دانستنی موبایل

آموزش روشن و خاموش کردن جی پی اس گوشی اندروید

آموزش روشن و خاموش کردن جی پی اس گوشی اندروید

خوب است بدانید که کلمه GPS کوتاه شده عبارت Global Positioning System یا سامانه موقعیت‌یابی جهانی می باشد که اصولا به آن جی‌پی‌اس می گوییم. این ویژگی موجود در دستگاه های هوشمند باعث می شود تا موقعیت مکانی هر کسی به صورت دقیقی پیدا می‌شود. در حال حاضر کاربردهای امکان GPS خلی زیاد شده است. برای نمونه فرض کنید که تصمیم دارید از خانه به جایی بروید که آدرس آن را ندارید و بلد نیستید. در این وضعیت قادر می باشید با کمک ویژگی GPS مسیر خانه تا مکان مورد نظر را بیابید.

ویژگی GPS توسط محصولات هوشمند اندرویدی هم پشتیبانی می‌شود و بنامه های مسیریابی برای این کار ارائه شده‌اند. یکی از بهترین این برنامه ها گوگل مپ یا Google Map می باشد که در مواقع خاص جهت پیدا کردن مسیر لازم برای رفتن به مکان انتخابی بسیار موثر و کاربردی می باشد. ولی در محصولات هوشمند اندرویدی فقط برنامه گوگل مپ از ویژگی GPS بهره نمی برد و خیلی از برنامه های دیگر نیز از این ویژگی بهره می برند. ولی باید بدانید که روشن بودن همیشگی ویژگی GPS باعث خالی شدن زودتر شارژ باتری گوشی می شود و به همین دلیل ممکن است کاربران را با مشکل روبرو سازد.

در نتیجه جهت پیشگیری از استفاده بیش از حد شارژ باتری پیشنهاد می‌کنیم که فقط در مواقع لازم ویژگی GPS گوشی یا تبلت هوشمند اندرویدی خود را روشن کنید و باقی مواقع سعی کنید آن را خاموش نگه دارید. در این مقاله تلاش بر آن است که نحوه خاموش کردن ویژگی GPS در گوشی ها و تبلت های هوشمند اندرویدی را به شما یاد دهیم. با ما همراه باشید و مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

خاموش کردن ویژگی جی پی اس به وسیله آیکون‌های میانبر

جهت غیرفعال کردن یا خاموش کردن ویژگی GPS در گوشی های هوشمند اندرویدی می بایست گام های زیر را به ترتیب انجام دهید.

در ابتدا انگشت خود را بر روی قسمت بالایی نمایشگر گوشی یا تبلت خود گذاشته و به طرف پایین بکشید تا در نتیجه منوی اعلان های گدشی هوشمند شما ظاهر شود. در این بخش آیکون‌های گوناگونی به عنوان میانبر وجود دارند که با کمک آن‌ها و بدون رفتن به قسمت تنظیمات قادر می باشید تا بعضی از ویژگی های آن را روشن و خاموش کنید. آیکون میانبر ویژگی هایی نظیر اتصال بلوتوث، وای‌فای و غیره در این بخش وجود دارند.

اکنون در میان آیکون‌های میانبر قابل انتخاب اصولا گزینه‌ای به نام GPS هم قرار دارد. با کمک این آیکون قادر می باشید تا ویژگی GPS گوشی هوشمند خود را روشن و خاموش کنید. این راه، راحت‌ترین راه موجود جهت خاموش و روشن کردن ویژگی GPS به شمار می رود. باید بدانید که در بعضی از مواقع به احتمال زیاد آیکون اتصال GPS در میان آیکون‌های قابل انتخاب دیده نمی شود. توجه کنید که این آیکون‌ها توسط کاربر قابلیت شخصی‌سازی دارند. برای نمونه شما قادر می باشید تا آیکون میانبر GPS را در این لیست گذاشته و یا آن را پاک کنید.

خاموش کردن ویژگی جی پی اس به وسیله قسمت تنظیمات دستگاه

همچنین شما از قسمت تنظیمات محصولات هوشمند اندرویدی هم قادر می باشید تا ویژگی GPS دستگاه هوشمند خود را خاموش و روشن کنید. برای انجام این کار گام های زی را به ترتیب انجام دهید.

در ابتدا به منو برنامه های دستگاه خود وارد شوید.

اکنون آیکون چرخ‌دنده را که مربوط به تنظیمات این بخش می باشد را پیدا کنید. باید توجه کنید که در بعضی از نسخه‌های سیستم عامل اندروید جهت داخل شدن به قسمت تنظیمات گوشی خود قادر می باشید تا مستقیما از منوی اعلان ها این کار را انجام دهید. برای انجام این کار می بایست که این منو را به طرف پایین کشیده و آیکون تنظیمات را کلیک نمایید.

با رفتن به قسمت تنظیمات گوشی هوشمند خود، لیست بلندبالایی را خواهید دید. در این لیست گزینه‌ای با اسمLocation Access را پیدا کنید. اکنون بر روی آن کلیک کرده و به قسمت تنظیمات بروید.

جهت روشن کردن ویژگی GPS می بایست که گزینه GPS Satellites را روشن کنید. با تیک زدن گزینه Access to my location به برنامه های موجود بر روی گوشی خود مجوز دسترسی و استفاده از قابلیت GPS را خواهید داد. در نتیجه این برنامه ها قادر می باشند تا موقعیت مکانی شما را پیدا کرده و با توجه به آن کارایی‌های موردنیاز را ارائه کنند. برای نمونه برنامه بی‌تاک یا Beetalk دارای راداری می باشد که جهت جستجوی اشخاص موجود در اطراف شما از ویژگی GPS بهره می برد.

ولی در تنظیمات قسمت GPS اصولا سه گزینه موجود می باشد که کاربر قادر است تا بر اساس موقعیت خود هر یک از آن‌ها را برگزیند. سه گزینه به قرار زیر می باشند.

  • گزینه High Accuracy: با روشن کردن این گزینه، دستگاه هوشمند شما هم از GPS و هم از سرویس‌ وای‌فای و شبکه سیم‌کارت جهت تشخیص مکان دقیق شما بهره خواهد برد. در این موقعیت احتیاج است تا اتصال وای‌فای گوشی یا تبلت هوشمند شما هم فعال باشد. به علاوه به وسیله شبکه سیم کارت، فاصله شما تا نزدیک‌ترین دکل ارتباطی مورد نظر تشخیص داده می‌شود. این موارد باعث می شوند که مقدار دقت کارکرد گوشی در رابطه با مکان‌یابی افزایش یابد. باید توجه کنید که این دقت بیشتر و بهره گیری از سرویس‌های گوناگون باعث افزایش بسیار زیاد شارژ باتری دستگاه شما خواهد شد.
  • گزینه Battery Saving: با انتخاب این گزینه دیگر قابلیت GPS و ردیابی ماهواره‌ای جهت شناسایی مکان کاربر به کار گرفته نمی شود و گوشی یا تبلت شما برای این کار باید از اتصال وای‌فای و شبکه سیم کارت بهره ببرد. در این وضعیت مقدار دقت مکان‌یابی تقریبا در حد میانگین بوده و شارژ باتری هم تقریبا زیاد مصرف خواهد شد.
  • گزینه Device Only: با انتخاب این گزینه، محصول هوشمند شما فقط از ویژگی GPS جهت مکان‌یابی استفاده خواهد کرد. این گزینه در مقایسه با دیگر گزینه ها شارژ باتری کمتری مصرف می کند. ولی باید بدانید که دقت آن در مقایسه با دقت گزینه High Accuracy کمتر می باشد. در این موقعیت احتیاجی به اتصال وای‌فای یا شبکه سیم کارت نیست. چنانچه می خواهید که ویژگی GPS گوشی شما روشن باشد و شارژ باتری کمتری مصرف شود، پیشنهاد ما این است که از این قابلیت بهره ببرید.

اکنون می خواهیم شما را با Google Location History یا تاریخچه موقعیت مکانی گوگل آشنا کنیم. تنظیمات قسمت Google Location History اصولا در قسمت های پایینی منوی تنظیمات گوشی هوشمند شما وجود دارد و در آن مشخصات مربوط به مکان‌هایی سیو می‌شوند که شما اصولا در آن جاها رفت و آمد دارید. سیو کردن این داده ها باعث می‌شود که در آینده گوگل به صورت هوشمندتر و دقیق‌تری قادر باشد تا موقعیت مکانی شما را تخمین زده یا آدرس مکان‌های انتخابی شما را نشان دهد. توجه کنید که مشخصات سیو شده در این قسمت بسیار مهم بوده و اصولا شخصی می باشند. چنانچه به مقصدهایی می روید که تمایل ندارید دیگران آن را پیدا کنند می بایست که ویژگی Google Location History را خاموش کنید.

در بعضی از مواقع گزینه‌ای به نام E911 هم در گوشی ها یا تبلت های اندرویدی روشن می باشد. این گزینه در حقیقت به مراکز اورژانسی مجوز می دهد تا در موقعیت های حساس قادر باشند تا مکان گوشی هوشمند شما را پیدا کنند.

باید توجه کنید که با رفتن به سایت https://maps.google.com/locationhistory قادر می باشید تا ویژگی Google Location History را به صورت با دقت تری مدیریت کرده و سابقه آن را پاک کنید. بار دیگر در نظر داشته باشید که روشن بودن ویژگی GPS باعث مصرف شارژ باتری خواهد شد، در نتیجه همیشته تلاش کنید تا فقط در موقعیت های لازم این ویژگی را در گوشی یا تبلت هوشمند اندرویدی خود روشن کنید تا شارز باتری شما هدر نرود.

فروشگاه اینترنتی مبیت

خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت می‌تواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر می‌گیرد و آن‌ها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه می‌کند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت می‌کند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار می‌دهد. بنابراین شما می‌توانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.

پیشنهادات ویژه مبیت

لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13  و pro ، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه  بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia  نیاز دارید.

خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.

خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هندزفری بلوتوثی.

خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …

خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، گلس سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا