شیائومی، محبوبترین برند ارزان قیمت
شرکت Xiaomi Corporation که با اسم Xiaomi Inc. به ثبت رسیده، یک طراح و تولید کنندهی چینی است که کار ساخت انواع لوازم الکترونیکی مصرفی اداری و خانگی و سیستمهای نرم افزاری مرتبط با آنها را انجام میدهد. شیائومی پس از سامسونگ، دومین تولید کننده بزرگ گوشیهای هوشمند در دنیا محسوب میشود. اکثر تولیدات این شرکت در این زمینه، دارای رابط کاربری MIUI هستند که پوستهی شخصی سازی شده و انحصاری این شرکت برای گوشیهای هوشمند آن محسوب میشود. شیائومی محصولات متنوع بسیار زیادی تولید میکند. ساعت هوشمند، هدفون بی سیم، انواع گوشی موبایل و تبلت و لپتاپ، پاوربانک و لوازم خانگی مختلف (از ترازوی دیجیتال و جاروبرقی گرفته تا ماشین ریش تراش و یخچال و تلویزیون و...) همگی جزو محصولات شیائومی هستند.
این غول چینی، جوانترین شرکتی است که موفق به راهیابی به Fortune Global ۵۰۰ شده و رتبهی ۳۳۸ را به خودش اختصاص داده است. درخصوص Fortune Global ۵۰۰ که با نام Global ۵۰۰ نیز شناخته می شود باید توضیح دهیم که، رتبه بندی سالانهی ۵۰۰ شرکت برتر در سراسر جهان است که آنها را بر اساس میزان درآمدی که داشتهاند رده بندی میکند. این لیست سالانه توسط مجله Fortune جمع آوری و منتشر میشود. Xiaomi در سال ۲۰۱۰ توسط فردی به اسم لی جون (Lei Jun) که اکنون به یک میلیاردر تبدیل شده و دارایی آن به ۸.۱ میلیارد دلار میرسد، به همراه شش همکار ارشد وی در پکن، پایتخت چین، تاسیس شد.
یکی از سیاستهای شیائومی که این شرکت را به موفقیتهای چشمگیری هم رساند و یکی از دلایل اصلی موفقیتهای گستردهی آن به شمار میرود، این است که قیمت فروش محصولات خود را نزدیک به هزینهی تولیدشان نگه میدارد و در واقع، سود ناچیزی روی محصولات خود میکشد. یکی دیگر از دلایل اصلی موفقیت این شرکت، این است که اکثر محصولات خود را به مدت ۱۸ ماه در بازار نگه میدارد که بیشتر از تمام شرکتهای دیگر تولید کنندهی گوشیهای هوشمند است. علاوه بر این، ترجیح میدهد که به جای عرضهی انبوه محصولات خود، با برپایی متعدد جشنوارههای فروش، موجودی محصولات خود را همیشه در سطح نسبتا پایینی نگه دارد تا همیشه تقاضا برای آنها زیاد باشد. در ادامه، به معرفی برخی از شناخته شدهترین محصولات Xiaomi خواهیم پرداخت.
خرید انواع گوشی شیائومی
اولین گوشی هوشمند شیائومی در آگوست سال ۲۰۱۱ عرضه شد و این کمپانی تا سال ۲۰۱۴ توانست بیشترین سهم از فروش گوشیهای هوشمند در سراسر کشور پهناور چین را به خودش اختصاص دهد. در ابتدا، خرید انواع گوشی شیائومی فقط به صورت آنلاین امکان پذیر بود. با این حال، مدتی بعد امکان خرید انواع گوشی شیائومی از طریق فروشگاههای زنجیرهای این شرکت نیز فراهم شد. درآمد بالای این شرکت از خرید انواع گوشی شیائومی تا جایی پیش رفت که باعث شد این شرکت تا سال ۲۰۱۵ از سود حاصل از خرید انواع گوشی های این شرکت توسط مردم سراسر دنیا، طیف گسترده و متنوعی از محصولات الکترونیکی مختلف را توسعه دهد.
در سال ۲۰۲۰، استقبال گستردهی مردم از خرید انواع گوشی های شیائومی باعث شد این شرکت بیش از ۱۴۶ میلیون دستگاه گوشی هوشمند به فروش برساند. همچنین در همین سال، سیستم عامل اختصاصی Xiaomi به اسم MIUI نیز توانست رکورد بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر ماهیانهی فعال را به ثبت برساند. منابع آماری Canalys نشان میدهند Xiaomi در فصل دوم سال ۲۰۲۱ موفق شد Apple را پشت سر بگذارد و با اختصاص ۱۷ درصد از کل سهم فروش بازار گوشیهای هوشمند به خودش، دومین شرکت پرفروش گوشیهای هوشمند در سراسر دنیا شناخته شود. اما امروزه، علاوه بر اینکه یکی از بزرگترین شرکتهای تولید و عرضه کنندهی گوشیهای هوشمند در سراسر دنیا شناخته میشود، در بسیاری از زمینههای دیگر هم حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
به طوری که در بسیاری از این زمینهها نیز به یکی از ابرقدرتها تبدیل شده است. این زمینهها علاوه بر انواع گوشی شیائومی شامل ساعت هوشمند، هدفون بی سیم ، پاوربانک، تبلت، لپتاپ و انواع لوازم خانگی میشوند که Xiaomi امکان خرید آنها را فراهم کرده است. بنابراین، در کنار امکان خرید انواع گوشی شیائومی امکان تهیه بسیاری از لوازم الکترونیکی دیگر نیز وجود دارد. اما این تمام ماجرا نیست. این شرکت با ارائه خدماتی نظیر Xiaomi Smart Home اکوسیستم محصولات خودش را به وجود آورده است که از طریق IOT (اینترنت اشیاء یا Internet of Things) کار میکنند تا یک تجربهی یکپارچه از زندگی در اکوسیستم شیائومی در اختیار مردم قرار دهند. شرکتهایی نظیر سامسونگ و اپل هم اکوسیستم محصولات خاص خودشان را دارند.
بدین ترتیب، موفقیت این شرکت در بازار گوشیهای هوشمند، زمینه ساز موفقیتهای بیشتر و بزرگتر برای این شرکت در سایر زمینههای دیگر هم شد. امروزه، یکی از مهمترین و استراتژیکترین زمینههای فعالیت این شرکت، گوشیهای موبایل هوشمند است. زمینهای که امکان خرید انواع گوشی شیائومی را فراهم کرده است. از ابتدای فعالیت این شرکت تاکنون، همیشه امکان خرید انواع گوشی شیائومی با قیمت مناسب و پایینتر از دیگر رقبا وجود داشت.
این استراتژی، در نهایت دستاوردهای بزرگی در این بازار برای این شرکت به همراه داشت تا پس از سامسونگ، و با کنار زدن اپل، به دومین شرکت پرفروش در صنعت گوشی تبدیل شود. شرایط خرید انواع گوشی شیائومی هنوز هم با قیمت بسیار رقابتی نسبت به شرکتهای دیگر وجود دارد. فروشگاه مبیت به عنوان یکی از معتبرترین فروشگاههای اینترنتی کشور امکان خرید انواع گوشی شیائومی را فراهم کرده است. خرید انواع گوشی شیائومی با بهترین شرایط و قیمت ممکن فقط از طریق فروشگاه مبیت امکان پذیر است.
همکاری با شرکت های دیگر در ساخت گوشی
Xiaomi زیاد به خاطر همکاری با شرکتهای دیگر مطرح نیست. در واقع، این شرکت در طول دورهی فعالیتهای خود، به ندرت با شرکتهای بزرگ دیگر که اسامی شناخته شدهای داشته باشند، همکاری داشته است و بیشتر، با توسعهی فعالیتهای خود و ایجاد زیرمجموعههای جدید و اختصاص بخش تحقیق و توسعه اصلی خود به آنها، امورات خود را پیش برده است. با این حال، در تاریخچهی این شرکت سابقهی همکاری با دو اسم شاخص و برجسته وجود دارد که از اسامی مطرح و بزرگ دوران خود هستند. این دو اسم، Harman Kardon و Leica هستند.
سال ۲۰۲۱ بود که Harman Kardon با Xiaomi برای ساخت جدیدترین گوشی پرچمدار و بزرگ این شرکت یعنی Mi ۱۱ همکاری کرد و واقع، در ساخت همهی مدلهای این سری دست داشت. بدین ترتیب، سری Xiaomi Mi ۱۱ تبدیل به اولین گوشیهای هوشمند دنیا شدند که ستاپ اسپیکرهای دوگانهی آنها توسط Harman Kardon تنظیم شده بود.
پس از همکاری موفقی که Leica با Huawei در ساخت دوربین گوشیهای پرچمدار این شرکت داشت، درخواست یک تولید کنندهی چینی دیگر گوشیهای هوشمند را هم پذیرفت. بدین ترتیب، سال ۲۰۲۲ شرکت معتبر و خوشنام Leica Camera وارد یک همکاری استراتژیک با شیائومی شد تا با همکاری یکدیگر به تولید و توسعهی دوربینهای Leica بپردازند تا آنها را گوشیهای هوشمند پرچمدار شیائومی به کار بگیرند. اولین گوشی هوشمندی که حاصل این همکاری بود، Xiaomi 12S Ultra نام داشت که در جولای سال ۲۰۲۲ فقط در چین عرضه شد. اما این دو شرکت در ساخت یک گوشی دیگر هم با یکدیگر کار کردند. دومین گوشی هوشمندی که این دو شرکت با همکاری یکدیگر عرضه کردند MIX Fold ۲ بود که در آگوست ۲۰۲۲ عرضه شد.
میتوان گفت که این شرکت چینی از سال ۲۰۲۱ تصمیمات جدیدی گرفت و راه را برای همکاری با شرکتهای دیگر باز گذاشت. این همکاری از دو سری گوشی پرچمداری که این شرکت در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ عرضه کرده، آغاز شد. اگرچه درخصوص تداوم این روند و ادامهی همکاری Xiaomi با شرکتهای بزرگِ مطرح و شناخته شده نمیتوان اطمینان خاطر داشت و پیش بینی خاصی کرد، اما جای هیچ شکی نیست که همکاریهایی که این شرکت در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ انجام داد، به اعتبار این شرکت کمک بزرگی کردند و باعث شدند جور دیگری روی این شرکت حساب کنیم.
خرید ساعت هوشمند شیائومی
شیائومی به غیر از دستبندهای ورزشی، در ساخت ساعت هوشمند هم دستی بر آتش دارد و گاها با تقاضای زیادی هم برای خرید آنها مواجه میشود. در حال حاضر این شرکت با چندین سال سابقهی حضور و فعالیت در این بازار، تجربه و شناخت بسیار خوبی نسبت به آن پیدا کرده و توانسته به خوبی کمبودهایی که وجود داشته را جبران کند. در واقع، تا قبل از شروع فعالیت شیائومی در بازار خرید و فروش ساعت هوشمند یک کمبود بزرگ در این بازار وجود داشت. این کمبود، عدم وجود مدلهای ارزان قیمتِ باکیفیت بود. تا قبل از ورود شیائومی به بازار خرید و فروش ساعت هوشمند مدلهایی که وجود داشت، معمولا قیمت زیادی داشتند و گاها علیرغم قیمت زیاد خود، امکانات زیادی به اندازه اسمارت واچهای امروزی نداشتند.
این روند تا زمانی که امکان خرید ساعت های هوشمند شیائومی فراهم شد، ادامه پیدا کرد. این شرکت با تخصیص چند برند به بازار اسمارت واچ که جزو زیرمجموعههای مستقیم و اصلی این شرکت بودند، فعالیت در این بازار را به طور جدی استارت زد. ردمی، امیزفیت، هایلو، جیتب و... تعدادی از زیرمجموعههای شیائومی در بازار ساعت هوشمند هستند که امکان خرید آنها وجود دارد. هر یک از این زیربرندها، روی رده خاصی از این بازار تمرکز دارند و به عنوان مثال، برخی از آنها نظیر هایلو و ردمی، بیشتر شامل مدلهای ارزان قیمت و اقتصادی میشوند و در برخی سریهای دیگر دیگر نظیر سری S1 هم کار ساخت مدلهای رده بالاتر انجام میشود. اما به طور کلی، زمانی که صحبت از خرید ساعت هوشمند شیائومی به میان آورده میشود، یکی از اولین چیزهایی که به ذهن هر فردی میرسد، مقرون به صرفه بودن و قیمتِ پایین است.
سری هایلو
یکی از برندهای زیر مجموعهی شیائومی که امکان خرید ساعت هوشمند را فراهم کرده است، هایلو نام دارد. هایلو یکی از موفقترین و پرفروشترین زیرمجموعههای شیائومی برای خرید ساعت هوشمند به شمار میرود که در کشور ما هم طرفداران بسیار زیادی دارد. افرادی که قصد خرید ساعت هوشمند شیائومی دارند، معمولا از هایلو به عنوان یک برند خوشنام یاد میکنند. دلیل اصلی اینکه طرفداران و علاقهمندان به خرید ساعت هوشمند شیائومی به سراغ این برند میروند، قیمت پایین و در عین حال، امکانات و قابلیتهای کاربردی است که به دست میآورند. در واقع، ساعتهای این برند نسبت به ویژگیهای خود، قیمت بسیار مناسبی دارند. حتی ممکن است ویژگیهای آنها نه تنها در مدلهای هم قیمت بلکه در مدلهای گران قیمتتر هم وجود نداشته باشد.
سری S1
همانطور که اشاره کردیم، زمانی که صبحت از خرید ساعت هوشمند شیائومی میشود، اکثر مردم یاد مدلهای اقتصادی با مشخصات نه چندان چشمگیر میافتند. سری هایلو را هم به عنوان یکی از نمایندههای این دسته از ساعتهای هوشمند Xiaomi معرفی کردیم. اما این شرکت یک لاین آپ اختصاصی برای تولید و عرضه ساعتهای هوشمند پرچمدار هم دارد که Xiaomi S1 نام دارند. سری S1 دارای مشخصات رده بالایی هستند که آنها را جزو مدلهای پرچمدار قرار میدهند. ساعت های هوشمند Xiaomi S1 و S1 Pro و S1 Active برخی از مدلهای موجود قابل خرید در این لاین آپ هستند که به عنوان ساعت های پرچمدار شیائومی شناخته میشوند. همچنین، در یک سری از لاین آپهای دیگر هم ساعتهای رده بالایی از شیائومی وجود دارد که یکی از آنها Xiaomi Watch نام دارد.
دستبند ورزشی شیائومی
همهی گجتهای پوشیدنی قابل خرید شیائومی شامل ساعت های هوشمند این شرکت نمیشوند. شیائومی در ساخت دستبند ورزشی هم مهارت و تخصص بالایی دارد و به عنوان سازندهی برخی از بهترین و ارزندهترین دستبندهای ورزشی و سلامتی که تاکنون در بازار عرضه شده است، شناخته میشود. Xiaomi Mi Band به همراه Redmi Band و Smart Band جزو شناخته شدهترین سریهای دستبندهای ورزشی و سلامتی شیائومی هستند. به طور کلی، میتوان گفت که شیائومی در بازار دستبندهای ورزشی، نام و آوازهی بیشتری نسبت به بازار ساعت هوشمند دارد و در واقع، محصولاتی که در این بازار عرضه کرده است، به موفقیتهای بیشتر و بهتری از ساعت هوشمند رسیدهاند. به همین دلیل تقاضا برای خرید ساعت هوشمند شیائومی کمتر از دستبندهای این شرکت است.
خرید هدفون بی سیم شیائومی
هر فردی که قصد خرید هدفون بی سیم جدید داشته باشد، قطعا دو یا چند گزینه از شیائومی را هم به طور جدی مد نظر خواهد گرفت. زیرا این شرکت برخی از بهترین هدفونهای بی سیم موجود در بازار را تولید کرده است و خرید هدفون بی سیم شیائومی یک انتخاب مطمئن خواهد بود. Xiaomi در بازار هدفون بی سیم هم بسیار فعال است و درست مانند بازار ساعت هوشمند، برندهای پرشماری را تحت سلطهی خود دارد. علاوه بر این، در کنار هدفون بی سیم، در بازار هدفونهای سیمی و دور گردنی هم حضور پررنگ و بسیار فعالی دارد. زمانی که برای خرید هدفون بی سیم شیائومی تصمیم میگیرید، باید آماده باشید تا با مدلهای پرشمار و متعددی مواجه شوید. این شرکت دارای انواع و اقسام هدفونهای سیمی و بی سیم تحت برندها و مدلهای بسیار زیادی است که شاید در نگاه اول، گیج گننده به نظر برسند.
اما ما یک سری نکات کلی که باید در خرید هدفون بی سیم شیائومی مد نظر داشته باشید را خاطرنشان میکنیم تا راحتتر و بهتر بتوانید گزینههای مناسب برای خود را پیدا کنید. انتخاب خرید هدفون سیمی یا بی سیم شیائومی اولین تصمیمی است که باید بگیرید. این شرکت برای هر دو گونه، گزینههای بسیار خوبی دارد. اگر گوشی شیائومی شما جک ۳.۵ میلی متری هدفون ندارد، میتوانید برای خرید هدفون بی سیم اقدام کنید. هدفونهای سیمی معمولا تاخیر کمتری دارند و نیازی به شارژ شدن هم ندارند. در حالی که اگر برای خرید هدفون بی سیم شیائومی اقدام کنید، باید هر چند روز یک بار آن را شارژ کنید. نکته دیگری که زمان خرید هدفون بی سیم شیائومی باید مد نظر داشته باشید، ضد آب بودن یا نبودن آن است.
اگر زیاد فعالیت ورزشی انجام میدهید یا در مناطقی زندگی میکنید که بارندگی زیادی دارد، بهتر است به سراغ خرید هدفون بی سیم ضد آب شیائومی بروید. علاوه بر این، گزینهای را انتخاب کنید که ویژگیهای مورد نظرتان را در اختیار داشته باشد. این ویژگیها میتوانند شامل دستیار صوتی، سیستم حذف نویز یا مواردی نظیر Quick Connect شوند. این موارد، اصلیترین نکاتی هستند که زمان خرید هدفون بی سیم شیائومی باید مد نظر داشته باشید. برندهای متعددی به عنوان زیرمجموعههای Xiaomi در بازار هدفونهای سیمی و بی سیم فعالیت میکنند که از این دست میتوان به QCY و Haylou و AirDots و Earphone و Amazfit و Xiaomi Air و... اشاره کرد.
اصلیترین شاخصه همهی هدفون های بی سیم شیائومی ارائه کیفیت بالا با کمترین قیمت ممکن است که تقریبا در همهی محصولاتی که توسط برندهای زیرمجموعهی این شرکت در این بازار تولید میشوند، رعایت شده است. کیفیت صدا، شارژدهی، راحتیِ استفاده و مکالمهی خوب چهار نقطهی تمرکز Xiaomi زمان ساخت و عرضه هدفونهای بی سیم به شمار میروند. یکی از سوالهای رایجی که اکثر افراد زمان خرید هدفون بی سیم شیائومی میپرسند، این است که هدفونهای شیائومی بهتراند یا سامسونگ؟ در پاسخ به این سوال باید گفت از نظر کیفیت صدا و مکالمه، کفهی ترازو بیشتر سمت هدفونهای سامسونگ سنگینی میکند. اما از نظر مقرون به صرفه بودن، قطعا Xiaomi برای کاربران صرفهی اقتصادی بیشتری دارد. همچنین هدفونهای سامسونگ، کیفیت ساخت بالاتر و ویژگیهای بهتری دارند. از این دست میتوان به سیستم حذف نویز پیشرفتهتر و امکان شنیدن صدای محیط اشاره کرد.
سری QCY
برند QCY در سال ۲۰۰۹ به وجود آمد و از آن زمان تاکنون در تلاش بوده تا محصولات الکترونیکی هوشمند و خلاقانهای در اختیار افراد قرار دهد. این برند با در نظر گرفتن خلاقیت و تمرکز روی آن، سعی داشته تا فراتر از چشم اندازهای اولیهای که برای این برند وجود داشته برود و متعهد به ارائه ایدههای نوآورانه در زمینه جدیدترین فناوریهای روز دنیا باشد. دستیابی به این اهداف مستلزم این است که به شکلی الهام بخش فعالیت کند، خلاق و مبتکر باقی بماند و جرات ایجاد مسیرهای جدید برای پیشرفت را داشته باشد. طبق آخرین آمار ارائه شده از سوی Canalys، فروش دستگاههای هوشمند صوتی در فصل اول سال ۲۰۲۰ به ۹۶.۲ میلیون دستگاه رسید که در این میان، سهم هدفونهای بی سیم بلوتوث، ۳۸ درصد بود.
بدین ترتیب، هدفونهای بی سیم بیشترین سهم از فروش دستگاههای هوشمند صوتی را به خودشان اختصاص دادند. در بین آنها، تولید کنندگان گوشیهای موبایل هوشمند نظیر اپل و سامسونگ و شیائومی بیشترین سهم از این بازار را در اختیار داشتند و QCY به عنوان یکی از زیرمجموعههای شیائومی با اختلاف کمی، در تعقیب آنها بود. یک سال پس از آن یعنی در سال ۲۰۲۱ فروش هدفونهای QCY به ۲.۵ میلیون دستگاه رسید که رشد انفجاری ۱۷۲ درصدی این برند را نشان میداد تا این برند به تنهایی، ۵.۶ درصد از کل فروش هدفونهای بی سیم در سراسر دنیا را به خودش اختصاص دهد. با این اوصاف، میتوان نقش سری QCY را در افزایش چشمگیر آمار خرید هدفون های بی سیم شیائومی بسیار پررنگ و مهم توصیف کرد.
سری Haylou
اگرچه که سری Haylou هم در زمینه ساخت ساعت هوشمند فعال است و هم در زمینه هدفون بی سیم، اما مقیاس فعالیت این برند در بازار هدفون بی سیم به مراتب گستردهتر و موثرتر از ساعت هوشمند است. بدین معنی که هدفونهای بی سیم هایلو، هم تنوع مدل بیشتری دارند و هم فروش بیشتر. اگر بخواهیم درمورد این برند توضیح دهیم، میتوانیم بگوییم که به Dongguan Liesheng Electronic Technology تعلق دارد که یکی از زیرمجموعههای Dongguan Hele Electronics محسوب میشود. شرکتهای Hele Electronics و Liesheng Electronic سازندهی اصلی تجهیزات مورد نیاز شیائومی در محصولات مختلف این شرکت در نظر گرفته میشوند.
شرکت Dongguan Liesheng Electronic Co., Ltd. در سال ۲۰۱۵ به عنوان یک استارتاپ تاسیس شد. این شرکت استارت آپی در مدت کوتاهی بودجه سری A را از Xiaomi Technology تامین کرد و در نتیجه، به یکی از اولین اعضای زنجیره شرکتهای تحت نظر شیائومی تبدیل شد. این شرکت اینترنتی جوان، همچنان در حال کار روی مباحث مدیریتی خود در سطوح مختلف است و تلاش میکند تا به یکی از بازیگران پیشرو در صنعت لوازم مصرفی هوشمند و ورزشی در چین و سراسر دنیا تبدیل شود. تلاشی که ظاهرا تاکنون ثمربخش بوده و توانسته موفقیتهای گستردهای در سطح بین المللی برای این شرکت به همراه داشته باشد. موفقیتی که آمار خرید ساعت هوشمند و هدفون های بی سیم شیائومی را هم ارتقاء داده است.
خرید پاوربانک شیائومی
علیرغم اینکه پیشرفتهای زیادی در دستگاههای مختلف امروزی از جمله گوشیهای موبایل، تبلت، لپتاپ و وسایل دیگر ایجاد شده و آنها را قدرتمندتر کرده است، یکی از اجزای آنها که موفق نشده سرعت رشد خودش را با افزایش قدرت آنها وفق دهد، باتری است. بدین معنی که پیشرفت و تحولاتی که در اجزای مختلف این دستگاهها ایجاد شده، در باتری آنها به این شکل انجام نشده است. بنابراین، به ابزاری نیاز داریم که بتواند در مواقع ضروری به کمکمان بیاید و باعث شود که برای مدت بیشتری قادر به استفاده از دستگاه خود باشیم. به همین دلیل است که امروزه افراد زیادی تمایل به خرید پاوربانک شیائومی پیدا کردهاند. در حال حاضر تقاضای بسیار زیادی برای خرید پاوربانک شیائومی وجود دارد.
قبل از اینکه برای خرید پاوربانک شیائومی اقدام کنید، یک سری نکته وجود دارد که لازم است به آنها توجه داشته باشید. توجه به این نکات باعث میشود زمان خرید پاوربانک شیائومی دقت بیشتری داشته باشید و بتوانید انتخاب بهتری انجام دهید. دلیل بسیاری از افراد برای خرید پاوربانک شیائومی قیمت مناسب آنهاست. شاید شیائومی در بازار پاوربانک فعالیتی به گستردگی هدفون بی سیم و ساعت هوشمند و سایر بازارهایی که در آنها فعالیت میکند نداشته باشد و مدت کمی هم سابقه حضور داشته باشد، اما در همین مدتی که در بازار پاوربانک فعالیت کرده، موفق شده مشتریان زیادی جذب کند و با دست و پا کردن یک اسم و رسم معتبر برای خود، افراد را به خرید پاوربانک شیائومی ترغیب کند.
نکات مهم در خرید پاوربانک شیائومی
زمان خرید پاوربانک شیائومی باید چند نکته را مد نظر داشته باشید. اولین نکته، ظرفیت پاوربانک شیائومی است که قصد خرید آن را دارید. ظرفیت پاوربانک نشان میدهد که قدرت آن چقدر است. هرچه ظرفیت بیشتر باشد، وزن و سایز بدنه هم بیشتر میشود. اینکه ظرفیت یک پاوربانک چقدر باشد، به خود شما و نیازتان بستگی دارد. اگر هدف شما از خرید پاوربانک شیائومی شارژ کردن یک گوشی است، پاوربانکهای ۷ تا ۱۰ هزار میلی آمپری مناسب هستند. اگر میخواهید تبلت خود را با آن شارژ کنید، میتوانید به سراغ مدلهای ۱۰ تا ۱۲ میلی آمپری بروید و اگر قصد خرید پاوربانک شیائومی برای شارژ کردن لپتاپ و دستگاههای بزرگتری دارید، میتوانید پاوربانکهای ۲۰ هزار میلی آمپری و بیشتر را انتخاب کنید.
دومین نکتهی قابل توجه هنگام خرید پاوربانک شیائومی قابل حمل بودن است. یعنی پاوربانکی که انتخاب میکنید، نباید بیش از حد سنگین و بزرگ باشد. بین وزن و ظرفیت پاوربانک، باید تعادل وجود داشته باشد. نکتهی بعدی که باید برای خرید پاوربانک شیائومی به آن توجه کنید، نوع و تعداد درگاههای موجود در آن است. پاوربانک مورد نظر شما باید حداقل ۲ یا ۳ درگاه خروجی داشته باشد تا بتوانید چند دستگاه را به طور همزمان شارژ کنید. بدین ترتیب، در زمان خود صرفه جویی خواهید کرد. انواع مختلفی از درگاه در پاوربانکها وجود دارد که شامل درگاههای ورودی و خروجی میشوند. درگاه ورودی، برای شارژ کردن خود پاوربانک مورد استفاده قرار میگیرد. در حالی که درگاه خروجی، این انرژی را به دستگاه شما منتقل میکند. یک سری تفاوتهای جزئی بین این دو نوع وجود دارد.
اما معمولا باید برای خرید آن دسته از پاوربانک های شیائومی اقدام کنید که درگاهها و سوکتهای آن مناسب با کابلها و دستگاههایی باشد که قصد دارید آنها را با این پاوربانک شارژ کنید. انواع درگاههای ورودی / خروجی شامل USB-A (خروجی) و USB-C (ورودی / خروجی) و micro USB (ورودی) و همینطور Lightning (ورودی) میشوند. یک سری نکتهی دیگر هم وجود دارد که زمان خرید پاوربانک شیائومی باید مد نظر داشته باشید. به عنوان مثال، کابل آن باید جنس مرغوبی داشته باشد تا هم مقاوم باشد و هم از گوشی یا تبلت شما در برابر افزایش ناگهانی جریان برق و گرمای بیش از حد نیز مراقبت کند.
همچنین، میتواند دارای نشانگر LED یا یک نمایشگر ساده و کوچک باشد تا میزان شارژ باقی ماندهی پاوربانک و وضعیت اتصال آن به دستگاههای مختلف مشخص باشد. مورد بعدی، این است که بهتر است توانایی شارژ همزمان داشته باشد. بدین معنی که وقتی برای شارژ یک دستگاه دیگر از آن استفاده میکنید، خودش را هم بتوان شارژ کرد. آخرین نکته هنگام خرید پاوربانک شیائومی ایمنی است. یک پاوربانک استاندارد و ایمن، خطر هرگونه انفجار احتمالی را به طور قابل توجهی کاهش میدهد. بسیاری از پاوربانکها دارای محافظ داخلی در برابر اتصال کوتاه، شارژ بیش از حد، ولتاژ و جریان بیش از حد، تخلیه بیش از حد و گرمایش هستند. شاید قیمت مدلهایی که دارای چنین ویژگیهایی هستند، کمی بیشتر باشد. اما در عوض، مطمئنا ارزش بیشتر هزینه کردن را دارند.
خرید تبلت شیائومی
شاید Xiaomi در بازار تبلت به اندازه گوشی فعالیت نداشته باشد و مدلهای بسیار کمتری تولید و عرضه کرده باشد. اما همان نگرش و شناختی که نسبت به این شرکت در بازار گوشیهای هوشمند وجود دارد را میتوان برای فعالیت این شرکت در زمینه تبلت هم حفظ کرد. برای خرید تبلت شیائومی باید دلایل محکمی داشته باشید. زیرا رقبای زیادی برای آن وجود دارد و خرید تبلت شیائومی از بین تمام رقیبان بزرگ و سرسختی که وجود دارد، یعنی مدل مورد نظر نسبت به تمام رقیبان برتری داشته است. با این اوصاف، با خرید تبلت شیائومی میتوانید اطمینان داشته باشید که بهترین گزینهی ممکن را نسبت به بودجهی خود تهیه کردهاید. مقرون به صرفه بودن تبلت های شیائومی یکی از دلایل محکم و قطعی خرید آنها به شمار میرود.
تبلتهای Xiaomi تفاوت بزرگی با تبلتهای برندهای دیگر دارند. زیرا عملکرد سخت افزاری آنها باورنکردنی است و همچنین، دارای یک پوستهی شخصی سازی شده از رابط کاربری MIUI هستند که به طور اختصاصی برای هر مدل طراحی میشود. اما قطعا بزرگترین دلیل خرید یک تبلت شیائومی برای اکثر افراد، امکان برخورداری از یک سخت افزار قدرتمند نسبت به قیمت آنهاست. مثل تمام محصولات دیگری که از شیائومی سراغ داریم، در تبلتهای این شرکت هم قیمت مناسب، یکی از اصلیترین شاخصههای آنهاست. در ادامه، برخی از بهترین تبلت های شیائومی که میتوان خرید را معرفی خواهیم کرد.
تبلت Xiaomi Mi Pad ۵
تبلت Mi Pad ۵ دارای یک صفحه نمایش ۱۱ اینچی با رزولوشن ۱۶۶۰ × ۲۵۶۰ پیکسل یا 2K است که از پنل IPS LCD استفاده میکند. نمایشگر این تبلت، توانایی پشتیبانی از محتواهای HDR10 در اختیار دارد و حداکثر روشنایی آن به ۵۰۰ نیت میرسد. اما شاخصترین ویژگی نمایشگر آن، توانایی پشتیبانی از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز است. برای انجام اموری که به پردازش نیاز دارند، یک چیپست Qualcomm Snapdragon ۸۶۰ در این تبلت به کار برده شده که یکی از قدرتمندترین چیپستهایی است که تاکنون در یک تبلت به کار برده شده است. اگرچه که سطح پردازش و عملکرد آن به Snapdragon ۸۸۸ نمیرسد، اما کاربران معمولی به سختی اختلاف بین این دو چیپست را متوجه میشوند.
برای افرادی که قصد خرید تبلت شیائومی دارند، باید توضیح دهیم که سیستم نرم افزاری به کار رفته در این تبلت، دقیقا همان MIUI موجود در گوشیهای شیائومی نیست. بلکه تغییراتی در طراحی آن اعمال شده تا به طور اختصاصی بهینه سازی شود تا با تبلتهای این شرکت سازگاری پیدا کند. اصلیترین بهبودهای ایجاد شده در این تبلت، تشدید تاکید روی مولتی تسکینگ و تبدیل راحتِ نمایشگر به دو قسمت، هستند. افرادی که قصد خرید تبلت شیائومی Mi Pad ۵ دارند، از قلم و کیبورد هم میتوانند برای آن استفاده کنند. روی حاشیهی نسبتا ضخیمی که در اطراف نمایشگر این تبلت وجود دارد، یک سنسور ۸ مگاپیکسلی به کار برده شده که به عنوان دوربین سلفی عمل میکند.
و در پنل پشتی بدنه آن نیز یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی وجود دارد. در این تبلت یک باتری ۸۷۲۰ میلی آمپری به کار رفته که توانایی پشتیبانی از شارژ ۳۳ واتی دارد. اگرچه سرعت چندان چشمگیری نیست، اما باز هم نسبت به اکثر تبلتهایی که در بازار وجود دارد، سریعتر است. خرید تبلت شیائومی Mi Pad ۵ به عنوان یکی از مقرون به صرفهترین تبلتهایی که در بازار وجود دارد، علاوه بر صرفهی اقتصادی، به شما کمک میکند تا تجربهای نرم و روان از کار کردن با یک تبلت اندرویدی به دست بیاورید. Mi Pad ۵ به عنوان یکی از بهترین تبلت های شیائومی برای افراد علاقه مند به خرید تبلتهای این شرکت، گزینه بسیار ارزشمندی محسوب میشود.
تبلت Xiaomi Mi ۵ Pro
تبلت Mi ۵ Pro دارای یک بدنه فلزی است که یک لایهی CNC فلزی در گوشههای آن به کار برده شده است تا ظاهر شیک و رده بالایی به آن ببخشد. به همین دلیل، لبههای آن تیزتر از بسیاری از تبلتهای دیگر به نظر میرسد. طراحی تبلتهای سری Mi ۵ الگوی، طراحی گوشیهای Mi ۱۱ شیائومی را دنبال کرده است. به عنوان نمونه، ماژول و جایگاه دوربینها در گوشه بالای سمت چپ قرار دارد و لوگوی شیائومی هم زیر دوربینها حک شده است. مشخصات نمایشگر به کار رفته در این تبلت، کم و بیش با نسخهی معمولی آن مشابه است. بدین معنی که سایز آن ۱۱ اینچ با توانایی پشتیبانی از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتزی است و دارای رزولوشن 2K میباشد. گواهینامهی Dolby Vision و توانایی پشتیبانی از محتوای HDR10 نیز در آن وجود دارد.
برای افراد علاقه مند به خرید تبلت شیائومی باید اشاره کنیم که این تبلت بدون جک ۳.۵ میلی متری ساخته شده است. قدرت مورد نیاز آن توسط چیپست Snapdragon ۸۷۰ فراهم میشود که قدرت آن دستکمی از چیپست پرچمدار Snapdragon ۸۸۸ ندارد. همچنین، Mi ۵ Pro با این چیپست، قدرتمندترین تبلت اندرویدی دوران خود شناخته میشود. با این اوصاف، میتوان آن را یکی از بهترین تبلتهای گیمینگ مناسب برای اجرای انواع و اقسام بازیهای گرافیکی و سنگین در نظر گرفت. این دستگاه قادر است بازیهایی نظیر PUBG Mobile و Call of Duty: Mobile را به شکل کاملا نرم و روان به صورت کاملا پایدار با فریم ریت ۹۰ با کمترین فشار اجرا نماید.
تبلت Mi ۵ Pro در پنل پشتی بدنه خود از دو دوربین بهره مند است. دوربین اصلی آن، یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی در اختیار دارد. و در کنار آن نیز یک سنسور ۵ مگاپیکسلی به عنوان سنسور تشخیص عمق وجود دارد که به طور مجزا قابل استفاده نیست و فقط برای ایجاد افکت بوکه در حالت پرتره به کمک دوربین اصلی میآید. لازم به ذکر است که نسخهی 5G این تبلت از یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی در دوربین اصلی خود بهره میبرد. افرادی که قصد خرید تبلت شیائومی دارند، لازم است که توجه کنند یکی دیگر از ویژگیهای شاخص و قابل توجه Mi ۵ Pro شارژدهی طولانی باتری آن است. این باتری، توانایی پشتیبانی از شارژ ۶۷ واتی هم در اختیار دارد که باعث میشود پس مدت طولانی که نیاز به شارژ کردن آن پیدا میکنید، در کوتاهترین زمان ممکن آن را شارژ کنید. گفته میشود فول شارژ کردن باتری این تبلت تنها ۷۵ دقیقه طول میکشد.