای گرافیکی نیز عملکرد فوق‌العاده‌ای را از خود نشان می‌دهد. در اوایل سال 2022 سی پی یو Intel i9 12900H به عنوان یکی از سریع‌ترین پردازنده‌های موجود شناخته شده است. اما در قبال چنین خصوصیات فوق‌العاده‌ای بایستی بودجه‌ی مناسبی نیز داشته باشید. این محصول با فرکانس حداکثر توربو تک هسته‌ای بالا خود می‌تواند جدیدترین بازی‌های گرافیکی سنگین را به راحتی اجرا نماید. بنابراین علاوه بر رندرینگ قادر خواهید بود تا هرگونه فعالیت‌های گوناگون دیگر را پردازش کنید. اینتل i9 12900H را می‌توان به عنوان یکی از سریع‌ترین پردازنده‌های موجود برای لپ تاپ نیز در نظر گرفت.

اگر هندزفری بی‌سیم دارید مطلب “بهترین کیف و کاور محافظ هندزفری” شما را راهنمایی می‌کند.

Intel i7 12700H

نسل دوازدهم پردازنده‌های اینتل سری i7 را نیز می‌توان به عنوان بهترین سی پی یو برای رندر در نظر گرفت. این پردازنده یکی از مناسب‌ترین مدل‌های برای انجام طراحی‌های گرافیکی می‌باشد. ترکیبی از عملکرد فوق‌العاده و مقرون به صرفه بودن سبب دوچندان شدن محبوبیت آن شده است.

AMD 5 5600HS

یکی دیگر از پردازنده‌هایی که قادر خواهید بود توسط آن از یک رندرینگ مناسب بهره‌مند شوید AMD 5 5600HS می‌باشد. شما می‌توانید با بودجه‌ای مناسب این محصول را تهیه کنید و اکثر به خواسته‌های خود را در زمینه‌ی رندرینگ دست یابید.

جمع بندی، بهترین CPU برای رندر

همانطور که گفتیم فعالیت‌هایی مانند رندرینگ به توان پردازشی بالایی نیاز دارند. بنابراین برای اینکه با مشکلی در این خصوص مواجه نشوید بایستی سیستم مناسبی در اختیار داشته باشید. یکی از مهم‌ترین فاکتورها در رندرینگ CPU است. اما متوجه شدیم که همیشه یک پردازنده‌ی گران قیمت مناسب‌ترین گزینه نمی‌باشد. همچنین مدل ارزان قیمت و مقرون به صرفه‌ی آن که عملکرد خوبی نیز دارد ممکن است شما را با مشکلات دیگری مانند سازگار نبودن با مادربرد یا نیازمند بودن به فن‌های خنک کننده‌ی اضافه برای دفع گرما مواجه کند.بنابراین هنگام خرید بهترین سی پی یو برای رندر لازم است تمامی نکاتی که در این مطلب گفته شد را مد نظر قرار دهید. در غیر اینصورت ممکن است بعدها با مشکلات جبران ناپذیری روبه‌ور نشوید.

یاسین بنی اسدی

یاسین بنی اسدی هستم دانشجو مقطع کارشناسی مهندسی مکانیک و علاقمند به حوزه‌ی تکنولوژی و وبگردی.

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

    1. سلام خدمت شما همراه گرامی ممنون که دیدگاه خود را با ما به اشتراک گذاشتید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا